GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.367
- Πόντοι
- 7.636
Ναι έχεις δίκιο Έλλη την είχα γνωρίσει στο άλλο μαγαζί που ήταν..... Κλειώ είναι εδώ
Καλή αυτή η Κλειώ?
Ναι έχεις δίκιο Έλλη την είχα γνωρίσει στο άλλο μαγαζί που ήταν..... Κλειώ είναι εδώ
Πριν λιγο καιρό δοκιμαστηκαν σε διπλή συνεδρία το ντουετο Ρενα-Ριτα με αξιομνημόνευτες επιδόσεις.
Αν καποιος διαθέτει το αναλογούν τίμημα ειναι must have-must see it!
την είδα δε την δοκίμασαΚαλή αυτή η Κλειώ?
φαίνεται καλή περίπτωσήΚαλημέρα στην παρέα. Υπάρχουν αυτές οι δυο αγγελίες, προφανώς από την ίδια κοπέλα.
Έχει δοκιμάσει κανείς; Έχουμε Info;
φαίνεται καλή περίπτωσή
έμαθες πόσα παίρνει κ τι προγράμματά κάνει
ψάξε Για κρύσταλ η Για Venus στο fb παρόμοιά είναιΚαλησπέρα αν κάποιος μπορεί να μου στείλει κάποιο τηλέφωνο από κάποιο καλό μασατζιδικο γτ από βανα έχω βαρεθεί τα ίδια ευχαριστω!!
Βανα στην Σταυρουπολη.Τιμη 30 συν 20 για την εκτονωση.Καλησπέρα συμπολεμιστές! Για πρώτη φορά μασάζ με φραπεδάκι στην Θεσσαλονίκητι θα συστήνατε? Σκέφτομαι να κάνω μια "κατάθεση" αύριο! Από τιμές τι παίζει?
Ευχαριστώ
Αδερφε μήπως εκτονωση με το χερι γιατι στην Βανα απο οτι ξερω δεν εχει πιπα.Ποσό είναι το τίμημα; Σε αυτά τα φοβάμαι τα διπλά γιατί κάποιες έξυπνες στο Βάνα παλιά χρέωναν την εκτόνωση 20 η κάθε μια. Έτσι πήγαινε 50+40=90 ευρώ. Υπερβολικά για ένα αισθησιακό μασάζ και μια πίπα
Μήπως τα παραλές λιγο;Βασικά έχει ήδη πέσει η κίνηση αλλά είναι τόσο μεγάλη η ζήτηση που στη χειρότερη θα παίρνεις τηλ και θα σου κλείνουν στο λεπτό ραντεβού. Για μερικούς μήνες που ήμουν φαν του είδους έπαιρνα το πρωί τη. για να μπορώ να έχω ραντεβού στις 05 το απόγευμα.