Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.096
Πόντοι
4.130
Δεν απαντάει κανείς, αλλά μιας και πέρασα να ενημερώσω ότι και οι 2 ήταν εκεί.
Επίσης δεν ξέρω αν υπάρχει καιρό, αλλά π΄ρόσεξα ΄ότι υπήρχαν στα δωμάτια και στο σαλόνι κομμένα χαρτάκια με το κινητό της Σοφίας.
Απο τα συμφραζόμενα καταλαβαινω (γιατί οποίος ξερει δεν λέει...) ότι η Μάρτα είναι εκεί 2-3 φορές την εβδομάδα, σιγουρα Παρασκευή και σπάνια Σάββατο!

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.329
Πόντοι
4.546
Επίσης δεν ξέρω αν υπάρχει καιρό, αλλά π΄ρόσεξα ΄ότι υπήρχαν στα δωμάτια και στο σαλόνι κομμένα χαρτάκια με το κινητό της Σοφίας.
Ναι, τον τελευταίο καιρό έχουν βάλει αυτά τα χαρτάκια.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Απο τα συμφραζόμενα καταλαβαινω (γιατί οποίος ξερει δεν λέει...) ότι η Μάρτα είναι εκεί 2-3 φορές την εβδομάδα, σιγουρα Παρασκευή και σπάνια Σάββατο!
Ήμουν τυχερός γιατί την ώρα που πήγα ήταν σχεδόν όλα τα κορίτσια διαθέσιμα.

Πρόσεξα και μια Ξένια που φάνηκε αρκετά ενδιαφέρουσα κοπέλα, ψηλή, ωραία φατσούλα, αλλά είπα να μην κάνω πειράματα και να πάρω Ρίτα που ξέρω τι αποτέλεσμα θα πάρω και με δικαίωσε με 2 βόλια με καμία δεκαριά στάσεις σε κρεβάτι, μαδαζοκρεβατο και καναπέ. :bigdick: :smitten:

Επίσης και Κάτια ήταν εκεί, αλλά όσο πάει και χαλάει στη φάτσα νομίζω..

cursed

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
643
Πόντοι
301
Δεν απαντάει κανείς, αλλά μιας και πέρασα να ενημερώσω ότι και οι 2 ήταν εκεί.
Κάνα 6μηνο σίγουρα.

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Ήμουν τυχερός γιατί την ώρα που πήγα ήταν σχεδόν όλα τα κορίτσια διαθέσιμα.

Πρόσεξα και μια Ξένια που φάνηκε αρκετά ενδιαφέρουσα κοπέλα, ψηλή, ωραία φατσούλα, αλλά είπα να μην κάνω πειράματα και να πάρω Ρίτα που ξέρω τι αποτέλεσμα θα πάρω και με δικαίωσε με 2 βόλια με καμία δεκαριά στάσεις σε κρεβάτι, μαδαζοκρεβατο και καναπέ. :bigdick: :smitten:

Επίσης και Κάτια ήταν εκεί, αλλά όσο πάει και χαλάει στη φάτσα νομίζω..
Για την Κάτια και το πρόσωπο της που γράφεις ότι χαλάει ,νομίζω ότι πιό σημαντικό είναι οι υπηρεσίες της

asteris1973(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Κριτικές
8
Like
598
Πόντοι
301
Επίσκεψη πριν δύο εβδομάδες, πήγα για Κιρα στανταρακι αλλά είχε ρεπό επέλεξα Πωλινα από τα παλιά.
Η κοπέλα δυναμίτης γλωσσοφιλα φουλ δαχτυλιασμα και να στάζει η μουναρα της υγρά πιπα τρελή με λυσα αλλά έκει που βάζω προφυλακτικο μου λέει περίμενε σηκώνεται κοίτα από κάτω κσι της ήρθε περίοδο. Όχι ρε πουστη μου λέω.ξενερα. κάτσε μου λέει κάνε τσιγάρα και σου φέρνω άλλο κοριτσι. Έρχεται η Εύα αλλά της λέω όχι γιατί έχει πολύ μπλα μπλα κσι δεν ήμουν για τέτοια μετά Έρχεται η Γιάννα λέω έχω ακούσει καλά σχόλια. Τελικά μουφα λίγα γλωσσοφιλα όχι δάχτυλα με καβάλησε εχυσε και της λέω είσαι οκ να φύγω η να χυσω κι εγώ.
Βάζει κατι γέλια που με το ζόρι την έφερα στα ίσια για να συνεχίσει.
Τελικά τελείωσα παπαλα.
Σήμερα πήργ για Κιρα αλλά έφυγε διακοπές... Σκατουλες λέω.
Αυτά παίδες.
Για την Κάτια έχω γράψει ότι η υπηρεσίες έχουν πάρει την μορφή αγγαρείας.
Αν έχετε κάποια άλλη να προτείνετε με παρόμοιες υπηρεσίες Κιρας ενημερωστε.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Για την Κάτια και το πρόσωπο της που γράφεις ότι χαλάει ,νομίζω ότι πιό σημαντικό είναι οι υπηρεσίες της
Μπορεί για σένα.
Για μένα παίζει σημαντικό ρόλο να βλέπω ένα όμορφο προσωπάκι όταν παίρνει το εργαλείο μου στο στόμα της και την κοιτάω στα μάτια. ?

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.096
Πόντοι
4.130
Το μαγαζι αυτο είναι γαμιστρωνας, μασαζ δεν είναι!! Δεν υπαρχει καμμία που να κάνει κατι περισσότερο απο ένα δυνατο χάιδεμα....
Οποίος θέλει να γεμίσει δυο φορές με 80 Ευρώ, ιδού η Ρόδος.....
Όποτε είναι μοιραίο ότι στις επιλογές και τα γούστα θα υπάρχουν πολλές διαφορετικές απόψεις.......

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.560
Πόντοι
41.813
Ναι, τον τελευταίο καιρό έχουν βάλει αυτά τα χαρτάκια.

Κάνα 6μηνο σίγουρα.
σιγουρα,μπορει και παραπανω.
νομιζω μετα την δευτερη καραντινα τοτε που παιρναμε τηλεφωνο κατω απο την πορτα και μας ανοιγε.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.560
Πόντοι
41.813
Μπορεί για σένα.
Για μένα παίζει σημαντικό ρόλο να βλέπω ένα όμορφο προσωπάκι όταν παίρνει το εργαλείο μου στο στόμα της και την κοιτάω στα μάτια. ?
νομιζω την αδικεις. συμπαθητικο προσωπο εχει,δεν την λες ασχημη.
τελος παντων.

χθες που την πηρα μες στην καβλα ηταν.
φορουσε και την σεξυ καλτσοδετα της που ψιλοφαινοταν κατω απο την κοντη ρομπα της και σε προιδεαζε ευχαριστα.
στο δωματιο σταθερα παντα περναω καλα μαζι της.
ειδικα την ωρα που τιμουσα την σφιχτη πισω τρυπουλα της και αρχισε τα ντα ντα ντα ηταν ολα τα λεφτα.
με εφτιαξε η καλτσοδετα :rolleyes: :rolleyes: :2funny:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.560
Πόντοι
41.813
Επίσκεψη πριν δύο εβδομάδες, πήγα για Κιρα στανταρακι αλλά είχε ρεπό επέλεξα Πωλινα από τα παλιά.
Η κοπέλα δυναμίτης γλωσσοφιλα φουλ δαχτυλιασμα και να στάζει η μουναρα της υγρά πιπα τρελή με λυσα αλλά έκει που βάζω προφυλακτικο μου λέει περίμενε σηκώνεται κοίτα από κάτω κσι της ήρθε περίοδο. Όχι ρε πουστη μου λέω.ξενερα. κάτσε μου λέει κάνε τσιγάρα και σου φέρνω άλλο κοριτσι. Έρχεται η Εύα αλλά της λέω όχι γιατί έχει πολύ μπλα μπλα κσι δεν ήμουν για τέτοια μετά Έρχεται η Γιάννα λέω έχω ακούσει καλά σχόλια. Τελικά μουφα λίγα γλωσσοφιλα όχι δάχτυλα με καβάλησε εχυσε και της λέω είσαι οκ να φύγω η να χυσω κι εγώ.
Βάζει κατι γέλια που με το ζόρι την έφερα στα ίσια για να συνεχίσει.
Τελικά τελείωσα παπαλα.
Σήμερα πήργ για Κιρα αλλά έφυγε διακοπές... Σκατουλες λέω.
Αυτά παίδες.
Για την Κάτια έχω γράψει ότι η υπηρεσίες έχουν πάρει την μορφή αγγαρείας.
Αν έχετε κάποια άλλη να προτείνετε με παρόμοιες υπηρεσίες Κιρας ενημερωστε.
οπως πληροφορουμαι οι Κιρα,Αγαπη,Μαργκο θα αργησουν να επιστρεψουν,αν επιστρεψουν.
μακαρι να με πληροφορησαν λαθος. μενει να φανει,αν και οι δυο τουλαχιστον εκ των τριων δεν ηταν του γουστου μου.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.616
Πόντοι
5.946
ειδικα την ωρα που τιμουσα την σφιχτη πισω τρυπουλα της και αρχισε τα ντα ντα ντα ηταν ολα τα λεφτα.
συμφωνώ απολύτως... από τους πιό τίμιους κώλους... αλλά και για την πικάντικη φατσούλα! δεν είναι πανέμορφη αλλά δεν την λές και άσχημη!

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.616
Πόντοι
5.946
οπως πληροφορουμαι οι Κιρα,Αγαπη,Μαργκο θα αργησουν να επιστρεψουν,αν επιστρεψουν.
μακαρι να με πληροφορησαν λαθος. μενει να φανει,αν και οι δυο τουλαχιστον εκ των τριων δεν ηταν του γουστου μου.
η Αγάπη θα μπορούσε και να μην επιστρέψει καθόλου αν με ρωτάς...

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
νομιζω την αδικεις. συμπαθητικο προσωπο εχει,δεν την λες ασχημη.
τελος παντων.

χθες που την πηρα μες στην καβλα ηταν.
φορουσε και την σεξυ καλτσοδετα της που ψιλοφαινοταν κατω απο την κοντη ρομπα της και σε προιδεαζε ευχαριστα.
στο δωματιο σταθερα παντα περναω καλα μαζι της.
με εφτιαξε η καλτσοδετα :rolleyes: :rolleyes: :2funny:
Για την πίσω τρυπούλα της μην τα ξαναλέμε.
Ας την δίνει κρυφά όπου θέλει, αλλά για μένα έκοψε ένα από τα δυνατά χαρτιά της και από μένα ξανά φράγκα δεν βλέπει η συγκεκριμένη.

Δεν τα παίρνει και στο στόμα στο τέλος, πραγματικά δεν βλέπω λόγο να την προτιμά κάποιος.
Πέρα από κάποιους σταθερούς της που φαίνεται να τους δίνει κωλο.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.147
Πόντοι
5.916
Το θέμα είναι ότι έφτιαξαν ένα τέτοιο υπερμέγαρο και το στελέχωσαν με ονιεκούρου και κουντέδες....και ο ονιεκούρου έχει και ωραίο κορμάκι απλά δεν ξέρει να κάνει το σωστό πράγμα την σωστή στιγμή...το τόπι το ξέρει...οπότε αν είχε μυαλό και θέληση για να μάθει, είχαμε μια ελπίδα.....σε αυτές τις άχρωμες-άοσμες-άσχημες γυναίκες της Λαγουμτζή (ως επί το πλείστον) τι να βελτιώσεις??? το κοντρόλ???την ντρίμπλα??? το passing game????

• Χαχα
Αντιδράσεις: cursed

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.147
Πόντοι
5.916
και το κακό είναι ότι βλέπω πάτε από εκεί αρκετοί........με πωλίνα λέει, με κάτια...με μαργκό, με αγάπη και δε συμμαζεύεται....τόσο χαμηλά τον πήχυ γιατί ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ?

cursed

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
643
Πόντοι
301
Κάποτε (όχι πολύ παλιά) είχε 3-4 αντικειμενικά ωραίες. Τώρα απ’όσες έχω δει μόνο η Ρίτα αξίζει κατ’εμέ.

asteris1973(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Κριτικές
8
Like
598
Πόντοι
301
Για την πίσω τρυπούλα της μην τα ξαναλέμε.
Ας την δίνει κρυφά όπου θέλει, αλλά για μένα έκοψε ένα από τα δυνατά χαρτιά της και από μένα ξανά φράγκα δεν βλέπει η συγκεκριμένη.

Δεν τα παίρνει και στο στόμα στο τέλος, πραγματικά δεν βλέπω λόγο να την προτιμά κάποιος.
Πέρα από κάποιους σταθερούς της που φαίνεται να τους δίνει κωλο.
Σωστά τα λες .. όπου θέλει τον δίνει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η Ξένια ξέρετε αν δέχεται δάχτυλο και δίνει γλωσσοφιλα φουλ

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.147
Πόντοι
5.916
Κάποτε (όχι πολύ παλιά) είχε 3-4 αντικειμενικά ωραίες. Τώρα απ’όσες έχω δει μόνο η Ρίτα αξίζει κατ’εμέ.
Σιγά την ωραία.....1:55 με τα χέρια στην ανάταση, fake του κερατά, άβυζη, άχρωμη άγευστη.....

• Like
Αντιδράσεις: Reuzel

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom