Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Σιγά την ωραία.....1:55 με τα χέρια στην ανάταση, fake του κερατά, άβυζη, άχρωμη άγευστη.....
Ψηλή δεν την λες, αλλά κάτι έχεις κάνει λάθος.
Με μένα το μουνάκι αυτό κάνει θαύματα.

Και μια χαρά βυζι έχει (δεν γουστάρουμε όλοι μπαλόνια σιλικόνες, ούτε βυζια αγελαδος), ξέρει να γλύφει και να γαμιεται καλά,.ενώ ποτέ δεν έχει πει όχι σε δάχτυλα ή σε τελειωμα στο πρόσωπο ή βαθιά μέσα στο λαρύγγι.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.149
Πόντοι
5.916
Βλέπω πως κι εσύ τις έχεις δοκιμάσει όλες!!!
Όχι και ούτε και πρόκειται όπως το βλέπω. Δε βλέπω αγελαδίσια βλέμματα....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ψηλή δεν την λες, αλλά κάτι έχεις κάνει λάθος.
Με μένα το μουνάκι αυτό κάνει θαύματα.

Και μια χαρά βυζι έχει (δεν γουστάρουμε όλοι μπαλόνια σιλικόνες, ούτε βυζια αγελαδος), ξέρει να γλύφει και να γαμιεται καλά,.ενώ ποτέ δεν έχει πει όχι σε δάχτυλα ή σε τελειωμα στο πρόσωπο ή βαθιά μέσα στο λαρύγγι.
Αν κάνει θαύματα η Κάτια τότε τύφλα να έχει ο Κόπερφληντ

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Όχι και ούτε και πρόκειται όπως το βλέπω. Δε βλέπω αγελαδίσια βλέμματα....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν κάνει θαύματα η Κάτια τότε τύφλα να έχει ο Κόπερφληντ
Τυπε μήπως μπέρδεψες τις κοπέλες;
Μιλάς για Κάτια ή Ρίτα;

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.618
Πόντοι
5.946
αααα είπαμε! γι' αυτούς που δεν προσέχουν...
ο φίλος μιλάει για την Ρίτα!

scola

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2021
Like
153
Πόντοι
1
παιδια, τωρα το Σ40-42 και το Λαγουμιτζη , ανηκουν στην ιδια διευθυνση

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Το θέμα είναι ότι έφτιαξαν ένα τέτοιο υπερμέγαρο και το στελέχωσαν με ονιεκούρου και κουντέδες....και ο ονιεκούρου έχει και ωραίο κορμάκι απλά δεν ξέρει να κάνει το σωστό πράγμα την σωστή στιγμή...το τόπι το ξέρει...οπότε αν είχε μυαλό και θέληση για να μάθει, είχαμε μια ελπίδα.....σε αυτές τις άχρωμες-άοσμες-άσχημες γυναίκες της Λαγουμτζή (ως επί το πλείστον) τι να βελτιώσεις??? το κοντρόλ???την ντρίμπλα??? το passing game????
Ο ελ αραμπι του μαγαζιου ηταν η Ζωη. Εφυγε αυτη και δεν τραβαει η ομαδα χωρις γκολτζη.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.149
Πόντοι
5.916
Ο ελ αραμπι του μαγαζιου ηταν η Ζωη. Εφυγε αυτη και δεν τραβαει η ομαδα χωρις γκολτζη.
άστα να πάνε....μιλάμε για ρόστερ Δ΄εθνικής ερασιτεχνικό....αν εξαιρέσεις την Μάρτα.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.149
Πόντοι
5.916
αααα είπαμε! γι' αυτούς που δεν προσέχουν...
ο φίλος μιλάει για την Ρίτα!
τα ίδια πιστεύω και για την κάτια......σιγά τα ωά!!!!μία ξερακιανή αδιάφορα εμφανισιακά κορασίδα. Όταν τη βλέπω απλά δεν με ενδιαφέρει τι πρόγραμμα κάνει....ας κάνει και παπάδες...πιο ασεξουάλ δεν παίζει!!!!!!

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Τις προάλλες πέρασα και πήρα την Μάρτα. Είχα να την πετύχω/δω πάνω από χρόνο. Μου είπε ότι πλέον εργάζεται μόνο 2-3 μέρες την εβδομάδα, και όχι τα ΣΚ. Επιλογή της, και απόλυτα σεβαστή. Για να έχει και αυτή την ζωή της βρε αδερφέ.

Εμφανισιακά έχει πάρει μερικά κιλά, και πλέον έχει δέσει σαν γυναίκα (για τα γούστα μου πάντα). Μια χαρά είναι, απλά δεν είναι πλέον αδύνατη όπως παλιά. Προσωπικά την βρίσκω πολύ εμφανίσιμη και ωραία γυναίκα.

Για σέρβις να μην τα ξαναλέω, η κοπέλα τα δίνει όλα (πλην anal) και είναι κορυφαία επιλογή.
Εκτιμώ ότι είναι η μοναδική πραγματικά θερμή, δοτική και εργατική κοπέλα στον οίκο αυτήν την στιγμή.
Μακάρι να είχαμε και άλλες Μάρτες!

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Τις προάλλες πέρασα και πήρα την Μάρτα. Είχα να την πετύχω/δω πάνω από χρόνο. Μου είπε ότι πλέον εργάζεται μόνο 2-3 μέρες την εβδομάδα, και όχι τα ΣΚ. Επιλογή της, και απόλυτα σεβαστή. Για να έχει και αυτή την ζωή της βρε αδερφέ.

Εμφανισιακά έχει πάρει μερικά κιλά, και πλέον έχει δέσει σαν γυναίκα (για τα γούστα μου πάντα). Μια χαρά είναι, απλά δεν είναι πλέον αδύνατη όπως παλιά. Προσωπικά την βρίσκω πολύ εμφανίσιμη και ωραία γυναίκα.

Για σέρβις να μην τα ξαναλέω, η κοπέλα τα δίνει όλα (πλην anal) και είναι κορυφαία επιλογή.
Εκτιμώ ότι είναι η μοναδική πραγματικά θερμή, δοτική και εργατική κοπέλα στον οίκο αυτήν την στιγμή.
Μακάρι να είχαμε και άλλες Μάρτες!
Θύμησε μου δάχτυλα αφήνει;
Την είχα πάρει πριν λίγο καιρό και κάτι μου έλειπε από τη φάση εκτός του πρωκτικού που ξέρω ότι δεν κάνει.

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Ναι φυσικά αφήνει, αλλά ποτέ δεν ζήτησα κάτι περίεργο, σε λογικά πλαίσια πάντα.
Επίσης η Μάρτα έχει ένα από τα πιο καθαρά νινάκια, πάντα άοσμο και εύγευστο.
Είναι σχεδόν 35 και τέτοιο νινάκι δεν έχουν ούτε τα 20χρονα. Ποιότητα!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Πέρασμα σήμερα από το μαγαζί οπου "παρήλασαν".

Αλίνα,Εύα,Ξένια,Ντάρια,Αναστασία, Γιάννα. Κάτια Μάρτα και Μιλένα στα δωμάτια.

Και νέες παρουσίες. Ελένη ρωσίδα ξανθιά νταρντάνα με όμορφο πρόσωπο. Βανέσα, μελαχρινή με πολύ μακρια μαλλιά, petit ωραίο σωματότυπο. Κάτι μου θύμηζε αλλά δεν είμαι βέβαιος. Και...Ειρήνη ξανθιά ρωσίδα με πράσινα μάτια γύρω στα 175 γυναικάρα.

Μια και το νέο πάντα με έλκει είχα να διαλέξω ανάμεσα σε Ειρήνη και Ελένη. Η εμφάνιση έλεγε Ειρήνη, αλλά το ένστικτο για κάποιο περίεργο λόγο έλεγε Ελένη.

Επέλεξα τελικά Ειρήνη και άφησα την Ελένη για το άμεσο μέλλον. Η συνέχεια στη κριτική.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.618
Πόντοι
5.946
η Ελένη πολύ ωραία πίπα και γλωσσόφιλα αλλά μόλις βγεί η ρόμπα... κατρακυλούν τα πάντα...
Βανέσα και μένα μου θύμισε κάτι... και Γιάννα μου κλίκαρε... η Ειρήνη πολύ νταρντάνα...

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.066
Πόντοι
20.686
Πέρασμα σήμερα από το μαγαζί οπου "παρήλασαν".

Αλίνα,Εύα,Ξένια,Ντάρια,Αναστασία, Γιάννα. Κάτια Μάρτα και Μιλένα στα δωμάτια.

Και νέες παρουσίες. Ελένη ρωσίδα ξανθιά νταρντάνα με όμορφο πρόσωπο. Βανέσα, μελαχρινή με πολύ μακρια μαλλιά, petit ωραίο σωματότυπο. Κάτι μου θύμηζε αλλά δεν είμαι βέβαιος. Και...Ειρήνη ξανθιά ρωσίδα με πράσινα μάτια γύρω στα 175 γυναικάρα.

Μια και το νέο πάντα με έλκει είχα να διαλέξω ανάμεσα σε Ειρήνη και Ελένη. Η εμφάνιση έλεγε Ειρήνη, αλλά το ένστικτο για κάποιο περίεργο λόγο έλεγε Ελένη.

Επέλεξα τελικά Ειρήνη και άφησα την Ελένη για το άμεσο μέλλον. Η συνέχεια στη κριτική.
Χαιρετίζω ξανά τις πληροφορίες σου.Εισαι από αυτους που δίνεις μια γενική εικόνα στο τι παίζει στο Λ23.
Καθότι η πληροφόρηση από αυτό το μαγαζί είναι μηδενική.:hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom