Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (8 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.626
Πόντοι
29.667
περασμα το μεσημερι απο το ελαιοτριβειο , ολοι ηταν στς παραλιες οποτε οι δρομοι ηταν ανοιχτοι .
3 κοπελες στο ροστερ μαρια ψηλη μελαχροινη γυρω στα 45 νταρντανα .Στελλα ξανθια με φουλ προγραμμα και γιουλια ξανθια με πρασινα ματια
με τατου στο ποδι και ενα πανω απ τη κωλαρα της . Πηρα τη γιουλια ρωσσιδα γυρω στα 30 με ωραια βυζια ωραιο τυπακι.
Εσκασε με τη ρομπα της δεν φοραγε τιποτα απο μεσα της λεω κατσε να κανω ενα μπανιο οσο εκανα μπανιο με κοιταγε μου εκλεινε το ματι
εβγαζε τη γλωσσα και τουρλωνε την κωλαρα της με ναζι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0032.gif

κατω απο τους ηχους του καυλωτικου ασματος ......................
Με σκουπισε και με ρωτησε αν θελω προφυλακτικο στη πιπα γελασα λιγο και καταλαβε οτι σιχαινομαι τα λαστιχα .
Πιπα πολυ καλη της γαμησα λιγο το στομα και ετσι εφυγαν τα χοντρα εφυγαν πανω στα βυζια της σαν μακαρονια .
tumblr_ocp6x6E6L41ve8cbro1_500.gifv

Λιγο κουβεντα λιγο μασαζ μεχρι να ερθουμε παλι στη φαση της καυλας .
Ειναι λιγο διστακτικη στο χαμουρεμα αλλα αμα φτιαχτει δινει .
Με πλακωσε στη πιπα παλι το καυλακι και την εβαλα κατω  ετσι αρχισα να της γλυφω τη μουναρα της ρουφαγα την κλειτοριδα και τη δαγκωνα
tumblr_pnimqrzsc41wzbpz9_400.gifv

Πηγαμε σε σταση 69 εφερνε το μουνι και το τριβε συνεχως πανω στη γλωσσα μου και εβλεπα τις βυζαρες και το στομα της να ρουφαει το καυλι μου.περασμα λαστιχου τη πηρα στα τεσσερα και λιγο πριν το τελος μου βγαλε τη καποτα πιπα παλι και τελειωσα καπως ετσι
τα πηρε στη μαπα  :rose: :rose: :rose: :rose: :rose:
tumblr_oill5seHvo1tjd582o1_400.gifv

Πολύ ωραία κριτική και ωραίες οι φωτογραφίες που έβαζες στα ενδιάμεσα.
Πολύ πετυχημένη η κριτική σου.

Efraimoglou

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2017
Like
72
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδες. Ξερει κανεις αν ειναι ανοιχτο σημερα το μαγαζι. Πηρα και δε το σηκωνει κανεις

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.739
Πόντοι
5.946
Από εργαζόμενη έμαθα πως θα ξανανοίξουν πιθανώς στις 25

BobieS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2018
Κριτικές
10
Like
278
Πόντοι
290
Τι έγινε, τους την πέσανε;;

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306
Για το αδερφάκι στη Συγγρού ξέρουμε τίποτε?

Jockertuz

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2019
Like
36
Πόντοι
0
Σημερινό  πέρασμα από το καινούριο κατάστημα. ´Οπως έχει γραφτεί και πριν, ο χώρος χλιδάτος  και καθαρός με πολλά δωμάτια . Υπάρχουν 10 κοπέλες για όλα τα γούστα . Εγώ πέρασα  υπέροχα με στανταρακη  μου, την Μαίρη. Την επόμενη φορά θα δοκιμαστεί κάποια άλλη κορασίδα.
Θα ήταν ακόμα καλύτερα αν σε αυτά τα 800 τμ υπήρχαν ακόμα 10 μασέρ .
Καλά να περάσετε όλοι!

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.745
Πόντοι
41.813
αφου η μερα ηταν χαλαρη σημερα στη δουλεια μιας και φευγουν για τριημερο πολλοι,την εκανα κι εγω την κοπανα μου και εριξα ενα περασμα απο το μαγαζι.
επισκεψη λοιπον σημερα νωριτερα το μεσημερι,πρωτη για μενα μετα απο τρεις μηνες περιπου.
παρουσες μεταξυ αλλων οι Ρεγγινα,Λειλα σε δωματιο,Μαιρη κι αυτη σε δωματιο,την απασχολουσε  :fuck2: :fuck2: :fuck2: φαινεται ο νεος που γραφει παραπανω γιατι η ωρα ταιριαζει,Μαρτα,Στελλα που δεν την εχω ξαναδει,δεν ξερω αν ειναι η ιδια που αναφερθηκε στο Σ40-42,Ριτα που κι αυτη δεν την ειχα ξαναδει και η οποια τιμηθηκε. τις αλλες δεν τις θυμαμαι.

Ριτα λοιπον.
ομορφο κοριτσι 22-23 ετων απο Μολδαβια ειπε,ομιλουσα πολυ καλα Ελληνικα,με ωραια καστανοξανθα μακρια μαλλια,αδυνατο ως skinny κορμι,κοντουλα γυρω στο 160-165,στηθος μικρο στητο,κωλαρακι κι αυτο μικρο και πολυ ομορφα γκριζα γκριζοπρασινα ματια.
ο ορισμος του πετιτ δηλαδη. δεν ηθελα και πολυ για να την επιλεξω.

στο δωματιο συνοπτικα δεν κανει παπαδες οπως αλλα βαρια ονοματα,τοσο στο μασαζ,οσο και στον αγωνα,αλλα εχει πιστευω τα φοντα και την εμφανιση να ξεχωρισει αμα θελει.
στα βασικα παντως δηλαδη συμμετοχη στον αγωνα,cim και γενικα την καβλα την εχει.
ο χρονος θα δειξει για τα υπολοιπα. εγω παντως θα την ξαναπαρω μετα απο λιγο καιρο που θα ξετριφτει,αφου οπως μου ειπε εργαζεται σχεδον δυο εβδομαδες μονο.
ιδωμεν λοιπον.
περισσοτερα σε κριτικη αργοτερα οταν μπορεσω.
ευτυχειτε.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.745
Πόντοι
41.813
ρε τι κανει ο αλητης στο κοριτσι?  :grin: :grin: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• IMG_20200605_125814_1.jpg
    IMG_20200605_125814_1.jpg
    2,6 MB · Εμφανίσεις: 82

jorje_morente

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2011
Like
25
Πόντοι
0
Πέρασα πριν λίγες ημέρες -περισσότερο διερευνητικά- καθώς η μασαζερί που ήθελα να πάω ήταν κλειστή.
Μπήκα τελικά με Ζωή και δεν το μετάνιωσα καθόλου! Μα καθόλου! :cheesy:

• Like
Αντιδράσεις: e40s

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.102
Πόντοι
4.130
Πέρασα πριν λίγες ημέρες -περισσότερο διερευνητικά- καθώς η μασαζερί που ήθελα να πάω ήταν κλειστή.
Μπήκα τελικά με Ζωή και δεν το μετάνιωσα καθόλου! Μα καθόλου! :cheesy:
Κατι περισσότερο?

theScientist

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
222
Πόντοι
1
Η Σόφη από Στουρνάρη ξέρουμε με τι όνομα εργάζεται εδώ ;

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306
Η είσοδος εδώ είναι φάτσα στο δρόμο η έχει κάποια πλαϊνή?

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Χθεσινή επίσκεψη , δεν έχω λόγια για τον χώρο πολύ μοντέρνος καθαρός και σύγχρονος , μεγάλα δωμάτια . Την ώρα που πήγα είχε πολύ κίνηση και μόνο 3 από τις 9 νομίζω μου είπε που δούλευαν διαθέσιμες . Διάλεξα Μαρία ελληνίδα με βυζαρες , δυο γύρους , ο πρώτος έληξε άδοξα πριν ξεκινήσει τον δευτερο δεν πίστευα ότι θα τον καταφέρω αλλά μου έβγαλε γούστα η κοπέλα . με ενδιάμεσο πολύ καλό μασάζ δυνατό και χαλαρωτικό .

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.914
Πόντοι
9.275
Η Μαρία (πρώην Σόφη) είναι top περίπτωση...
Milf μεν αλλά τόσο έμπειρη και στα δύο αντικείμενα που δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσεις άψογα μαζί της...

nikos9595

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2018
Κριτικές
3
Like
103
Πόντοι
0
Τρομερο μαγαζι ειδικα το αστερι που λεγεται ριτα ειναι μινιονβαλλα θα εχει μεγαλη εξελιξη ματαρες πιπινο στυλ στο σωμα φωτια στα τεσσερα και καλος πεοθυλασμος ειμαι σιγουρς σε λιγους μηνες θα ειναι τοπ

• Like
Αντιδράσεις: baroc

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom