Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.621
Πόντοι
5.946
σοβαρολογεις τωρα;
θα φιλησεις καποια που κανει cim σε στουδιο ή στουντιο;
too risky
εγω αρκετες φορες δεν φιλαω και εσκορτακια αν δω οτι στο μπανιο τους δεν εχουν στοματικο διαλυμα
ε μετά πως να πάρω στα σοβαρά τις κριτικές σου...

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Επίσκεψη στο μαγαζί γύρω στις 5 το απόγευμα της Κυριακής και μόνες παρούσες η Πολίνα και η Τατιάνα. Από ότι κατάλαβα Ξένια και Ρίτα ήταν στα δωμάτια.

Με την Πολίνα είχα ξαναπαει οπότε είπα να δοκιμάσω τη Τατιάνα παρά την "Ναί μεν αλλά " προηγούμενη κριτική του Kaloeros.

Η συνέχεια στη κριτική.

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Ωραίος!
άντε να επιβεβαιώσουμε ότι η κοπέλα παρέμεινε, διότι δεν έχω καταφέρει να ξαναπεράσω, και στο ενδιάμεσο κανένας δεν έγραψε τίποτα...

Πάντως βρε Mind, σήμερα μας τα είπες μάλλον φλατ στην κριτική... Να με συμπαθάς, αλλά... μας έχεις καλομάθει τις Κυριακές με κάτι ωραίες χαλαρές εισαγωγές για "φουσκοθαλασσιές", για "θαλασσινά", και γενικά το ξεκινάς όμορφα το θέμα. Προφανώς σήμερα λόγω κόσμου και γενικού χαμού στα παραθαλάσσια μάλλον δεν σου έκατσε η φάση όπως συνήθως και δεν βγήκε η κατάλληλη έμπνευση.
Καλή εβδομάδα εύχομαι :wink:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Από πού είναι η Αμαλία;
Τελείωμα στο στόμα αφήνει;
Δάχτυλα άφηνε στο μουνάκι;

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ωραίος!
άντε να επιβεβαιώσουμε ότι η κοπέλα παρέμεινε, διότι δεν έχω καταφέρει να ξαναπεράσω, και στο ενδιάμεσο κανένας δεν έγραψε τίποτα...

Πάντως βρε Mind, σήμερα μας τα είπες μάλλον φλατ στην κριτική... Να με συμπαθάς, αλλά... μας έχεις καλομάθει τις Κυριακές με κάτι ωραίες χαλαρές εισαγωγές για "φουσκοθαλασσιές", για "θαλασσινά", και γενικά το ξεκινάς όμορφα το θέμα. Προφανώς σήμερα λόγω κόσμου και γενικού χαμού στα παραθαλάσσια μάλλον δεν σου έκατσε η φάση όπως συνήθως και δεν βγήκε η κατάλληλη έμπνευση.
Καλή εβδομάδα εύχομαι :wink:
Εγραψα τη κριτική απο το τηλέφωνο φίλε, οπότε αρκέστηκα στα "ουσιώδη".:grin::grin:

Στην επομενη θα "γαρνίρω" με αρκετή σάλτσα.:cheesy::cheesy:

Πήξαμε όμως στις Σλάβες. Να δούμε πότε θα τελειώσουμε με το χτικιό να πάμε για πιο εξωτικά "φρούτα" στη Απω Ανατολή.

TeoMaestro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2022
Κριτικές
4
Like
225
Πόντοι
280
Καλησπέρα σε όλους. έρχομαι Αθήνα το Σάββατο και θα επισκεφθώ το μαγαζί . Έχω μελετήσει αρκετά και πάω καρφί για Αμαλία, Αγγελική ή Ειρήνη. Μπορείτε να μου πείτε αν μπορώ να δω κάπου φωτογραφίες των κοριτσιών από το συγκεκριμένο κατάστημα? Στο παρελθόν έχω περάσει από Nirv;ana kai Central. Διαβάζοντας βέβαια αντιλαμβάνομαι ότι αυτήν την περίοδο το συγκεκριμένο διακρίνεται. Ευχαριστώ
.

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.214
Πόντοι
206
Καλησπέρα σε όλους. έρχομαι Αθήνα το Σάββατο και θα επισκεφθώ το μαγαζί . Έχω μελετήσει αρκετά και πάω καρφί για Αμαλία, Αγγελική ή Ειρήνη. Μπορείτε να μου πείτε αν μπορώ να δω κάπου φωτογραφίες των κοριτσιών από το συγκεκριμένο κατάστημα? Στο παρελθόν έχω περάσει από Nirv;ana kai Central. Διαβάζοντας βέβαια αντιλαμβάνομαι ότι αυτήν την περίοδο το συγκεκριμένο διακρίνεται. Ευχαριστώ
.
Δεν υπάρχουν ούτε κ ποτέ υπήρχαν φωτο

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.564
Πόντοι
41.813
.
δεν υπαρχουν φωτο απο τα κοριτσια φιλε.

προφανως δεν το επιθυμουν οι ιδιες.

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.214
Πόντοι
206
Δικαίωμα τους είναι. Όποιος γουστάρει τραβάει κατά το μαγαζί.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.996
Πόντοι
6.256
Εγραψα τη κριτική απο το τηλέφωνο φίλε, οπότε αρκέστηκα στα "ουσιώδη".:grin::grin:

Στην επομενη θα "γαρνίρω" με αρκετή σάλτσα.:cheesy::cheesy:

Πήξαμε όμως στις Σλάβες. Να δούμε πότε θα τελειώσουμε με το χτικιό να πάμε για πιο εξωτικά "φρούτα" στη Απω Ανατολή.
Τους καλομαθες στα αρλεκιν και τωρα δεν τους φτανει μια λακωνική περιγραφή.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Πέρα από την Κάτια που δίνει το κωλαράκι οπότε θυμηθεί, υπάρχει καμία άλλη γκόμενά εκεί μέσα κάτω των 35 με σχετικά σλιμ σώμα που κάνει φουλ πρόγραμμα;

Κάτι γκόμενες σε στυλ Αγάπη δεν μου αρέσουν.

• Like
Αντιδράσεις: Reuzel

sweety72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Κριτικές
7
Like
969
Πόντοι
371
Πέρα από την Κάτια που δίνει το κωλαράκι οπότε θυμηθεί, υπάρχει καμία άλλη γκόμενά εκεί μέσα κάτω των 35 με σχετικά σλιμ σώμα που κάνει φουλ πρόγραμμα;

Κάτι γκόμενες σε στυλ Αγάπη δεν μου αρέσουν.
πηγαινε 40-42,και δες την σοφια.

Tsapoukaisex

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαΐ 2021
Κριτικές
27
Like
1.716
Πόντοι
1.071
Εχουμε καμια ενημέρωση ποιες κοπέλες ειναι σήμερα;