Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (7 μέλη και 46 επισκέπτες)

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
Ίσως κάποια στιγμη περάσω καμία βόλτα έτσι για το γαμω το, πάντως αν περάσω θα ενημερώσω εδώ μεσα

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
823
Πόντοι
96
Αγαπητοί φίλοι, μετά από πολλή καιρό επίσκεψη σε μάγκη..περίμενα να δω εκείνο το έκφυλο πουτανάκι με τα τατουάζ στα πόδια...με το καλλιτεχνικό όνομα Νικολέτα...ήθελα να μου ρουφήξει τα αρχιδάκια όπως μόνο αυτή μπορεί...όμως ατύχησα γιατί αποχώρησε...κουράστηκε μου είπανε...εμ λογικό..όλη η θεσσαλονίκη ήθελε να την τσιμπουκώσει...πως να αντέξουνε εκείνα τα καταπληκτικά ζουμερά χειλάκια που όταν τα γεμίσει κανείς με σπέρμα γίνονται ακόμη πιο καβλιάρικα??? τέλος πάντων..κορασίδες δύο, κάτια, και δέσποινα νομίζω!! πήρα την δέυτερη αφού την κάτια την έχω χύσει άπειρες φορές και ενώ είναι φοβερό πουτανίδιο είπα να αλλάξω λιγάκι...και δεν το μετάνοιωσα καθόλου....εξαιρετικό socializing, εκπληκτικό μασάζ, απίθανο ύφος..φοβερά αισθησιακά φιλιά με γλώσσα και πίπα!!! ωωω τι πίπα!!! σηκώθηκα όρθιος προσπαθώντας να τον βάλω στο μουνάκι της...φυσικά αρνιότανε λόγω πρωτοκόλλου!!! χαχα τον ακουμπούσα και με άφησε να σπρώξω ελάχιστα την σχισμή της...κάθησε στα γόνατα και με διέλυσε στην βαθιά, αχόρταγη και σαλιάρικη πίπα της...έβγαλε το προφυλακτικό και έχυσε με μανία στο προσωπάκι της...έζησα μια υπέροχη ώρα...είχαμε όμως από την αρχή καταπληκτική χημεία...ελπίζω να βρίσκετε όλοι κάτι ανάλογο στα μαγαζιά διότι η χημεία είναι το παν..
Μπράβο για την ενημέρωση συνάδελφε! Η Νικολέτα είναι όντως μεγάλη απώλεια του χώρου, αν δεν συνεχίζει κάπου αλλού. Απ΄ τα γραφομενά σου όμως, και η Δέσποινα είναι περίπτωση το ίδιο καλή! Κάνω λάθος? Πάντως εμένα η πρώτη εντύπωση δεν με εντυπωσίασε εμφανισιακά και επέλεξα τη Λίνα ξανθιά γύρω στα 35 με καλά πιασίματα, μέτριο μασάζ καλή εξυπηρέτηση αλλά και αυτή τη δοκίμασα στο βασικό πρόγραμμα.

ΙΕΡΙΑ-ΡΟΖΑ

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2016
Κριτικές
4
Like
72
Πόντοι
1
Αυτό το καιρό με πήρε η παλιά συνέταιρος της Ελενας απο μπραντουνα που ήταν, Νίκη τη λέγαν Ελίζα δε θυμάμαι καλα, με λέει έχω νέες κοπέλες αν θέλω να πάω.Ευτυχως ήμουν μόνος εκεί νη τη στιγμη και μπόρεσα και μίλησα αλλα είχατε δίκιο που φωνάζατε ότι δεν πρέπει να παίρνει τηλέφωνο πίσω το κατάστημα, αλλα φαίνεται μάλλον κυνηγάει πελάτες με το τουφέκι.
Τι θέματα είχε?

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.172
Πόντοι
34.538
Να ενημερωσω οσους πηγαινουν στα ιδρυματα και τις συνεπειες σε περιπτωση 'πεσιματος'...
Στο συγκεκριμενο μαγαζι την ωρα του ντου ηταν παρων φιλος,που λογικα σοκαριστηκε,
οπως και οι υπολοιποι 2-3 συναγωνιστες που ηταν στο χωρο...

Οδηγηθηκαν ολοι μαζι στο μεγαρο οπου τους ζητηθηκε ταυτοτητα και κρατηθηκε το κινητο,
μεχρι να τελειωσει η διαδικασια των καταθεσεων...

Η υπηρεσια αψογη στη συμπεριφορα της,εννοειτε χωρις να προσπαθεις και συ να τσαμπουκαλευτεις...
Και ερχομαι στο πιο σημαντικο,η υπηρεσια καθυσυχασε τους συναγωνιστες οτι δεν προκειται να τους ενοχλησει
περαιτερω,οπως συμβαινει σε αυτες τις περιπτωσεις,σεβομενη την ιδιαιτεροτητα της καταστασης και μην
εχοντας σκοπο να ταραξει την οικογενειακη γαληνη του καθενος...

Καλο ειναι να προσεχουμε βεβαια αλλα σε ατυχη στιγμη χρειαζεται ψυχραιμια και συνεργασια με τις αρχες
για να περασει ομαλα η δυσκολη κατασταση....

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
Να ενημερωσω οσους πηγαινουν στα ιδρυματα και τις συνεπειες σε περιπτωση 'πεσιματος'...
Στο συγκεκριμενο μαγαζι την ωρα του ντου ηταν παρων φιλος,που λογικα σοκαριστηκε,
οπως και οι υπολοιποι 2-3 συναγωνιστες που ηταν στο χωρο...

Οδηγηθηκαν ολοι μαζι στο μεγαρο οπου τους ζητηθηκε ταυτοτητα και κρατηθηκε το κινητο,
μεχρι να τελειωσει η διαδικασια των καταθεσεων...

Η υπηρεσια αψογη στη συμπεριφορα της,εννοειτε χωρις να προσπαθεις και συ να τσαμπουκαλευτεις...
Και ερχομαι στο πιο σημαντικο,η υπηρεσια καθυσυχασε τους συναγωνιστες οτι δεν προκειται να τους ενοχλησει
περαιτερω,οπως συμβαινει σε αυτες τις περιπτωσεις,σεβομενη την ιδιαιτεροτητα της καταστασης και μην
εχοντας σκοπο να ταραξει την οικογενειακη γαληνη του καθενος...

Καλο ειναι να προσεχουμε βεβαια αλλα σε ατυχη στιγμη χρειαζεται ψυχραιμια και συνεργασια με τις αρχες
για να περασει ομαλα η δυσκολη κατασταση....
σωστος ο φακιρης  :thumbsup: :kneel:

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
ξερει κανεις ποια ειναι αυτη?
Τουμπα??

Ρε αζαζελ τον εφαγες το παιδι.  :grin:
Μιλφακι κοντα στα 40 και περνει κ ενα 40. Για την ολοκληρωμενη πραξη.
Εμφανισιακα καλη ειναι χωρις να εχει κατι ασχημο πανω της.
Εγω που ειμαι μικροτερος με δέχτηκε και το 45 το εχει βαλει λεει γιατι δεν τις αρεσουν οι μικροί.
Χωρος ειναι λιγο αθλιος καναπες κρεβατι σε ενα ημιυπόγειο στο υψος. Παπαφης με κατσιμιδι.
Δεν εκλαψα τα 40 δαχτυλα δεχετε γλωσσοφιλα δινει ειναι μια καλουτσικη περηπτωση απλα ο χωρος ειναι λιγο χαλια με μπαλοντιβανο.
Κωλο δεν κανει να ξερετε.
Απλα δεν ειναι κατι που θα ξαναπηγενα λογω το οτι δεν εχει μαγαλο στήθος κ δεν δινει κουλουρι.
Κατα τααλλα δεν κλαις τα 40.

megaSponsoras

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
την καλημερα μου :hi:  ξερουμε κατι σε ανω των 40 με βυζοπιασιματα για μασαζακι στην θεσσαλονικη..... 

spartans

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Ρε αζαζελ τον εφαγες το παιδι.  :grin:
Μιλφακι κοντα στα 40 και περνει κ ενα 40. Για την ολοκληρωμενη πραξη.
Εμφανισιακα καλη ειναι χωρις να εχει κατι ασχημο πανω της.
Εγω που ειμαι μικροτερος με δέχτηκε και το 45 το εχει βαλει λεει γιατι δεν τις αρεσουν οι μικροί.
Χωρος ειναι λιγο αθλιος καναπες κρεβατι σε ενα ημιυπόγειο στο υψος. Παπαφης με κατσιμιδι.
Δεν εκλαψα τα 40 δαχτυλα δεχετε γλωσσοφιλα δινει ειναι μια καλουτσικη περηπτωση απλα ο χωρος ειναι λιγο χαλια με μπαλοντιβανο.
Κωλο δεν κανει να ξερετε.
Απλα δεν ειναι κατι που θα ξαναπηγενα λογω το οτι δεν εχει μαγαλο στήθος κ δεν δινει κουλουρι.
Κατα τααλλα δεν κλαις τα 40.

Σε ευχαριστω θα την δοκιμασω..

cinderrella.alex

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλισπέρα παιδιά .ευχαριστώ πολύ για την κριτική. Να σιστηθω  :Είμαι  ο Αλεξία είμαι 29ετων..ενώ είναι μια δουλειά αυτό που κάνω,σέβομαι και τους φίλους μου και τα λεφτά που περνώ .ευχαριστώ πολύ πάντως  :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom