dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 28.312
- Πόντοι
- 22.886
Είπαμε μην γράφεις για γλυκά ρε τύπεΕπιστροφή στα δικά μας
Σημερινές παρουσίες Μελίνα, Γιάννα, Ειρήνη, Χριστίνα, και τό γλυκάκι Άντζελα.
Είπαμε μην γράφεις για γλυκά ρε τύπεΕπιστροφή στα δικά μας
Σημερινές παρουσίες Μελίνα, Γιάννα, Ειρήνη, Χριστίνα, και τό γλυκάκι Άντζελα.
Μου άνοιξε την όρεξη από χθές ό πετραν δεν φταίωΕίπαμε μην γράφεις για γλυκά ρε τύπε
προς στιγμήν διάβασα κωλογαμήσανε και ενθουσιάστηκα... αλλά δυστυχώς... τα μάτια μου κάνανε πουλάκια...Καποιοι εδω καλογαμησανε την Αγαπη...
δυστυχώς του...δικού μας "επιπέδου" γαμίκουλες μόνο σε cg ή εξωτερικό μπορούμε να βρούμε κάτι που να μας καλύπτει....κάτι βίκες που διαβάζω από 40-42, κάτι αγάπες και βαλεντίνες από λαγουμτζή και κάτι απολειφάδια του μαδούρο είναι για αυτούς που τους αρέσουν τα...χαδάκια....και δυστυχώς αυτοί είναι και η πλειοψηφία που τα σκάει στις "χαδιάρες" και ανθυπομέτριες.....και το χειρότερο είναι ότι πολύ λίγες από όλες αυτές ξέρουν να κάνουν μασάζ....εξαίρεση είναι η Λία με την Μόνικα που η άθροιση της ηλικίας τους μας κάνει τα έτη που έχουν περάσει από το βατερλώ του ναπολέοντα και κρατάω και μια επιφύλαξη για το μαγαζί της ιεράς οδού στο Αιγάλεω όπου λόγω της Λίζας πιστεύω ότι και εκεί υπάρχει έστω και λίγο "λόγος" για να "πάμε"..προς στιγμήν διάβασα κωλογαμήσανε και ενθουσιάστηκα... αλλά δυστυχώς... τα μάτια μου κάνανε πουλάκια...
Ποιο μαγαζί και ποια Λίζα συνάδελφε? Δε μου λέει κάτι το όνομα. Έχεις κάποια συγκεκριμένη να προτείνεις από εκεί?δυστυχώς του...δικού μας "επιπέδου" γαμίκουλες μόνο σε cg ή εξωτερικό μπορούμε να βρούμε κάτι που να μας καλύπτει....κάτι βίκες που διαβάζω από 40-42, κάτι αγάπες και βαλεντίνες από λαγουμτζή και κάτι απολειφάδια του μαδούρο είναι για αυτούς που τους αρέσουν τα...χαδάκια....και δυστυχώς αυτοί είναι και η πλειοψηφία που τα σκάει στις "χαδιάρες" και ανθυπομέτριες.....και το χειρότερο είναι ότι πολύ λίγες από όλες αυτές ξέρουν να κάνουν μασάζ....εξαίρεση είναι η Λία με την Μόνικα που η άθροιση της ηλικίας τους μας κάνει τα έτη που έχουν περάσει από το βατερλώ του ναπολέοντα και κρατάω και μια επιφύλαξη για το μαγαζί της ιεράς οδού στο Αιγάλεω όπου λόγω της Λίζας πιστεύω ότι και εκεί υπάρχει έστω και λίγο "λόγος" για να "πάμε"..
Λίζα υπεύθυνη Ιερά Οδός 259 ΑιγάλεωΠοιο μαγαζί και ποια Λίζα συνάδελφε? Δε μου λέει κάτι το όνομα. Έχεις κάποια συγκεκριμένη να προτείνεις από εκεί?
Με ρεγουλα τό γλυκάκι μήν τό φάς όλοΑκολουθεί ενημέρωση .
Έχουμε και λέμε για σήμερα .
( Για μερικούς που θέλουν μόνο να μαθαίνουν )
Γιάννα
Ντιάνα
Άντζελα
Αναστασία
Αγάπη
Θα τιμηθεί Άντζελακι , έχω επιθυμήσει κάτι γλυκό ...
Έπεσε πούτσωμα , ακολουθεί ενημέρωσηΜε ρεγουλα τό γλυκάκι μήν τό φάς όλο
Αναμένουμε εντυπώσεις σάν καθαρόαιμος πιπινακιας πού είσαι
Κάτσε είναι πουτσωμένος και δεν μπορεί να μιλήσει...Με ρεγουλα τό γλυκάκι μήν τό φάς όλο
Αναμένουμε εντυπώσεις σάν καθαρόαιμος πιπινακιας πού είσαι
Επουτσώθει η νεαρά θέλω να πω αγαπητέΚάτσε είναι πουτσωμένος και δεν μπορεί να μιλήσει...
Αφες αυτοίς ου γαρ οιδασι τι ποιουσι......ειμαστε στα μεσα του μηνα Σεπτεμβρη και μεχρι τωρα εχω διαβασει μονο μεσα στο Σεπτεμβριο:
πανω απο 15 ενημερωσεις στο νημα απο διαφορα μελη για το ροστερ καθως και σχολια για τις κοπελλες,μεχρι και μια κριτικη.
εχουν μπει ηδη τεσσερις (4) κριτικες στην καρτελλα του μαγαζιου.
Μικροβιοφοβία (5.0) | Λαγουμιτζή 23 Spa
Κριτική για το Λαγουμιτζή 23 Spa από georgel με βαθμολογία 5.0 στις 16 Σεπτεμβρίου, 2023www.bourdela.comΓια μία φορά οκ. (6.5) | Λαγουμιτζή 23 Spa
Κριτική για το Λαγουμιτζή 23 Spa από xristakos722 με βαθμολογία 6.5 στις 13 Σεπτεμβρίου, 2023www.bourdela.comΗ περιέργεια.. πνίγει το κουν-ελλη! (7.3) | Λαγουμιτζή 23 Spa
Κριτική για το Λαγουμιτζή 23 Spa από SB2023 με βαθμολογία 7.3 στις 10 Σεπτεμβρίου, 2023www.bourdela.comΜου άρεσε ή μικρή. (7.3) | Λαγουμιτζή 23 Spa
Κριτική για το Λαγουμιτζή 23 Spa από xristakos722 με βαθμολογία 7.3 στις 07 Σεπτεμβρίου, 2023www.bourdela.com
εχουν μπει τρεις (3) φωτογραφιες στην καρτελλα του μαγαζιου για την νεα κοπελλα και εχουν ηδη πανω απο 220 θεασεις η καθεμια.
υπαρχουν απο καιρο κι αλλες φωτογραφιες αναρτημενες για τα δωματια και καποια κοριτσια,που εχουν φτασει μεχρι και τις 14000 θεασεις η καθε μια.
και υπαρχει και ενας κλαψομουνης,που ΜΟΝΟ ρωταει στα νηματα,δεν ενημερωνει ποτε και για τιποτα,
λεει συνεχως τα δικα του οτι μπαινουν ασχετα σχολια στο νημα και ενοχλειται και μπαινει να διαβασει για κανενα μουνακι και δεν βρισκει τιποτα.
δεν βλεπει ΤΙΠΟΤΑ απο τα παραπανω.
κανει μαλιστα και νουθεσιες για το τι θα γραψουν τα μελη κλπ κλπ.
ε τοτε κατα τη γνωμη μου ή τυφλος θα ειναι,ή χαζος (πολυ κιολας),ή θα ειναι ξενιτεμενος εδω απο αλλη πολη και δεν ξερει να κυκλοφορησει ή το πιο πιθανο και τα τρια παραπανω μαζι.
ρε λες να μην ξερει να διαβασει Ελληνικα?
ρε ποσο,μα ποσο στα αρχιδια μου τους γραφω κατι τετοιους τυπους,παρτακηδες που παρασιτουν στο σαιτ,τραβανε πληροφοριες,περνανε καλα με τις κριτικες και τα σχολια ολων των αλλων και μετα ερχονται να μας την πουν κιολας.
Χαλαρωσε,αλλο εννοω.Άκου να δεις παιδάκι,είμαι εδώ μέσα 16 χρόνια,οι πιο πολλές κριτικές μου είναι αρνητικές,για να έγραψα ότι με εμένα η Αγάπη ήταν τίμια σε όλα και τα κατάπιε κιόλας που δεν το περίμενα ούτε εγώ ,τότε αυτό θα έγινε..Τώρα τι κάνει έκτοτε δεν με αφορά.Τις εξυπνάδες σου που είσαι εδώ 3 μήνες να τις μοστραρεις σε κανένα πρόβατο
Αυτά τα σχόλια καταντήσαμε να διαβάζουμε από την έλλειψη θηλυκών της προκοπής στα ιδρύματα! Τρολλάρουμε ο ένας τον άλλον γιατί δεν έχουμε στην ουσία κάτι αξιόλογο για ΓΑΜΗΣΙΑ!!!!!!!έχουν καταντήσει σχεδόν όλα τα νήματα του αγοραίου έρωτα πλην ίσως λίγο των cg και των γραφείων ct cosmopolitan και newsbomb!!!!!!!!!Τίποτα ε;;
Λίγες μέρες έλειψα, οι μισοί στη "μανουρα" κι άλλοι εξαφανισμένοι!
Από ενημέρωση τίποτις...
Το καλό που σας θέλω να χαζεύετε Champions League και Uefa.
Θα δω το παρουσιολογιο στο μαγαζί και θα σας δώσω στεγνά!
Έχεις ένα δίκιο.. Να τα λέμε αυτά!Αυτά τα σχόλια καταντήσαμε να διαβάζουμε από την έλλειψη θηλυκών της προκοπής στα ιδρύματα! Τρολλάρουμε ο ένας τον άλλον γιατί δεν έχουμε στην ουσία κάτι αξιόλογο για ΓΑΜΗΣΙΑ!!!!!!!έχουν καταντήσει σχεδόν όλα τα νήματα του αγοραίου έρωτα πλην ίσως λίγο των cg και των γραφείων ct cosmopolitan και newsbomb!!!!!!!!!
Δηλαδή πρέπει να γράφουμε για να γράφουμε;Τίποτα ε;;
Λίγες μέρες έλειψα, οι μισοί στη "μανουρα" κι άλλοι εξαφανισμένοι!
Από ενημέρωση τίποτις...
Το καλό που σας θέλω να χαζεύετε Champions League και Uefa.
Θα δω το παρουσιολογιο στο μαγαζί και θα σας δώσω στεγνά!
Πολύ σωστή παρατήρηση προσωπικά όσες φορές έχω πάει μου εχει φερθεί πολύ ευγενικά και ηταν χαμογελαστή!Καλησπέρα σε όλους, διαβάζοντας περιστασιακά κάποια σχόλια για τη Κα Σοφία θα ήθελα να πω, μην κάνοντας τα χατήρια του καθενός, δεν χρειάζεται να δηλώνετε την δυσαρέσκεια σας γράφοντας αρνητικά σχόλια, βάλτε τον ευατό σας στη θέση της, πως θα αντιδρούσατε εσείς αν ήσασταν 2 εβδομάδες εκεί?
Για σκεφτείτε το.
Η γυναίκα που δεν ξέρει καλά & τα Ελληνικά προσπαθεί να είναι ήρεμη ευγενική & συνεργάσιμη.
Μην είστε ανώριμοι επειδή δεν παίρνετε το 100% από αυτό που θέλετε.
Πρέπει να συνεργαζόμαστε με τους δικούς τους όρους & δεν είναι πάντα με τους δικούς μας όρους. Σεβασμός λοιπόν.