stasoumygdala
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ξερει κανεις αν το Αντιστρες ειναι πριβε? παιζει κανα τηλεφωνο?
Στειλτε και σε μενα παιδια.ΕΧΕΙΣ ΠΜ
εχω ψηθει για μαρω γτ θελω να ενα μιλφακι.. πιστευω με αυτα που διαβασα εδω περα θα μεινω ευχαριστημενος, ε??
το τηλ ειναι διαθεσιμο παιδια?ποια περιοχη ειναι?και αν ειναι πριβε...ευχαριστωεπίσκεψη στην μάρω !!! η γυναικα για ακόμη μια φορα με απογείωσε ...ο χωρος τις πεντακάθαρος η ίδια μοσχομύριζε και στα του αγώνα δεν παίζεται.....μακράν η καλύτερη επιλογή που σέβεται πάνω από όλα τον πελάτη και κάνει τα πάντα να τον ευχάριστη ...η κοπέλα αυτό που κάνει το γουστάρει...δεν θα μπω σε λεπτομέρειες απλά οποιος δεν έχει πάει να πάει και οποιος έχει πάει σίγουρα θα ξαναπάει!!!!
το τηλ ειναι διαθεσιμο παιδια?ποια περιοχη ειναι?και αν ειναι πριβε...ευχαριστω
εσυ βασικα πρεπει να εισαι ο πρωτοσ που τι γαμισε αυτη που λεσ ακαποτα και ασε τα κιριγματα και τησ μαλακιεσ σου σε κανα παιδακι αρχιγοπουλο.οκ?Παλικάρια καλημέρα!
Πήγα τις προάλλες σε γνωστό μασατζίδικο της πόλης μας. Πήρα μια από τις κοπέλες που ξέρω καλά και όπως πάντα πέρασα όμορφα. Δεν έχει σημασία πού και ποια. Σημασία έχει η συζήτηση που κάναμε. Μου λέει το κορίτσι ότι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ πελάτες ζητάνε ΑΚΑΠΟΤΟ. Ότι έχει κάποιους (λίγους νόμιζα) που ζητάνε, το ξέραμε. Ότι είναι πολλοί αυτοί, ομολογώ ότι με εξέπληξε και με χάλασε απίστευτα. Ρε πόσο τελειωμένος ή αυτοκτονικός πρέπει να είναι κάποιος για να το κάνει αυτό;;; Νομίζουν ότι πάνε με την κοπέλα τους επειδή δεν είδαν τον προηγούμενο να βγάζει τον πούτσο του από κει μέσα; Απίστευτο. Τυπάκος που πήγε τις προάλλες μαζί της και έσπασε το προφυλακτικό κατά τη διάρκεια της πράξης, ούτε που χαμπάριασε τίποτα, συνέχισε και τελείωσε μέσα της. ΡΕ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ! Για να προσέχουμε λίγο παραπάνω όλοι μας λεβέντες...
εσυ που ζεισ σε αλον πλανιτη?επρεπε να μασ πει τησ μαλακιεσ που του ειπε η τανα?στουσ 100 μετα απο δυο φωρεσ στην ιδοια βιζιτα σε μασαζ σε δελο η οπουδιποτε ,οι 98 στην τριτη τησ γαμανε ακαπο.αυτα που λεει και παιδακια τα ξερουν.Υπάρχει μια τεράστια απόσταση από ότι ζητάνε ( οι πελάτες ) και από ότι κάνουν τελικά τα κορίτσια, δεν νομίζω να υπάρχει κοπέλα σε οποιοδήποτε χώρο να κάνει την σημερινή εποχή σεξ ( βαθύτατο ) χωρίς προφύλαξη...
Καλημέρα σε όλους!
Αμ δεν είναι έτσι φίλε, δυστυχώς κάνουν μια χαρά, ειδικά πρωκτικό, που δεν έχει φόβο εγκυμοσύνης!Υπάρχει μια τεράστια απόσταση από ότι ζητάνε ( οι πελάτες ) και από ότι κάνουν τελικά τα κορίτσια, δεν νομίζω να υπάρχει κοπέλα σε οποιοδήποτε χώρο να κάνει την σημερινή εποχή σεξ ( βαθύτατο ) χωρίς προφύλαξη...
Καλημέρα σε όλους!
Εγώ στα πενήντα μου αισθάνομαι πράγματι παιδάκι παλίκαρε! Άρα τώρα μαθαίνω από σέναεσυ που ζεισ σε αλον πλανιτη?επρεπε να μασ πει τησ μαλακιεσ που του ειπε η τανα?στουσ 100 μετα απο δυο φωρεσ στην ιδοια βιζιτα σε μασαζ σε δελο η οπουδιποτε ,οι 98 στην τριτη τησ γαμανε ακαπο.αυτα που λεει και παιδακια τα ξερουν.
Καταλαβαίνεις τι γράφεις παλίκαρε; Εγώ όχι. Είσαι albanopakistano ή μου φαίνεται; Γράψε σωστά ελληνικά ή μη γράφεις καθόλου :-graf?εα τωρα αρχισεσ και απνωνεσε καλα, απλα θελεισ τσινγλσμα.πεσμασ πωσεσ φωρεσ τι γαμισεσ αυτη ακαπο?μεταξιμασ
ρε βλαχο για να φερεισ την πουτανα σε φαση να σε κανει τετοια κουβεντα για ακαποτο που λεσ ποιο πανω, στανταρ τι ζαλισεσ τα αρχιδια να τον βαλεισ εστω και λιγο.μονο κεφαλακι μονο κεφαλακι και θα τον βγαλω θα τησ ελεγεσ για ωρα στανταρ.μαλακα καθε μερα 20 ωρεσ ζω αυτεσ τησ μαλακιεσ που εγραψεσ ποιο πανω γιαυτο και σε απανταω ετσι.δε μηλασ με κανα ασχετο.αν μου βρεισ εναν απο εδω μεσα που να μην παρακαλεσε τανα να τον χωσει εστω μια μεσα εξω ακαπο εγω θα κανω την πουτανα απο τωρα.μπεσα .Καταλαβαίνεις τι γράφεις παλίκαρε; Εγώ όχι. Είσαι albanopakistano ή μου φαίνεται; Γράψε σωστά ελληνικά ή μη γράφεις καθόλου :-