Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (7 μέλη και 45 επισκέπτες)

submarinero

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
0
δε ζηταει εξτρα κανεις ομως τπτ εξτρα??
Παπαφη. Διαβασε λιγες σελιδες πισω ενα σχολιο μου
Η Ευα τι εγινε καλο το αλβανακι η Αντζελα
Το επισκεφθηκα τη τεταρτη...πηρα τη Σοφια...απαραδεκτα ΟΛΑ!!! δε ξαναπαταω....

moufa81

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Like
0
Πόντοι
0
Ας βάλω και εγώ την κριτική μου, πήγα σήμερα στο elite πέρασα με Βάσω, ωραίο σώμα, καλούτσικο πρόσωπο, με άφησε να χαϊδέψω κιολλας μπουτάκι,  καλα ηταν τίποτα παραπάνω..

Nick_Thess

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2017
Like
10
Πόντοι
0
Παιδιά νέος στο "τρέξιμο" ... Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη... Βέβαια καταλαβαίνω οτι και γω πρέπει να προσφέρω για να ανταμοιφθώ... θα γίνει και αυτό... αλλα προτιμώ να γλυτώσω τις σαβούρες οσο γίνετε... Αν υπάρχει κάποιος να μου προτείνει κάποιο καλο μασσαζοκατάστημα θα είμαι ευγνώμων... Ευχαριστώ εκ των προτέρων

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.530
Πόντοι
7.095
Παιδιά νέος στο "τρέξιμο" ... Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη... Βέβαια καταλαβαίνω οτι και γω πρέπει να προσφέρω για να ανταμοιφθώ... θα γίνει και αυτό... αλλα προτιμώ να γλυτώσω τις σαβούρες οσο γίνετε... Αν υπάρχει κάποιος να μου προτείνει κάποιο καλο μασσαζοκατάστημα θα είμαι ευγνώμων... Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Πολύ πρωτότυπο να γράψεις το ίδιο πάνω κάτω ποστ σε μασατζίδικα, κωλόμπαρα και πιάτσες.
Λοιπόν στις πιάτσες όλα είναι φρι, διάβασε το φόρουμ επέλεξε και ενημέρωσε.
Στα κωλόμπαρα επίσης.
Εδώ σίγουρα φρι είναι το aquaspa, το studiobodyfree και oι amateur αγγελιες που βλεπεις να συζητανε συναγωνιστες.
Αν πας σε καποιο ενημερωσε...αλλιως μη μας ξαναπρηξεις τα παπαρια οτι εισαι νεος.
Καλημερα.

Edit: Μη μου στειλεις ουτε εσυ, ουτε κανεις με λιγοτερα απο 200 μηνυματα και 2 χρονια ενεργος στο φορουμ pm ΔΕΝ θα απαντησω

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Πολύ πρωτότυπο να γράψεις το ίδιο πάνω κάτω ποστ σε μασατζίδικα, κωλόμπαρα και πιάτσες.
Στα κωλόμπαρα επίσης.
Εδώ σίγουρα φρι είναι το aquaspa, το studiobodyfree και oι amateur αγγελιες που βλεπεις να συζητανε συναγωνιστες.
Αν πας σε καποιο ενημερωσε...αλλιως μη μας ξαναπρηξεις τα παπαρια οτι εισαι νεος.
Καλημερα.

Edit: Μη μου στειλεις ουτε εσυ, ουτε κανεις με λιγοτερα απο 200 μηνυματα και 2 χρονια ενεργος στο φορουμ pm ΔΕΝ θα απαντησω

:thumbsup:

Nick_Thess

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2017
Like
10
Πόντοι
0
Καλημερα κατ αρχην.. ρε αρχοντα... ουτε ειχα προθεση να πρηξω κανεναν ουτε ειπα οτι ειμαι παλιος.. ζητησα βοηθεια γιατι ολοι απο καπου ξεκινανε...οποιος ειχε διαθεση να με βοηθησει εστω και στο ελαχιστο καλο θα μου εκανε... οπως ακριβως εκανες και εσυ... και σε ευχαριστω πολυ...

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.530
Πόντοι
7.095
Καλημερα κατ αρχην.. ρε αρχοντα... ουτε ειχα προθεση να πρηξω κανεναν ουτε ειπα οτι ειμαι παλιος.. ζητησα βοηθεια γιατι ολοι απο καπου ξεκινανε...οποιος ειχε διαθεση να με βοηθησει εστω και στο ελαχιστο καλο θα μου εκανε... οπως ακριβως εκανες και εσυ... και σε ευχαριστω πολυ...
κάπως έτσι μάθαμε όλοι...απλά τώρα περιμένουμε ενημέρωση. Αν και με το να διαβάσεις και λίγες σελίδες πίσω δεν θα πάθεις τίποτα. Καλή τύχη.

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.441
Πόντοι
206
Στα κωλόμπαρα επίσης.
Καλημερα.

Ααα μη το λες, εγω διαβασα οτι ειναι νεος και ψαρωσα:p

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.441
Πόντοι
206
Αν δεν εχεις παει ΠΟΤΈ σε μασατζιδικο, ξεκινα απο την πρωτη σελιδα μεχρι σημερα να εχεις και σφαιρικη αποψη. Ξεκινα επισκεψεις σε οποια σου κανουν κλικ και ενημερωσε μας. Καποια στιγμη θα ανταμοιφθεις

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.441
Πόντοι
206
Επίσκεψη σε Βανα πριν λιγες μερες. Παρουσες Ζωη και Άντζελα. Δεν προτιμήθηκε η Ζωη γιατί μου έβγαλε ενα αίσθημα ανωτερότητας και μπες να τελειώνουμε. Περασα με Άντζελα. Φιλότιμο μασαζ αλλα ανεκφραστη. Απαιτήσεις για να πει τίποτα δεν ειχα μια και δεν ξερει ελληνικα. Ο ορισμος του value for money ομως...
Παρατήρησα τον τελευταιο μηνα οτι μειώθηκαν οι κοπελες. Ποτε δεν ειχε πανω απο δυο

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.530
Πόντοι
7.095
Επίσκεψη σε Βανα πριν λιγες μερες. Παρουσες Ζωη και Άντζελα. Δεν προτιμήθηκε η Ζωη γιατί μου έβγαλε ενα αίσθημα ανωτερότητας και μπες να τελειώνουμε. Περασα με Άντζελα. Φιλότιμο μασαζ αλλα ανεκφραστη. Απαιτήσεις για να πει τίποτα δεν ειχα μια και δεν ξερει ελληνικα. Ο ορισμος του value for money ομως...
Παρατήρησα τον τελευταιο μηνα οτι μειώθηκαν οι κοπελες. Ποτε δεν ειχε πανω απο δυο
σε σενα θα απαντουσα κι ας μην εχεις 200 :P

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.441
Πόντοι
206
σε σενα θα απαντουσα κι ας μην εχεις 200 :P
Πλακα πλακα ψηλε εχω 15 χρονια στο σπορ. Δεν φανταζεσαι απο τι εχω περασει κατα καιρους απο την πιο απίστευτη τρύπα μέχρι να χα'ι'λικια που πλεον εχουν κλείσει. Εχε χαρη που τρεχουν υποχρεωσεις και δεν ειμαι οπως παλιά.
Ενα απο τα αγαπημενα μου ηταν πισω απο το θεαγενειο 2 ρωσιδακια ξανθο και μελαχρινό που την μια εβαζαν αγγελία σαν νοσοκόμες και την αλλη σαν γυμναστριες. Μπορει να τις θυμαστε εχει καμια 5ετια που πηγαινα
Το χειροτερο ηταν σε ενα στενο αναμεσα παπαφη με στρατου, μια γυφτισσα που πηγε να με κανει μασάζ για αρχη με κουτάκι nivea και ενα αλλο κοντα στις γραμμες επι της 26ης

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Πλακα πλακα ψηλε εχω 15 χρονια στο σπορ. Δεν φανταζεσαι απο τι εχω περασει κατα καιρους απο την πιο απίστευτη τρύπα μέχρι να χα'ι'λικια που πλεον εχουν κλείσει. Εχε χαρη που τρεχουν υποχρεωσεις και δεν ειμαι οπως παλιά.
Ενα απο τα αγαπημενα μου ηταν πισω απο το θεαγενειο 2 ρωσιδακια ξανθο και μελαχρινό που την μια εβαζαν αγγελία σαν νοσοκόμες και την αλλη σαν γυμναστριες. Μπορει να τις θυμαστε εχει καμια 5ετια που πηγαινα
Το χειροτερο ηταν σε ενα στενο αναμεσα παπαφη με στρατου, μια γυφτισσα που πηγε να με κανει μασάζ για αρχη με κουτάκι nivea και ενα αλλο κοντα στις γραμμες επι της 26ης
αυτη η γυφτισσα που λες τωρα δουλευει πρωινη σε ενα παρακμιακο μπουρδελο βαρδαρη και ηταν και εκει μετα τη μοναστηριου ενα φεγγαρι μαζι με το τραβελι τη μαρια για τους παλιους που ξερουν

Dirty_Frank

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2007
Like
1.315
Πόντοι
206
Βάζεις να ακούσεις λίγο Αρενα ΦΜ να μορφωθείς για τα του μεγάλου ΠΑΟΚ
μιλάει ο γκασμάς ο Λεοντιάδης (παλαίμαχος παίχτης)
και λίγο πριν πάει σε διαφημήσεις λέει και την δικιά του - λέει να διαφημίσουμε ενα φίλο που έχει μαγαζί για μασάζ πίσω απτη Πύλη Αξιού και δουλευει μια Τσέχα και μια Ταιλανδέζα

ρε τι κάνει ο κόσμος για τα λεφτά... :referee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom