Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.944
Πόντοι
11.096
Πέρασμα σήμερα από τό ίδρυμα, πού μετά από την μεγάλη φόλα που έφαγα με την ανεξάρτητη :headbang: πού δηλώνει για φρεγάτα αλλά είναι ποταμόπλοιο :jerking: ήθελα να δω κανονικό κορμί γυναικείο :happy: δούλευαν Κάτια, Ξένια, Αναστασία,Εύα, Αγγελική, Βέρα, Κίρα, Πωλίνα Ναταλί, ήθελα Κάτια ή Αναστασία αλλά ήταν δωμάτιο, οπότε την επόμενη φορά.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.564
Πόντοι
41.813
Πέρασμα σήμερα από τό ίδρυμα, πού μετά από την μεγάλη φόλα που έφαγα με την ανεξάρτητη :headbang: πού δηλώνει για φρεγάτα αλλά είναι ποταμόπλοιο :jerking: ήθελα να δω κανονικό κορμί γυναικείο :happy: δούλευαν Κάτια, Ξένια, Αναστασία,Εύα, Αγγελική, Βέρα, Κίρα, Πωλίνα Ναταλί, ήθελα Κάτια ή Αναστασία αλλά ήταν δωμάτιο, οπότε την επόμενη φορά.
καλα η Κατια γνωριζουμε οτι ειναι καλη επιλογη και με φουλ προγραμμα,αλλα και η Αναστασια πιστευω εντελως αθορυβα εχει δημιουργησει-αποκτησει το δικο της κοινο και δεν την βρισκει κανεις ευκολα ελευθερη οπως στην αρχη.
κι εγω την προτιμω οταν την βρισκω. κινειται σε σοφτ αγαπουλιστικο ρυθμο,εχει καλο αδυνατο κορμι παρα τα χρονια της και το σπασμενο προσωπο,ωραιο βαλβιδατο στηθος και σαρκωδη μουνοχειλα να χαιρεσαι να γλειφειις με τις ωρες,ενω κανει και cim. αν προσφερε δε και φουλ τοτε θα ηταν ακομα ενα σιγουρακι.
εκει που την ειχα σαν μια καλη δευτερη επιλογη,οταν ηταν στο μαγαζι αλλες που τωρα εχουν φυγει,τωρα την προτιμω πιο συχνα.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.944
Πόντοι
11.096
καλα η Κατια γνωριζουμε οτι ειναι καλη επιλογη και με φουλ προγραμμα,αλλα και η Αναστασια πιστευω εντελως αθορυβα εχει δημιουργησει-αποκτησει το δικο της κοινο και δεν την βρισκει κανεις ευκολα ελευθερη οπως στην αρχη.
κι εγω την προτιμω οταν την βρισκω. κινειται σε σοφτ αγαπουλιστικο ρυθμο,εχει καλο αδυνατο κορμι παρα τα χρονια της και το σπασμενο προσωπο,ωραιο βαλβιδατο στηθος και σαρκωδη μουνοχειλα να χαιρεσαι να γλειφειις με τις ωρες,ενω κανει και cim. αν προσφερε δε και φουλ τοτε θα ηταν ακομα ενα σιγουρακι.
εκει που την ειχα σαν μια καλη δευτερη επιλογη,οταν ηταν στο μαγαζι αλλες που τωρα εχουν φυγει,τωρα την προτιμω πιο συχνα.
Όπως πάντα πλήρες λεπτομερής ενημέρωση.
Τά σέβη μού :hi:

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.131
Πόντοι
5.916
για την Αναστασία να συμφωνήσω ότι όντως είναι έτσι όπως τα λές μασαζοσύντροφε...αλλά για το άλλο το smeagol έ όχι νισάφι....ποιά καλή επιλογή??? πλάκα κάνουμε τώρα???? εμένα μου θυμίζει τον smeagol από τον άρχοντα των δακτυλιδιών ....ότι και να έκανε μέσα (ακόμη και να βάπτιζε κομφουκιστές ώς χριστιανούς ορθοδόξους) εγώ δεν θα έμπαινα μαζί της και να με πλήρωνε όσο είναι η μηνιαία βουλευτική αποζημίωση ενός Έλληνα ευρωβουλευτή

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
για την Αναστασία να συμφωνήσω ότι όντως είναι έτσι όπως τα λές μασαζοσύντροφε...αλλά για το άλλο το smeagol έ όχι νισάφι....ποιά καλή επιλογή??? πλάκα κάνουμε τώρα???? εμένα μου θυμίζει τον smeagol από τον άρχοντα των δακτυλιδιών ....ότι και να έκανε μέσα (ακόμη και να βάπτιζε κομφουκιστές ώς χριστιανούς ορθοδόξους) εγώ δεν θα έμπαινα μαζί της και να με πλήρωνε όσο είναι η μηνιαία βουλευτική αποζημίωση ενός Έλληνα ευρωβουλευτή
Άμα είναι από τις λίγες που δίνει κωλουρι, τότε λογικό πολύ να παραβλέπουν τη φάτσα και να θεωρούν ότι είναι μια καλή πρόταση για φουλ πακέτο.

Γιατί ποια άλλη θεωρείς καλύτερη που δίνει και κωλο;

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Επίσης, Ξένια και Μάρτα είναι ακόμα στο μαγαζί;

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.941
Πόντοι
2.846
Άμα είναι από τις λίγες που δίνει κωλουρι, τότε λογικό πολύ να παραβλέπουν τη φάτσα και να θεωρούν ότι είναι μια καλή πρόταση για φουλ πακέτο.

Γιατί ποια άλλη θεωρείς καλύτερη που δίνει και κωλο;
Αν και φίλος ο Bixter και απ τους λίγους που είναι πολύ σωστός κ αληθινός στα ποσταρισματα του , ο ορος σμιγκολ είναι κάπως τραβηγμενος για την καυλιτσα Κατια , σίγουρα δεν την λες μουναρα αλλά όχι και σμιγκολ , επίσης έχει πολύ ωραίο νεανικό σωματακι σαν 23χρονης και κωλαρακι ονειρο , το οποίο και το δίνει μια χαρα η καυλιαρα , απίστευτη εικόνα στα τέσσερα ή τα ανασκελα να το βλέπεις ανοιχτό το ροζ κωλοτρυπιδι της και να το ξεσκίζεις με έντονες πουτσιες , από εμενα μια χαρά αξίζει πάντως σαν επιλογή , τιμιότατη δεν θα πω κάτι άλλο

Τελευταία τροποποίηση:

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.944
Πόντοι
11.096

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.621
Πόντοι
5.946
Αν και φίλος ο Bixter και απ τους λίγους που είναι πολύ σωστός κ αληθινός στα ποσταρισματα του , ο ορος σμιγκολ είναι κάπως τραβηγμενος για την καυλιτσα Κατια , σίγουρα δεν την λες μουναρα αλλά όχι και σμιγκολ , επίσης έχει πολύ ωραίο νεανικό σωματακι σαν 23χρονης και κωλαρακι ονειρικό , το οποίο και το δίνει μια χαρα η καυλιαρα , απίστευτη εικόνα στα τέσσερα ή τα ανασκελα να το βλέπεις ανοιχτό το ροζ κωλοτρυπιδι της και να το ξεσκίζεις με έντονες πουτσιες , από εμενα μια χαρά αξίζει πάντως σαν επιλογή , τιμιότατη δεν θα πω κάτι άλλο
για μία και μοναδική φορά θα συμφωνήσω με τον ψωλαρχιδίτο...
η Κάτια είναι από τα καλύτερα κορμάκια σε μασατζίδικα αυτή την στιγμή!

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.447
Πόντοι
4.096
Αν και φίλος ο Bixter και απ τους λίγους που είναι πολύ σωστός κ αληθινός στα ποσταρισματα του , ο ορος σμιγκολ είναι κάπως τραβηγμενος για την καυλιτσα Κατια , σίγουρα δεν την λες μουναρα αλλά όχι και σμιγκολ , επίσης έχει πολύ ωραίο νεανικό σωματακι σαν 23χρονης και κωλαρακι ονειρο , το οποίο και το δίνει μια χαρα η καυλιαρα , απίστευτη εικόνα στα τέσσερα ή τα ανασκελα να το βλέπεις ανοιχτό το ροζ κωλοτρυπιδι της και να το ξεσκίζεις με έντονες πουτσιες , από εμενα μια χαρά αξίζει πάντως σαν επιλογή , τιμιότατη δεν θα πω κάτι άλλο
Γι αυτο σ αγαπαμε,γιατι εισαι ρομαντικος!!!!
Περα απο την πλακα φιλε μπιχτεριους,δεν νομιζω οτι εχεις δικιο
Η Κατια ειναι σαν μπερλυ ληγκαλ τσοντοκατασταση, κι αμα φτιαχτει λιγο (σπατουλαρισματακι και δαχτυλακια) δινει ρεστα

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.941
Πόντοι
2.846
Γι αυτο σ αγαπαμε,γιατι εισαι ρομαντικος!!!!
Περα απο την πλακα φιλε μπιχτεριους,δεν νομιζω οτι εχεις δικιο
Η Κατια ειναι σαν μπερλυ ληγκαλ τσοντοκατασταση, κι αμα φτιαχτει λιγο (σπατουλαρισματακι και δαχτυλακια) δινει ρεστα
Ο όρος τσοντι barely legal είναι όπως ακριβώς το πες , επίσης αν αυτή την στιγμή υπάρχει μια 5αδα που δίνει άνετα το κωλοτρυπιδι της στην περιοχή Φιξ η Κατια μαζί με τις άλλες 3ις από Συγγρού ανηκει άνετα σε αυτή την 5αδα

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Ο όρος τσοντι barely legal είναι όπως ακριβώς το πες , επίσης αν αυτή την στιγμή υπάρχει μια 5αδα που δίνει άνετα το κωλοτρυπιδι της στην περιοχή Φιξ η Κατια μαζί με τις άλλες 3ις από Συγγρού ανηκει άνετα σε αυτή την 5αδα
Ρώτησα πιο πάνω αν υπάρχει άλλη σλιμ κοπέλα από Λ23 που δίνει κώλο.
Οπότε ποιες είναι;

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.941
Πόντοι
2.846
Ρώτησα πιο πάνω αν υπάρχει άλλη σλιμ κοπέλα από Λ23 που δίνει κώλο.
Οπότε ποιες είναι;
Κωλο έδεινε ανετοτατα και η Ζωή η κοκκινομαλλα που έμοιαζε με Λετονη τουρίστρια , αλλά δεν την έλεγες κ σλιμ κορμί ουτε και γεμάτη ομως , δυστυχώς έχει φύγει πλέον η Ζωή πρέπει να έχει σταματήσει , οπότε το μοναδικό κωλι που παίζει στο Λ23 αυτη τη περιοδο είναι μόνο η Κατια

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.564
Πόντοι
41.813
Ξένια ήταν τήν Κυριακή εκεί.
Μαρτα έχω τήν εντύπωση ότι είναι λίγες μέρες την εβδομάδα, μπορεί να κάνω καί λάθος
η Μαρτα ειχαν γραψει οτι παει μονο καποιες καθημερινες,οχι ολες και οχι Σαββατοκυριακα πλεον.

ε ενταξει εισαι λιγο υπερβολικος νομιζω.
εγω θα συμφωνησω με τους υπολοιπους συναγωνιστες.
μια χαρα ειναι η Κατια.
ναι εχει μετριο προσωπο,αλλα δεν ειναι χαλια ετσι οπως την περιγραφεις.
απο τα καλυτερα πετιτ κορμακια,με ομορφο δερματακι,παντα καθαρη και περιποιημενη,αποτριχωμενη και με κωλαρακι σπεσιαλ.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.131
Πόντοι
5.916
τι να πώ βρε παιδιά? τόσο έξω πέφτω με δαύτην???? δεν την έχω πάρει ούτε μία φορά....είναι απωθητικό και το σαλονάρισμά της και η φάτσα της(επιμένω), αλλά για να λέτε όλοι τόσο καλά λόγια, κάτι μάλλον θα πρέπει να επανεξετάσω.....αλλά όταν γαμάς μαρίνα από Σ40-42 και τζέσικα παλαιότερα και και και Δέσποινα-Μελίνα από Μελινόσπιτο και και Χριστινάρα γυμνάστρια στα παλιά καλά της χρόνια.....και Κωνσταντίνα από Αχιλλέως και Βενιζέλου και και και.............το να είναι η κάτια το σούπερ εναλλακτικό τόπ μας μόνο θλίψη μου δημιουργεί......

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.096
Πόντοι
4.130
Πάλι ξανάρχισε συζήτηση για την Κατια αν δεν απατώμαι Τρίτη φορα!!
Εγω την ειδα στο σαλόνι και αν δεν ειχα διαβασει τα ίσα γράφονταν δεν θα έμπαινα με τίποτα. Η αλήθεια είναι ότι στο γαμηςι είναι καλή και εχει και ωραία ανοικτά μάτια. Το προσωπο δεν είναι κατι το ιδιαίτερο αλλα ούτε και αποκρουστικό όπως γράφηκε. Το μασαζ δεν ξερει ούτε πως γράφεται για όποιον θέλει πακέτο. Πολυ skinny για τα δικά μου γούστα. Θα ήθελα να ρωτήσω τους φαν, αν δεν έδινε κολο θα ξαναπηγαιναν? Πολυ αμφιβάλω...
Άρα ένα αξιοπρεπές γαμηςι με τα εξτρα του στα 80 ευρώ. Ούτε η γκομεναρα είναι ούτε κατι άλλο...

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.621
Πόντοι
5.946
και Κωνσταντίνα από Αχιλλέως και Βενιζέλου
τι είπες τώρα... η κομμώτρια που ερχόταν μόνο δυό με τρείς φορές την εβδομάδα...
ΜΟΥΝΑΡΟΣ....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θα ήθελα να ρωτήσω τους φαν, αν δεν έδινε κολο θα ξαναπηγαιναν?
μα για το κωλοτρυπίδι της την παινεύουμε...

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Ξέρουμε ωράριο για αύριο;

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Κανείς δεν έχει ιδέα τι ώρες λειτουργούν σήμερα;

Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
τι είπες τώρα... η κομμώτρια που ερχόταν μόνο δυό με τρείς φορές την εβδομάδα...
ΜΟΥΝΑΡΟΣ....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πρασινη πορτα πανω απο τα αθλητικα τελευταιος οροφος, ε;;

δημοφιλης και δυσευρετη η Κωνσταντινα… με λιγες βαρδιες τη βδομαδα

και απαιτητικη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom