Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.098
Πόντοι
4.130
μπορεί να έχεις δίκιο γιαυτα που λες αλλά υπάρχει και μια κατηγορία που δεν έβαλες κάποιες διαλέγουν μερες που πάνε και ίσως με αυτά που βγάζουν δεν θέλουν η ίδιες άλλες μερες δουλειάς σου λέει θα βγάλω μια βδομάδα 2000 λέω έτσι ένα ποσο
Ίσως να είναι ετσι....απλά εγω προτιμάω αυτές που είναι η καθημερινή και βασική δουλειά τους. Πιστεύω ότι έχουν συνολικά αλλη προσέγγιση του θέματος.....

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.729
Πόντοι
5.946
Σόρρυ αλλά ο Ντάνι69 δεν είναι προφιλ εργαζόμενης;
Λέω εγώ τώρα…
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ειναι η μόνη που αξίζει εκεί μέσα από τις παλιές αλλά νομίζω και συνολικά από τις καινούριες....με μια μικρή επιφύλαξη
Πες για την επιφύλαξη!

dani69

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
3
Like
1.013
Πόντοι
81
επειδή λέω την πραγματικότητα ήξερα και κοπέλα που έφευγε από το μασαζ και μετα πηγαινε στριπτίζ η κάθε μία αποφασίζει τι θέλει ποσα θέλει εμείς τι θέλουμε σαν πελάτες άλλη ιστορία και ναι πολλές δουλεύουν και σε δυο μαγαζιά ξέρω πολλά άλλα πλέον βαρεθηκα να ασχολουμε να λέμε τα ίδια

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.729
Πόντοι
5.946
επειδή λέω την πραγματικότητα ήξερα και κοπέλα που έφευγε από το μασαζ και μετα πηγαινε στριπτίζ η κάθε μία αποφασίζει τι θέλει ποσα θέλει εμείς τι θέλουμε σαν πελάτες άλλη ιστορία και ναι πολλές δουλεύουν και σε δυο μαγαζιά ξέρω πολλά άλλα πλέον βαρεθηκα να ασχολουμε να λέμε τα ίδια
Άσε μας ρε Χριστινάκι στον πόνο μας…

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813
σημερα το ροστερ ειχε
Ριτα,Μελινα,Ντιανα,Αννα,Βικτωρια,Αναστασια,Τατιανα και Κριστινα.

συνεδρια λοιπον με τη μικρη Βικτωρια.
χμμμ '' καλο'' το κοριτσι,μετριας ομως εμφανισεως για την ηλικια της και σε υπηρεσιες οπως ακριβως το περιμενα,δηλ. χωρις πολλες πρωτοβουλιες και καπως μαγκωμενη.
δεν τρελλαθηκα δηλαδη,ουτε απο την εμφανιση τοσο,αλλα ουτε και απο το σερβις και απορω πως ειχε γινει τοσος ντορος τελικα εδω στο νημα.
συμμετειχα κι εγω εν μερει στον ντορο -για χαβαλε περισσοτερο που ειναι πιπινι κι εγω προτιμω τα πιπινια- χωρις να εχω δοκιμασει,αλλα τωρα που δοκιμασα αναθεωρω.
ας ελπισουμε να βελτιωθει. εγω θα της ξαναδωσω αλλη μια ευκαιρια παντως μετα απο λιγο καιρο.
ενα φαουλ απο πλευρας της που διαπιστωσα θα το αναφερω εκει που πρεπει την επομενη φορα για να διορθωθει.

ευτυχειτε.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.100
Πόντοι
11.096
σημερα το ροστερ ειχε

χμμμ '' καλο'' το κοριτσι,μετριας ομως εμφανισεως για την ηλικια της και σε υπηρεσιες οπως ακριβως το περιμενα,δηλ. χωρις πολλες πρωτοβουλιες και καπως μαγκωμενη.
δεν τρελλαθηκα δηλαδη,ουτε απο την εμφανιση τοσο,αλλα ουτε και απο το σερβις και απορω πως ειχε γινει τοσος ντορος τελικα εδω στο νημα.
συμμετειχα κι εγω εν μερει στον ντορο -για χαβαλε περισσοτερο που ειναι πιπινι κι εγω προτιμω τα πιπινια- χωρις να εχω δοκιμασει,αλλα τωρα που δοκιμασα αναθεωρω.
ας ελπισουμε να βελτιωθει. εγω θα της ξαναδωσω αλλη μια ευκαιρια παντως μετα απο λιγο καιρο.
ενα φαουλ απο πλευρας της που διαπιστωσα θα το αναφερω εκει που πρεπει την επομενη φορα για να διορθωθει.

ευτυχειτε.
Ή δοκιμή είναι ο καλύτερος κριτής.
Αλλά κατάλαβα αν λές ή αρχίζεις εσύ τά γραφόμενα σού με χμμμμ τότε πάμε για άλλα.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813
Ή δοκιμή είναι ο καλύτερος κριτής.
Αλλά κατάλαβα αν λές ή αρχίζεις εσύ τά γραφόμενα σού με χμμμμ τότε πάμε για άλλα.
για μενα ειναι υπερβολικα υψηλες οι βαθμολογιες στις κριτικες.
θα δουμε παλι μετα απο καιρο τι βελτιωση θα υπαρξει. μπορει να την πετυχα σε κακη μερα.

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
σημερα το ροστερ ειχε

ευτυχειτε.
Η Βικτώρια είναι μια πολύ λεπτή, ψιλή, μελαχρινή, πιπίνι, αλλά με μέτριο (και πολλά λέω) πρόσωπο, και μόνιμα συνεσταλμένη;
Αυτήν όσες φορές την πέτυχα ήταν μόνιμα κλεισμένη... Αλλά δεν μου έκανε και κλικ και δεν ρώτησα...

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813
Η Βικτώρια είναι μια πολύ λεπτή, ψιλή, μελαχρινή, πιπίνι, αλλά με μέτριο (και πολλά λέω) πρόσωπο, και μόνιμα συνεσταλμένη;
Αυτήν όσες φορές την πέτυχα ήταν μόνιμα κλεισμένη... Αλλά δεν μου έκανε και κλικ και δεν ρώτησα...
ακριβως. αυτη ειναι.

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.494
Πόντοι
26.236

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
ακριβως. αυτη ειναι.
Αχ βρε peter, μου χάλασες το όνειρο! Με όσα διάβαζα εδώ για την Βικτώρια είχα την εικόνα ότι είναι κάτι το πολύ καλό... φεύ...
Αλλά δεν πειράζει, το 2023 θα μας φέρει πολλά νέα φρέσκα πιπινάκια, να τα μασουλήσουμε "χράτσα-χρούτσα" με το μασελάκι μας :angel:

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
Παίδες μην τα ξαναλέμε......το ίδρυμα είναι προς αποφυγήν λόγω μπάζων γριών ή πιπινιών άσχημων ή και ανέραστων.....γενικά τα μασατζίδικα πλην 3-4 καλών επιλογών είναι για τον πέοντα την τελευταία διετία-τριετία....

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.946
Πόντοι
2.846
Σίγουρα περνάει μια φάση σαν λαδομαγαζο , αλλά προς αποφυγή δεν θα το έλεγα , για αποφυγή τι να πούνε και το Καλλιροης και Φρατζη7 που έχουν ξεμείνει με τις θειαδες για ροστερ , να μην πω αλλά προς κέντρο και τα ρίξω στα ταρταρα , απλα κρατιέται σε μέτρια επίπεδα με κάνα 2- 3ις που του δίνουν ένα Level Up απ τα υπόλοιπα , αλλωστε πιπινες και αματουρια δεν βρίσκεις συχνά πλέον σε τέτοια μαγαζιά ρε bixter

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: flynow

Sicarios

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
26
Like
3.473
Πόντοι
1.436
Παίδες μην τα ξαναλέμε......το ίδρυμα είναι προς αποφυγήν λόγω μπάζων γριών ή πιπινιών άσχημων ή και ανέραστων.....γενικά τα μασατζίδικα πλην 3-4 καλών επιλογών είναι για τον πέοντα την τελευταία διετία-τριετία....
Έχω κατέβει από προχθές Αθήνα , και ήθελα να περάσω από Λαγουμιτζή , καθώς δεν ξερω κάποιο άλλο λαδομαγαζο. Συμφωνώ με αυτο που λες για το συγκεκριμένο μαγαζί , οπότε εσυ πού θα πρότεινες να δοκιμάσω ;

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
29.322
Πόντοι
22.886
Έχω κατέβει από προχθές Αθήνα , και ήθελα να περάσω από Λαγουμιτζή , καθώς δεν ξερω κάποιο άλλο λαδομαγαζο. Συμφωνώ με αυτο που λες για το συγκεκριμένο μαγαζί , οπότε εσυ πού θα πρότεινες να δοκιμάσω ;
Τύπε ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του .
Αν ρωτάς εμένα , και πάλι παρόλο που έχουν φύγει βαριά χαρτιά του κλάδου από το ίδρυμα , παραμένει πάνω από τον μέσο όρο σε επιλογές σε σχέση με τα υπόλοιπα μαγαζιά της ευρύτερης περιοχής που σφύζουν από gilf ...

asteris1973(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Κριτικές
8
Like
598
Πόντοι
301
Εγω λέω να μην πηγαίνει κάνεις να βρίσκουμε διαθέσιμες εμείς οι θαμώνες

Stories