Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (4 μέλη και 54 επισκέπτες)

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
823
Πόντοι
96
Αν παει καποιος ας προσεξει την Αλεξανδρα, νομιζω την εχω παρει πριν 3-4 χρονια με άλλο ονομα στου Νικολα οπου το ψιλοεπαιζε υπευθηνη..??..
Τη δοκίμασα αλλά δεν μου άρεσε καθόλου, με ξενέρωσε που μιλούσε πολύ και ήθελε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Τώρα κατάλαβα γιατί δεν μου έλεγε που είχε προϋπηρεσία! ήταν στο μαγαζί απάτη!

Έχουμε να φοβόμαστε μη σκάσει μήνυμα από γκομενάκια, να φοβόμαστε και τις συνεταίρες... Ρίξτε μπινελίκια γιατί θα μπλέξετε.      
Σωστά μιλάς φίλε graf. Εγώ δεν τη μπινελίκωσα γιατί έβαλε μια άλλη και πήρε τηλ και της ζήτησα να με σβήσουν από τα κιτάπια τους!

Όχι φίλε η Νικολέτα σταμάτησε.
Αυτή είναι μια σοβαρή απώλεια!

Η Σίσσυ της Μαριάννας υπάρχει ακόμα εκεί ή έφυγε για άλλες πολιτείες; Δεν τη διαβάζω τελευταία στις αναφορές και λέω να την τιμήσω...

Νομίζω αυτή είναι εκεί κάτι σαν επισκεπτόμενο σιτάρι ή αλλιώς guest star , πάει όποτε της καπνίσει...

τι αλλο εχει η μαριαννα εκτος απο τη γκεστ σταρ??
Κι εγώ νομίζω πώς έχει σταματήσει η Σίσσυ! Ωστόσο υπάρχει και νέο αίμα μια Ελληνίδα (Mαρία) με καλές επιδόσεις, μια Ρωσίδα (1,80m) και την απόλυτη BBW για τους λάτρεις του είδους.

επίσκεψη στα παλιά λημέρια....στον άγγελο της Ποσειδώνος.....μασαζακι με όλα τα παρελκόμενα...έτσι για ξεμούδιασμα...
Δεν κατάλαβα συνάδελφε! Τα "παρελκόμενα" ξέραμε οτι είχαν σταματήσει! γίνε πιο συγκεκριμένος σε παρακαλώ!

Ενημέρωση για Edelweiss:
Έυα (RU) 27 ετών
Μαρία (ΑL) 38 ετών
Αλεξάνδρα (RO)  26 ετών petite

Καλά να περνάτε και να ενημερώνετε!!

ΙΕΡΙΑ-ΡΟΖΑ

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2016
Κριτικές
4
Like
72
Πόντοι
1
Τη δοκίμασα αλλά δεν μου άρεσε καθόλου, με ξενέρωσε που μιλούσε πολύ και ήθελε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Τώρα κατάλαβα γιατί δεν μου έλεγε που είχε προϋπηρεσία! ήταν στο μαγαζί απάτη!
Σωστά μιλάς φίλε graf. Εγώ δεν τη μπινελίκωσα γιατί έβαλε μια άλλη και πήρε τηλ και της ζήτησα να με σβήσουν από τα κιτάπια τους!
Αυτή είναι μια σοβαρή απώλεια!

Κι εγώ νομίζω πώς έχει σταματήσει η Σίσσυ! Ωστόσο υπάρχει και νέο αίμα μια Ελληνίδα (Mαρία) με καλές επιδόσεις, μια Ρωσίδα (1,80m) και την απόλυτη BBW για τους λάτρεις του είδους.
Δεν κατάλαβα συνάδελφε! Τα "παρελκόμενα" ξέραμε οτι είχαν σταματήσει! γίνε πιο συγκεκριμένος σε παρακαλώ!

Ενημέρωση για Edelweiss:
Έυα (RU) 27 ετών
Μαρία (ΑL) 38 ετών
Αλεξάνδρα (RO)  26 ετών petite

Καλά να περνάτε και να ενημερώνετε!!
Οκ όπως έγραψα έχω πάρα πολύ καιρό να πάω και οι πληροφορίες μου είναι από εδώ μέσα , τώρα για τις άλλες 3 που έγραψες για πες λίγα χαρακτηριστικά και καμιά επιπλέον πληροφορία , δηλ. Ελληνίδα (Mαρία) , την Ρωσίδα (1,80m) και την απόλυτη BBW

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
Νομίζω αυτή είναι εκεί κάτι σαν επισκεπτόμενο σιτάρι ή αλλιώς guest star , πάει όποτε της καπνίσει...
δεν ξερω αν ακομη παει οποτε γουσταρει στην μαριαννα αλλααυτο που ξερω και πολυ καλα ειναι οτι πλεων κανει το μεταπτυχιακο της απο σπιτι σε σπιτι .εγω μεσα σε ενα 2μηνο την πηρα 3 φορες και δεν μετανιωσα καθολου.μαζι με την νινα την φιλη της κανουνε παπαδες!!! :kneel:

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
καλησπερα παιδες....επιστεφω μετα απο πολυ καιρο θεσσαλονικη και λεω να επισκεφτω τα παλια λιμερια της μαριαννας η και καπιοι αλλο μαγαζι που μπορει να μοθ προτινει καπιος φιλος, ισωσ απο τους παλιους που με γνωριζουν...αν ειναι ευκολο σε π.μ...να ειστε καλα αλανια  :cheesy: ;)

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
ξεχασα να πω, η μαριαννα με γνωριζει και εχω ενα τηλ. τις, πλα δεν ξερω αν εχει αλλαξη...please help  :)

1985kostasthess

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
75
Πόντοι
1
καλησπέρα ρ3ε παιδιά ..πώς γίνετε να πάμε στην Μαριάννα;;;

leonidasgree

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2013
Like
4
Πόντοι
0
Επίσκεψη στην Μάγγυ πριν μία εβδομάδα περίπου.... Μασάζ καταπληκτικό με Έλενα και τελείωμα με  :jerking:... Η έλενα πολύ καλή, χαμογελαστή και ομιλητική, με τέλειο στήθος και βελούδινη επιδερμίδα. Κόστος 50 ευρώ.

GEORGE_BERGINA

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη στην Μάγγυ πριν μία εβδομάδα περίπου.... Μασάζ καταπληκτικό με Έλενα και τελείωμα με   :jerking:... Η έλενα πολύ καλή, χαμογελαστή και ομιλητική, με τέλειο στήθος και βελούδινη επιδερμίδα. Κόστος 50 ευρώ.
  ποιο μαγαζι ειναι αυτο να το επισκευτουμε? καινουργιοσ στο χωρο μαγκεσ βοηθατε  :gay:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
  ποιο μαγαζι ειναι αυτο να το επισκευτουμε? καινουργιοσ στο χωρο μαγκεσ βοηθατε  :gay:
εχω την εντυπωση πως ειναι πριβε

παρε μια εφημεριδα θα βρεις

κ μετα ριξε κ μια ενημερωση

Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Κριτικές
4
Like
96
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά. Επιστροφή στην Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη μας μετά από 3 χρόνια απουσίας, και βλέπω ότι όλα έχουν αλλάξει και τα τηλ που είχα από οίκους αναψυχής πλέον δεν ισχύουν. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος ; 'Ημουν τακτικός στην χοντρούλα, όταν ήταν στην Καλαμαριά, πέρασα από εκεί, αλλά έχει κλείσει. Και η Νίκη (Δωδεκανήσου) έχει αλλάξει. Μπορεί κάποιος φίλος να μου δώσει τα τηλ σε πμ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Κριτικές
4
Like
96
Πόντοι
0
Επειδή απ' ότι βλέπω μπορώ να δεχτώ πμ αλλά δεν μπορώ να στείλω, να διευκρινήσω ότι όταν λέω χοντρούλα αναφέρομαι στην Εβίτα. Και κάτι ακόμη. Τις τελευταίες φορές που είχα πάει εκεί (τέλη 2012-αρχές 2013) είχε μια κοπέλα, ονόματι Τζοάνα, κοντούλα μελαχροινή με φοβερό στήθος. Παλιότερα αν θυμάμαι καλά δούλευε και στον Νίκο στο Body Free. Είναι ακόμη στη χοντρούλα;

kokkinofotoulis

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Like
18
Πόντοι
1
γεια σας παιδια.για την μαρια που ειναι καινουρια στο team.εχει μηπως καποιος πληροφοριες μηπως δουλευε καπου αλλου?οπως ητα παλια η ιωαννα απο μαριαννα?ευχαριστω πολυ.οποιος θελει ας στειλει  π.μ

RESERVOIR DOG

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά. Επιστροφή στην Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη μας μετά από 3 χρόνια απουσίας, και βλέπω ότι όλα έχουν αλλάξει και τα τηλ που είχα από οίκους αναψυχής πλέον δεν ισχύουν. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος ; 'Ημουν τακτικός στην χοντρούλα, όταν ήταν στην Καλαμαριά, πέρασα από εκεί, αλλά έχει κλείσει. Και η Νίκη (Δωδεκανήσου) έχει αλλάξει. Μπορεί κάποιος φίλος να μου δώσει τα τηλ σε πμ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Αδερφέ γιατί δεν δοκιμάζεις Angels Spa στην Όλγας; Δεν είναι πριβέ (κινδινεύεις βεβαια την 1η φορά να φας πετσέτα αν δεν σε ξέρουν) αλλά σε γενικές γραμμές είναι αξιοπρεπές. Τηλ και διεύθυνση αν θέλεις σου στέλνω με πμ.
warnmute.gif
 κλώνος

ikonst

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
14
Πόντοι
1
Αδερφέ γιατί δεν δοκιμάζεις Angels Spa στην Όλγας; Δεν είναι πριβέ (κινδινεύεις βεβαια την 1η φορά να φας πετσέτα αν δεν σε ξέρουν) αλλά σε γενικές γραμμές είναι αξιοπρεπές. Τηλ και διεύθυνση αν θέλεις σου στέλνω με πμ.
μηπως λες το olgas day spa?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
751
Πόντοι
4.535
ερωτηση καλοπροαιρετη

εδω κ ενα χρονο ολο ρωτας

δε πηγες πουθενα να κανεις καμια ενημερωση??

Οπλίσου από Δευτέρα Μακεδονομάχε μου! Θα σε πάρω τηλέφωνο. Ξελασκάρω λέμε!

Αsterios

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Πρώτη φορά μου συμβαίνει σε μασατζίδικο να με ξεπετάξουν σε ένα τέταρτο. BODY FREE - Στεφανία.  >:(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom