Νέα

Μασάζ από άντρα σε άντρα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα christoskalispera
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

christoskalispera

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα,,
Πρώτο ποστ εδώ στο φόρουμ
Υπάρχει κάποιο μασάτζίδικο από άντρες για άντρες;

Ευχαριστώ.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
[quote author=christoskalispera link= ]Καλησπέρα,,
Πρώτο ποστ εδώ στο φόρουμ
Υπάρχει κάποιο μασάτζίδικο από άντρες για άντρες;Ευχαριστώ.[/quote]

Καλησπέρα τύπε μου!
Εδώ σ'έχω λοιπόν:
*Εγγύηση χαμηλότερης τιμής και ποιότητας!
**Θα με θυμηθείς.

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Καλημέρα msakis :) σε ευχαριστώ για την πρόταση.
Δεν νομίζετε ότι τώρα που άλλαξε και το bou πρέπει να με βάλουν κι εμένα στα μασατζίδικα να μου αφήνετε και κριτικές κτλπ; :P

Λοιπόν ήθελα να ενημερώσω επίσης ότι πλέον έχω και αιρκοντίσιον και στρωματάκι :wink: (εκτός από το κρεβάτι του μασάζ) οπότε
Για όποιον θέλει...

Προσφέρω
1) χαλαρωτικό μασάζ με λάδι σε όλο το σώμα και εκτόνωση (όσες φορές θέλετε) με 20€ (περίπου 1 ώρα)
2) ερωτικό μασάζ που γίνεται σώμα με σώμα και για εκτόνωση αν θέλει κάποιος μπορεί να μπει και μέσα μου με 40€ (περίπου 1ώρα)

στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας (στάση Σόνια), όλο το 24ωρο

6942086898

Εννοούνται καθαριότητα, εχεμύθεια κτλπ
Μπορείτε να κάνετε μπανάκι και πριν και μετά
Θα χαρώ να με πάρετε ...τηλέφωνο εννοώ :cheesy: και αν μείνετε ευχαριστημένοι να γράψετε και κριτική για εμένα.
Αν δεν μείνετε ικανοποιημένοι παίρνετε τα χρήματα σας πίσω.

* το ερωτικό δεν μου βγαίνει με όλους
* για ραντεβού θα πρέπει είτε να με καλέσετε με τον αριθμό σας είτε να ανταλλάξουμε φωτο πρόσωπο από viber
* η τιμή μπορεί να είναι + για μεγαλύτερες ηλικίες

Για 3+ άτομα έρχομαι και στο χώρο σας προκειμένου να σας χαλαρώσω ομαδικώς :wink: και με έκπτωση

Συνημμένα

• m 06.jpg
    m 06.jpg
    25,5 KB · Εμφανίσεις: 339
  • m 03.jpg
    m 03.jpg
    53,6 KB · Εμφανίσεις: 414
  • Like
Αντιδράσεις: msakis
OP
OP
C

christoskalispera

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2020
Like
0
Πόντοι
0
msakis ευχαριστώ για την πρόταση.

Πήγα σήμερα λοιπόν και πέρασα πάρα πολύ καλά.
Είναι τρομερά συμπαθητικός και αφού κατάφερε να χαλαρώσει μέχρι και εμένα που είμαι φουλ σφιγμένος
σε τέτοια μέρη, είναι σίγουρα καλός!!
Ωραίος και αρκετά καθαρός χώρος και -αν και καινούργιος- έχεις όλες τις απαραίτητες ανέσεις για τέτοιες περιστάσεις.
Επίσης ο Σταύρος είναι όμορφος.

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
msakis ευχαριστώ για την πρόταση.Πήγα σήμερα λοιπόν και πέρασα πάρα πολύ καλά.
Είναι τρομερά συμπαθητικός και αφού κατάφερε να χαλαρώσει μέχρι και εμένα που είμαι φουλ σφιγμένος
σε τέτοια μέρη, είναι σίγουρα καλός!!
Ωραίος και αρκετά καθαρός χώρος και -αν και καινούργιος- έχεις όλες τις απαραίτητες ανέσεις για τέτοιες περιστάσεις.
Επίσης ο Σταύρος είναι όμορφος.

Σε ευχαριστώ καυλάκο όμορφε :smitten:

Στράτος ρε, όχι Σταύρος :cheesy:

Yeyiii πήρα την πρώτη μου κριτική!!! :inlove:
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια :)

Να πω στον κόσμο ότι όταν ήρθες είχα βάλει πλυντήριο οπότε ακούγαμε αυτό αντί χαλαρωτικής μουσικής αλλά είναι και αυτό ένας λευκός θόρυβος :P
(για το αρκετά καθαρός χώρος να φανταστώ ότι βάζεις και την πολυκατοικία μέσα ε :cheesy: )

κρίμα που δεν με έβγαλες φώτος με τις χυσάρες σου που μου είχαν γεμίσει όλο το δεξί προφίλ να έβλεπαν και οι φίλοι μου εδώ χεχε

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.272
Πόντοι
4.365
Τι πουστριλίκια είναι αυτά στο τιμημένο θρεντ των μασατζιδικων!
Ελπίζω σε δημοκρατική καρατόμηση..

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166

πλάκα θα έχει να έχουμε κλείσει ήδη ραντεβού να έρθεις να σε χαλαρώσω και εδώ να γράφεις αυτό :cheesy:

υγ. μέχρι και το bou εκσυγχρονίστηκε... μερικά από τα μέλη του ούτε στην άλλη ζωή :P

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.272
Πόντοι
4.365
πλάκα θα έχει να έχουμε κλείσει ήδη ραντεβού να έρθεις να σε χαλαρώσω και εδώ να γράφεις αυτό :cheesy:υγ. μέχρι και το bou εκσυγχρονίστηκε... μερικά από τα μέλη του ούτε στην άλλη ζωή :P

Ρε βρωμοπουστρα, τι σχέση έχει ο εκσυγχρονισμός με τον ξεσκισμενο κώλο σου; Μπήκα εγώ ποτέ σε gay thread να μιλήσω;

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
πλάκα θα έχει να έχουμε κλείσει ήδη ραντεβού να έρθεις να σε χαλαρώσω και εδώ να γράφεις αυτό :cheesy:υγ. μέχρι και το bou εκσυγχρονίστηκε... μερικά από τα μέλη του ούτε στην άλλη ζωή :P
Ρε βρωμοπουστρα, τι σχέση έχει ο εκσυγχρονισμός με τον ξεσκισμενο κώλο σου; Μπήκα εγώ ποτέ σε gay thread να μιλήσω;

Εσύ ρεεέεεεε μάγκα γιατί τον βρίζεις;;;;
ΔΕΝ βλέπω να σε προσέβαλε!

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6
ψτ άντρα πολά βαρύ κι ασήκωτε...χαλάρωσε λιγάκι, κατούρα κ λίγο και εκφράσου έτσι μόνο στους οικείους σου. Αλλιώς πίσω στην Ανω Τραχανοπλαγιά απ όπου κατέβηκες κ έμαθες να γράφεις κ στο ίντερνετ. Πίσω στις αγαπημένες σου κατσίκες.

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.272
Πόντοι
4.365
ψτ άντρα πολά βαρύ κι ασήκωτε...χαλάρωσε λιγάκι, κατούρα κ λίγο και εκφράσου έτσι μόνο στους οικείους σου. Αλλιώς πίσω στην Ανω Τραχανοπλαγιά απ όπου κατέβηκες κ έμαθες να γράφεις κ στο ίντερνετ. Πίσω στις αγαπημένες σου κατσίκες.
Βλακακο, όταν χρειαστεί να κατουρήσω θα σε φωνάξω να είσαι από κάτω να το ευχαριστηθείς.

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
ρε μη τσακώνεστε... για μασάζ είναι το θρεντ... μου φαίνεται όλοι πρέπει να χαλαρώσετε :P :*
πάρτε με ...τηλέφωνο για ραντεβού :wink:

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Ένας 31χρ επισκέπτης του bou ήρθε για μασαζάκι προχτές... μόνο μασάζ δεν κάναμε :P
περισσότερα διαβάστε στο θρεντ μου www.bourdela.com/profile/169805-podolagnos-1985]Τα πουστριλίκια του podolagnos_1985[/url]

και εδώ το βιντεάκι μας
]

το παιδί αυτό θέλει και να γαμηθεί οπότε αν ενδιαφέρεται κάποιος ας γράψει σχόλιο να το δει...

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Σας περιμένω όλους (τους άντρες εννοώ... :rolleyes: )

χαλαρωτικό με πίπα 20€
ερωτικό με γαμήσι 40€

Συνημμένα

• IMG_20200823_202116-800χ450.jpg
    IMG_20200823_202116-800χ450.jpg
    33 KB · Εμφανίσεις: 287
  • IMG_20200823_204516-800χ450.jpg
    IMG_20200823_204516-800χ450.jpg
    45 KB · Εμφανίσεις: 280

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.272
Πόντοι
4.365
Άλλο ένα προσβλητικό και άθλιο ποστ. Ελπίζω οι αντμίνες να έχουν την ίδια άποψη

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Ποιός θέλει να χαλαρώσει σήμερα?

Συνημμένα

• 074.jpg
    074.jpg
    41 KB · Εμφανίσεις: 243

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
Βλακακο, όταν χρειαστεί να κατουρήσω θα σε φωνάξω να είσαι από κάτω να το ευχαριστηθείς.
μη τσακώνεστε ρε, να είστε αγαπημένοι!

Antonis zagouras

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2020
Like
574
Πόντοι
81
Κάποτε είχες πει για μια φίλη σου που ξέρει αποτρίχωση.Γιατί δεν κάνεις μια γενική;;;:wink:
Τουλάχιστον αυτό που κάνεις,το κάνεις με το κέφι σου.Μπράβο!!!
Τι να σου κάνω που αν και πρώην πυγμάχος δεν ανήκω στο ηλικιακό σου target group.
Και κάτι άλλο,αφού αποφάσισες να το κάνεις επαγγελματικά,κόψε τα ακάποτα...:angry:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom