You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (9 μέλη και 37 επισκέπτες)
ALEX44444444
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα. Πήγε κανείς τελευταία Eβίτα - Escape - Καλαμαριά; Επειδή μένω κοντά αλλά δεν είχε τύχει ποτέ να πάω στο συγκεκριμένο ίδρυμα φρόντισα πριν λίγες μέρες να βρω τηλ. Έπαιρνα αρκετές μέρες κ ήταν κλειστό το τηλ (όπως και το άλλο της της Ανθέων) και είπα να πάω μια βόλτα από εκεί αλλά έφαγα πόρτα. Με ρώτησε στο θυροτηλέφωνο μια κοπέλα αν τυχον έχω ξαναπάει και όταν της είπα όχι πρώτη φορά μου είπε ότι εξυπηρετεί ένα άτομο κι αν θέλω να κάνω καμιά βόλτα και να πάω άλλη στιγμη κτλ κτλ.
Μάλλον θέλουν να διώχνουν τον πελάτη μου φαίνεται.
Μάλλον θέλουν να διώχνουν τον πελάτη μου φαίνεται.
papartouas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Ελπίζω πως όχι.Δηλαδή σε 10-15 χρόνια να είμαι ακόμα εδώ?Ούτε στον εχθρό μου
Δ
Διαγραμμένο μέλος 33661
Επισκέπτης
Η Σάρα ναι είναι εκεί στα 25(+-). Να επανέρθω όμως στο ότι το μωρό αυτό δούλευε παράλληλα κι αλλού όπως μου είπαν (μπουρδελάκι). Δεν είναι και το καλύτερο...Η Σάρα σίγουρα....
Ερώτηση
Εχω επισκευθεί αρκετές φορές τον χώρο της Ελίζας στην περιοχή δωδεκανήσου. Έχω γράψει παλαιότερα και κάποιες κριτικές. Διαβάζω όμως για μια Έλενα που κάνει καλή δουλειά στην ίδια περιοχή. Είναι το ίδιο ίδρυμα ή είναι κάποιο διαφορετικό;
Μπορεί κάποιος να μου στέιλει σε pm το τηλέφωνο;
Εχω επισκευθεί αρκετές φορές τον χώρο της Ελίζας στην περιοχή δωδεκανήσου. Έχω γράψει παλαιότερα και κάποιες κριτικές. Διαβάζω όμως για μια Έλενα που κάνει καλή δουλειά στην ίδια περιοχή. Είναι το ίδιο ίδρυμα ή είναι κάποιο διαφορετικό;
aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Η Σάρα ναι είναι εκεί στα 25(+-). Να επανέρθω όμως στο ότι το μωρό αυτό δούλευε παράλληλα κι αλλού όπως μου είπαν (μπουρδελάκι). Δεν είναι και το καλύτερο...
Ναι είχα διαβάσει πως εργαζόταν με το όνομα Μπέλα αλλά δεν νομίζω χωρίς και να το αποκλείω ( αδιάφορο μου είναι προσωπικά ) αλλά δεν θα το έλεγα άσχημο το μωρό, κορμάρα, όμορφη, βελούδινη ναι....
Ερώτηση
προφανώς αναφερεσε στην συνεταιρα .
και μιας και το φέρε και η κουβέντα θεωρώ κατά την ταπεινή και ελαφρώς υποκειμενική μου άποψη
ότι αυτή την περίοδο τα κορίτσια έχουν dream team .
Δ
Διαγραμμένο μέλος 33661
Επισκέπτης
προφανώς αναφερεσε στην συνεταιρα .
και μιας και το φέρε και η κουβέντα θεωρώ κατά την ταπεινή και ελαφρώς υποκειμενική μου άποψη
ότι αυτή την περίοδο τα κορίτσια έχουν dream team .
Παλίκαρε θα συμφωνήσω μαζί σου, τουλάχιστον για τα λίγα που είδα και γεύτηκα εκεί. ;)
ειναι ευκολη η προσβαση? αν μπορεις να δωσεις τηλ?Παλίκαρε θα συμφωνήσω μαζί σου, τουλάχιστον για τα λίγα που είδα και γεύτηκα εκεί. ;)
aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Δεν θα το έλεγα και υποκειμενική, παρεμπίπτοντος εθεάθη αν δεν απατώμαι - σύμφωνα με μιαν περιγραφή σε παλιότερη αναφορά - το ΄΄σκυλί του πολέμου΄΄....ότι αυτή την περίοδο τα κορίτσια έχουν dream team .
yorkie
Global Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2012
- Κριτικές
- 228
- Like
- 18.812
- Πόντοι
- 35.668
Από μια κοπέλα που δούλευε παλιά εκεί πέρα άκουσα πως το'χει κλείσει εδώ και καιρό το μαγαζί.Καλησπέρα στην παρέα! Το τηλεφωνο του Λάζαρου στη Κ. Καραμανλή τελειώνει σε ..05? μια επιβεβαίωση επίσης κ για το αν βρίσκεται εκεί που βρισκόταν.
Θενκς
Για την εγκυρότητα της δήλωσής της θα σε γελάσω
ποσο ξεκινανε οι τιμες στο bodyfree center?
Το full πρόγραμμα είναι στα 100 € ακατέβατα για 45 λεπτά, πράγμα που αποτελεί και το μεγάλο μείον του συγκεκριμένου μαγαζιού.
Καλησπέρα στην παρέα! Το τηλεφωνο του Λάζαρου στη Κ. Καραμανλή τελειώνει σε ..05? μια επιβεβαίωση επίσης κ για το αν βρίσκεται εκεί που βρισκόταν.
Θενκς
Πριν από καμπόσους μήνες του την είχαν πέσει τα όργανα της τάξεως και το είχε κλείσει το μαγαζί. Δεν ξέρω αν άνοιξε αλλού με άλλη βιτρίνα, αλλά δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο.
έχει 2 λιτές αναφορές σελ 1946 απ 29186 και σελ 1929 απ 28933
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 716
Πηρα στο τηλεφωνο του bodyfree και δεν μου απαντησαν. Μπορει να μου επιβεβαιωσει καποιος αν δουλευει η μελαχροινη με τα κοκκινα τακουνια που δειχνει στην κεντρικη του σελιδα; Αναφερε ενας φιλος πριν οτι ηταν καποια Νεφέλη.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Κυριακή λίγο χλωμό να δουλεύει η συγκεκριμένη.