You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (6 μέλη και 46 επισκέπτες)
Συναθλητή για πες για zesispa. Είναι πριβέ? Τι υπηρεσίες προσφέρει?Περασμα απο zesispa προχθες μετα απο καιρο. Καινουριες αφηξης.Περασα με μια ψηλη ξανθια σε φουλ προγραμμα 1ωρας 30Ε +50.Καλο μασαζακι χαλαρωτικο χωρις βιασυνη και τα υπολοιπα τα γνωστα.Χαμογελαστη χωρις μη και μη, ολα καλα, θα ξαναπροτημηθει συντομα.
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
δε μας είπες για τις καινούργιες αφίξεις όμωςΠερασμα απο zesispa προχθες μετα απο καιρο. Καινουριες αφηξης.Περασα με μια ψηλη ξανθια σε φουλ προγραμμα 1ωρας 30Ε +50.Καλο μασαζακι χαλαρωτικο χωρις βιασυνη και τα υπολοιπα τα γνωστα.Χαμογελαστη χωρις μη και μη, ολα καλα, θα ξαναπροτημηθει συντομα.
δε μας είπες για τις καινούργιες αφίξεις όμως
Καινουρια ειναι μονο η ψηλη η ξανθια 35χρ Λινα 4αρι βυζι πεσμενο μεγαλη κωλαρα καλη μεσα στο φουλ με γλωσσοφιλα και γλυψιμο αρχιδιων.Θα ξαναπροτιμηθει.
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Την Νανα και την Βαλια δεν της ειδα φιλε μου απλα μου τηλεφωνησε η αφεντικινα αφου ειχα φυγει και μου ειπε αν μπορώ να περασω αργοτερα γιατι θα ερθουν αλλες δυο κοπελες η Νανα και η Βαλια.Αυτή η Βάλια μηπως είναι αυτή που ήταν στο venus?
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Απο μασαζ δεν λεει και πολλα.Σαν χαιδεμα ενα πράγμα. Δεν με χαλασε καθολου όμως μια που καθησαμε γυρω στα 50-55 λεπτά και ηταν και πολυ ευχαριστη.Η κορινα καλή φίλε πόση ώρα κάνει ;
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Με καλυψε σε ολα ο φίλος Jimgusto με την μονη διάφορα οτι ειναι 26 χρονών απο οτι μου ειπε η ιδια.Η Νανα ειναι busty φαση κ οπως ειχα ξαναγραψει κανει καλα κολπα στο φουλ. Φιλε Χυσεα περιγραφη της Κορινας? Στα 50 μασαζ εκτονωση ειναι?
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Αδερφε δεν αμφιβαλω καθόλου οτι γαμιεται καλα απλος η εμφανιση της με απέτρεψε να περασω.Γαμιεται καλα φιλε κανε ενα test drive. Γυρω στα 25 αδυνατη 1.65 περιπου με piercing k tattoos και καλο κωλαρακι
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Το εχω πει πολλες φωρες στο παρελθόν οτι αυτό με το χρόνο έχει παραγινει.Αλλα στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα.Καλησπερα παιδες!!!! Περασμα χτες απο εβιτα! Μονο η Σασα στος υπηρεσιες λογω κυριακης!!!! 60 ευρω το πορνοπαραβολο !!!! Αυτο που δεν μου αρεσε ηταν οτι ολα γινανε σε 20 λεπτα!!!!η γυναικα ειναι κυσαρα απλα πρεπει να σκεφτει πτι για 20 λεπτα τα 60 ευρω ειναι παρα πολλα!!!!
kolobaristas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2017
- Like
- 52
- Πόντοι
- 0
Αυτο με τα γλωσσοφιλα ρε παιδια σε τετοια μερη δε το καταλαβαινω... Δηλαδη αυτη γλυφει τα αρχιδια καποιου κ μετα στον επομενο κανει γλωσσοφιλο...Οποτε γλυφεις τα αρχιδια καποιου!Καινουρια ειναι μονο η ψηλη η ξανθια 35χρ Λινα 4αρι βυζι πεσμενο μεγαλη κωλαρα καλη μεσα στο φουλ με γλωσσοφιλα και γλυψιμο αρχιδιων.Θα ξαναπροτιμηθει.
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
Αυτο με τα γλωσσοφιλα ρε παιδια σε τετοια μερη δε το καταλαβαινω... Δηλαδη αυτη γλυφει τα αρχιδια καποιου κ μετα στον επομενο κανει γλωσσοφιλο...Οποτε γλυφεις τα αρχιδια καποιου!
Και άμα εχει φάει μπάμιες και σε φιλήσει φεύγεις χορτάτος
Καινουρια ειναι μονο η ψηλη η ξανθια 35χρ Λινα 4αρι βυζι πεσμενο μεγαλη κωλαρα καλη μεσα στο φουλ με γλωσσοφιλα και γλυψιμο αρχιδιων.Θα ξαναπροτιμηθει.
[/quoteΑυτη εχει περασει απο ολα τα μαγαζια Μαγκυ Νταμες Βασιλης κλπ δεν ειναι κατι το φρεσκο
Πες με ότι είσαι και ο κύριος Μιχάλης που κάθεται στο γκισέ στο zesi spa, και μπήκες να προμοτάρεις το μαγαζί για νέα κοπέλα. Αφού το nickname σου είναι το επίθετο του Κυρ Μιχάλη. Το κανα και φραγκοδίφραγκα για να το πιάσουν όλοιΠερασμα απο zesispa προχθες μετα απο καιρο. Καινουριες αφηξης.Περασα με μια ψηλη ξανθια σε φουλ προγραμμα 1ωρας 30Ε +50.Καλο μασαζακι χαλαρωτικο χωρις βιασυνη και τα υπολοιπα τα γνωστα.Χαμογελαστη χωρις μη και μη, ολα καλα, θα ξαναπροτημηθει συντομα.
Διαγραμμένο μέλος 4122
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 125
- Πόντοι
- 6.760
Φίλοι-συνάδελφοι & συναθλητές....Δηλώνω άσχετος από μασάζ ως παλιός μπουρδελόβιος και μάλιστα φανατικός των παλιών παραδοσιακών μπουρδέλων....Θέλω να ρωτήσω τους περπατημένους στην μασαζοσκηνή αν έχουν πετύχει χοντρή ή πολύ χοντρή κυρία...ρωτάω γιατί είμαι σούπερ φαν των grande κυριών!!!!Όποιος ξέρει ας κάνει μια ενημέρωση γιατί κι εμείς οι φαν της ατέλειας και του τεράστιου όγκου έχουμε ψυχή!!!!!!!!!!Θενκς
Kauliaris27
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2014
- Like
- 70
- Πόντοι
- 1
Πανε στο Venus Spa και ζητα την εμμυ...
Φίλοι-συνάδελφοι & συναθλητές....Δηλώνω άσχετος από μασάζ ως παλιός μπουρδελόβιος και μάλιστα φανατικός των παλιών παραδοσιακών μπουρδέλων....Θέλω να ρωτήσω τους περπατημένους στην μασαζοσκηνή αν έχουν πετύχει χοντρή ή πολύ χοντρή κυρία...ρωτάω γιατί είμαι σούπερ φαν των grande κυριών!!!!Όποιος ξέρει ας κάνει μια ενημέρωση γιατί κι εμείς οι φαν της ατέλειας και του τεράστιου όγκου έχουμε ψυχή!!!!!!!!!!Θενκς
επισης στο venus στην μοναστηριου την Μαρια
Μπερδεβεσε ρε φιλε το δικοσου επιθετο μονω εσι το εχης?
Ωπα μεγαλε αλληθωρισα!!