Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 77 άτομα (5 μέλη και 72 επισκέπτες)

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Μια καλη λύση είναι στις ακροάσεις να δηλώνεται ότι δεν επιθυμείτε ενημερώσεις και προωθητικές ενέργειες....

Φίλε μου είναι ντε φάκτο νομός ότι τον πελάτη δεν τον ενοχλούμε παρά μόνο αν ο ιδιος έχει δώσει το ελεύθερο

Το κάνουν συστηματικά και οι δυο πρώην συνεταιρες

Και όπως εχω ξαναπεί καμία μέρα θα παω στην πολυκατοικία που είναι τα Κωλομάγαζα τους και θα χτυπάω τα κουδούνια των γειτόνων ρωτώντας πράγματα ντροπιαστικα για αυτές

Αρκετά...

ikonst

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
14
Πόντοι
1
Ρε φίλε είπαμε η κοπέλα δεν είναι του χώρου
Σταματήστε να βλέπετε παντού πουτανες
ενημερωση ζητησα δεν χαρακτηρισα καμια πουτανα…μια απλη ενημερωση αν εχει καποιος παει αν οχι θα παω εγω

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
86
Για να δωσουμε μια πνοη ενημερωσης, επισκεψη στη Μαριαννα την περασμενη ευδομαδα. Στο παλμαρε η γνωστη Στελιτσα (εμφανως αδυνατισμενη) η Αλεξανδρα και μια άλλη μιλφοκατασταση (εχω ξεχασει το ονομα της)εντυπωσιακη ψιλη ξανθια ουκρανο Ρωσο κατι τετοιο με κανονικο σωματοτυπο.
Περασμα με την Στελιτσα που την εχω αδυναμια, περιτο νομιζω να αναφερθώ στα του αγωνα με την Στελα. Αν παει καποιος ας προσεξει την Αλεξανδρα, νομιζω την εχω παρει πριν 3-4 χρονια με άλλο ονομα στου Νικολα οπου το ψιλοεπαιζε υπευθηνη..??..

crzdds

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2012
Κριτικές
5
Like
137
Πόντοι
281
Καλησπέρα σε όλους. Γράφω αυτό το μήνυμα για να τονίσω πόσο διαφορετικά είναι τα πράγματα στην Αθηνα. Και δεν μιλάω για τα μαγαζία αλλά για τον κόσμο. Ημουν Αθήνα για 1 μερα. Ρώτησα στο φόρουμ για κανενα μασάζ και για καμα βιζιτα και πραγματικά οι πληροφορίες ηρθαν αμέσως και πολλές. Ισως εκεί να μην είναι τόσο πριβε τα σκηνικα δεν ξέρω. Πάντως εδώ είναι πολύ πιο δυσκολο να μάθεις κάτι.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Φίλε μου είναι ντε φάκτο νομός ότι τον πελάτη δεν τον ενοχλούμε παρά μόνο αν ο ιδιος έχει δώσει το ελεύθερο

Το κάνουν συστηματικά και οι δυο πρώην συνεταιρες

Και όπως εχω ξαναπεί καμία μέρα θα παω στην πολυκατοικία που είναι τα Κωλομάγαζα τους και θα χτυπάω τα κουδούνια των γειτόνων ρωτώντας πράγματα ντροπιαστικα για αυτές

Αρκετά...
Πενία τέχνας κατεργάζεται!!!
Παίρνουν τλφ επειδή δεν περνάει κόσμος από τα μαγαζιά τους. Προσπαθούν με αυτό τον τρόπο να ενημερώσουν το παλιό πελατολόγιο που τις έχασε από τις συνεχείς αλλαγές επαγγελματικής στέγης (λόγω πεσίματος στρουμφακίων). Το θέμα είναι ότι δεν έχουν άλλο τρόπο ενημέρωσης, αφού η διαφήμιση στις εφημερίδες είναι επικίνδυνη. Βέβαια επικίνδυνη για μας είναι και η πρακτική τους να παίρνουν τλφ στην ψύχρα ή ακόμα χειρότερα να στέλνουν μηνύματα. Την Ελίζα την έβρισα επειδή μου έστειλε μνμ δυο φορές. Έχουμε να φοβόμαστε μη σκάσει μήνυμα από γκομενάκια, να φοβόμαστε και τις συνεταίρες... Ρίξτε μπινελίκια γιατί θα μπλέξετε.     

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Μία Νικολέτα στης Μάγκυς υπάρχει ακόμα?
Όχι φίλε η Νικολέτα σταμάτησε. Πήγα την προηγούμενη εβδομάδα και έφαγα μια πατάτα ενονοματη Λίνα, Ελληνίδα ξανθιά γεματούλα. Άθλιο μασάζ και γρήγορο και ψυχρό δεύτερο μέρος ......
Προς αποφυγή, μη την πατήσει άλλος συναγωνιστής.
Άλλες κοπέλες είναι η Κάτια και η Συλβη , παλιές και καλές περιπτώσεις η Δέσποινα Ελληνίδα συμπαθητική, δεν την δοκίμασα και η Έλενα που δεν την είδα. Η αδυναμία μου η Αθηνά έχει ένα μήνα που σταμάτησε. Αν δεν γυρισουν Αθήνα και Νικολέτα με βλέπω να πηγαίνω πολύ σπάνια.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Όχι φίλε η Νικολέτα σταμάτησε. Πήγα την προηγούμενη εβδομάδα και έφαγα μια πατάτα ενονοματη Λίνα, Ελληνίδα ξανθιά γεματούλα. Άθλιο μασάζ και γρήγορο και ψυχρό δεύτερο μέρος ......
Άλλες κοπέλες είναι η Κάτια και η Συλβη , παλιές και καλές περιπτώσεις η Δέσποινα Ελληνίδα συμπαθητική, δεν την δοκίμασα και η Έλενα που δεν την είδα. Η αδυναμία μου η Αθηνά έχει ένα μήνα που σταμάτησε. Αν δεν γυρισουν Αθήνα και Νικολέτα με βλέπω να πηγαίνω πολύ σπάνια.

Που εισαι εσυ,ζεις???  :think:

ΙΕΡΙΑ-ΡΟΖΑ

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2016
Κριτικές
4
Like
72
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους. Γράφω αυτό το μήνυμα για να τονίσω πόσο διαφορετικά είναι τα πράγματα στην Αθηνα. Και δεν μιλάω για τα μαγαζία αλλά για τον κόσμο. Ημουν Αθήνα για 1 μερα. Ρώτησα στο φόρουμ για κανενα μασάζ και για καμα βιζιτα και πραγματικά οι πληροφορίες ηρθαν αμέσως και πολλές. Ισως εκεί να μην είναι τόσο πριβε τα σκηνικα δεν ξέρω. Πάντως εδώ είναι πολύ πιο δυσκολο να μάθεις κάτι.
Πόσο δίκαιο έχεις , το ίδιο παθαίνω και γω όσες φορές και να έχω κατέβει.
Πόσες φορές ρώτησα "στο χωριό μας" είναι Κυριακή , είναι Σάββατο , θα ήθελα ένα καλό μασάζ κλπ και εκτός ότι απάντηση ουσιαστική δεν πήρα , μου την είπανε κιόλας , δοκίμασε και τίποτα μόνος  λέει...
Επίσης έχει σταματήσει και η ενημέρωση , το ξέρω υπάρχει κρίση , υπάρχει ξενέρα ΄, αλλά κάποια πράγματα πρέπει και μπορούμε να τα αλλάξουμε.
Πρώτα απ'όλα χρειάζετε ενημέρωση , από όλους μας δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο και εάν είναι κάποιος νέος να τον βοηθήσουμε,εγώ ότι και να έχω κάνει ενημερώνω εδώ μέσα και όποιος με ρώτησε και σε πμ όπου μπορούσα βοηθούσα.

ΙΕΡΙΑ-ΡΟΖΑ

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2016
Κριτικές
4
Like
72
Πόντοι
1
Για να δωσουμε μια πνοη ενημερωσης, επισκεψη στη Μαριαννα την περασμενη ευδομαδα. Στο παλμαρε η γνωστη Στελιτσα (εμφανως αδυνατισμενη) η Αλεξανδρα και μια άλλη μιλφοκατασταση (εχω ξεχασει το ονομα της)εντυπωσιακη ψιλη ξανθια ουκρανο Ρωσο κατι τετοιο με κανονικο σωματοτυπο.
Περασμα με την Στελιτσα που την εχω αδυναμια, περιτο νομιζω να αναφερθώ στα του αγωνα με την Στελα. Αν παει καποιος ας προσεξει την Αλεξανδρα, νομιζω την εχω παρει πριν 3-4 χρονια με άλλο ονομα στου Νικολα οπου το ψιλοεπαιζε υπευθηνη..??..
:thumbsup:Μπράβο σωστός

ΙΕΡΙΑ-ΡΟΖΑ

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2016
Κριτικές
4
Like
72
Πόντοι
1
ενημερωση ζητησα δεν χαρακτηρισα καμια πουτανα…μια απλη ενημερωση αν εχει καποιος παει αν οχι θα παω εγω
και πολύ καλά έκανες και ζήτησες ενημέρωση  :thumbsup: , είναι αδιανόητο να λογοκρίνεται κάποιος που ζήτησε ενημέρωση .
Δεν θέλουμε απλά ενημέρωση , αλλά πολύ περισσότερη ενημέρωση :thumbsup:

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Που εισαι εσυ,ζεις???  :think:
Ζω φίλε, ψιλοεκοψα τα μπουρδελα, βρήκα κάτι διψασμένα κορίτσια  :pipa1: και μαζεύω τα λεφτά μου. Οταν κάνετε καμια τσάρκα πες τον μπουχο να με ενημερώσει να έρθω  :orchestra:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Ζω φίλε, ψιλοεκοψα τα μπουρδελα, βρήκα κάτι διψασμένα κορίτσια  :pipa1: και μαζεύω τα λεφτά μου. Οταν κάνετε καμια τσάρκα πες τον μπουχο να με ενημερώσει να έρθω  :orchestra:

Αντε να δουμε ποτε θα γινει η επομενη τσαρκα,μπας και δουμε και σενα  :grin:

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.171
Πόντοι
736
Η Αθηνά σταμάτησε η άλλαξε επαγγελματική στέγη;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Μια ερώτηση κι εγώ:
Η Σίσσυ της Μαριάννας υπάρχει ακόμα εκεί ή έφυγε για άλλες πολιτείες; Δεν τη διαβάζω τελευταία στις αναφορές και λέω να την τιμήσω...

ΙΕΡΙΑ-ΡΟΖΑ

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2016
Κριτικές
4
Like
72
Πόντοι
1
Μια ερώτηση κι εγώ:
Η Σίσσυ της Μαριάννας υπάρχει ακόμα εκεί ή έφυγε για άλλες πολιτείες; Δεν τη διαβάζω τελευταία στις αναφορές και λέω να την τιμήσω...
Νομίζω αυτή είναι εκεί κάτι σαν επισκεπτόμενο σιτάρι ή αλλιώς guest star , πάει όποτε της καπνίσει...

kavler

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
32
Πόντοι
1
επίσκεψη στα παλιά λημέρια....στον άγγελο της Ποσειδώνος.....μασαζακι με όλα τα παρελκόμενα...έτσι για ξεμούδιασμα...

ΙΕΡΙΑ-ΡΟΖΑ

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2016
Κριτικές
4
Like
72
Πόντοι
1
τι αλλο εχει η μαριαννα εκτος απο τη γκεστ σταρ??
Νομίζω απ' ότι έχω διαβάσει και γω , γιατί έχω να πάω πάρα μα πάρα πολύ καιρό , Στέλλα , Ειρήνη κλασσικά , Αλεξάνδρα μιλφ κατάσταση και μία ακόμα που ήρθε νομίζω Ρωσάκι

ΙΕΡΙΑ-ΡΟΖΑ

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2016
Κριτικές
4
Like
72
Πόντοι
1
επίσκεψη στα παλιά λημέρια....στον άγγελο της Ποσειδώνος.....μασαζακι με όλα τα παρελκόμενα...έτσι για ξεμούδιασμα...
Όταν λες Άγγελο της Ποσειδώνος ποιο ακριβώς εννοείς?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom