You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Kaloeros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.911
- Πόντοι
- 9.275
@ clonarius : η Μάρτα δεν είναι πιτσιρίκα, είναι περίπου 28-30, αλλά δείχνει πιτσιρίκα και κάνει για 5 πιτσιρίκες μαζί
@ nikos9595 : να σκίσεις την Μάρτα μάλλον δύσκολο (αν είσαι μέχρι 20 ίσως), να σε σκίσει αυτή ευκολότερο, και ηδονικότερο θα έλεγα
@ petergsp : να πας, να δεις, και θα με θυμηθείς ;)
@ nikos9595 : να σκίσεις την Μάρτα μάλλον δύσκολο (αν είσαι μέχρι 20 ίσως), να σε σκίσει αυτή ευκολότερο, και ηδονικότερο θα έλεγα
@ petergsp : να πας, να δεις, και θα με θυμηθείς ;)
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Αντε να βοηθήσω.
Μάρτα 36, Ξένια 27, Ρίτα 23, Κορίνα 20.
Κάθε μια εχει το δικό της τρόπο, και τα δικά της κουμπιά.
Μάρτα 36, Ξένια 27, Ρίτα 23, Κορίνα 20.
Κάθε μια εχει το δικό της τρόπο, και τα δικά της κουμπιά.
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
gia xenia kaneis poy na exei parei??
Αμα σε γουστάρει θα περάσεις καλά.
Παιδια καλησπερα.Αυτη η Σοφι(Στουρναρη) τωρα με ονομα Μαρια διαβασα ηθελα να την δοκιμασω πριν δεν προλαβα εφυγε για πειτε μου λιγα λογια αξιζει γιατι ειμαι λατρης των μιλφ 40 και πανω και γενικα μερακλης την θελω μπαμπατσικη τη γκομενα και εμπειρη. Ευχαριστω
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Ωραία πόδια, συμπαθητικό πρόσωπο. Λίγο "ενισχυμένη" στη κοιλιά και στο κώλο, αλλά οχι σε σημείο που να σε χαλάει.Παιδια καλησπερα.Αυτη η Σοφι(Στουρναρη) τωρα με ονομα Μαρια διαβασα ηθελα να την δοκιμασω πριν δεν προλαβα εφυγε για πειτε μου λιγα λογια αξιζει γιατι ειμαι λατρης των μιλφ 40 και πανω και γενικα μερακλης την θελω μπαμπατσικη τη γκομενα και εμπειρη. Ευχαριστω
Αν την πας αργά στην αρχή φτιάχνεται και βγάζει ωραίες σέξυ αντιδράσεις και πρωτοβουλίες.
Σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει το μασάζ, το έχει και ισως καλύτερα από όλες. Θα σε ρωτήσει αν θέλεις δυνατό μασάζ. Αν τις πεις ναί, θα σε "εξοντώσει".
analskipper
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 3.625
- Πόντοι
- 2.660
Δεν είναι πιτσιρίκα η Μάρτα ...
Αν ο συναγωνιστής είναι 55+ και η Μάρτα 35, τότε μάλλον είναι πιτσιρίκα γι αυτόν
2 φορές που την έχω πάρει πιο παλιά στο κομμάτι του σεξ τα δίνει όλα..Δεν είναι πιτσιρίκα η Μάρτα ...
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
kalispera an g ayrio prwi endiaferetai kapoios g partouza st sygkekrimeno magazi n m mssteilei pm
κερνάς????
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Την Κυριακή το απόγευμα μετά από ένα απολαυστικό πρωινό μπάνιο και ένα εξαιρετικό γεύμα με γαρίδες θαλασσινά και οστρακοειδή οι ορέξεις ξύπνησαν βαρβάτες. Ισως τα οστρακοειδή να λειτούργησαν
Επισκεψη λοιπόν το απόγευμα στο Λαγουμιτζή 23 που είναι στανταράκι μου για τα έκτακτα όποτε θέλω να σπάσω το σερί μου με τις γκόμενες.
Για τον χώρο έχουν γραφεί και από άλλους φίλους σχόλια. Νέος μοντέρνος χώρος με πολύ μεγάλα δωμάτια που όλα έχουν και μασαζοκρέβατο αλλά και διπλό κρεβάτι, όπως και ευρυχωρα ατομικά λουτρά που ούτε σε ξενοδοχεία δεν βρίσκεις. Από τυς χώρους που έχω δεί είναι ο κορυφαίος, και έχω δεί πάρα πολλούς.
Απο τα στανταράκια μου ελεύθερη ήταν η Ξένια η οποία και ετιμήθη με πολύ καλές ώς συνήθως εντυπώσεις. Πρέπει να έχω πάει 4 η 5 φορές μαζί της, οπότε η κριτική είναι ούτως η άλλως οφειλόμενη.
H συνέχεια στη κριτική.
Επισκεψη λοιπόν το απόγευμα στο Λαγουμιτζή 23 που είναι στανταράκι μου για τα έκτακτα όποτε θέλω να σπάσω το σερί μου με τις γκόμενες.
Για τον χώρο έχουν γραφεί και από άλλους φίλους σχόλια. Νέος μοντέρνος χώρος με πολύ μεγάλα δωμάτια που όλα έχουν και μασαζοκρέβατο αλλά και διπλό κρεβάτι, όπως και ευρυχωρα ατομικά λουτρά που ούτε σε ξενοδοχεία δεν βρίσκεις. Από τυς χώρους που έχω δεί είναι ο κορυφαίος, και έχω δεί πάρα πολλούς.
Απο τα στανταράκια μου ελεύθερη ήταν η Ξένια η οποία και ετιμήθη με πολύ καλές ώς συνήθως εντυπώσεις. Πρέπει να έχω πάει 4 η 5 φορές μαζί της, οπότε η κριτική είναι ούτως η άλλως οφειλόμενη.
H συνέχεια στη κριτική.
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.199
- Πόντοι
- 4.365
Εγώ καλώς-κακώς με το φουριόζο σαλονάρισμα της δεν με έκανε να την διαλέξω...
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Εγώ καλώς-κακώς με το φουριόζο σαλονάρισμα της δεν με έκανε να την διαλέξω...
Ναί καταλαβαίνω τι λές, και συμφωνώ.
Αλωστε στην κριτική μου, πριν το σχόλιό σου είχα ήδη αναφέρει.
" Εχει στην αρχή μια συμπεριφορά τύπου ''μαγκάκι'' που σε κάποιους μπορεί να αρέσει σε κάποιους άλλους μπορεί να φαίνεται ντεκαβλέ για γυναίκα. Ανήκω στους δεύτερους. Αυτό όμως όπως είπα στην αρχή. Διότι αν την πας σιγά σιγά και αισθησιακά την ξεκλειδώνεις, και το σχηνικό ανατρέπεται ολοκληρωτικά "
Τώρα για να μην πάρω και κάποιους στο λαιμό μου, μπορεί το παραπάνω που δουλεύει σε εμένα, σε άλλους να μην δουλέψει. Παίζει ρόλο και η χημεία.Δεν υπάρχει εγγύηση σε αυτά τα θέματα.
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.199
- Πόντοι
- 4.365
Ναί καταλαβαίνω τι λές, και συμφωνώ.
Αλωστε στην κριτική μου, πριν το σχόλιό σου είχα ήδη αναφέρει.
" Εχει στην αρχή μια συμπεριφορά τύπου ''μαγκάκι'' που σε κάποιους μπορεί να αρέσει σε κάποιους άλλους μπορεί να φαίνεται ντεκαβλέ για γυναίκα. Ανήκω στους δεύτερους. Αυτό όμως όπως είπα στην αρχή. Διότι αν την πας σιγά σιγά και αισθησιακά την ξεκλειδώνεις, και το σχηνικό ανατρέπεται ολοκληρωτικά "
Τώρα για να μην πάρω και κάποιους στο λαιμό μου, μπορεί το παραπάνω που δουλεύει σε εμένα, σε άλλους να μην δουλέψει. Παίζει ρόλο και η χημεία.Δεν υπάρχει εγγύηση σε αυτά τα θέματα.
Πληρέστατος