Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

pantelos2017

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2017
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
0
Δύο επισκέψεις στο Dames (Μεταξά) στην Τσιμισκή 70, και στις δύο με την Ηρώ τη Λεττονή (πρώην Άντζυ στο Ελίτ σπα). Πολύ καλό μασάζ, ως συνήθως. Το στοματικό δεν το απόλαυσα, λόγω προφυλακτικού, αλλά αυτό είναι δικό μου πρόβλημα. Η ίδια κάνει ό,τι μπορεί και το κάνει καλά. Δεν κάνει φουλ, αν και της πρόσφερα ένα σεβαστό ποσό, και δεν μου επέτρεψε πιασίματα μέσα από το εσώρουχο. Επιπλέον, ευχάριστη συζήτηση και θερμή στάση την πρώτη φορά, πιο κρύα την δεύτερη λόγω προσωπικών της προβλημάτων, όπως μου είπε. Αυτά.  

Όταν δούλευε στην Μάγκι τα έβγαζε όλα, αλλά δεν άφηνε δάκτυλα στο μουνί.

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
841
Πόντοι
96
ειναι συμμετοχικη στο δωματιο γτ ο πσιχ φαν λεει ειναι κρυοκωλη?
Δεν ειναι κρυοκωλη! Λιγη καθοδηγηση χρειάζεται. Τη δοκίμασα και ισως να την ξαναεπαιρνα! Η Νατασσα ειναι κρυοκωλη: τη δοκιμασα και δεν θα ξανατιμηθει! Δοκιμασα και Τζουλια (RO) και απογοητευθηκα επισης. Η μονη που αξιζει για μασαζ και περιποιημενη εκτονωση ειναι η Βαλια (BG) στο venus. Mπορει απο φατσα να μην ελκυει αλλα στα υπολοιπα ειναι η καλυτερη. Εχει και προϋπηρεσια (μια εβδομαδα) στη Μαγκυ!
Πειτε για Λενα και Μαιρη αν εχει δοκιμασει καποιος!

• Like
Αντιδράσεις: Uggu

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
Δεν ειναι κρυοκωλη! Λιγη καθοδηγηση χρειάζεται. Τη δοκίμασα και ισως να την ξαναεπαιρνα! Η Νατασσα ειναι κρυοκωλη: τη δοκιμασα και δεν θα ξανατιμηθει! Δοκιμασα και Τζουλια (RO) και απογοητευθηκα επισης. Η μονη που αξιζει για μασαζ και περιποιημενη εκτονωση ειναι η Βαλια (BG) στο venus. Mπορει απο φατσα να μην ελκυει αλλα στα υπολοιπα ειναι η καλυτερη. Εχει και προϋπηρεσια (μια εβδομαδα) στη Μαγκυ!

ετσι ακριβως ειναι φιλε..οσο αναφορα τις δυο κορασιδες τωρα ειναι τελειως μετριες και απο συμμετοχη και στην εκτονωση..δευτερη φορα δεν θα τις επαιρνα..

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
για μαιρη θελω κι εγω μα μαθω ...επισης καλυψω τι λεει??????

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
επ αδελφε χριστοσ ανεστγη [πσιχ φαν]! πιο κρυοκωλη κι απο την νατασσαρα?????????
Επισκεψη σημερα για πρωτη φορά στο νεο καταστημα του Νταμες και θα ηθελα να ευχαριστησω πολυ τον αδελφο ΘΟΔΩΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ σχετικα με την νεα διευθυνση.Περασμα με την Ηρω με την οποια περασα αλλη μια φορα καταπληκτικα.Αυτο το κοριτσι ομορφύνε τοσο πολυ τελευταια που φοβηθηκα μην τυχόν και την βιασω μια και δεν κανει φουλ προγραμα   

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
Επισκεψη σημερα για πρωτη φορά στο νεο καταστημα του Νταμες και θα ηθελα να ευχαριστησω πολυ τον αδελφο ΘΟΔΩΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ σχετικα με την νεα διευθυνση.Περασμα με την Ηρω με την οποια περασα αλλη μια φορα καταπληκτικα.Αυτο το κοριτσι ομορφύνε τοσο πολυ τελευταια που φοβηθηκα μην τυχόν και την βιασω μια και δεν κανει φουλ προγραμα   

Δεν συμφωνω φιλε η Ηρω πρωην Αντζυ απο καραμανλη 60 ειναι ξινη και απομακρη και δεν αφηνει να της βαζεις δαχτυλο στο προγγραμμα των 60ε..ασε που κανει και στοματικο με προφυλαξη..οχι μονο αυτη δηλαδη ολες..κοροιδια θα ελεγα..

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
χαχχαχ να σαι καλα φιλαρακο αφου περασες καλα !!! καλη η ηρω καλη εχει και καλυτερες βεβαια πχ εγω προτιμω δεσποιναρα εγγυηηση αλλα κι η ηρω ειναι καλη!

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
χαχχαχ να σαι καλα φιλαρακο αφου περασες καλα !!! καλη η ηρω καλη εχει και καλυτερες βεβαια πχ εγω προτιμω δεσποιναρα εγγυηηση αλλα κι η ηρω ειναι καλη!

ναι οντως η Δεσποινα ειναι καλη πολυ καλυτερη απο την Ηρω την ξινη

poiuytrewq

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδια, εχω 2 ερωτησεις:
Η μαρια η παοκτσου δουλευει ακομα? Ναι ναι δωστε μου τα φωτα σας για να τι βρω..

Εψαξα παρα πολλες σελιδες κ σαιτ κτλ, ανατολικα περα απο αυτα στη καραμανλη/ολγας υπαρχει αλλο μασαζιτδικο/χωρος κοπελας; πχ τουμπα?
Ευχαριστω

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
Γεια σας παιδια, εχω 2 ερωτησεις:
Η μαρια η παοκτσου δουλευει ακομα? Ναι ναι δωστε μου τα φωτα σας για να τι βρω..

Εψαξα παρα πολλες σελιδες κ σαιτ κτλ, ανατολικα περα απο αυτα στη καραμανλη/ολγας υπαρχει αλλο μασαζιτδικο/χωρος κοπελας; πχ τουμπα?
Ευχαριστω

οχι φιλε η Μαρια η παοκτσου δεν δουλευει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom