professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.942
- Πόντοι
- 11.096
Οκ ευχαριστώΔεν νομίζω οτι εχει κάποια σχέση. Η "προσφατη" Ειρήνη δεν είχε ξαναδουλέψει.
Οκ ευχαριστώΔεν νομίζω οτι εχει κάποια σχέση. Η "προσφατη" Ειρήνη δεν είχε ξαναδουλέψει.
Η πρόσφατη Ειρήνη είναι μια ψηλή μελαχρινή?Δεν νομίζω οτι εχει κάποια σχέση. Η "προσφατη" Ειρήνη δεν είχε ξαναδουλέψει.
Είναι ψηλή κοκινομάλα με ιδαίτερες "φωνητικές" και όχι μόνο επιδόσεις.Η πρόσφατη Ειρήνη είναι μια ψηλή μελαχρινή?
Και δεν είναι ή πρώτη φορά έχει μαλιασει ή γλώσσα μου νά τό λέω.....επιλογή πελατών επιλογή υπηρεσιών και από την συγκεκριμένη Βίκυ με την ανοχή τής σεριφισας.Μόνο Τζούλια και μια χοντρή μου είπε δούλευαν σήμερα,δούλευε κι η Βίκυ αλλά δεν ήθελε να μου το πει..
βίκυ για μια φορά και πολύ της είναι....εντελώς αδιάφορη μέσα από σέρβις.Και δεν είναι ή πρώτη φορά έχει μαλιασει ή γλώσσα μου νά τό λέω.....επιλογή πελατών επιλογή υπηρεσιών και από την συγκεκριμένη Βίκυ με την ανοχή τής σεριφισας.
Τά ίδια έχουν γίνει σέ άλλους και σέ εμένα πρόσφατα με φίλο που κάναμε επίσκεψη και μας έβγαλαν τρελούς...
Αφου δεν νοιάζεται ό ιδιοκτήτης .....
Ή συγκεκριμένη έχει πολλά παράπονα πελατών που δυστυχώς δεν ακούγονται τά περισσότερα εδώ.
Σσσσσσσσσ....... μήν μιλάς δυνατά θά σέ ακούσουν οι αγαπουληδες, ρομαντικοί κ.σια ο.εβίκυ για μια φορά και πολύ της είναι....εντελώς αδιάφορη μέσα από σέρβις.
μια μελαχρινή είναι η Βίκυ?βίκυ για μια φορά και πολύ της είναι....εντελώς αδιάφορη μέσα από σέρβις.
Σε ρώτησα κάτι και στα σχόλια της κρητικής.Την δοκίμασα χθες εγώ.
Πολύ καλές εντυπώσεις μου άφησε.
Μολδαβέζα, μελαχρινή, γύρω στα 25 -26 την έκανα, καλές υπηρεσίες.
Η συνέχεια στη κριτική.
Έγραψε πως οχιΣε ρώτησα κάτι και στα σχόλια της κρητικής.
Στο στόμα τα παίρνει;
Τυπε πες στο "φιλο" να γράψει την εμπειρία του για την Κίρα.Στο μαγαζί εργάζεται η Κίρα.
Δεν έχει τύχει να την δω ποτέ, όσες φορές κι αν έχω πάει και μου κάνει εντύπωση γιατί εφόσον έχει συνέχεια ραντεβού πώς και κανένας δεν έχει μιλήσει θετικά γι αυτήν... Το γράφω γιατί "φίλος" μου που έτυχε να κάνει πρόγραμμα μαζί της και του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, μου μίλησε για εξαιρετική "συνεδρεία".
Όλοι μονοφαγάδες τελικά...
Τελικά από όσους πηγαίνουν δεν θυμούνται να πουνε ποιες τα ρουφάνε;Από τις Ρωσίδες του μαγαζιού, ποιες τα παίρνουν στόμα;
Θυμάμαι σίγουρα Μάρτα, Ρίτα.
Καμία άλλη;
Ξένια υπάρχει ακόμα εκεί;
Αναστασία χθες δούλευε.Μ'αγκες η Αμαλία, Αναστασία, Ξένια, Μάρτα είναι ακόμα στο ίδρυμα;