Leo pal.
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2017
- Like
- 393
- Πόντοι
- 21
Φυσικά η φωτογραφία δεν είναι αληθινή.Για την πρώτη εχει αναφερθεί με μέτρια σχόλιο ο ΑΙΔΟΙΟΧΕΙΛΟΣ, ενώ η δεύτερη ειναι η Βίκη στην Μποτσαρη που έχουν ακουστεί καλές κριτικές
Φυσικά η φωτογραφία δεν είναι αληθινή.Για την πρώτη εχει αναφερθεί με μέτρια σχόλιο ο ΑΙΔΟΙΟΧΕΙΛΟΣ, ενώ η δεύτερη ειναι η Βίκη στην Μποτσαρη που έχουν ακουστεί καλές κριτικές
συγνωμη για την παρεμβαση αλλα το να πουμε οτι εχουν ακουστει καλες κριτικες για την βικυ ειναι τουλαχιστον ανεκδοτο...περα του ομορφου παρουσιαστικου σε ολα τα υπολοιπα το κοριτσι ειναι για σταυρωμα!Για την πρώτη εχει αναφερθεί με μέτρια σχόλιο ο ΑΙΔΟΙΟΧΕΙΛΟΣ, ενώ η δεύτερη ειναι η Βίκη στην Μποτσαρη που έχουν ακουστεί καλές κριτικές
Επίσκεψη χθες aqua spa μετά από καιρό. Επιλέχθει η Ιωάννα, ήταν και η μόνη διαθέσιμη, τίποτα το ιδιαίτερο.
Μασάζ με εκτόνωση στα 50 ευρώ το κορίτσι απλά διεκπεραιωτικό. Δεν προτείνεται.
Τι να κάνουμε δώστε καμιά καλή πρόταση!!!Aqua spa το 2019????
Η μονή που αξιζει φιλε μου ειναι η Ευα μιλφ ξανθια ψιλή με πιασιματα.Απο dames ποια αξίζει για απλο ή και ίσως καμια πίπα;
σε ευχαριστω φιλος, δεν θα παρω τότε...!!!Ο φίλος που θέλει να Παρί ζεσι να το σκεφτεί καλύτερα θα κλαει τα 60€ κρίμα είναι καλύτερα να πας στο ρελαξ η στο βενους
Αλινα τι εστι? Για δώστε λίγες παραπάνω info. Για milf ψοφάωΚαινούργια άφιξή στις Νταμες.Μιλφ ξανθια Αλινα μάλλον Ρωσιδα.
Απαράδεκτα έχουν γίνει τα μασατζίδικα τώρα......Ως πενηντάρης έχω ζήσει τις παλιές καλές εποχές των μαγαζιών που έμπαινες και σε είχανε στην πούδρα........Πλέον επικρατεί η ειρωνεία και το άρμεγμα......Είναι απαράδεκτο να μπαίνεις μέσα και να νοιώθεις ένα ηλίθιο μπούλινγκ (λέξη της μοδός) και να τις πληρώνετε χρυσάφι..... Αντί να κοιτιούνται στον καθρέφτη και να κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους........Ξέρουν αυτές οι πεταμένες τι αξία έχουν τα 50 και τα 70 που τόσο εύκολα τους δίνετε...; Έχω σταματήσει να πηγαίνω.......
κάποτε δεν έδινες 50 και 70 αλλά 100 συν 20 το ακα αν θυμάσαι,Απαράδεκτα έχουν γίνει τα μασατζίδικα τώρα......Ως πενηντάρης έχω ζήσει τις παλιές καλές εποχές των μαγαζιών που έμπαινες και σε είχανε στην πούδρα........Πλέον επικρατεί η ειρωνεία και το άρμεγμα......Είναι απαράδεκτο να μπαίνεις μέσα και να νοιώθεις ένα ηλίθιο μπούλινγκ (λέξη της μοδός) και να τις πληρώνετε χρυσάφι..... Αντί να κοιτιούνται στον καθρέφτη και να κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους........Ξέρουν αυτές οι πεταμένες τι αξία έχουν τα 50 και τα 70 που τόσο εύκολα τους δίνετε...; Έχω σταματήσει να πηγαίνω.......
είναι στη ζουλα όπως λες ακριβώς κ ίσως αυτό μας αρέσειουτε σελιδες εχουν στη ζουλα κανουνε οτι κανουνε με το ζορι τους βρισκεις και με το ζορι κανουν σεξ..Παιδια ριξτε κοκκινες καρτες αυτα δεν ειναι μασατζιδικα κοροιδια ειναι...αφηστε τους κανενα 6μηνο ανεργους να δειτε τι καλα θα αναβαθμιστουν
Καινούργια άφιξή στις Νταμες.Μιλφ ξανθια Αλινα μάλλον Ρωσιδα.
Πολύ ντόρος το τελευταίο καιρό για το zesy spa. Να δείτε που αργότερα θα γίνει και private και θα παρακαλάμε για πρόσβαση