Μετα απο πολυ καιρο αποχης ειπα σημερα να κανω κατι για τον εαυτο μου...
Παω πρωτα μαριανα...και παλι δεν απαντησε κανεις..
..περνω τηλ φιλο συναθλητη και μου λεει οτι την πιασαν πριν δθο εβδομαδες....ατυχος στην πρωτη προσπαθεια...
Λεω να παω μαρια λαδαδικα...το σκεφτομαι λιγο γιατι πεφτει μακρια...
Οδευω ανατολικα και καταληγω escape...
Πολλες κοπελες οι περισσοτερες γνωριμες..Με υποδεχεται η γλυκητατη νανσυ
..χαμογελαστη και εξυπηρετικοτατη...κερναει ουισκακι και μετα απο πολυ ενδιαφερουσα συζητηση παρουσιαζει τις κοπελες..
Κλασικα η Ζετα πιτσιρικα ελληνιδα με μεσογειακο σωματακι..την εχω τιμησει δεοντως στο παρελθον
...
Το ιδιο και τη Μυρτω ψηλη αδυνατη πιτσιρικα με φοβερο μασαζ και κατεμε τη καλυτερη πιπα μακραν..
.
Παολα 28αρα ελληνιδα με ωραια πιασιματα μελαχροινη και πολυ ναζι...
Κορινα παλια γνωριμη απο μαριαννα.ελληνιδα μελαχροινη αρκετα αδυνατισμενη γυρω στα 35..μου διαφευγει το ονομα της στη μαριανα αλλα θυμαμαι οτι εκανε hard προγραμμα..
Τελος Ελενα ελληνιδα και αυτη.κορμαρα ψηλη μελαχροινη νεαρη και γυμναστρια...ευγενεστατη σε σημειο να παραξενευεσαι..
Λογω εξωτερικης εμφανισης διαλεξα την Ελενα..αφου πρωτα ρωτησα την Νανσυ αν αλλαξε τιποτα στις τιμες...Σχεδον μια ωριτσα στα 80 ευρω και αν ηθελα δευτερη φορα συν 20 ευρω στην ωρα μου..μου εκανε και μια ενδιαφερουσα προταση αν ηθελα να τελειωσω την πρωτη φορα με την ελενα και μετα να παρω αλλη κοπελα για τη δευτερη φορα μεσα στην ωρα μου.συνολικο κοστος 120...
Στα του αγωνα με την Ελενα...κορμαρα με σφριγηλο κωλο...οντως γυμναστρια τελικα...20 λεπτα καλο μασαζ με κουβεντουλα...χαλαρωτικο μασαζακι...πολυ αισθησιακη ναζιαρα...τριβοταν σαν γατουλα πανω μου...αργη και βαθεια πιπα και χυσιμο στα τεσσερα βλεποντας την κωλαρα της
..με χαλαρωσε απιστευτα..εγκρινω ανεπιφυλαχτα...μις και ειχα ενα τεταρτακι ακομη ειπα να δοκιμασω και τη παολα..αυτη αποδειχτηκε πιο τρελιαρα..μπηκε στο δωματιο κ αρχισε κατευθειαν την πιπα γρηγορη και χωρις χερια
...πολυ καυλιαρα..την εχυσα σταπροσωπο χωρις να δειξει οτι ενοχλειται...καναμε τσιγαρακι χωρις βιασυνες και αποχωρισε..
Τι να πω ρε παιδες χαλαλι τα 120...με περιποιηθηκαν τα κοριτσια χωρις βιασυνες και ανεκτικες στα παντα...ο χωρος και τα δωματια πεντακαθαρα..εμεινα πολυ ευχαριστημενος..
Ισως παρεξηγηθω απο τον τοσο ενθουσιασμο αλλα το καλο οφειλουμε να το λεμε..
Τωρα τον αλλο μηνα...