Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nikos9595

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2018
Κριτικές
3
Like
103
Πόντοι
0
Μαρτα εχει παρει κανειςγτ λεω ν την σκισω την πιτσιρικα

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.590
Πόντοι
5.946
Δεν είναι πιτσιρίκα η Μάρτα ...

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
@ clonarius : η Μάρτα δεν είναι πιτσιρίκα, είναι περίπου 28-30, αλλά δείχνει πιτσιρίκα και κάνει για 5 πιτσιρίκες μαζί  :grin:
@ nikos9595 : να σκίσεις την Μάρτα μάλλον δύσκολο (αν είσαι μέχρι 20 ίσως), να σε σκίσει αυτή ευκολότερο, και ηδονικότερο θα έλεγα  :rockon:
@ petergsp :  να πας, να δεις, και θα με θυμηθείς  ;)

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.590
Πόντοι
5.946
Σίγουρα πάνω από 35...

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.590
Πόντοι
5.946
Και την έχουμε πάρει από πέρσι φίλε καλόγερε

Horhe 22

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Η Μάρθα δεν είναι μωρό 35, το ξέρω.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αντε να βοηθήσω.

Μάρτα 36, Ξένια 27, Ρίτα 23, Κορίνα 20.

Κάθε μια εχει το δικό της τρόπο, και τα δικά της κουμπιά.

eLmatad9r

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
166
Πόντοι
1
Παιδια καλησπερα.Αυτη η Σοφι(Στουρναρη) τωρα με ονομα Μαρια διαβασα ηθελα να την δοκιμασω πριν δεν προλαβα εφυγε για πειτε μου λιγα λογια αξιζει γιατι ειμαι λατρης των μιλφ 40 και πανω και γενικα μερακλης την θελω μπαμπατσικη τη γκομενα και εμπειρη. Ευχαριστω

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Παιδια καλησπερα.Αυτη η Σοφι(Στουρναρη) τωρα με ονομα Μαρια διαβασα ηθελα να την δοκιμασω πριν δεν προλαβα εφυγε για πειτε μου λιγα λογια αξιζει γιατι ειμαι λατρης των μιλφ 40 και πανω και γενικα μερακλης την θελω μπαμπατσικη τη γκομενα και εμπειρη. Ευχαριστω
Ωραία πόδια, συμπαθητικό πρόσωπο. Λίγο "ενισχυμένη" στη κοιλιά και στο κώλο, αλλά οχι σε σημείο που να σε χαλάει.

Αν την πας αργά στην αρχή φτιάχνεται και βγάζει ωραίες σέξυ αντιδράσεις και πρωτοβουλίες.

Σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει το μασάζ, το έχει και ισως καλύτερα από όλες. Θα σε ρωτήσει αν θέλεις δυνατό μασάζ. Αν τις πεις ναί, θα σε "εξοντώσει".

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.590
Πόντοι
5.946
Κι αμα είναι 65 ο συναγωνιστής η Μάρτα είναι τηνέιτζερ; Δεν πάει έτσι
Πιτσιρίκες κάτω από 24-25 νεαρές γυναίκες μέχρι 34-35 μετά μίλφ γκιλφ ανεξαρτήτως ηλικίας συναγωνιστή

nikos9595

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2018
Κριτικές
3
Like
103
Πόντοι
0
kalispera an g ayrio prwi endiaferetai kapoios g partouza st sygkekrimeno magazi n m mssteilei pm

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Την Κυριακή το απόγευμα μετά από ένα απολαυστικό πρωινό μπάνιο και ένα εξαιρετικό γεύμα με γαρίδες θαλασσινά και οστρακοειδή οι ορέξεις ξύπνησαν βαρβάτες. Ισως τα οστρακοειδή να λειτούργησαν  :2funny: :2funny:

Επισκεψη λοιπόν το απόγευμα στο Λαγουμιτζή 23 που είναι στανταράκι μου για τα έκτακτα όποτε θέλω να σπάσω το σερί μου με τις γκόμενες.

Για τον χώρο έχουν γραφεί και από άλλους φίλους σχόλια. Νέος μοντέρνος χώρος με πολύ μεγάλα δωμάτια που όλα έχουν και μασαζοκρέβατο αλλά και διπλό κρεβάτι, όπως και ευρυχωρα ατομικά λουτρά που ούτε σε ξενοδοχεία δεν βρίσκεις. Από τυς χώρους που έχω δεί είναι ο κορυφαίος, και έχω δεί πάρα πολλούς.

Απο τα στανταράκια μου ελεύθερη ήταν η Ξένια η οποία και ετιμήθη με πολύ καλές ώς συνήθως εντυπώσεις. Πρέπει να έχω πάει 4 η 5 φορές μαζί της, οπότε η κριτική είναι ούτως η άλλως οφειλόμενη.

H συνέχεια στη κριτική.

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.199
Πόντοι
4.365
Απο τα στανταράκια μου ελεύθερη ήταν η Ξένια η οποία και ετιμήθη με πολύ καλές ώς συνήθως εντυπώσεις. Πρέπει να έχω πάει 4 η 5 φορές μαζί της, οπότε η κριτική είναι ούτως η άλλως οφειλόμενη.

Εγώ καλώς-κακώς με το φουριόζο σαλονάρισμα της δεν με έκανε να την διαλέξω...

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Εγώ καλώς-κακώς με το φουριόζο σαλονάρισμα της δεν με έκανε να την διαλέξω...

Ναί καταλαβαίνω τι λές, και συμφωνώ. :hi:

Αλωστε στην κριτική μου, πριν το σχόλιό σου είχα ήδη αναφέρει.

" Εχει στην αρχή μια συμπεριφορά τύπου ''μαγκάκι'' που σε κάποιους μπορεί να αρέσει σε κάποιους άλλους μπορεί να φαίνεται ντεκαβλέ για γυναίκα. Ανήκω στους δεύτερους. Αυτό όμως όπως είπα στην αρχή. Διότι αν την πας σιγά σιγά και αισθησιακά την ξεκλειδώνεις, και το σχηνικό ανατρέπεται ολοκληρωτικά "

Τώρα για να μην πάρω και κάποιους στο λαιμό μου, μπορεί το παραπάνω που δουλεύει σε εμένα, σε άλλους να μην δουλέψει. Παίζει ρόλο και η χημεία.Δεν υπάρχει εγγύηση σε αυτά τα θέματα.

• Like
Αντιδράσεις: Josex

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.199
Πόντοι
4.365
Ναί καταλαβαίνω τι λές, και συμφωνώ. :hi:

Αλωστε στην κριτική μου, πριν το σχόλιό σου είχα ήδη αναφέρει.

" Εχει στην αρχή μια συμπεριφορά τύπου ''μαγκάκι'' που σε κάποιους μπορεί να αρέσει σε κάποιους άλλους μπορεί να φαίνεται ντεκαβλέ για γυναίκα. Ανήκω στους δεύτερους. Αυτό όμως όπως είπα στην αρχή. Διότι αν την πας σιγά σιγά και αισθησιακά την ξεκλειδώνεις, και το σχηνικό ανατρέπεται ολοκληρωτικά "

Τώρα για να μην πάρω και κάποιους στο λαιμό μου, μπορεί το παραπάνω που δουλεύει σε εμένα, σε άλλους να μην δουλέψει. Παίζει ρόλο και η χημεία.Δεν υπάρχει εγγύηση σε αυτά τα θέματα.

Πληρέστατος  :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom