Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (6 μέλη και 43 επισκέπτες)

cada23

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Xρονια πολλα!! Μπαινεις στο site ΚανεSEX για να βρεις κανενα μασαζακι και το μονο που υπάρχει ειναι αντρικες αγγελιες. Σημεια των καιρων

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Επίσκεψη στη Μαριαννα. Χώρος άνετος και πεντακαθαρος, η ίδια ξηγημενη και γλυκεια. Πολλές κοπέλες για όλα τα γουστα. Δοκίμασα Ευα, άψογη καθαρή αλλά λίγο χαμηλών τόνων για τα γούστα μου. Εννοείται πως ο χώρος προτείνεται με κλειστά τα ματια. Και ας θυμόμαστε όλοι πως πρέπει να φερόμαστε όπως θέλουμε να μας φέρονται.

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Και λίγη ευγένεια στα pm δεν βλαπτει. Επισης, για να λάβεις πληροφορία πρέπει να δώσεις κιολας. Στην ευκολία μάθαμε ολοι.

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Και λίγη ευγένεια στα pm δεν βλαπτει. Επισης, για να λάβεις πληροφορία πρέπει να δώσεις κιολας. Στην ευκολία μάθαμε ολοι.
φιλε μου με ολο το σεβασμο γτ φαινεσαι παλιος οπως ειμαι κι εγω πολυ παλιος γτ να θεωρεις το να δωσεις μια τετοια πληροφορια σε καποιον τοσο σημαντικη ? ειλικρινα θεωρουμε πως να δωσουμε μια πληροφορια τετοιου ειδους σε καποιον πως καναμε κατι σημαντικο? δε νομιζω καμια ουσια φιλαρακι ενοψει εορτων ελπιζω να μη με παρεξηγησεις

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
φιλε μου με ολο το σεβασμο γτ φαινεσαι παλιος οπως ειμαι κι εγω πολυ παλιος γτ να θεωρεις το να δωσεις μια τετοια πληροφορια σε καποιον τοσο σημαντικη ? ειλικρινα θεωρουμε πως να δωσουμε μια πληροφορια τετοιου ειδους σε καποιον πως καναμε κατι σημαντικο? δε νομιζω καμια ουσια φιλαρακι ενοψει εορτων ελπιζω να μη με παρεξηγησεις

Καλημέρα. Όταν κάποιος με 3 posts ρωτάει μόνο , εμένα αυτό με προβληματίζει. Απλά αυτό. Ούτε το παίζω κάπως ούτε τίποτα. Εννοείται δεν παρεξηγώ. Και καλή χρονιά

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456

Και όταν μιλάω για πληροφορία, αναφέρομαι σε κριτική μετά από επίσκεψη κτλ.

alexxx8in

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά.. Καινούργιος και εγώ στον "αγώνα".. Από τα λίγα που διάβασα θα δοκιμάσω Spa Venus όταν γυρίσω από γιορτές και θα ενημερώσω.. Καμία συμβουλή για το πως να με εξυπηρετήσουν "καλύτερα" παρόλο που είμαι newbie?
Ευχαριστώ πολύ και καλές γιορτές!

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
Καλησπέρα παιδιά.. Καινούργιος και εγώ στον "αγώνα".. Από τα λίγα που διάβασα θα δοκιμάσω Spa Venus όταν γυρίσω από γιορτές και θα ενημερώσω.. Καμία συμβουλή για το πως να με εξυπηρετήσουν "καλύτερα" παρόλο που είμαι newbie?
Ευχαριστώ πολύ και καλές γιορτές!

μολις μπει η κοπελα και στον σηκωσει της δινεις 20ε και της λες αυτο ειναι για εκτονωση..

444

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2007
Like
34
Πόντοι
0

καλησπερα παιδια!περασμα απο venus καραμανλη με τη φωτεινη.δεν την ειχα δοκιμασει και ειπα να το κανω τωρα..μεσα στο δωματιο απο μασαζ δεν ξερει και πολλα μονο χαιδεματα και τετοια για να σε κανει τουρμπο..τοτε και της εδωσα 20ε εξτρα για φραπεδακι το οποιο το κανει αρκετα καλα..με αφηνε να πιανω λιγο κωλαρακι πανω απο το κολαν..αυτα συναγωνιστες

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
καλησπερα παιδια!περασμα απο venus καραμανλη με τη φωτεινη.δεν την ειχα δοκιμασει και ειπα να το κανω τωρα..μεσα στο δωματιο απο μασαζ δεν ξερει και πολλα μονο χαιδεματα και τετοια για να σε κανει τουρμπο..τοτε και της εδωσα 20ε εξτρα για φραπεδακι το οποιο το κανει αρκετα καλα..με αφηνε να πιανω λιγο κωλαρακι πανω απο το κολαν..αυτα συναγωνιστες
εμφανισιακα πως ειναι αυτη η φωτεινη φιλαρακι? εγω ξερω θεανω και βερονικα στον εν λογω χωρο..

444

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2007
Like
34
Πόντοι
0
εμφανισιακα πως ειναι αυτη η φωτεινη φιλαρακι? εγω ξερω θεανω και βερονικα στον εν λογω χωρο..
Καλουτσικη εμφανισιακα,γλυκεια,οχι ομως χαριτωμενη και επικοινωνιακη πολυ.Μετριου αναστηματος,μελαχροινη,και με καλο κορμι..

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21

[/quote]

μαλλον θα εννοεις την θεωνη απο την vana..

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
επισης εθεαθη σημερα και μια μαυρη κοπελα ονοματι jessica στο σπα ελιτ στην εγνατια η οποια δουλευε πριν κανα 6μηνο στο venus στην καραμανλη..απο συμπεριφορα δεν λεει και πολλα ομως..

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
εχει κανεις γνωμη για την μαγκυ στην vana?

alexxx8in

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα, έστειλα μήνυμα στο email αυτής της αγγελίας www.sexylist.gr/ads/%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%AC%CE%B6-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%BF-%CF%83%CE%BF%CF%85/]https://www.sexylist.gr/ads/%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%AC%CE%B6-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%BF-%CF%83%CE%BF%CF%85/[/url] και έλαβα την εξής απάντηση:

"Καλησπέρα
1 ώρα 100-2 εκτονώσεις-μασάζ χαλαρωτικό
2 ώρες 150
Δεν κάνω πρωκτικό
Τελείωμα όπου θέλεις
Κινητό μου δίνει ο πελάτης για να μη χτυπάει το δικό μου κατά τη διάρκεια των ραντεβού και καλώ μόνο για το ραντεβού
Σε δικό σου χώρο ή ξενοδοχείο
Είμαι 32 εμφανίσιμη Ελληνίδα"

Παραθέτω και τις αντίστοιχες φωτό, δεν ξέρω αν έχει ξαναεμφανιστεί, απλά είπα να μοιραστώ τις πληροφορίες.. Καλή χρονιά!

Συνημμένα

• 23.jpg
    23.jpg
    2,4 MB · Εμφανίσεις: 39
  • 25.jpg
    25.jpg
    3,2 MB · Εμφανίσεις: 43

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
επισκεψη σημερα στη vana με την λενα..απο μασαζ δεν το κατεχει καθολου και απο συμπεριφορα θα ελεγα οτι ειναι ξινη..δεν θα ξαναπροτιμηθει..

• Like
Αντιδράσεις: 444

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom