petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.841
- Πόντοι
- 41.813
επισκεψη χθες το απογευμα μετα απο ραντεβου και συνεδρια με την γνωστη υποπτη.
με την συμπαθεια μου δηλ. για διωρο προγραμμα μετα απο αρκετο καιρο που ειχα να την δω.
μοναδικη gfe εμπειρια απο το κοριτσι.
ξερει να φτιαχνει ωραια ατμοσφαιρα αμεσως με την εισοδο της στο δωματιο.
αναψε κερια,εβαλε τη δικη της μουσικη,γδυθηκε αργα και αποκαλυψε το αγαλματενιο κορμι της κι αρχισε ο αγωνας σιγα σιγα στα ορθια.
μεταφερθηκαμε στο μεγαλο κρεββατι οπου την περιποιηθηκα αρκουντως και επειτα μου ανταπεδωσε την περιποιηση με ενα αισθησιακο,αργο στοματικο το οποιο ανετα το κατατασσω στο top5 μου.
τελειωμα βαθια μεσα στο στομα και χαλαρωση μετα με μασαζ.
μασαζ επαγγελματικο οπως λιγες κοπελλες προσφερουν στο χωρο,αφου η κοπελλα το κατεχει κι αυτο πολυ καλα.
ακολουθησαν αλλοι δυο γυροι ευκολα με σεξακι σε gfe τεμπο,αφου αυτο ειναι το στυλ της κοπελλας και ξερει να το πουλαει πολυ καλα.
τα μελη ολοι καταλαβαν σε ποια αναφερομαι.
οι επισκεπτες να πα να γαμηθουν τα ρεμαλια.
φωτο αυτη τη φορα δεν βαζω δημοσια. θα στειλω σε μερικους που μιλαμε και ισως δεν την γνωριζουν.
ευτυχειτε.
με την συμπαθεια μου δηλ. για διωρο προγραμμα μετα απο αρκετο καιρο που ειχα να την δω.
μοναδικη gfe εμπειρια απο το κοριτσι.
ξερει να φτιαχνει ωραια ατμοσφαιρα αμεσως με την εισοδο της στο δωματιο.
αναψε κερια,εβαλε τη δικη της μουσικη,γδυθηκε αργα και αποκαλυψε το αγαλματενιο κορμι της κι αρχισε ο αγωνας σιγα σιγα στα ορθια.
μεταφερθηκαμε στο μεγαλο κρεββατι οπου την περιποιηθηκα αρκουντως και επειτα μου ανταπεδωσε την περιποιηση με ενα αισθησιακο,αργο στοματικο το οποιο ανετα το κατατασσω στο top5 μου.
τελειωμα βαθια μεσα στο στομα και χαλαρωση μετα με μασαζ.
μασαζ επαγγελματικο οπως λιγες κοπελλες προσφερουν στο χωρο,αφου η κοπελλα το κατεχει κι αυτο πολυ καλα.
ακολουθησαν αλλοι δυο γυροι ευκολα με σεξακι σε gfe τεμπο,αφου αυτο ειναι το στυλ της κοπελλας και ξερει να το πουλαει πολυ καλα.
τα μελη ολοι καταλαβαν σε ποια αναφερομαι.
οι επισκεπτες να πα να γαμηθουν τα ρεμαλια.
φωτο αυτη τη φορα δεν βαζω δημοσια. θα στειλω σε μερικους που μιλαμε και ισως δεν την γνωριζουν.
ευτυχειτε.
Τελευταία τροποποίηση: