Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (2 μέλη και 49 επισκέπτες)

Leo pal.

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
393
Πόντοι
21
Για την πρώτη εχει αναφερθεί με μέτρια σχόλιο ο ΑΙΔΟΙΟΧΕΙΛΟΣ, ενώ η δεύτερη ειναι η Βίκη στην Μποτσαρη που έχουν ακουστεί καλές κριτικές
  Φυσικά η φωτογραφία δεν είναι αληθινή.

thesp

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2018
Like
130
Πόντοι
1
Ο φίλος που θέλει να Παρί ζεσι να το σκεφτεί καλύτερα θα κλαει τα 60€ κρίμα είναι καλύτερα να πας στο ρελαξ η στο βενους

wolfgar

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
260
Πόντοι
21
Για την πρώτη εχει αναφερθεί με μέτρια σχόλιο ο ΑΙΔΟΙΟΧΕΙΛΟΣ, ενώ η δεύτερη ειναι η Βίκη στην Μποτσαρη που έχουν ακουστεί καλές κριτικές
συγνωμη για την παρεμβαση αλλα το να πουμε οτι εχουν ακουστει καλες κριτικες για την βικυ ειναι τουλαχιστον ανεκδοτο...περα του ομορφου παρουσιαστικου σε ολα τα υπολοιπα το κοριτσι ειναι για σταυρωμα!

popyouuuuuuuuuuup

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2015
Like
38
Πόντοι
0
Επίσκεψη χθες aqua spa μετά από καιρό. Επιλέχθει η Ιωάννα, ήταν και η μόνη διαθέσιμη, τίποτα το ιδιαίτερο.
Μασάζ με εκτόνωση στα 50 ευρώ το κορίτσι απλά διεκπεραιωτικό. Δεν προτείνεται.

• Like
Αντιδράσεις: thesp

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456

steliostheking

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα. Υπάρχει ακόμα το relax στην Καλαμαριά...λέει τίποτα??

Litmanen13

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2014
Κριτικές
2
Like
45
Πόντοι
0
Απο dames ποια αξίζει για απλο ή και ίσως καμια πίπα;

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Καινούργια άφιξή στις Νταμες.Μιλφ ξανθια Αλινα μάλλον Ρωσιδα.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Η Ρανια και η Ριτα αποτελούν πλέον παρελθόν.

xr1sros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
16
Like
345
Πόντοι
291
Ο φίλος που θέλει να Παρί ζεσι να το σκεφτεί καλύτερα θα κλαει τα 60€ κρίμα είναι καλύτερα να πας στο ρελαξ η στο βενους
σε ευχαριστω φιλος, δεν θα παρω τότε...!!!

john255

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
21
Like
560
Πόντοι
4.240
ουτε σελιδες εχουν στη ζουλα κανουνε οτι κανουνε με το ζορι τους βρισκεις και με το ζορι κανουν σεξ..Παιδια ριξτε κοκκινες καρτες αυτα δεν ειναι μασατζιδικα κοροιδια ειναι...αφηστε τους κανενα 6μηνο ανεργους να δειτε τι καλα θα αναβαθμιστουν

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
Πολύ ντόρος το τελευταίο καιρό για το zesy spa. Να δείτε που αργότερα θα γίνει και private και θα παρακαλάμε για πρόσβαση

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.240
Πόντοι
206
Απαράδεκτα έχουν γίνει τα μασατζίδικα τώρα......Ως πενηντάρης έχω ζήσει τις παλιές καλές εποχές των μαγαζιών που έμπαινες και σε είχανε στην πούδρα........Πλέον επικρατεί η ειρωνεία και το άρμεγμα......Είναι απαράδεκτο να μπαίνεις μέσα και να νοιώθεις ένα ηλίθιο μπούλινγκ (λέξη της μοδός) και να τις πληρώνετε χρυσάφι..... Αντί να κοιτιούνται στον καθρέφτη και να κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους........Ξέρουν αυτές οι πεταμένες τι αξία έχουν τα 50 και τα 70 που τόσο εύκολα τους δίνετε...; Έχω σταματήσει να πηγαίνω.......

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Απαράδεκτα έχουν γίνει τα μασατζίδικα τώρα......Ως πενηντάρης έχω ζήσει τις παλιές καλές εποχές των μαγαζιών που έμπαινες και σε είχανε στην πούδρα........Πλέον επικρατεί η ειρωνεία και το άρμεγμα......Είναι απαράδεκτο να μπαίνεις μέσα και να νοιώθεις ένα ηλίθιο μπούλινγκ (λέξη της μοδός) και να τις πληρώνετε χρυσάφι..... Αντί να κοιτιούνται στον καθρέφτη και να κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους........Ξέρουν αυτές οι πεταμένες τι αξία έχουν τα 50 και τα 70 που τόσο εύκολα τους δίνετε...; Έχω σταματήσει να πηγαίνω.......

Κι εγω τα χω κοψει,ειναι για μπατσες πια... :hammer:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
κάποτε δεν έδινες 50 και 70 αλλά 100 συν 20 το ακα αν θυμάσαι,
αν είσαι τόσο παλιός όπως λες κ δεν είσαι στα prive γιατί εκεί δεν ισχύουν αυτά πού έγραψες λυπάμαι

Αυτά πού έγραψες ισχύουν στα μη prive βλέπε dames, body free κλπ

ουτε σελιδες εχουν στη ζουλα κανουνε οτι κανουνε με το ζορι τους βρισκεις και με το ζορι κανουν σεξ..Παιδια ριξτε κοκκινες καρτες αυτα δεν ειναι μασατζιδικα κοροιδια ειναι...αφηστε τους κανενα 6μηνο ανεργους να δειτε τι καλα θα αναβαθμιστουν
είναι στη ζουλα όπως λες  ακριβώς κ ίσως αυτό μας αρέσει
αλλιώς θα πηγαίναμε στα στούντιο πού έχουν άδειά

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.367
Πόντοι
7.636
Πολύ ντόρος το τελευταίο καιρό για το zesy spa. Να δείτε που αργότερα θα γίνει και private και θα παρακαλάμε για πρόσβαση

Αποκλείεται.
Μόνο αν έρθουν δυνατά τεμάχια, κρατηθεί το κόστος επάξιο και αδειάσει ο χώρος από το καπνό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom