Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (1 μέλη και 40 επισκέπτες)

Michelakoss

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
MeliSpa Μητροπολεως ξερει κανεις κατι πολυ παραξενο μου φαινεται...?

popyouuuuuuuuuuup

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2015
Like
38
Πόντοι
0
Καλησπέρα μπορεί κάποιος να κάνει ενημέρωση για τα μη prive μασατζίδικα γιατί καθώς βλέπω για τα υπόλοιπα οι πληροφορίες δίνονται με το σταγονόμετρο!!!!

skodas88

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετώ κι εγώ το πλήθος σαν Νέος στο forum! :erection:

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
827
Πόντοι
96
κανενα νεο απο Μαριαννα , εχουμε;
Η ΜΑΡΙΑΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ
Τελικά νέο έχουμε! Μαριάννα δεν έχουμε! Και εξηγούμαι..: Σε τελευταία επίσκεψή μου δοκίμασα ένα petite μελαχροινό καινούριο στο χώρο και με καλή διάθεση για εξυπηρετηση και το οποίο σίγουρα θα ξαναδοκιμάσω. Ωστόσο η Μαριάννα δεν ήταν εκεί...αλλά κάποιος άλλος ο οποίος μάλιστα μου δήλωσε υπεύθυνος του χωρου. Με ενημέρωσε μάλιστα πως τη Μαριάννα δεν θα την ξαναδούμε εκεί...!!!! Οψόμεθα...

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.487
Πόντοι
216
Τα κορίτσια είναι τα ίδια και το τηλ;

MichalisCaptain

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα εύχομαι οτι καλήτερο στους συναγωνιστές , είμαι ΝΕΟΣ στην παρέα σας και προσεκτικά διαβάζω τις συμβουλες σας για μια σωστή και "ονειρική" επιλογή , αν καποιος έχει να προτεινει και να με βοηθήσει στην επιλογή ασ μπου στείλει PM . Η ανταλαγή ¨γνωσης" είναι αμφίδρομη. Ευχαριστώ τους συναγωνιστες !
:)

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.049
Πόντοι
2.356
Καλησπέρα εύχομαι οτι καλήτερο στους συναγωνιστές , είμαι ΝΕΟΣ στην παρέα σας και προσεκτικά διαβάζω τις συμβουλες σας για μια σωστή και "ονειρική" επιλογή , αν καποιος έχει να προτεινει και να με βοηθήσει στην επιλογή ασ μπου στείλει PM . Η ανταλαγή ¨γνωσης" είναι αμφίδρομη. Ευχαριστώ τους συναγωνιστες !
:)
κατ αρχη καλως ηρθες

για να μιλας για ανταλαγη σημαινει πως κατι ξερεις

γιατι δε γραφεις τι ξερεις ενω οπως ειπες μας παρακολουθεις προσεκτικα

asimenio_alogo

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2013
Like
140
Πόντοι
0
Τι γινεται ρε παιδια με τα  μασατζιδικα ολο πετσετα πεφτει και μπηκε καινουρια υπηρεσια με εκτονωση 50 και στοματικο 60 οι κσλες οι εποχες φευγουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom