Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

ΙΕΡΙΑ-ΡΟΖΑ

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2016
Κριτικές
4
Like
72
Πόντοι
1
1 Σοφια κ Κατερινα

2 Ελενα edelweiss ???  :think:
1. Ευχαριστώ , για την συμπλήρωση των ονομάτων , αλλά με τόσα ονόματα που παίζουν αληθινά και ψεύτικα , εχω ξανά γράψει μου ειναι αδύνατον να τα θυμάμαι .
2. Τώρα για το edelweiss έχεις δίκαιο , ήμουν και πριν τον ύπνο , εννοούσα resort , που άνοιξε πλέον σε νέο χώρο

ΙΕΡΙΑ-ΡΟΖΑ

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2016
Κριτικές
4
Like
72
Πόντοι
1
Με αυτά και με αυτά , άρχισε η νοσταλγία της παλιάς καλής εποχής ,
Βασίλη Κωλέττη , ρεσόρτ  τις καλές εποχές , εντελβάις , οι καλές εποχές της Μαριάννας , πόσες ανεξάρτητες ελαιοτριβοκαταστάσεις .
Άντε να πέσει λίγο ενημέρωση ...

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Χθες βράδυ συναντηθηκα με την περιβόητη Τζένη.
Η Τζένη είναι Δομινικανα με πατερα έλληνα και ζει πολλά χρόνια στην Ελλάδα εξ ου και η άριστη χρηση της γλώσσας.
Απο οτι έμαθα θήτευσε και σε μασατζιδικο της πολης καποτε.
Η συνάντηση έγινε στο σπίτι μου
Αξιοπρεπέστατη εμπειρία
Και απο την άποψη του μασάζ και απο τις παρελκόμενες υπηρεσίες  
Η κοπελα δεν ειναι το μινιον μοντελο ,έχει τον κλασσικό σωματότυπο της χώρας της με ενισχυμένες καμπύλες.
Περίμενα όμως να δω μια ηλικιακα ωριμη προστυχοφατσα όπως έγραψε ο φίλος αλλά ειδικα το προσωπο της είναι σχεδόν παιδικό...
Και στα 33 της δεν τη λες μεγαλη!!!
Λοιπον, πολύ πολύ  καλό και δυνατό μασάζ όπως ηδη έχει γραφτεί. Επειδή είμαι λάτρης του καλού μασάζ δίνω ιδιαίτερη βαση σε αυτό...
Στα του αγώνα τώρα.
Ισως και λόγω χημείας πέρασα πολύ όμορφα. Δυνατή πίπα , body to body επαφή και δικο της τελείωμα με γλυψιμο. Για το social δεν το συζητώ.
Αφού τελειώσαμε και έκανε το ντουζ ήρθε παλι δίπλα μου και για πολλή πολλή ωρα συζητούσαμε διάφορα.
Σε αυτό όμως βοήθησε και η χημεία που προειπα και το οτι ήμουν το τελευταιο ραντεβού της...
Γενικά όμως μου έκανε εντύπωση οτι δεν ασχολήθηκε καθόλου με την ωρα σε καμία στιγμή.
Κόστος συνάντησης 100 ευρώ ( το +20 δική μου επιλογή)
Διαρκεια συνάντησης >2ωρες ( επαναλαμβάνω όμως οτι ηταν  θέμα χημείας και ώρας)
Πραγματικα στη Θεσσαλονίκη η καλύτερη κατ'οικον εμπειρία μου στο συγκεκριμένο αντικείμενο.
Επίσκεψη σήμερα και από μένα στην Τζένη, δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, ο Φιλοξενούμενος τα έγραψε όλα. Η κοπέλα είναι άψογη στις υπηρεσίες της χωρίς βιασύνη και πολύ πρόσχαρη. Η καλύτερη επιλογή μου στα τόσα χρόνια που ασχολούμαι με το άθλημα. Όσο για το πρόστυχη φάτσα που είπε ο άλλος συναθλητής δεν θα συμφωνήσω, έχει κλασική φάτσα Δομηνικανας , εκτός αν θεωρεί πως όλες οι Δομηνικάνες είναι πρόστυχες τότε πάσο. Θα την ξαναεπισκευτω σύντομα.....

ΙΕΡΙΑ-ΡΟΖΑ

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2016
Κριτικές
4
Like
72
Πόντοι
1
Επίσκεψη σήμερα και από μένα στην Τζένη, δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, ο Φιλοξενούμενος τα έγραψε όλα. Η κοπέλα είναι άψογη στις υπηρεσίες της χωρίς βιασύνη και πολύ πρόσχαρη. Η καλύτερη επιλογή μου στα τόσα χρόνια που ασχολούμαι με το άθλημα. Όσο για το πρόστυχη φάτσα που είπε ο άλλος συναθλητής δεν θα συμφωνήσω, έχει κλασική φάτσα Δομηνικανας , εκτός αν θεωρεί πως όλες οι Δομηνικάνες είναι πρόστυχες τότε πάσο. Θα την ξαναεπισκευτω σύντομα.....
Δεν μας είπες όμως τι προγραμμα πήρες , πόση ωρα έκατσες , τι ακριβως κανει η κοπέλα ;

ΙΕΡΙΑ-ΡΟΖΑ

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2016
Κριτικές
4
Like
72
Πόντοι
1
Εκτός βέβαια , εάν και σε σένα έκανε κατ' οίκον επίσκεψη και έκατσε 2 και ώρες και όπως ξανά έγραψε 2,5 ώρες , έδωσες και εσύ 100 ως δική σου επιλογή (γιατι έτσι έγραψε , χωρίς βέβαια να θέλω να τον αμφισβητήσω ) και στο τέλος η ίδια λεζάντα στην αφίσα " η Τζένη η καλύτερη επιλογή , η καλύτερη εμπειρία της πόλης , θα την ξανά επισκεφτούμε " .
Δεν ήθελα πραγματικά να μπω σε καμία διαμάχη , απλά με ενοχλεί αφάνταστα το να παίζουν κάποιοι με την νοημοσύνη μας .
Δεν θα ήθελα να γράψω παραπάνω , απλά κύριοι μπορείτε πολυ εύκολα να ανοίξετε μια υποδιεύθυνση , για την συγκεκριμένη κορασίδα .
Υ.Γ. Πραγματικά θα ήθελα να γράψεις και οποιοδήποτε σχολιασμό , για κάποιο άλλο μασατζίδικο στην πόλη μας , γιατί στις κριτικές σου αναφέρεσαι μόνο σε οίκους ανοχής ( πράγμα όχι κακό ) , αλλά μου γεννιέται ένα ερώτημα , πώς γράφεις η καλύτερη επιλογή για το όσο ασχολείσαι με το άθλημα , οταν δεν έχεις γράψει αλλο σχόλιο για οποιοδήποτε μασατζίδικο ή μασατζού??????

petros132

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Like
6
Πόντοι
0
καλημερα,  εχουμε νέα απο την Ειρηνη της Μαριάννας; αν ναι , ας μου στειλει καποιος μηνυμα , ή ιδια αν παρακολουθει.

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Εκτός βέβαια , εάν και σε σένα έκανε κατ' οίκον επίσκεψη και έκατσε 2 και ώρες και όπως ξανά έγραψε 2,5 ώρες , έδωσες και εσύ 100 ως δική σου επιλογή (γιατι έτσι έγραψε , χωρίς βέβαια να θέλω να τον αμφισβητήσω ) και στο τέλος η ίδια λεζάντα στην αφίσα " η Τζένη η καλύτερη επιλογή , η καλύτερη εμπειρία της πόλης , θα την ξανά επισκεφτούμε " .
Δεν ήθελα πραγματικά να μπω σε καμία διαμάχη , απλά με ενοχλεί αφάνταστα το να παίζουν κάποιοι με την νοημοσύνη μας .
Δεν θα ήθελα να γράψω παραπάνω , απλά κύριοι μπορείτε πολυ εύκολα να ανοίξετε μια υποδιεύθυνση , για την συγκεκριμένη κορασίδα .
Υ.Γ. Πραγματικά θα ήθελα να γράψεις και οποιοδήποτε σχολιασμό , για κάποιο άλλο μασατζίδικο στην πόλη μας , γιατί στις κριτικές σου αναφέρεσαι μόνο σε οίκους ανοχής ( πράγμα όχι κακό ) , αλλά μου γεννιέται ένα ερώτημα , πώς γράφεις η καλύτερη επιλογή για το όσο ασχολείσαι με το άθλημα , οταν δεν έχεις γράψει αλλο σχόλιο για οποιοδήποτε μασατζίδικο ή μασατζού??????

Αν αναφερεσαι σε μενα και παροτι είσαι λίγος θα σου απαντήσω.
Πάω σε μασατζιδικα σχεδόν 25 χρόνια.
Οταν εγραφα εμπειρίες εσύ μπορεί και να ήσουν παρθένος...
Απο το 2010 για έναν προσωπικό λογο δε μπορω να πάω στα περισσότερα μαγαζιά. Οπου έχω παει όμως γράφω τα καλά και τα κακά.

Αυτά για τη μομφή σου για το άτομο μου...

Οσον αφορα τη Τζένη δεν έχω να αφαιρεσω τίποτα απο όσα έγραψα.
Ημουν πολύ προσεκτικός στη διατύπωση μου.

1. Ηρθε σπίτι μου γιατί πολύ απλα ο χώρος τους δεν είναι προσβάσιμος σε μένα
2. Το έχω δηλώσει πολλάκις ότι είμαι λάτρης του καλού μασάζ. Και η κοπελα το κατέχει
3. Αν αμφισβητείς τη συνάντηση έχω φωτογραφία
4. Εγραψα : αξιοπρεπέστατη εμπειρία και οτι απο όσα κατοικον "μασάζ" έχω δοκιμάσει ηταν μακράν το καλυτερο. Πουθενά δεν αναφέρω θα την ξαναδώ κλπ
5. Αν κάθε θετική κριτική σπιλωνεται και χαρακτηρίζεται προμοταρισμα να το κλείσουμε το μπουρδέλο το bourdela.com

ΥΓ : Αζαζελ να τους χαίρεσαι τους φιλους σου... Σε όλα τα site

ΙΕΡΙΑ-ΡΟΖΑ

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2016
Κριτικές
4
Like
72
Πόντοι
1
Αν και είσαι λίγος θα σου απαντήσω.
Απο το 2010 για έναν προσωπικό λογο δε μπορω να πάω στα περισσότερα μαγαζιά. Οπου έχω παει όμως γράφω τα καλά και τα κακά.

2. Το έχω δηλώσει πολλάκις ότι είμαι λάτρης του καλού μασάζ. Και η κοπελα το κατέχει
4. Εγραψα : αξιοπρεπέστατη εμπειρία και οτι απο όσα κατοικον "μασάζ" έχω δοκιμάσει ηταν μακράν το καλυτερο. Πουθενά δεν αναφέρω θα την ξαναδώ κλπ
5. Αν κάθε θετική κριτική σπιλωνεται και χαρακτηρίζεται προμοταρισμα να το κλείσουμε το μπουρδέλο το bourdela.com

Αυτό ακριβώς δεν ήθελα λέγοντας οτι "δεν θέλω προσωπικές αντιπαραθέσεις" .
Εάν διαβάσετε καλύτερα , στο τι έγραψα κύριε Φιλοξενούμενε  , θα καταλάβετε οτι το Υστερόγραφο δεν αναφερόταν  σε εσάς , παρά στον "έταιρο Καππαδόκη" ΣκορπιοΣτέλλιο.
Μπορείς να ξανά διαβάσεις με μεγαλύτερη  προσεκτικότητα...
Υ.Γ. Δεν απήντησα στο μήνυμα σας , καταλαβαίνοντας αρκετά , αλλά και σεβόμενος και κάποια άλλα...

loveforyour69

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
1
Η Τζένη είναι σε ημιόροφο στην Παπάφη?

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Το συνηθιζεις!!!
Λες συχνα " δε θέλω προσωπικές αντιπαραθέσεις " αλλά τις προκαλείς.
Ποιον έτερο Καππαδόκη????

Δηλαδή εσύ κατεληξες στο συμπέρασμα οτι εγώ και ο άλλος ενορχηστρωμένα την προμοταρουμε...
Ε Οχι !!!
Την κοπελα ουτε την ήξερα και δεν ξέρω αν θα την ξανασυναντήσω.
Ομως τα όσα έγραψα τα εννοώ!

Οπως όμως λες πολλά και αφήνεις να αιωρούνται περισσότερα ,θ α μπορούσε κάποιος χρησιμοποιώντας τη δική σου τακτική και λογική να πει οτι η Τζενη δεν ικανοποίησε τα όσα ήθελες και απλα χρησιμοποιείς τη δυναμη που έχουμε με τη δυσφήμηση εδώ στο φόρουμ.
Για να μην επεκτεινω τη σκέψη μου και σκεφτώ οτι λειτουργείς καθ'υποδειξη μιας καλής σου φίλης που έχει μαγαζί...

Οποτε τραγουδα όσο θέλεις .
Πες οτι θέλεις και κραξε οσο θέλεις

ΔΕ ΜΕ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ.
Τα Χαιρετίσματα μου στη φιλη σου

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Και να σεβεσαι κάποιον για αυτό που κάνει , Οχι για αυτό που είναι

loveforyour69

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
1
Η Τζένη είναι σε ημιόροφο στην Παπάφη?
Επειδή με ενημέρωσε με ΠΜ η ιδια οτι ειναι εκεί (είχα πάει πρίν καιρό αλλά δέν θυμόμουν το όνομα της κοπέλας) θα ήθελα να ενημερώσω ότι πολύ φασαρία γιά το τίποτα.

ΙΕΡΙΑ-ΡΟΖΑ

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2016
Κριτικές
4
Like
72
Πόντοι
1
Το συνηθιζεις!!!

Δηλαδή εσύ κατεληξες στο συμπέρασμα οτι εγώ και ο άλλος ενορχηστρωμένα την προμοταρουμε...
Ε Οχι !!!

Οπως όμως λες πολλά και αφήνεις να αιωρούνται περισσότερα ,θ α μπορούσε κάποιος χρησιμοποιώντας τη δική σου τακτική και λογική να πει οτι η Τζενη δεν ικανοποίησε τα όσα ήθελες και απλα χρησιμοποιείς τη δυναμη που έχουμε με τη δυσφήμηση εδώ στο φόρουμ.
Για να μην επεκτεινω τη σκέψη μου και σκεφτώ οτι λειτουργείς καθ'υποδειξη μιας καλής σου φίλης που έχει μαγαζί...

-Φύσει γαρ άνθρωπος, ό βούλεται, τούτο και οίεται.
μτφρ: από τη φύση του ο άνθρωπος, αυτό που θέλει, αυτό νομίζει ," Ιούλιος Καίσαρ"
-Πολέμιον ανθρώποις αυτοί εαυτοίς
μτφρ: ο εχθρός του ανθρώπου είναι ο ίδιος εαυτός του

Υ.Γ. Να ξέρεις δεν εχω κάνει ποτέ φιλίες με γυναίκα ...

"Ειρήνη υμίν"

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Δε θέλω να ασχοληθω άλλο με αυτή τη γελοιοτητα οποτε δε θα πω λεπτομέριες για το υστερόγραφο σου.

Να σεβεσαι για να σε σέβονται

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
344
Πόντοι
36
Το συνηθιζεις!!!

Ε Οχι !!!

Αμάν βγήκαν τα μαχαίρια, καλα όλοι εδώ μέσα έχετε φιλενάδες μασατζουδες, τι μικρός που είναι ο κόσμος τελικα.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.679
Πόντοι
38.177
Αν αναφερεσαι σε μενα και παροτι είσαι λίγος θα σου απαντήσω.

Το δικο μου ονομα γιατι υπαρχει στη δικη σας διαμαχη?  :think:
Ποιοι ειναι οι φιλοι μου αγαπητε φιλε μου?  :think:

Αμάν βγήκαν τα μαχαίρια, καλα όλοι εδώ μέσα έχετε φιλενάδες μασατζουδες, τι μικρός που είναι ο κόσμος τελικα.

Καλα εσυ τωρα καταλαβες τι παιζει εδω και τοσα χρονια σ'αυτη την πολη???
Γιατι νομιζεις οτι η ενημερωση ειναι μηδενικη εως ανυπαρκτη σε ορισμενα θρεντ της Θεσσαλονικης???

Ολοι νομιζουν οτι θα τις βγαλουν γκομενες και θα τις γαμανε τζαμπα!!!  :jerking:

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
344
Πόντοι
36
Πως τις βγάζετε γκόμενες πείτε και σε μένα το τρικ

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Το δικο μου ονομα γιατι υπαρχει στη δικη σας διαμαχη?  :think:
Ποιοι ειναι οι φιλοι μου αγαπητε φιλε μου?  :think:

Καλα εσυ τωρα καταλαβες τι παιζει εδω και τοσα χρονια σ'αυτη την πολη???
Γιατι νομιζεις οτι η ενημερωση ειναι μηδενικη εως ανυπαρκτη σε ορισμενα θρεντ της Θεσσαλονικης???

Ολοι νομιζουν οτι θα τις βγαλουν γκομενες και θα τις γαμανε τζαμπα!!!  :jerking:
Χθες οι άλλοι στο fb
Σήμερα αυτός εδώ...
Είδα οτι είστε φιλοι!!!!

(Το όνομα σου είναι πιασαρικο και ανεβάζει τη συζήτηση)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom