professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.140
- Πόντοι
- 11.096
Ή σελίδα εδώ ναι βοηθάει σε ενημερώση από κάποια σωστά μέλη που θέλουν να ενημερώσουν ή σε νήμα είτε σε πμ.Καλά, μην νομίζεις ότι τα έχω και όλα δεδομένα, επειδή γυρίζω από εδώ και εκεί. Σε πολλά είμαι όντως άσχετος, πώς λειτουργεί το όλο σκηνικό.
Να ρωτήσω δεν γίνεται, δεν έχω και κανέναν άλλο, εκτός από αυτή την ιστοσελίδα και τα μέλη της, για να μαθαίνω πράγματα για τα κορίτσια.
Μέσα στο δωμάτιο, δεν μου το έχουν πει ποτέ ότι θα μπορούσαν κάτι παραπάνω, τόσο απλά. Δεν ξέρω αν τυχαίνει σε άλλους, σε εμένα σχεδόν ποτέ(μια εξαίρεση έχω μόνο, που μετά την τρίτη μας φορά μου είπε αν θέλω εκείνο, είναι Χ ποσό).
Και ναι, τους τελευταίους πάρα πολλούς μήνες πάω συνέχεια με διαφορετικές, κατά το πλέιστον, αφού δεν με τραβάει κάποια να την ξαναδώ πολλές φορές(καθώς δεν είναι μόνο το σεξ, αλλά και η ανθρώπινη επαφή να με αγγίξει), αλλά και στις περιόδους της απομόνωσης(καραντίνα) , που πήγα με κάποιες κοπέλες κάπου 5-10 φορές με την καθεμία, και ήμουν από τους λίγους πελάτες που συντηρούσαν και έδιναν ένα σεβαστό ποσό στο μαγαζί κάθε μήνα, ΚΑΜΙΑ δεν μου πρόσφερε ή μου είπε κάτι παραπάνω από αυτό που μου έδωσε και την πρώτη φορά (που την ρώτησα τι κάνει: δεν είμαι και τύπος να πιέζει τον άλλο, με την έννοια του ψυχοφθόρου, να κάνει κάτι με το ζόρι) .
Δεν έχω ιδέα αν θα δώσει κάποια πρωκτικό με έξτρα, και για τι ποσό μιλάμε ότι είναι αποδεκτό, αλήθεια, μέχρι πόσο είναι καλά να δώσεις πριν να θεωρηθείς κορόιδο; (δεν είμαι τύπος που θα κάνει τλετοια τεράστια προσφορά που δεν θα αρνηθεί η κοπέλα, έχω χρήματα αλλά δεν τριγυρνάω με 1000ρικα στην τσέπη σαν στραγάλια, όπως άλλοι εδώ) . Έδωσα μια φορά , πάνω στην καύλα, άλλα τόσα χρήματα της συνεδρίας -με ΔΙΚΗ ΤΗΣ ενημέρωση όμως- αλλά με αυτά τα χρήματα θα μπορούσα να πάρω ξεχωριστά άλλη μια κοπέλα ακόμα. Ναι, το ήθελα και τα έδωσα, και το είχα άχτι, αλλά για το ποσό που ζήτησε, δεν ξαναπήρα.
Τέλος πάντων, απλά επιβεβαιώνονται οι υποψίες μου για τις κορυφαίες που είναι συνέχεια κλεισμένες και μόνο αν πετύχεις το τζόκερ τις βρίσκεις, τι έξτρα ποσά κερδίζουν μέσα στο δωμάτιο, άρα, γιατί να είναι διαθέσιμες για όλους αφού βγάζουν ένα σκασμό χρήματα με άλλο τρόπο. Και φυσικά, τα ραντεβού που παίζονται εκτός.
Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.
Με μία πρώτη συνάντηση μην περιμένεις νά σού πεί (εμπιστευτεί) για έξτρα αυτή πού θέλει να δώσει.....
Πολλές τής έχουν κάψει ορισμένοι χαλβαδες που κάποια κοπέλα έδωσε έξτρα ή πρότεινε για έξτρα καί βγήκαν καί το έκαναν σημαία μέ αποτέλεσμα νά υπάρχουν προβλήματα στήν κοπέλα τού στυλ γιατί έδωσες στον τάδε καί όχι σε μένα.
Όπως ανάφερες καί εσύ στο πρότειναν στήν τριτη σάς συνάντηση.
Όσο για τήν ανθρώπινη επαφή πού ζητάς έστω καί παραμυθιαστα όντως δύσκολα θά βρεις σε λαδαδικο καί ειδικά από τήν πρώτη συνάντηση.
Όσο για το πρωκτικό πού ανέφερα σαν έξτρα ήταν ένα παράδειγμα.
Σε αυτές πού ανάφερες ότι πήγαινες σε εποχή καραντίνας καί δέν ανάφεραν κάτι για έξτρα όσες έδιναν αν έδιναν ή δέν σε πρόσεξαν..... παραπάνω είναι αυτές πού είπα σε άλλο μυνημα ότι δέν έχουν ιδέα πώς νά κρατισουν ένα πελάτη για μόνιμο. Οπότε εκεί τής ρίχνεις μαύρο κατράμι καί πάς για αλλά.
Τώρα αν σε κάποια χάλασες έδωσες παραπάνω για έξτρα καί το γούσταρες καί πέρασες πολύ καλά τότε για εμένα καλά έκανες, το έχω κάνει καί δέν μετάνιωσα.
Για τά ραντεβού εντός καί ειδικά εκτός.... το αφήνουμε για την ώρα..... Μεγάλη κουβέντα.....