clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.618
- Πόντοι
- 5.946
Βλέπω πως κι εσύ τις έχεις δοκιμάσει όλες!!!Σιγά την ωραία.....1:55 με τα χέρια στην ανάταση, fake του κερατά, άβυζη, άχρωμη άγευστη.....
Βλέπω πως κι εσύ τις έχεις δοκιμάσει όλες!!!Σιγά την ωραία.....1:55 με τα χέρια στην ανάταση, fake του κερατά, άβυζη, άχρωμη άγευστη.....
Ψηλή δεν την λες, αλλά κάτι έχεις κάνει λάθος.Σιγά την ωραία.....1:55 με τα χέρια στην ανάταση, fake του κερατά, άβυζη, άχρωμη άγευστη.....
Όχι και ούτε και πρόκειται όπως το βλέπω. Δε βλέπω αγελαδίσια βλέμματα....Βλέπω πως κι εσύ τις έχεις δοκιμάσει όλες!!!
Αν κάνει θαύματα η Κάτια τότε τύφλα να έχει ο ΚόπερφληντΨηλή δεν την λες, αλλά κάτι έχεις κάνει λάθος.
Με μένα το μουνάκι αυτό κάνει θαύματα.
Και μια χαρά βυζι έχει (δεν γουστάρουμε όλοι μπαλόνια σιλικόνες, ούτε βυζια αγελαδος), ξέρει να γλύφει και να γαμιεται καλά,.ενώ ποτέ δεν έχει πει όχι σε δάχτυλα ή σε τελειωμα στο πρόσωπο ή βαθιά μέσα στο λαρύγγι.
*ΡίταΑν κάνει θαύματα η Κάτια τότε τύφλα να έχει ο Κόπερφληντ
Τυπε μήπως μπέρδεψες τις κοπέλες;Όχι και ούτε και πρόκειται όπως το βλέπω. Δε βλέπω αγελαδίσια βλέμματα....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν κάνει θαύματα η Κάτια τότε τύφλα να έχει ο Κόπερφληντ
Τι εννοείς?παιδια, τωρα το Σ40-42 και το Λαγουμιτζη , ανηκουν στην ιδια διευθυνση
Ο ελ αραμπι του μαγαζιου ηταν η Ζωη. Εφυγε αυτη και δεν τραβαει η ομαδα χωρις γκολτζη.Το θέμα είναι ότι έφτιαξαν ένα τέτοιο υπερμέγαρο και το στελέχωσαν με ονιεκούρου και κουντέδες....και ο ονιεκούρου έχει και ωραίο κορμάκι απλά δεν ξέρει να κάνει το σωστό πράγμα την σωστή στιγμή...το τόπι το ξέρει...οπότε αν είχε μυαλό και θέληση για να μάθει, είχαμε μια ελπίδα.....σε αυτές τις άχρωμες-άοσμες-άσχημες γυναίκες της Λαγουμτζή (ως επί το πλείστον) τι να βελτιώσεις??? το κοντρόλ???την ντρίμπλα??? το passing game????
αμα πατε Σ40 , εχει ταμπελλα στο σαλονι... οτι πηρανε και το ΛαγουμιτζηΤι εννοείς?
Από πριν έπαιζε αυτό.. Δεν είναι καινούριο.αμα πατε Σ40 , εχει ταμπελλα στο σαλονι... οτι πηρανε και το Λαγουμιτζη
α, σορυ παιδες , εγω τωρα το ειδαΑπό πριν έπαιζε αυτό.. Δεν είναι καινούριο.
άστα να πάνε....μιλάμε για ρόστερ Δ΄εθνικής ερασιτεχνικό....αν εξαιρέσεις την Μάρτα.Ο ελ αραμπι του μαγαζιου ηταν η Ζωη. Εφυγε αυτη και δεν τραβαει η ομαδα χωρις γκολτζη.
τα ίδια πιστεύω και για την κάτια......σιγά τα ωά!!!!μία ξερακιανή αδιάφορα εμφανισιακά κορασίδα. Όταν τη βλέπω απλά δεν με ενδιαφέρει τι πρόγραμμα κάνει....ας κάνει και παπάδες...πιο ασεξουάλ δεν παίζει!!!!!!αααα είπαμε! γι' αυτούς που δεν προσέχουν...
ο φίλος μιλάει για την Ρίτα!
Θύμησε μου δάχτυλα αφήνει;Τις προάλλες πέρασα και πήρα την Μάρτα. Είχα να την πετύχω/δω πάνω από χρόνο. Μου είπε ότι πλέον εργάζεται μόνο 2-3 μέρες την εβδομάδα, και όχι τα ΣΚ. Επιλογή της, και απόλυτα σεβαστή. Για να έχει και αυτή την ζωή της βρε αδερφέ.
Εμφανισιακά έχει πάρει μερικά κιλά, και πλέον έχει δέσει σαν γυναίκα (για τα γούστα μου πάντα). Μια χαρά είναι, απλά δεν είναι πλέον αδύνατη όπως παλιά. Προσωπικά την βρίσκω πολύ εμφανίσιμη και ωραία γυναίκα.
Για σέρβις να μην τα ξαναλέω, η κοπέλα τα δίνει όλα (πλην anal) και είναι κορυφαία επιλογή.
Εκτιμώ ότι είναι η μοναδική πραγματικά θερμή, δοτική και εργατική κοπέλα στον οίκο αυτήν την στιγμή.
Μακάρι να είχαμε και άλλες Μάρτες!
Χαιρετίζω ξανά τις πληροφορίες σου.Εισαι από αυτους που δίνεις μια γενική εικόνα στο τι παίζει στο Λ23.Πέρασμα σήμερα από το μαγαζί οπου "παρήλασαν".
Αλίνα,Εύα,Ξένια,Ντάρια,Αναστασία, Γιάννα. Κάτια Μάρτα και Μιλένα στα δωμάτια.
Και νέες παρουσίες. Ελένη ρωσίδα ξανθιά νταρντάνα με όμορφο πρόσωπο. Βανέσα, μελαχρινή με πολύ μακρια μαλλιά, petit ωραίο σωματότυπο. Κάτι μου θύμηζε αλλά δεν είμαι βέβαιος. Και...Ειρήνη ξανθιά ρωσίδα με πράσινα μάτια γύρω στα 175 γυναικάρα.
Μια και το νέο πάντα με έλκει είχα να διαλέξω ανάμεσα σε Ειρήνη και Ελένη. Η εμφάνιση έλεγε Ειρήνη, αλλά το ένστικτο για κάποιο περίεργο λόγο έλεγε Ελένη.
Επέλεξα τελικά Ειρήνη και άφησα την Ελένη για το άμεσο μέλλον. Η συνέχεια στη κριτική.