xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.858
- Πόντοι
- 3.846
Τι τιμή γράφεις;Nuru κάνουν εδώ ? Και τιμή ξέρει κανείς ? Ευχαριστώ !
Η υπηρεσία έχει στάνταρ τιμή.
60€ το μισάωρο και 80€ η ώρα.
Τι τιμή γράφεις;Nuru κάνουν εδώ ? Και τιμή ξέρει κανείς ? Ευχαριστώ !
φίλε μου ντροπή ξέχασες την ΜΑΙΡΗ και φυσικά την απίθανη ASIA που απ'¨οτι φαίνεται δεν την προλάβατε οι περισσότεροι!!!!!!!!!! για Μάρτα συμφωνώ και για Ζωή....ναι η Ειρήνη νομίζω ότι κλείνει την πεντάδα...Για να ακούσω απόψεις για το Hall of Fame…
Για εμένα στο top 5 είναι η Ειρήνη, μαζί με Ζωή, Μάρτα, Τανια και Βικτώρια (παρόλο που δεν μου αρέσουν οι μικρές η συγκεκριμένη κάτι μου έβγαζε). Δεν έχω συμπεριλάβει Μαρίνα κλπ που συνεχίζει και δουλεύει στο άλλο μαγαζί.
ουκρανή ήταν ...αλλά ζει στη Βουλγαρία. Τι γαμήσια απίστευτα έκανε η τύπισσα!!!!!!!!! δεν μπορώ να τα βγάλω από το μυαλό μου!!!Asia η Βουλγάρα απλά απίστευτη...
Ζήτω συγνώμη για την Μαίρη…ήταν απο τα παλιά μου στανταρτν. Την Asia δεν θυμάμαι να την έχω πάρει…φίλε μου ντροπή ξέχασες την ΜΑΙΡΗ και φυσικά την απίθανη ASIA που απ'¨οτι φαίνεται δεν την προλάβατε οι περισσότεροι!!!!!!!!!! για Μάρτα συμφωνώ και για Ζωή....ναι η Ειρήνη νομίζω ότι κλείνει την πεντάδα...
Ξέρουμε αλλά δεν λέμε. Σέ πμ αν σέ ενδιαφέρει ευχαρίστως.Ξέρουμε για σήμερα το roster?
Γιατί έτσι? Τι συνέβη?Ξέρουμε αλλά δεν λέμε. Σέ πμ αν σέ ενδιαφέρει ευχαρίστως.
Ας πρόσεχαν.......
......
Φίλε μου κάνε την ερώτηση σού σε αυτούς που πρέπει τό γιατί και πώς συνέβη......και δεν εννοώ το ίδρυμα.Γιατί έτσι? Τι συνέβη?
Ψηφίσαμε ψηφίσαμετην ψηφο μου την εριξα πριν λιγο.
τωρα θα παω να ριξω και μια ψηφο στην Β μετα απο ραντεβου που κλειστηκε χθες.
χθες ολη μερα full booked το κοριτσι και ουτε ενας δεν βρεθηκε να γραψει κατι.
Πάντα σωστός καί κυρίως ειλικρινής σέ ότι λες, επιβεβαίωση στα γραφόμενα σού σέ αντίστοιχη εμπειρία μου με την Βαλ.Άλλη μια πολύ ωραία συνεδρία με ένα από τα στσνταρακια μου στο ίδρυμα έλαβε τέλος.
Η Βαλ όμορφη όπως πάντα,περιποιημένη στην πένα,άκρως ερωτική και με αξιοπρεπές σέρβις πρόσφερε για άλλη μια φορά το πρόγραμμα της με επαγγελματισμό και θέρμη σε gfe ρυθμο που για μένα είναι η καλύτερη εκεί σε αυτό.
Αρχή με φιλιά και στοματικό από πλευράς της στον καναπέ όπου απόθεσα στο στόμα της μετά από πέντε - έξι λεπτά βαθιάς πίπας.
Και πολύ άντεξα με τέτοιο ρουφηγμα.
Ενδιάμεσα μασάζ επαγγελματικού επιπέδου και χαλαρωτική κουβέντα για να ακολουθήσει ένας δεύτερος γύρος με αρχή με στοματικό εξαιρετικά αργό,υγρό και βαθύ,περιποίηση στις μπάλλες με ζέση και ακολούθησε σεξ σε cow στάση αρχικά και μετά σε αγαπουλιστικο ιεραποστολικό όπου και κατέθεσα για δεύτερη φορά μέσα της στο λάστιχο.
Αυτά σε μια γεμάτη ώρα συνεδρίας αφού δεν είχα χρόνο για διωρακι σήμερα.
Ευτυχείτε κύριοι.
Πάντα σωστός καί κυρίως ειλικρινής σέ ότι λες, επιβεβαίωση στα γραφόμενα σού σέ αντίστοιχη εμπειρία μου με την Βαλ.
Καλησπέρα σας θα σας πω εγώ οι κοπέλες πάνε χωρίς προφύλαξη γιαυτό και αποχορισα..Φίλε μου κάνε την ερώτηση σού σε αυτούς που πρέπει τό γιατί και πώς συνέβη......και δεν εννοώ το ίδρυμα.
Εκτός από 2 κοπέλες όλες η άλλες δεν κάνουν ούτε για μπορδελα δούλεψα εκεί και όλες κάνουν χωρίς προφύλαξη και μου το διευκρίνηση ο αλός τελειώσα μέσα τησ στ λάστιχο. Και που θα ήθελες,::;Καλησπέρα σας θα σας πω εγώ οι κοπέλες πάνε χωρίς προφύλαξη γιαυτό και αποχορισα..
Εγώ στο συγκεκριμένο μαγαζί από 20 πελάτες που πήρα 19 μου ζήτησαν χωρίς και η κα σοφία μου είπε ότι για τα λεφτά το κάνουν όλες γιαυτό έφυγα...Εκτός από 2 κοπέλες όλες η άλλες δεν κάνουν ούτε για μπορδελα δούλεψα εκεί και όλες κάνουν χωρίς προφύλαξη και μου το διευκρίνηση ο αλός τελειώσα μέσα τησ στ λάστιχο. Και που θα ήθελες,::;
αναμενουμε κριτικη κυριε καθηγητα.Πάντα σωστός καί κυρίως ειλικρινής σέ ότι λες, επιβεβαίωση στα γραφόμενα σού σέ αντίστοιχη εμπειρία μου με την Βαλ.
Μας έχει γίνει λατινοσπρώχτης τελευταία ο μεσσιέαναμενουμε κριτικη κυριε καθηγητα.
δεν θυμαμαι να εχεις αναφερει οτι δοκιμασες τη Βαλεντινα.
χαχαχαχ οχι.Μας έχει γίνει λατινοσπρώχτης τελευταία ο μεσσιέ
Όλοι Σλαβοφονιαδες είναι .χαχαχαχ οχι.
για ποικιλια μονο πιστευω.
Σλαβοφονιας ειναι κι αυτος.