Λοιπόν αυτό ήταν το πριν
Το ανάμεσα, το ανάμεσα????Και αυτό το μετά.
Θέλουμε γαργαλιστικες λεπτομέρειες....
Λοιπόν αυτό ήταν το πριν
Το ανάμεσα, το ανάμεσα????Και αυτό το μετά.
ΈτσιΤο ανάμεσα, το ανάμεσα????
κατσε να στανιαρω λιγο ρε φιλε.Το ανάμεσα, το ανάμεσα????
Καί μετά τήν κριτική δέν θά κλείσει μπούτι το κορίτσικατσε να στανιαρω λιγο ρε φιλε.
ακομα δεν εχω συνελθει για να κατσω να γραψω κριτικη.
με ξεζουμισε η καταπιολα. με στεγνωσε.
παντως σε αντιθεση με σενα νομιζω,αλλα και αλλους που εχουν γραψει οτι δεν προσφερει cim,με μενα οχι μονο το εκανε,οχι μονο με ρουφηξε,αλλα τη δευτερη φορα καταπιε κιολας.Καί μετά τήν κριτική δέν θά κλείσει μπούτι το κορίτσι
Πάει το χάσαμε και αυτό το κορμί πατριώτη
Ως γνωστόν αι βουλαι όπως λες τις κάθε κορασίδας.παντως σε αντιθεση με σενα νομιζω,αλλα και αλλους που εχουν γραψει οτι δεν προσφερει cim,με μενα οχι μονο το εκανε,οχι μονο με ρουφηξε,αλλα τη δευτερη φορα καταπιε κιολας.
αγνωσται αι βουλαι της.
και που να ειχα φαει και γλυκακι πρινΩς γνωστόν αι βουλαι όπως λες τις κάθε κορασίδας.
Στο τελευταίο μού ραντεβού μαζί τής δέχθηκε μόνο cim χωρίς γκρίνιες κλπ, αλλά κατάποση όχι δέν είχαμε.
Ως γνωστόν τά κορίτσια στο ίδρυμα ξέρουν τι γλυκοτσουτσουνος είσαι.... γνωστή ή φήμη σού
Εννοείται πάντα τέτοια νά έχουμε.και που να ειχα φαει και γλυκακι πριν
τεσπα πολυ καλα ηταν για πρωτη φορα που την δοκιμαζω.
με τη χαρα θα μεινουν τα παιδια χαχαχαχαχαχαχαΕννοείται πάντα τέτοια νά έχουμε.
Τό ανέβασες το νημα κρατάς τόν κόσμο σε αγωνία....
45 επισκεπτοπουλα περιμένουν.... από τά χείλη σου κρέμονται
Μην το μαρτυρείσετε αλανια αφηστε τους να φαγωθουν το συγκεκριμενο αλογο αν καταλαβα καλα για ποια λετε ειναι αλλου παντα με χαμογελο φΕυγεις επισκεπτεςΕννοείται πάντα τέτοια νά έχουμε.
Τό ανέβασες το νημα κρατάς τόν κόσμο σε αγωνία....
45 επισκεπτοπουλα περιμένουν.... από τά χείλη σου κρέμονται
Θά σού στείλω πμ αργότερα.με τη χαρα θα μεινουν τα παιδια χαχαχαχαχαχαχα
κατσε να στανιαρω λιγο ρε φιλε.
ακομα δεν εχω συνελθει για να κατσω να γραψω κριτικη.
με ξεζουμισε η καταπιολα. με στεγνωσε.
Αλεξάνδρα? Λίγο στρουμπουλή? μάλιστα....Πέρασμα από το ίδρυμα σήμερα παρούσες Αλεξάνδρα Ντιάνα Πωλίνα τιμήθηκε Αλεξάνδρα με θετικές εντυπώσεις είναι πιτσιρικά λίγο στρουμπουλη με όμορφο προσωπάκι ήθελε λίγο καθοδήγηση καθωτι αματουρι αλλά δεν τα πήγε άσχημα σίγουρα δεν τα έκλαψα και είναι μια πολύ φρέσκια παρουσία ο χωρος Αρίστος για οσμές που είχαν αναφερθεί σε παλαιοτερη κριτική από την κοπέλα δεν έπεσε κάτι στην αντίληψη μου. Καλά να περνάτε !
Εγώ κανονική θα την έλεγα με ωραίες αναλογίες. Όπως και να έχει ο κωλος της είναι πέτρα. Τώρα αν είσαι του κλαμπ των ανορεξικων, σίγουρα δεν είναι για τα γούστα σου. Επίσης οι υπηρεσίες της ανέλπιστα καλές για 19 χρονώνΑλεξάνδρα? Λίγο στρουμπουλή? μάλιστα....
24-25 χρονων ομορφο προσωπακι τσαχπινικο λεπτο σωμα περιπου 1.60 καστανη πετιτ φασηΥπάρχει κάποιος να μας περιγράψει τη Ρίτα σε σχέση με την Αλεξάνδρα;