ΙΕΡΙΑ-ΡΟΖΑ
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 72
- Πόντοι
- 1
Α ξέχασα και ένα πιτσιρίκι νομίζω Ρένα , αλλά δεν ξέρω εάν παίζει ακόματι αλλο εχει η μαριαννα εκτος απο τη γκεστ σταρ??
Α ξέχασα και ένα πιτσιρίκι νομίζω Ρένα , αλλά δεν ξέρω εάν παίζει ακόματι αλλο εχει η μαριαννα εκτος απο τη γκεστ σταρ??
Τη δοκίμασα αλλά δεν μου άρεσε καθόλου, με ξενέρωσε που μιλούσε πολύ και ήθελε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Τώρα κατάλαβα γιατί δεν μου έλεγε που είχε προϋπηρεσία! ήταν στο μαγαζί απάτη!Αν παει καποιος ας προσεξει την Αλεξανδρα, νομιζω την εχω παρει πριν 3-4 χρονια με άλλο ονομα στου Νικολα οπου το ψιλοεπαιζε υπευθηνη..??..
Σωστά μιλάς φίλε graf. Εγώ δεν τη μπινελίκωσα γιατί έβαλε μια άλλη και πήρε τηλ και της ζήτησα να με σβήσουν από τα κιτάπια τους!Έχουμε να φοβόμαστε μη σκάσει μήνυμα από γκομενάκια, να φοβόμαστε και τις συνεταίρες... Ρίξτε μπινελίκια γιατί θα μπλέξετε.
Αυτή είναι μια σοβαρή απώλεια!Όχι φίλε η Νικολέτα σταμάτησε.
Κι εγώ νομίζω πώς έχει σταματήσει η Σίσσυ! Ωστόσο υπάρχει και νέο αίμα μια Ελληνίδα (Mαρία) με καλές επιδόσεις, μια Ρωσίδα (1,80m) και την απόλυτη BBW για τους λάτρεις του είδους.Η Σίσσυ της Μαριάννας υπάρχει ακόμα εκεί ή έφυγε για άλλες πολιτείες; Δεν τη διαβάζω τελευταία στις αναφορές και λέω να την τιμήσω...
Νομίζω αυτή είναι εκεί κάτι σαν επισκεπτόμενο σιτάρι ή αλλιώς guest star , πάει όποτε της καπνίσει...
τι αλλο εχει η μαριαννα εκτος απο τη γκεστ σταρ??
Δεν κατάλαβα συνάδελφε! Τα "παρελκόμενα" ξέραμε οτι είχαν σταματήσει! γίνε πιο συγκεκριμένος σε παρακαλώ!επίσκεψη στα παλιά λημέρια....στον άγγελο της Ποσειδώνος.....μασαζακι με όλα τα παρελκόμενα...έτσι για ξεμούδιασμα...
Οκ όπως έγραψα έχω πάρα πολύ καιρό να πάω και οι πληροφορίες μου είναι από εδώ μέσα , τώρα για τις άλλες 3 που έγραψες για πες λίγα χαρακτηριστικά και καμιά επιπλέον πληροφορία , δηλ. Ελληνίδα (Mαρία) , την Ρωσίδα (1,80m) και την απόλυτη BBWΤη δοκίμασα αλλά δεν μου άρεσε καθόλου, με ξενέρωσε που μιλούσε πολύ και ήθελε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Τώρα κατάλαβα γιατί δεν μου έλεγε που είχε προϋπηρεσία! ήταν στο μαγαζί απάτη!
Σωστά μιλάς φίλε graf. Εγώ δεν τη μπινελίκωσα γιατί έβαλε μια άλλη και πήρε τηλ και της ζήτησα να με σβήσουν από τα κιτάπια τους!
Αυτή είναι μια σοβαρή απώλεια!
Κι εγώ νομίζω πώς έχει σταματήσει η Σίσσυ! Ωστόσο υπάρχει και νέο αίμα μια Ελληνίδα (Mαρία) με καλές επιδόσεις, μια Ρωσίδα (1,80m) και την απόλυτη BBW για τους λάτρεις του είδους.
Δεν κατάλαβα συνάδελφε! Τα "παρελκόμενα" ξέραμε οτι είχαν σταματήσει! γίνε πιο συγκεκριμένος σε παρακαλώ!
Ενημέρωση για Edelweiss:
Έυα (RU) 27 ετών
Μαρία (ΑL) 38 ετών
Αλεξάνδρα (RO) 26 ετών petite
Καλά να περνάτε και να ενημερώνετε!!
δεν ξερω αν ακομη παει οποτε γουσταρει στην μαριαννα αλλααυτο που ξερω και πολυ καλα ειναι οτι πλεων κανει το μεταπτυχιακο της απο σπιτι σε σπιτι .εγω μεσα σε ενα 2μηνο την πηρα 3 φορες και δεν μετανιωσα καθολου.μαζι με την νινα την φιλη της κανουνε παπαδες!!!Νομίζω αυτή είναι εκεί κάτι σαν επισκεπτόμενο σιτάρι ή αλλιώς guest star , πάει όποτε της καπνίσει...
Χρειάζεται να γνωρίζεις προσωπικα κάποιον πελατη της!!!καλησπέρα ρ3ε παιδιά ..πώς γίνετε να πάμε στην Μαριάννα;;;
ποιο μαγαζι ειναι αυτο να το επισκευτουμε? καινουργιοσ στο χωρο μαγκεσ βοηθατεΕπίσκεψη στην Μάγγυ πριν μία εβδομάδα περίπου.... Μασάζ καταπληκτικό με Έλενα και τελείωμα με ... Η έλενα πολύ καλή, χαμογελαστή και ομιλητική, με τέλειο στήθος και βελούδινη επιδερμίδα. Κόστος 50 ευρώ.
εχω την εντυπωση πως ειναι πριβεποιο μαγαζι ειναι αυτο να το επισκευτουμε? καινουργιοσ στο χωρο μαγκεσ βοηθατε
ερωτηση καλοπροαιρετηξέρουμε τίποτα γι'αυτό;;;
Αδερφέ γιατί δεν δοκιμάζεις Angels Spa στην Όλγας; Δεν είναι πριβέ (κινδινεύεις βεβαια την 1η φορά να φας πετσέτα αν δεν σε ξέρουν) αλλά σε γενικές γραμμές είναι αξιοπρεπές. Τηλ και διεύθυνση αν θέλεις σου στέλνω με πμ.Καλησπέρα παιδιά. Επιστροφή στην Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη μας μετά από 3 χρόνια απουσίας, και βλέπω ότι όλα έχουν αλλάξει και τα τηλ που είχα από οίκους αναψυχής πλέον δεν ισχύουν. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος ; 'Ημουν τακτικός στην χοντρούλα, όταν ήταν στην Καλαμαριά, πέρασα από εκεί, αλλά έχει κλείσει. Και η Νίκη (Δωδεκανήσου) έχει αλλάξει. Μπορεί κάποιος φίλος να μου δώσει τα τηλ σε πμ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
μηπως λες το olgas day spa?Αδερφέ γιατί δεν δοκιμάζεις Angels Spa στην Όλγας; Δεν είναι πριβέ (κινδινεύεις βεβαια την 1η φορά να φας πετσέτα αν δεν σε ξέρουν) αλλά σε γενικές γραμμές είναι αξιοπρεπές. Τηλ και διεύθυνση αν θέλεις σου στέλνω με πμ.
ερωτηση καλοπροαιρετη
εδω κ ενα χρονο ολο ρωτας
δε πηγες πουθενα να κανεις καμια ενημερωση??