Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (5 μέλη και 30 επισκέπτες)

marioss288

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
για να ξαναπανε δεχωντε.οποιοσ παει 3τη φωρα στην ιδοια αδελφε μετα την επωμενη ακα τι γαμαει.αυτα που γραφει ο αλοσ παπαριεσ λεει.παει να το παιξει ανετοσ και καλα δε γαμισε αυτοσ ακα τανα.πυτσεσ μπλε

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αν το κάνουν όλες με καπότα και δεν δέχεται καμία(πονηρή ή αφελής ή και τα δύο)ακάποτο?
Πάλι κάποια θα βρεθεί να το παίξει "έξυπνη" θα μου πεις.
Κορίτσια σας τα έχω πει και ιδιωτικά σε πολλές που γνωριζόμαστε να προσέχετε.
Πολλοί απ τους καλοντυμένους πελάτες σας γαμάνε πρεζάκια και μαύρες στις πιάτσες που δεν περνάνε κανένα έλεγχο.
Και ακάποτα συχνά.Και τραβέλια και γύφτισσες κι ότι μπορείς να φανταστείς.
Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Προσέχετε πέρα των άλλων τα ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΟΤΕ.
ΜΑ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τα ίδια ισχύουν παντού,μασατζίδικα,στούντιο,μπουρδέλα,κωλόμπαρα,σε βίζιτες σε πιάτσες ΠΑΝΤΟΥ.
Κορίτσια σταματήστε να το κάνετε και να το δέχεστε για το καλό πρώτα το δικό σας και μετά όλων.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
16 μέλη και 29 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

όχι μόνο να τα διαβάζετε κυρίες μου.

DON'T DO IT.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
Αμ δεν είναι έτσι φίλε, δυστυχώς κάνουν μια χαρά, ειδικά πρωκτικό, που δεν έχει φόβο εγκυμοσύνης!

Το πρωκτικο δεν εχει φοβο εγκυμοσυνης αλλα εχει αλλους φοβους που ειδικα αμα ειναι ακαποτο θα κανεις μηνες να διωξεις τα παρασημα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Tώρα ανακαλύψατε τα ακάποτα?Εγώ έχω μια απορία μόνο?
Οι κοπέλες γιατί το δέχονται?Για να έχουν πελατεία?
Ο κύνδυνος για όλους είναι μεγάλος.Πρώτα για τις ίδιες ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ.

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
86
Καλησπερα, μηπως εχει παρει το ματι σας την Βαλερια που ηταν στον Νκολα?? μιλφονι 35-40 γαλαζιο ματι κοντοκουρεμενα ξανθα μαλια... ευχαριστω..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
ρε βλαχο για να φερεισ την πουτανα σε φαση να σε κανει τετοια κουβεντα για ακαποτο που λεσ ποιο πανω, στανταρ τι ζαλισεσ τα αρχιδια να τον βαλεισ εστω και λιγο.μονο κεφαλακι μονο κεφαλακι και θα τον βγαλω θα τησ ελεγεσ για ωρα στανταρ.μαλακα καθε μερα 20 ωρεσ ζω αυτεσ τησ μαλακιεσ που εγραψεσ ποιο πανω γιαυτο και σε απανταω ετσι.δε μηλασ με κανα ασχετο.αν μου βρεισ εναν απο εδω μεσα που να μην παρακαλεσε τανα να τον χωσει εστω μια μεσα εξω ακαπο εγω θα κανω την πουτανα απο τωρα.μπεσα .
Γεια σου Σακη γίγαντα, νταβά μου κούκλε!
Εγώ φίλε ΔΕΝ κάνω ακάποτα ούτε με γκόμενα.
Με τη συγκεκριμένη που μίλησα έχω κάνει και στο μαγαζί και έξω, μόνος και παρτούζα, αλλά πάντα με προφύλαξη.
ΔΕΝ παρακάλεσα καμία να το βάλω έστω και λίγο. Προσέχω όσο μπορώ, γιατί την πάτησα πιο νέος και όχι από πουτάνα, αλλά από...Δικηγορίνα!
Αυτό που με κούφανε είναι η συχνότητα που το ζητάνε. Ότι έχει βλάκες στην πιάτσα το ήξερα. Τόσους πολλούς δεν ήξερα. Ειδικά στα μασάζ είναι περισσότεροι μου είπε η κοπέλα, γιατί νομίζουν ότι πάνε λίγα ραντεβού και κυριλέ τύποι, που είναι καθαροί. Αυταπάτη φυσικά!
Κατά τα άλλα...Σάκη, όταν μάθεις να συζητάς και όχι να βρίζεις έλα να τα πούμε :grin:

marioss288

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
βρε νουμεραντζα τι λεσ ποιοσ σακισ ρε κσεπλημενε?

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
48
Πόντοι
1
Ρε φιλε marioss288 το να θελουμε να διαβασουμε ενα φορουμ και να βλεπουμε συνεχως βρισιες αιναι ασχημο και ενοχλητικο!Εδω ειναι ενα μερος οπου ερχονται γραφουν και διαβαζουν πολλοι κει δεν εχουμε την διαθεση να διαβαζουμε συνεχως υβρεις!(Και μαλιστα τοσο ανορθογραφες που κοντευουμε να ξεχασουμε τα Ελληνικα)Αν εχεις να γραψεις κατι ενημερωτικο καν'το τωρα το αν καποιος που προειδοποιει οτι καποιοι ζηζτανε ακαποτο το εχεο κανει ο ιδιος η οχι ποσως μας ενδιαφερει!!!Σημαντικο ειναι αν το κανουνε οι κοπελες!Σταματα λοιπον την αθυρωστομια και αν δεν μπορεις κανε ενα δικο σου τοπικ και ρειχτα και να σε διαβαζουν οσοι θελουν!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom