Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.589
Πόντοι
6.495
Σημερα μεσημεροαπογευμα ενας μικρος χαμος παρα το 40αρι θερμοκρασιας..
Ηλπιζα να πετυχω Καρολινα που ηταν κλεισμενη για μιαμιση ωρα ακομα ή Βαλεντινα που διαβασα καλη κριτικη.
Σαλοναρισαν παρα την πολλη δουλεια 5-6 κοπελες,οι μονες που μου κινησαν το ενδιαφερον ηταν η καινουρια Γιουλια και λιγο η Κατια που δεν εχω ξαναπαρει
Μου εκανε εντυπωση που η κα Σοφια οταν την ρωτησα με απετρεψε πρωτη φορα τοσο απολυτα στο να παρω Γιουλια,δεν ξερω τι παιζεται..

Πηρα Κατια λοιπον,μετρια συνεδρια,δεν τρελαινομαι με την εμφανιση της,καλο τυπακι,φιλοτιμο,μιλαγε πολυ,αλλα δεν θα ξαναπαρω.

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.214
Πόντοι
206
Ηλπιζα να πετυχω Καρολινα που ηταν κλεισμενη για μιαμιση ωρα ακομα ή Βαλεντινα που διαβασα καλη κριτικη.
Σαλοναρισαν παρα την πολλη δουλεια 5-6 κοπελες,οι μονες που μου κινησαν το ενδιαφερον ηταν η καινουρια Γιουλια και λιγο η Κατια που δεν εχω ξαναπαρει
Μου εκανε εντυπωση που η κα Σοφια οταν την ρωτησα με απετρεψε πρωτη φορα τοσο απολυτα στο να παρω Γιουλια,δεν ξερω τι παιζεται..

Πηρα Κατια λοιπον,μετρια συνεδρια,δεν τρελαινομαι με την εμφανιση της,καλο τυπακι,φιλοτιμο,μιλαγε πολυ,αλλα δεν θα ξαναπαρω.
Για Κάτια όπως τα λες.
Βασικά την παίρνεις μόνο για τον πάτο

Πως είναι εμφανισιακά η Γιούλια?

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.909
Πόντοι
22.886

Κώλο έδωσε ?

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.131
Πόντοι
5.916
το κατάστημα είναι προς αποφυγήν παίδες.....πολύ μετριότητα...εγώ που μένω δίπλα σκεφτείτε δεν πάω καθόλου συχνά πλέον....

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.096
Πόντοι
4.130
Η Ειρήνη που εκθιαζατε όλοι εχει φύγει?

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030

Τυχερος εισαι φιλε. Εγω πηγα και δεν ηταν η κυρια Σοφια να με προφυλαξει και πηρα τη Γιουλια. Ναυαγιο της ζωης η τυπισσα αν και ωραιο μιλφακι. Θα ακολουθησει κριτικη οταν προλαβω γιατι φερθηκε πολυ σκαρτα. Μακρια απο Γιουλια παιδες να σωσετε τα λεφτα σας.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.831
Πόντοι
6.946
Καλημέρα συνάδελφοι , υπάρχει καμία αξιόπιστη πληροφόρηση για κύρα ? Έχει 2 μόνο κριτικές ενώ δουλεύει αρκετούς μήνες στο μαγαζί .
Όσες φορές έχω πάει δεν την έχω συναντήσει για να έχω άποψη. Βέβαια το ότι είναι απασχολημένη όποτε έχω ρωτήσει είναι στα συν της κοπέλας.
Αν έχει λεπτομέρειες κάποιος ας πει , μην κάψουμε άλλο 80αρι όπως με την Αναστασία.
Το κορίτσι είναι πρόθυμο και ευχάριστο, δεν θα σχολιάσω τα περι εμφάνισης, δες μόνος σου.
Τα χρήματα σου σίγουρα δεν θα τα κλάψεις, δεν είναι φόλα. Μια απλή, καθημερινή κοπέλα της διπλανής πόρτας είναι, αξίζει να την γνωρίσεις.

manmegas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Κριτικές
16
Like
1.076
Πόντοι
371
γεματουλα μαυρομάλλα, ελληνιδα λεει η κυρία της υποδοχης....
ξέρεις κάποιος κάτι, έχει περάσει κανείς?
Δεν δοκίμασα γιατί βρήκα κίρα ελεύθερη....

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.096
Πόντοι
4.130
Τυχερος εισαι φιλε. Εγω πηγα και δεν ηταν η κυρια Σοφια να με προφυλαξει και πηρα τη Γιουλια. Ναυαγιο της ζωης η τυπισσα αν και ωραιο μιλφακι. Θα ακολουθησει κριτικη οταν προλαβω γιατι φερθηκε πολυ σκαρτα. Μακρια απο Γιουλια παιδες να σωσετε τα λεφτα σας.
Εσύ γράφεις μακρυά, 7 μέλη συμφωνούν ή σε ευχαριστούν και καποιος άλλος εχει πολυ καλή κριτικη.....άντε να βγάλεις ακρη.....

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.944
Πόντοι
11.096
Εσύ γράφεις μακρυά, 7 μέλη συμφωνούν ή σε ευχαριστούν και καποιος άλλος εχει πολυ καλή κριτικη.....άντε να βγάλεις ακρη.....
Μονό αν δεις εσύ θά βγάλεις άκρη, ή αν ταιριάζουν τά γούστα σού μέ κάποιο φίλο, μέλος καί πάρεις απάντηση.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Κοιτα. Σιγουρα ο καθ ενας εχει την αποψη του και τη χημεια του,αλλα σιγουρα το γεγονος οτι ανεβαινει κριτικη μολις βαζω αρνητικα σχολια,εμενα προσωπικα με βαζει σε σκεψεις. Δες και με το ναυαγιο την Κορινα απο φυλης, που ολως τυχαιως βρεθηκε μυστης να πει καλα λογια μετα απο αρνητικες κριτικες πολλων συναγωνιστων.
Για μενα το συγκεκριμενο μαγαζι μετα τη Ζωη δεν μου εχει προσφερει κατι το ιδιαιτερο, σε αντιθεση με το boutique που βρηκα τη Ζετουλα τη Σερβα που παντα περναω καλα.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.131
Πόντοι
5.916
Κοιτα. Σιγουρα ο καθ ενας εχει την αποψη του και τη χημεια του,αλλα σιγουρα το γεγονος οτι ανεβαινει κριτικη μολις βαζω αρνητικα σχολια,εμενα προσωπικα με βαζει σε σκεψεις. Δες και με το ναυαγιο την Κορινα απο φυλης, που ολως τυχαιως βρεθηκε μυστης να πει καλα λογια μετα απο αρνητικες κριτικες πολλων συναγωνιστων.
Για μενα το συγκεκριμενο μαγαζι μετα τη Ζωη δεν μου εχει προσφερει κατι το ιδιαιτερο, σε αντιθεση με το boutique που βρηκα τη Ζετουλα τη Σερβα που παντα περναω καλα.
Τεράστιες και δυσαναπλήρωτες οι απώλειας της Ζωής και της ASIA

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.909
Πόντοι
22.886
Τελευταία τροποποίηση:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.564
Πόντοι
41.813
αυτη η Γιουλια (δεν την εχω δει) ή του υψους ή του βαθους θα ειναι.
μεχρι τωρα 2-1 το σκορ.
2 ασχημες- 1 καλη κριτικη.
δεν ξερει τι να πιστεψει κανεις :confused:

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.944
Πόντοι
11.096
αυτη η Γιουλια (δεν την εχω δει) ή του υψους ή του βαθους θα ειναι.
μεχρι τωρα 2-1 το σκορ.
2 ασχημες- 1 καλη κριτικη.
δεν ξερει τι να πιστεψει κανεις :confused:
Λές μία καταδρομικη νά μάς λύσει τής απορίες; :think:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Η Γιουλια πρεπει να δοκιμαστει (δωρεαν) απο τριμελη επιτροπη δυνατων συναγωνιστων mindreader,petergsp και καποιος αλλος γνωστος, ωστε να αποφανθουν οριστικα.

:buck2::buck2::buck2:

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.589
Πόντοι
6.495
Ρε παιδια η κα Σοφια μου απαγορεψε ουσιαστικα να παρω Γιουλια,κατι που δεν εχει ξανακανει τις 30-40 φορες που εχω παει..Αρα κατι βρωμαει,εκτος κι αν εγω κι ο Μπουρδελιαρης κι ο αλλος φιλος πεσαμε σε μια πολυ ασχημη μερα της και δεν ειναι τοσο χαλι γενικα.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.131
Πόντοι
5.916
αυτό από μόνο του αποτελεί τεράστια κατάντια για τους ιδρυτές αυτού του μεγάρου που από μέγαρο καύλας και ηδονής έχει καταντήσει μέγαρο ξενέρας και αποφυγής!!!!

john8

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2020
Κριτικές
2
Like
438
Πόντοι
20
Η Γιουλια πρεπει να δοκιμαστει (δωρεαν) απο τριμελη επιτροπη δυνατων συναγωνιστων mindreader,petergsp και καποιος αλλος γνωστος, ωστε να αποφανθουν οριστικα.

:buck2::buck2::buck2:
Χαχαχ Προτείνω τον προφεσορ στην τριμελή επιτροπη

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.944
Πόντοι
11.096
Χαχαχ Προτείνω τον προφεσορ στην τριμελή επιτροπη
Χάχα παρών για τέτοια επιτροπή είμαι μέσα, αν είναι καί ο petergsp στήν επιτροπή πάει τής πουτανας το κάγκελο έχει νά γίνει :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Μάς ενημέρωσε όμως πλήρως μέ ωραία κριτική ο μύστης καί σεβαστό μέλος bourdeliaris82 οπότε μαύρο κατράμι στην κυρία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom