Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Καλησπέρα, έστειλα μήνυμα στο email αυτής της αγγελίας www.sexylist.gr/ads/%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%AC%CE%B6-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%BF-%CF%83%CE%BF%CF%85/]https://www.sexylist.gr/ads/%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%AC%CE%B6-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%BF-%CF%83%CE%BF%CF%85/[/url] και έλαβα την εξής απάντηση:

"Καλησπέρα
1 ώρα 100-2 εκτονώσεις-μασάζ χαλαρωτικό
2 ώρες 150
Δεν κάνω πρωκτικό
Τελείωμα όπου θέλεις
Κινητό μου δίνει ο πελάτης για να μη χτυπάει το δικό μου κατά τη διάρκεια των ραντεβού και καλώ μόνο για το ραντεβού
Σε δικό σου χώρο ή ξενοδοχείο
Είμαι 32 εμφανίσιμη Ελληνίδα"

Παραθέτω και τις αντίστοιχες φωτό, δεν ξέρω αν έχει ξαναεμφανιστεί, απλά είπα να μοιραστώ τις πληροφορίες.. Καλή χρονιά!

Φιλαράκι διαβασε τις κριτικές της Κατερινας Ψάλτη στα ανεξάρτητα cg της Θεσσαλονίκης, αυτή είναι. Όμορφη είναι και κάνει καλή δουλειά εάν θέλει και όταν δεν μιλάει... Καλή Χρονιά με υγεία και καλά γαμίσια να έχουμε

alexxx8in

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Μια επιπλέον ερώτηση ως αρχάριος.. Την κοπέλα που θες την διαλέγεις εκεί επιτόπου ή πρέπει να έχεις αναφέρει προτίμηση την ώρα που κλείνεις το ραντεβού?

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
Μια επιπλέον ερώτηση ως αρχάριος.. Την κοπέλα που θες την διαλέγεις εκεί επιτόπου ή πρέπει να έχεις αναφέρει προτίμηση την ώρα που κλείνεις το ραντεβού?

άφόύ θά πάς γίά πρώτή φόρά άύτό σήμάίνέί ότί τήλέφώνίκά δέν θά ξέρέίς πόίά έίνάί πόίά..άρά θά πρέπέί νά πάς άπό έκέί γίά νά έπίλέξέίς..τώρά άν άύτή πόύ θά έπίλέξέίς έίνάί πίάσμένή τότέ ή έπίλέγέίς άλλή ή κλέίνέίς ράντέβόύ γίά άργότέρά..

• Like
Αντιδράσεις: 444

giorgoslefas

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
16
Πόντοι
0
Χρονια πολλα και Καλη χρονια παιδες.
Εγω ειχα αφησει την μαγγυ Εγνατια 136, αλλα πλεον δεν ειναι εκει..
Μπορει να μου πει καποιος που ειναι τωρα;

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
κάλήμέρά..σήμέρά στό σπά έλίτ στήν έγνάτίά έίνάί μίά Ζώή..έίνάί όμώς κάί άφέντίκίνά..ένδίάφέρόν άκόύγέτάί..μάλλόν θά τήν δόκίμάσώ..

• Like

netronios

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
1
επισκεφτηκα Μάγγυ. τρεις κοπέλες αγάπη, βαλεντίνα και νομίζω ήρα ή ηρώ. πήρα ήρα ή ηρώ, πολύ καλό μασάζ συμπαθητικά (θα μπορούσαν καλύτερα)  τα υπόλοιπα

444

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2007
Like
34
Πόντοι
0
καλημερα..περασμα πριν λιγες μερες απο σπα ελιτ εγνατιας 112 και περασμα με την Χριστινα 20χρ καλλιγραμη συμαθητικη αλλα απο προγραμμα μονο απλο μασαζ..μαλλον δεν προσφερει εξτρα υπηρεσιες..

mel123456

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Like
153
Πόντοι
1
Καλησπερα και χρονια πολλα. Τελευταιες μερες πριν την αναχωρηση.
Καμια ιδεα για το/τα τελευταιο/α τριψιματα?

stallion ακομα περιμενω τηλ για μπυρα.

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
επισκεψη σημερα στη vana και κοπελες Λενα Δεσποινα και Μαγκυ..περασμα με την Μαγκυ οπου μεσα στο δωματιο ειναι πολυ καλη και στο μασαζ αλλα και σαν παρουσια..θα ελεγα οτι το ευχαριστηθηκα και με τα εξτρα 20ε που της εδωσα το φραπεδακι ηταν εξαιρετικο ..σιγουρα θα ξαναπροτιμηθει..

• Like

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
κάλήμέρά..σήμέρά στό σπά έλίτ στήν έγνάτίά έίνάί μίά Ζώή..έίνάί όμώς κάί άφέντίκίνά..ένδίάφέρόν άκόύγέτάί..μάλλόν θά τήν δόκίμάσώ..

δεν μου εκανε τελικα αισθηση να περασω..εχει κατι το τουπε πανω της γι αυτο και δεν την προτιμησα..

sotos19241

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
50
Πόντοι
0
Ρε παιδια.. απανταει σε κανεναν η Ψαλτη; Γτ προσπαθω μερες τωρα αλλα δεν.

Kauliaris27

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2014
Like
70
Πόντοι
1
:spam:
Αυτό ειναι το λεγόμενο πολυτονικό συστημα?  :happy:
Ρε παιδια.. απανταει σε κανεναν η Ψαλτη; Γτ προσπαθω μερες τωρα αλλα δεν.
Αυτη η Ψάλτη εχει παιδιά εχει καμία σχεση με τον "ΣΤΑΘΗ"...  :priest:

pantelos2017

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2017
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
0
Είχα πάει στο venus Καραμανλή, κλείνοντας ραντεβού με συγκεκριμένη κοπέλα, καθώς μπήκα στο σαλόνι είδα τρεις νεαρές ζαργάνες με φονικά μίνι φουστάκια και τα μπούτια έξω. Δεν ήταν η Θεώνη ούτε η Βικτώρια. Ξέρει κανείς εάν κάνουν καλό φραπέ και καμία άλλη παραγγελία με το αζημίωτο ?

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
Είχα πάει στο venus Καραμανλή, κλείνοντας ραντεβού με συγκεκριμένη κοπέλα, καθώς μπήκα στο σαλόνι είδα τρεις νεαρές ζαργάνες με φονικά μίνι φουστάκια και τα μπούτια έξω. Δεν ήταν η Θεώνη ούτε η Βικτώρια. Ξέρει κανείς εάν κάνουν καλό φραπέ και καμία άλλη παραγγελία με το αζημίωτο ?

Φραπεδακι κανουν με 20ε εξτρα απο την κανονικη τιμη..θυμασαι ονοματα απο τις κοπελες?

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21

Βικτωρια δεν υπαρχει..μηπως εννοεις Βερονικα?

μασαζοtester

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
0
Συνάδελφοι καλή χρονιά...Τηλεφώνησα προχθές στη Μαριαννα και ο αριθμός σε 804 είχε φραγή εισερχομένων κλήσεων...Πριν τα Χροστούγεννα δούλευε κανονικά...Ξέρει κανείς τι έγινε;;;Υπάρχεί κάποιο άλλο τηλέφωνο με πμ;;;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom