Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (7 μέλη και 40 επισκέπτες)

paravatis

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα. καινουργιος κ λιγο μπερδεμενος. μπορει καποιος να πει αν η σοφια απο πλ.δημοκρατιας κανει κατι παραπανω? θα με βοηθουσε πολυ καποια πληροφορια

zakatos

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
0
παιδια γεια σας.πηγα στην β ολγας.μπαινω μεσα και μου λεει μια κοπελα πρωτη φορα.λεω ναι μου ειπε ενας φιλος μου.μπαινω στο δωματιο καινω ντους,λεω την κοπελα να ερθει.ερχεται μου λεει ξερεις για το μαγαζι..λεω ναι.δλδ μου λεει τιμες και διαρκεια.λεω ναι.δεν εκανε τπτ μονο ετριβε.εν τω μεταξυ μου πιανει συζητηση για το ιντερνετ.λεω δεν πολυασχολουμαι.τεσπα.με γυρναει πλατη κατω(ανασκελα)και με τριβει.εγω ομως δεν σηκονωμουν.μου λεει σε μια φαση τελειωσαμε.πριν φυγει μου λεει θες να πιεις κατι..λεω φραπε αλλα μετα απο λιγο με πηραν τηλ.εννοουσε κατι με το αν θελω να πιω κατι?>

netronios

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
1
μηπως γνωριζει καποιος για ενα μαγαζι σε ε΄να στενο στην Γιαννιτσων λιγο πριν το σιτι γκειτ?πηρα τηλ.το βρηκα από αγγελιοφορο, αλλα δεν εχω ακούσει κάτι.οποιος γνωριζει ας ενημερωσει

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
παιδια γεια σας.πηγα στην β ολγας.μπαινω μεσα και μου λεει μια κοπελα πρωτη φορα.λεω ναι μου ειπε ενας φιλος μου.μπαινω στο δωματιο καινω ντους,λεω την κοπελα να ερθει.ερχεται μου λεει ξερεις για το μαγαζι..λεω ναι.δλδ μου λεει τιμες και διαρκεια.λεω ναι.δεν εκανε τπτ μονο ετριβε.εν τω μεταξυ μου πιανει συζητηση για το ιντερνετ.λεω δεν πολυασχολουμαι.τεσπα.με γυρναει πλατη κατω(ανασκελα)και με τριβει.εγω ομως δεν σηκονωμουν.μου λεει σε μια φαση τελειωσαμε.πριν φυγει μου λεει θες να πιεις κατι..λεω φραπε αλλα μετα απο λιγο με πηραν τηλ.εννοουσε κατι με το αν θελω να πιω κατι?>

επρεπε να την πεις ενα φραπε με καλαμακι και μετα μπριζολα :grin:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

β ολγας ειναι η καλιδοπουλου ? ονομα κοπελας ?

πριν φυγει μου λεει θες να πιεις κατι..λεω φραπε ...

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

καπου υπαρχει ενας οδηγος προσεγγισης μασατζιδικων ...

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.989
Πόντοι
2.356
πανω στην ολγας εχει 3/4 δωσε περισσοτερες πληροφοριες

οσο για το αν θες να πιεις εννοουσε αυτο που ειπε τπτ παραπανω 
εσυ ειπες φραππε μπας κ κανει τη κινηση αλλα αυτη πουυυ
:2funny: :2funny:

αν ηταν για αλλο θα σε ελεγε θες να φας κατι? ;)

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.989
Πόντοι
2.356
μηπως γνωριζει καποιος για ενα μαγαζι σε ε΄να στενο στην Γιαννιτσων λιγο πριν το σιτι γκειτ?πηρα τηλ.το βρηκα από αγγελιοφορο, αλλα δεν εχω ακούσει κάτι.οποιος γνωριζει ας ενημερωσει
αν σου ειπαν στο τηλ για μελια κ σοκολατες ειναι οτι σε ειπαν τπτ παραπανω

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
κριμα για την ιςαννα της κρηνης.....πρεπει να ξαναδουλεψει το κοριτσι.....ηταν πολυ καλο....

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

γενικα θα μιλησω ...

πως να το πω διακριτικα ...

το κοβει η πουτανα το γαμιση ?

ή καπως ετσι .  :)

τα λεμε .

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
γενικα θα μιλησω ...

πως να το πω διακριτικα ...

το κοβει η πουτανα το γαμιση ?

ή καπως ετσι .  :)

Αμ δε που το κοβει αλλά εαν δεν σε κοψει τι μερος του λογου εισαι στο παιζει και κοματακι δυσκολη

τα λεμε .

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
Σήμερα ειδα τα μωρα της sexotic . Μάγκες απο κοντά είναι  :boobies: :headbang:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

εγω κυριοι γενικα μιλουσα .

τωρα που πηγε εσας το μυαλο σας , δεν μπορω να καταλαβω .

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ειδα μια αγγελια για 18χρονη μασαζ στο χωρο τησ. τηλ κεντρου, σταθερο. ξερει κανεισ κατι?

tongue_009

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα, ξέρει κανείς για την μικρή μελαχρινή που έφερε το μασατζίδικο στον Εύοσμο, στο οποίο δουλεύει η γνωστή Έρικα;

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Και εμεις γενικα καταλαβαμε και εννοουσαμε επισης!!! :2funny: Κανενα νεο απο Καλλιδοπουλου?? :think:

αυτο που μαρεσει ειναι οτι γενικα καταλαβαινομαστε !  :grin:

τιποτα καινουργιο δυστυχως ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom