Michelakoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
MeliSpa Μητροπολεως ξερει κανεις κατι πολυ παραξενο μου φαινεται...?
MeliSpa Μητροπολεως ξερει κανεις κατι πολυ παραξενο μου φαινεται...?
Εδώ γράφουμε για μασατζίδικα.[URL unfurl="true"]https://*******/erotikes-ypiresies/erotikes-ypiresies-apo-gynaikes/48xr-ellinida-poly-kauti_i105451[/url]
καλησπερα ,ξερει κανεις τιποτα για την θεια? (k a n e s e x)
Εδώ γράφουμε για μασατζίδικα.
Φωτογραφία από παρακμιακό ξενοδοχείο και κοιλούμπα.στο τηλ μου ειπε οτι κανει μασαζ και στοματικο με 50 ευρω...
Επειδή η ίδια μου είπε οτι τον έστειλε να βρει κάποιον που είπε οτι δεν κάνει μασάζ αλλά "μασαζ"
Φιλε μου το "μασαζ" τι ειναι??
τι ενοεις τριοροφε αποχωρησεΗ ΜΑΡΙΑΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ
κανενα νεο απο Μαριαννα , εχουμε;
Τελικά νέο έχουμε! Μαριάννα δεν έχουμε! Και εξηγούμαι..: Σε τελευταία επίσκεψή μου δοκίμασα ένα petite μελαχροινό καινούριο στο χώρο και με καλή διάθεση για εξυπηρετηση και το οποίο σίγουρα θα ξαναδοκιμάσω. Ωστόσο η Μαριάννα δεν ήταν εκεί...αλλά κάποιος άλλος ο οποίος μάλιστα μου δήλωσε υπεύθυνος του χωρου. Με ενημέρωσε μάλιστα πως τη Μαριάννα δεν θα την ξαναδούμε εκεί...!!!! Οψόμεθα...Η ΜΑΡΙΑΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ
κατ αρχη καλως ηρθεςΚαλησπέρα εύχομαι οτι καλήτερο στους συναγωνιστές , είμαι ΝΕΟΣ στην παρέα σας και προσεκτικά διαβάζω τις συμβουλες σας για μια σωστή και "ονειρική" επιλογή , αν καποιος έχει να προτεινει και να με βοηθήσει στην επιλογή ασ μπου στείλει PM . Η ανταλαγή ¨γνωσης" είναι αμφίδρομη. Ευχαριστώ τους συναγωνιστες !