masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
που θυμηθηκες τη μασαγια ρε θηριο? χαχαχαχαχα πωπωπω την τζινα την θυμασαι? τη αφεντρα???Λες να ειναι με τη Μασαγια?
που θυμηθηκες τη μασαγια ρε θηριο? χαχαχαχαχα πωπωπω την τζινα την θυμασαι? τη αφεντρα???Λες να ειναι με τη Μασαγια?
φιλε μου με ολο το σεβασμο γτ φαινεσαι παλιος οπως ειμαι κι εγω πολυ παλιος γτ να θεωρεις το να δωσεις μια τετοια πληροφορια σε καποιον τοσο σημαντικη ? ειλικρινα θεωρουμε πως να δωσουμε μια πληροφορια τετοιου ειδους σε καποιον πως καναμε κατι σημαντικο? δε νομιζω καμια ουσια φιλαρακι ενοψει εορτων ελπιζω να μη με παρεξηγησειςΚαι λίγη ευγένεια στα pm δεν βλαπτει. Επισης, για να λάβεις πληροφορία πρέπει να δώσεις κιολας. Στην ευκολία μάθαμε ολοι.
φιλε μου με ολο το σεβασμο γτ φαινεσαι παλιος οπως ειμαι κι εγω πολυ παλιος γτ να θεωρεις το να δωσεις μια τετοια πληροφορια σε καποιον τοσο σημαντικη ? ειλικρινα θεωρουμε πως να δωσουμε μια πληροφορια τετοιου ειδους σε καποιον πως καναμε κατι σημαντικο? δε νομιζω καμια ουσια φιλαρακι ενοψει εορτων ελπιζω να μη με παρεξηγησεις
φιλε μου με ολο το σεβασμο γτ φαινεσαι παλιος οπως ειμαι κι εγω πολυ παλιος γτ να θεωρεις το να δωσεις μια τετοια πληροφορια σε καποιον τοσο σημαντικη ? ειλικρινα θεωρουμε πως να δωσουμε μια πληροφορια τετοιου ειδους σε καποιον πως καναμε κατι σημαντικο? δε νομιζω καμια ουσια φιλαρακι ενοψει εορτων ελπιζω να μη με παρεξηγησεις
καλη χρονια συναδελφε ))Και όταν μιλάω για πληροφορία, αναφέρομαι σε κριτική μετά από επίσκεψη κτλ.
Καλησπέρα παιδιά.. Καινούργιος και εγώ στον "αγώνα".. Από τα λίγα που διάβασα θα δοκιμάσω Spa Venus όταν γυρίσω από γιορτές και θα ενημερώσω.. Καμία συμβουλή για το πως να με εξυπηρετήσουν "καλύτερα" παρόλο που είμαι newbie?
Ευχαριστώ πολύ και καλές γιορτές!
εμφανισιακα πως ειναι αυτη η φωτεινη φιλαρακι? εγω ξερω θεανω και βερονικα στον εν λογω χωρο..καλησπερα παιδια!περασμα απο venus καραμανλη με τη φωτεινη.δεν την ειχα δοκιμασει και ειπα να το κανω τωρα..μεσα στο δωματιο απο μασαζ δεν ξερει και πολλα μονο χαιδεματα και τετοια για να σε κανει τουρμπο..τοτε και της εδωσα 20ε εξτρα για φραπεδακι το οποιο το κανει αρκετα καλα..με αφηνε να πιανω λιγο κωλαρακι πανω απο το κολαν..αυτα συναγωνιστες
Καλουτσικη εμφανισιακα,γλυκεια,οχι ομως χαριτωμενη και επικοινωνιακη πολυ.Μετριου αναστηματος,μελαχροινη,και με καλο κορμι..εμφανισιακα πως ειναι αυτη η φωτεινη φιλαρακι? εγω ξερω θεανω και βερονικα στον εν λογω χωρο..
ναι ναι θεωνηεμφανισιακα πως ειναι αυτη η φωτεινη φιλαρακι? εγω ξερω θεανω και βερονικα στον εν λογω χωρο..
μαλλον θα εννοεις την θεωνη απο την vana..