Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.140
Πόντοι
11.096
Καλά, μην νομίζεις ότι τα έχω και όλα δεδομένα, επειδή γυρίζω από εδώ και εκεί. Σε πολλά είμαι όντως άσχετος, πώς λειτουργεί το όλο σκηνικό.

Να ρωτήσω δεν γίνεται, δεν έχω και κανέναν άλλο, εκτός από αυτή την ιστοσελίδα και τα μέλη της, για να μαθαίνω πράγματα για τα κορίτσια.
Μέσα στο δωμάτιο, δεν μου το έχουν πει ποτέ ότι θα μπορούσαν κάτι παραπάνω, τόσο απλά. Δεν ξέρω αν τυχαίνει σε άλλους, σε εμένα σχεδόν ποτέ(μια εξαίρεση έχω μόνο, που μετά την τρίτη μας φορά μου είπε αν θέλω εκείνο, είναι Χ ποσό).

Και ναι, τους τελευταίους πάρα πολλούς μήνες πάω συνέχεια με διαφορετικές, κατά το πλέιστον, αφού δεν με τραβάει κάποια να την ξαναδώ πολλές φορές(καθώς δεν είναι μόνο το σεξ, αλλά και η ανθρώπινη επαφή να με αγγίξει), αλλά και στις περιόδους της απομόνωσης(καραντίνα) , που πήγα με κάποιες κοπέλες κάπου 5-10 φορές με την καθεμία, και ήμουν από τους λίγους πελάτες που συντηρούσαν και έδιναν ένα σεβαστό ποσό στο μαγαζί κάθε μήνα, ΚΑΜΙΑ δεν μου πρόσφερε ή μου είπε κάτι παραπάνω από αυτό που μου έδωσε και την πρώτη φορά (που την ρώτησα τι κάνει: δεν είμαι και τύπος να πιέζει τον άλλο, με την έννοια του ψυχοφθόρου, να κάνει κάτι με το ζόρι) .

Δεν έχω ιδέα αν θα δώσει κάποια πρωκτικό με έξτρα, και για τι ποσό μιλάμε ότι είναι αποδεκτό, αλήθεια, μέχρι πόσο είναι καλά να δώσεις πριν να θεωρηθείς κορόιδο; (δεν είμαι τύπος που θα κάνει τλετοια τεράστια προσφορά που δεν θα αρνηθεί η κοπέλα, έχω χρήματα αλλά δεν τριγυρνάω με 1000ρικα στην τσέπη σαν στραγάλια, όπως άλλοι εδώ) . Έδωσα μια φορά , πάνω στην καύλα, άλλα τόσα χρήματα της συνεδρίας -με ΔΙΚΗ ΤΗΣ ενημέρωση όμως- αλλά με αυτά τα χρήματα θα μπορούσα να πάρω ξεχωριστά άλλη μια κοπέλα ακόμα. Ναι, το ήθελα και τα έδωσα, και το είχα άχτι, αλλά για το ποσό που ζήτησε, δεν ξαναπήρα.

Τέλος πάντων, απλά επιβεβαιώνονται οι υποψίες μου για τις κορυφαίες που είναι συνέχεια κλεισμένες και μόνο αν πετύχεις το τζόκερ τις βρίσκεις, τι έξτρα ποσά κερδίζουν μέσα στο δωμάτιο, άρα, γιατί να είναι διαθέσιμες για όλους αφού βγάζουν ένα σκασμό χρήματα με άλλο τρόπο. Και φυσικά, τα ραντεβού που παίζονται εκτός.

Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.
Ή σελίδα εδώ ναι βοηθάει σε ενημερώση από κάποια σωστά μέλη που θέλουν να ενημερώσουν ή σε νήμα είτε σε πμ.
Με μία πρώτη συνάντηση μην περιμένεις νά σού πεί (εμπιστευτεί) για έξτρα αυτή πού θέλει να δώσει.....

Πολλές τής έχουν κάψει ορισμένοι χαλβαδες που κάποια κοπέλα έδωσε έξτρα ή πρότεινε για έξτρα καί βγήκαν καί το έκαναν σημαία μέ αποτέλεσμα νά υπάρχουν προβλήματα στήν κοπέλα τού στυλ γιατί έδωσες στον τάδε καί όχι σε μένα.

Όπως ανάφερες καί εσύ στο πρότειναν στήν τριτη σάς συνάντηση.
Όσο για τήν ανθρώπινη επαφή πού ζητάς έστω καί παραμυθιαστα όντως δύσκολα θά βρεις σε λαδαδικο καί ειδικά από τήν πρώτη συνάντηση.

Όσο για το πρωκτικό πού ανέφερα σαν έξτρα ήταν ένα παράδειγμα.

Σε αυτές πού ανάφερες ότι πήγαινες σε εποχή καραντίνας καί δέν ανάφεραν κάτι για έξτρα όσες έδιναν αν έδιναν ή δέν σε πρόσεξαν..... παραπάνω είναι αυτές πού είπα σε άλλο μυνημα ότι δέν έχουν ιδέα πώς νά κρατισουν ένα πελάτη για μόνιμο. Οπότε εκεί τής ρίχνεις μαύρο κατράμι καί πάς για αλλά.

Τώρα αν σε κάποια χάλασες έδωσες παραπάνω για έξτρα καί το γούσταρες καί πέρασες πολύ καλά τότε για εμένα καλά έκανες, το έχω κάνει καί δέν μετάνιωσα.

Για τά ραντεβού εντός καί ειδικά εκτός.... το αφήνουμε για την ώρα..... Μεγάλη κουβέντα.....

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.172
Πόντοι
5.916
παιδια μην το ψάχνετε τόσο πολύ......είπαμε είναι το μπερναμπέου με ρόστερ και υπηρεσίες δόξας κρανούλας.

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
61
Like
29.606
Πόντοι
22.886
παιδια μην το ψάχνετε τόσο πολύ......είπαμε είναι το μπερναμπέου με ρόστερ και υπηρεσίες δόξας κρανούλας.
Ναι βρε αλλά ρίχνεις δύο πιστολιες με 80€ σε μία ώρα γεμάτη χωρίς άλλη χρέωση , χοτελια κρασάκια και μαλακίες .
Τώρα αν θέλεις όντως να παίξεις Μπερναμπέου με αντίπαλο τον μπενζεμα θέλεις 150€ εσκορντ , 25 δωμάτιο , κεράσματα , μαλακίες , έφυγε το 200αρι

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.172
Πόντοι
5.916
Σε σχέση με αυτά που έχω δεί και ζήσει εγώ από το 95 ως και σήμερα σαφέστατα!!!!!!!! και φυσικά σε σχέση με τους χώρους και τα facilities του ιδρύματος που είναι φοβεροί για ελληνικά δεδομένα και μή!

economy man

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
1.660
Πόντοι
1.296
Σε σχέση με αυτά που έχω δεί και ζήσει εγώ από το 95 ως και σήμερα σαφέστατα!!!!!!!! και φυσικά σε σχέση με τους χώρους και τα facilities του ιδρύματος που είναι φοβεροί για ελληνικά δεδομένα και μή!
Άρα απ'ότι φαίνεται όσο πάει και χειροτερεύει η φάση...
Μάλλον πρέπει να πάμε εξωτερικό για να δούμε ωραίες γκόμενες

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.172
Πόντοι
5.916
Άρα απ'ότι φαίνεται όσο πάει και χειροτερεύει η φάση...
Μάλλον πρέπει να πάμε εξωτερικό για να δούμε ωραίες γκόμενες
καλά εννοείται....τράβα σε ΦΚΚ σε νότιο αυστρία , ελβετία και κυρίως γερμανία όπου θα βρείς άπειρες επιλογές...

economy man

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
1.660
Πόντοι
1.296

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.771
Πόντοι
41.813
Το κακό με τις καινούργιες ή με τις παλαιότερες μπουμπουδες είναι πως δεν έχουν μυαλό να σκεφτούν..
Ζηλεύουν την κάθε "μαρίνα" για τα φουλ κλεισμένα ραντεβού καθημερινά, αλλά δεν θέλουν να αντιγράψουν τις υπηρεσίες της κ την διάθεση της για δουλειά..
Το ίδιο έχω γράψει κ στο" μασεζ με δικό τους χώρο"..
Αν είχαν πρότυπο την θεία Ελένη σε μασάζ κ πρόσθετες υπηρεσίες θα τίναζαν την μπάνκα στον αέρα..

Αντιγραφή υπηρεσιών όχι δεν συμφωνώ, γιατί κάθε μία κοπέλα πρέπει να έχει την δική της διαφορετικότητα.
Στήν όρεξη, διάθεση ναι , αλλά ποια νά τό κάνει; Εδώ δεν ξέρουν τά βασικά οι περισσότερες πώς να κρατήσουν έναν πελάτη νά τόν έχουν τακτικό σταθερό νά φτιάξουν πελατολόγιο με σταθερά κλεισμένα ραντεβού.
Οι ανεξάρτητες που τό κάνουν είναι χαζές ?
Τά έχουμε ξανά πει, με επιλογές πελατών, επιλογές υπηρεσιών, ακυρωμενα ραντεβού, και όχι σεβασμός με σωστό φέρσιμο στον πελάτη δουλειά δεν γίνεται.
Μιλάμε πάντα προς τόν σωστό ευγενικό πελάτη και όχι τόν βρωμιλο, άξεστος κλπ...
Και μετά τούς φταίει ή κάθε άλλη κοπέλα πού έχει δουλειά και αρχίζει ό εσωτερικός (πόλεμος) εντός και εκτός δωματίου.
πριν λιγο καιρο παραπονιομασταν πολλοι οτι δεν ανανεωνεται το ροστερ,οτι χρειαζονται νεες προσθηκες στο μαγαζι κλπ κλπ.
τωρα που υπαρχει μια ανανεωση με 4-5 νεες παρουσιες,παραπονιομαστε για το σερβις και οτι δεν φτανει το σερβις των νεων κοριτσιων στο επιπεδο των βαριων ονοματων του χωρου.
μηπως ειμαστε λιγο βιαστικοι? μηπως συγκρινουμε μηλα με πορτοκαλια?
μηπως να διναμε χρονο στα κοριτσια να εγκλιματιστουν σε αυτο που προσφερουν?
εγω αυτη την αποψη εχω.
χρειαζεται χρονος.

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
109
Like
8.238
Πόντοι
24.806
Πέρασα πριν λίγο από Λαγουμιτζή και ήταν Ρίτα, Κάτια ,Αναστασία, Δήμητρα, Βικτώρια, Μελίνα ,Ντάρια Μαρία ,Τατιάνα

Η Τατιάνα νομίζω την είδα πρώτη φορά. Από Αλβανία. Έτσι και έτσι εμφάνιση.

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
32
Like
6.086
Πόντοι
11.005
Πέρασα πριν λίγο από Λαγουμιτζή και ήταν Ρίτα, Κάτια ,Αναστασία, Δήμητρα, Βικτώρια, Μελίνα ,Ντάρια Μαρία ,Τατιάνα

Καλησπέρα, η Βικτώρια σε εμφάνιση τι λέει?

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
109
Like
8.238
Πόντοι
24.806

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.745
Πόντοι
5.946

η γαμιολίτσα η Κίρα που στο διάολο είναι...

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.140
Πόντοι
11.096
πριν λιγο καιρο παραπονιομασταν πολλοι οτι δεν ανανεωνεται το ροστερ,οτι χρειαζονται νεες προσθηκες στο μαγαζι κλπ κλπ.
τωρα που υπαρχει μια ανανεωση με 4-5 νεες παρουσιες,παραπονιομαστε για το σερβις και οτι δεν φτανει το σερβις των νεων κοριτσιων στο επιπεδο των βαριων ονοματων του χωρου.
εγω αυτη την αποψη εχω.
χρειαζεται χρονος.
Αγαπητέ petergsp συμφωνώ μαζί σού στο περιθώριο χρόνου προσαρμογής νέας κοπέλας μέχρι νά μάθει τά κόλπα τής δουλειάς κλπ.....

Εγώ αναφερόμουν στις είδη υπάρχουσες κοπέλες που έχουν κάποιο σχετικό καιρό στο οποίο μαγαζί, έχουν κάνει καί 50 ραντεβού ή ήταν τις δουλειάς από πριν.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.172
Πόντοι
5.916
εγω αυτη την αποψη εχω.
χρειαζεται χρονος.
και τί είναι φίλε μου τα κόριτσια για να προσαρμοστούν , ο νευμάρ που πήγε στην παρί ή ο χουάνγκ που ήρθε στον θρύλο?????? μην προσπαθείς να εξυψώσεις με λάθος τρόπο κάτι το οποίο είναι μέτριο απάκρου σε άκρου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

η γαμιολίτσα η Κίρα που στο διάολο είναι...
καρακαυλώσαμε τώρα....

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.915
Πόντοι
9.275
Για την νέα κοπέλα Τατιάνα που γράφτηκε πιο πάνω παιδιά "Άκυρο".
Νιάτο μεν, αλλά παντελώς ακατάλληλη. Έγραψα και κριτική μπας και σωθεί κανένας...

Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
επιτυχία στη δουλεια =
καλη αποδοση σε 1ες και 2ες δραστηριοτητες =
ταλεντο Χ% + δουλεια πανω στο ταλεντο 100-Χ%

ευκολα στη θεωρια…. ζορικα στη πραξη

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.272
Πόντοι
4.365
Για την νέα κοπέλα Τατιάνα που γράφτηκε πιο πάνω παιδιά "Άκυρο".
Νιάτο μεν, αλλά παντελώς ακατάλληλη. Έγραψα και κριτική μπας και σωθεί κανένας...

Διάβασα τη κριτική, μιλάμε έκανες ηρωικό πέρασμα συναγωνιστή. Δυστυχώς αμέτρητες οι φόλες στο πιο ωραίο μασατζίδικο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom