Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

eeeeee

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0
Ε καλα αν δεν σου κανει το κλικ με το ζορι δεν γινεται...
Στο κατω κατω με τον παρα μου....

Με τον παρά μου και την κυρά μου λέει το σλόγκαν, αλλά εμείς ψάχνουμε και πέρα από την κυρά μας. Τέλος πάντων για τα μασατζίδικα μου κέντρισαν το ενδιαφέρον τα σχόλια για το μαγαζί στη Βασ. Ηρακλείου, αλλά δεν έχω πληροφορίες (ούτε βλέπω να βρίσκω εύκολα)  οπότε δεν βλέπω να το κάνω το ψυχικό.

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
Με τον παρά μου και την κυρά μου λέει το σλόγκαν, αλλά εμείς ψάχνουμε και πέρα από την κυρά μας. Τέλος πάντων για τα μασατζίδικα μου κέντρισαν το ενδιαφέρον τα σχόλια για το μαγαζί στη Βασ. Ηρακλείου, αλλά δεν έχω πληροφορίες (ούτε βλέπω να βρίσκω εύκολα)  οπότε δεν βλέπω να το κάνω το ψυχικό.

Μια προσωπική γνώμη είναι ότι με τον "παρα σου//την κυρα σου" αλλα το κλου εινια οτι ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΣΟΥ!! οποτε θα προτεινα να μην προσπαθείς να κανεις άλματα.. εγω πρωτα εμαθα να μπουσουλαω μετα να περπαταω..μετ ανα πηδαωω..
οποτε κεκινηστε απο οσα εχουν αγγελια..φιλικη συμβουλη

eeeeee

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0
Μια προσωπική γνώμη είναι ότι με τον "παρα σου//την κυρα σου" αλλα το κλου εινια οτι ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΣΟΥ!! οποτε θα προτεινα να μην προσπαθείς να κανεις άλματα.. εγω πρωτα εμαθα να μπουσουλαω μετα να περπαταω..μετ ανα πηδαωω..
οποτε κεκινηστε απο οσα εχουν αγγελια..φιλικη συμβουλη

Συμφωνώ και μάλλον έτσι θα κινηθώ (δεν μπορώ και αλλιώς) αλλά να μην το ανάγουμε και σε επιστήμη. Δεν ζητάμε και τίποτα εξωφρενικό, μια "παρεχόμενη" υπηρεσία σε ανάλογες και  λογικές τιμές. Αυτά, ελπίζω να μην κουράζω (δεν πολύ βλέπω και κινητικότητα από Θεσσαλονίκη τελευταίως) και να επανέλθω όπως και οι υπόλοιποι με καλά και  :happy: νέα  

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Σωστό αυτό που λες για την "επιστήμη". Εδώ και λίγες σελίδες αναφέρεστε στο θέμα λες και είναι καμιά σπουδαία επιστημονική ανακάλυψη και χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση και προσοχή. Αφού δε μπορώ να διαβάσω ολόκληρα τα πιο πρόσφατα ποστ. Βαριέμαι. Απορώ πώς δε βαριέστε κι εσείς να τα γράφετε!  :cheesy: Έλεος ρε παιδιά! Γαμήσι είναι μετά του μασάζ. Απλά πράγματα. ;)

np231

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα επίσκεψη στο ίδρυμα της Μαριάννας.παρελασαν 4 κυρίες.θυμαμαι μονο την ειρήνη και τη Στέλλα όπου και προτίμησα.εντονο κόκκινο κοντό Μάλι σώμα έχει λίγα κοιλακια παραπάνω αλλα εμένα μου άρεσε.καλο μασάζ πολυ ωραία πίπα όπου και τελείωσα στο στοματάκι της.συνεχεια με δεύτερο γύρω όπου ανακάλυψα ότι της αρέσει πολυ το ξύλο.αλλα μιλάμε για ξύλο.αυτα.σιγουρα θα τη ξανα προτιμησω

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
δεν κατάλαβες,έφαγε ξύλο,δεν έδωσε!
έτσι πως είναι κοπέλα,δύσκολο να την βάλεις κάτω

Επισκέπτης
παλερμο θα εγραφψε τησ εφαγα ο τυπασ.μαλον θα εδωσε καμια σφιαλιαριτσα

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Καλημέρα επίσκεψη στο ίδρυμα της Μαριάννας.παρελασαν 4 κυρίες.θυμαμαι μονο την ειρήνη και τη Στέλλα όπου και προτίμησα.εντονο κόκκινο κοντό Μάλι σώμα έχει λίγα κοιλακια παραπάνω αλλα εμένα μου άρεσε.καλο μασάζ πολυ ωραία πίπα όπου και τελείωσα στο στοματάκι της.συνεχεια με δεύτερο γύρω όπου ανακάλυψα ότι της αρέσει πολυ το ξύλο.αλλα μιλάμε για ξύλο.αυτα.σιγουρα θα τη ξανα προτιμησω
Τι εννοεις ρε φιλε πολυ ξυλο?Στο ΚΑΤ την εστειλες?Τι ειναι μερικοι...

spartans

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
1
προ ημερων για δευτερη φορα εκανα το λαθος και πηγα Ευζην .....μασαζ με Αλικη,ελληνιδα αφρατουλα με τεραστιους στητους βυζους...μασαζ πολυ μετριο προς το χαλια.....φραπεδια στο 25λεπτο/50 ευρω.....
3η φορα δεν την παταω να παω.....τις καλημερες μου σε ολους...

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
προ ημερων για δευτερη φορα εκανα το λαθος και πηγα Ευζην .....μασαζ με Αλικη,ελληνιδα αφρατουλα με τεραστιους στητους βυζους...μασαζ πολυ μετριο προς το χαλια.....φραπεδια στο 25λεπτο/50 ευρω.....
Τι λες συνάδελφε;; Η Αλίκη είναι super! Και στο μασάζ και στη φραπεδιά! Η αλήθεια είναι όμως ότι με τους χρόνους έχει ένα θέμα... ;)

crzdds

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2012
Κριτικές
5
Like
137
Πόντοι
281
Γεια σε όλους.
Επειδή εχω καιρό να παω και κατι ειχε παρει το ματι μου παλιοτερα το μαγαζί της Ελενας Ελιζας εχει μεταφερθεί απο Δωδεκανησου με Φραγκων?

ANGELOSMA

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0

καλησπερα στο φορουμ.
μετα απο αρκετο καιρο και βλεποντας το πως παει το σαιτ,ειπα να γραψω και εγω σημερα.
τοσο καιρο που δεν ειχα γραψει ειναι γιατι τρομαξε το ματι μου και ολα αυτα που γινοταν οταν
καποιος εγραφε για οποιοδηποτε μαγαζι και τα σχολια μετα...
θα ξεκινησω απο το καλοκαιρι,την επισκεψη στα λαδαδικα και πετυχαινοντας δυστυχως στο αχανες μαγαζι μονο 1 κοπελα.
θυμαμαι μονο οτι ηταν λεπτη ,προσχαρη ,σαλονικια εννοειτε και πολυ καλη στο προγραμμα.
προχωραω στο νεο για εμενα μαγαζι επι της συγγρου.
ωραιες οι 2 κοπελες που ειδα,προτιμηθηκε η σχετικα λεπτουλα παλι.μαρω αν δεν κανω λαθος.
επειτα παμε στα παλια λημερια μας οπου ειχε αλλη υποδοχη ονοματι σονια.μιλαω για το ανθος της ευρωπης.
πολλες και παλι κοπελες,αλλα ποιοτικα χαμηλο επιπεδο.
μας ειχε συνηθισει αλλιως.προτιμηθηκε ευχαριστη κοντουλα που συστηθηκε για ιταλιδα αλλα εκανε μπαμ το αλβανια.
στα πολυ ΜΕΙΟΝ η επιμονη της να καθε 26 με 30 δευτρα να περασουμε στο φουλ προγραμμα.
το πως δεν ακουσε χριστοπαναγιες θαυμα ηταν.
και τελειωνουμε με πρωην μοναστηριου ,νεομεταφερθεις.ξαναπροτιμηθηκε χριστινα και οχι αδικα.
σταθερη επιλογη και πολυ καλες κριτικες σε ολα.
(προσωπικα γουστα ειναι αυτα.προς θεου,μη νομιζει κανεις οτι κανω διαφημιση.2 φορες ετυχε,αλλα και οι 2 περασα ωραια).
να πω πως υπηρχαν ακομη 2 κοπελεςζοη αν θυμαμαι καλα και μια ακομη.σορυ που δε θυμαμαι ονοματα παιδια.εχω τρομερο προβλημα
σε αυτο το θεμα.και σορυ για το μεγαλο κειμενο.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Τι λες συνάδελφε;; Η Αλίκη είναι super! Και στο μασάζ και στη φραπεδιά! Η αλήθεια είναι όμως ότι με τους χρόνους έχει ένα θέμα... ;)

Συναθλητές με φτιάξατε με τα γραφόμενα σας και πήγα έτσι και για την εμπειρία να δω την Αλίκη, νάσαστε καλά και οι διό σας έτσι όπως τα λέτε είναι, πέρασα υπέροχα και σας ευχαριστώ δημόσια, ακολουθεί κριτική, αφρατούλα πάντως δεν την λες την κοπέλα, πάντως οι βύζοι της είναι απλά θεϊκοί και μεγάλοι σε σχέση με το σωματότυπο της, το μασάζ εμένα μου άρεσε, όσο για τον χρόνο ναι ένα 20λεπτο έκανα αλλά τόσο χρειάστηκα, αν χρειαζόμουν παραπάνω σίγουρα πιστεύω θα το έπαιρνα, νάσαστε καλά !!!

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Μιας και με παίρνει, επίσκεψη στο ανανεωμένο προσωπικό των κοριτσιών με τέσσερις παρουσίες να μου αποκαλύπτονται:
-Aγγελική, αγγελικά πλασμένη με αδύνατο κορμάκι ίσιο σαν λαμπάδα και διαστάσεις μοντέλου πασαρέλας, πανέμορφη, γλυκιά, νεαρά  με μακρύ σκούρο μαλλάκι, μου καλλιέργησε έντονες φαντασιώσεις….
-Σία, η προσωποποίηση των δυο άκρων, πληθωρική με πλούσια χαρίσματα και χυμώδης διαστάσεις, όμορφο πρόσωπο, νεαρά με μακρύ σκούρο μαλλάκι και αυτή, άρχισα να ιδρώνω...
-Μάργκο, το απαραίτητο μιλφ, εκ Ρωσίας με αρμόνικες αναλογίες με βλέμμα/τσαχπινιά/αύρα της έμπειρης γυναίκας που και μόνο από το περπάτημα σε αιχμαλωτίζει, και σε ρίχνει στα δίχτυα της…
-Χριστίνα, Ελληνίδα,  ξανθιά αρκετά εντυπωσιακή με ομορφιά και έλξη, λίγο ζόρικη και μαγκιόρα, thirty and something και ωραίο πισινό…
Η  εξυπηρέτηση άψογη αλλά μην γίνομαι κουραστικός, η μάλλον πιο σωστά  όπως λέει και o  Αkarnan  καλυτέρα να μην επαναλαμβάνομαι…
Αυτά με άποψη, ΠΙΣΤΗ!
Τα Σέβη μου!

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Συναθλητές με φτιάξατε με τα γραφόμενα σας και πήγα έτσι και για την εμπειρία να δω την Αλίκη, νάσαστε καλά και οι διό σας έτσι όπως τα λέτε είναι, πέρασα υπέροχα και σας ευχαριστώ δημόσια, ακολουθεί κριτική, αφρατούλα πάντως δεν την λες την κοπέλα, πάντως οι βύζοι της είναι απλά θεϊκοί και μεγάλοι σε σχέση με το σωματότυπο της, το μασάζ εμένα μου άρεσε, όσο για τον χρόνο ναι ένα 20λεπτο έκανα αλλά τόσο χρειάστηκα, αν χρειαζόμουν παραπάνω σίγουρα πιστεύω θα το έπαιρνα, νάσαστε καλά !!!
Ναι ρε συ, τραβάει φοβερή μαλακία το Αλικάκι. Super γκόμενα είναι. Βυζί τέλειο!

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλημέρα .

μιας και μιλάμε για τα κορίτσια ( Έλενα - ελιζα ) να ενημερώσω ότι επέστρεψε η ιλιανα .

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
καλημέρα .

μιας και μιλάμε για τα κορίτσια ( Έλενα - ελιζα ) να ενημερώσω ότι επέστρεψε η ιλιανα .
Ηλιάνα!, εννοείς την thirty and something  με το ωραίο στήθος, πανέμορφα μάτια και τατουάζ…
Wow…

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Καλησπέρα σε όλους τους εκλεκτούς του thread.
Προτάσεις για Μαριάνα; Κατι σε gf experience;;;;;;;.χωρίς να περιορίζω απόψεις κ γνώμες.
Ευχαριστώ.

Εγγρ.
28 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,

ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟN ΙΣΤΟΤΟΠΟ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ,
ΣΑΣ ΕΥΧΑΠΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ,

1.ΦΟΙΒΗ (ΧΩΡΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΑΞΗ) ΚΑΙ ΒΙΚΤΩΡΙΑ -ΑΠΟ ΒΑΣΙΛΗ ΑΚΑ-SMILE ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΑ 45 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ 80 ΕΥΡΩ.
2.ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ -ΕΒΙΤΑ ΜΥΡΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΕ 50 ΕΥΡΩ 35 ΛΕΠΤΑ.
3.ΕΣΨΑΠΕ -ΕΒΙΤΑ ,ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ,ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΗ ΓΙΑ 8Ο ΕΥΡΩ 60 ΛΕΠΤΑ.
4.Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΒODYFREE MΜΑΛΛΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΗ ΚΑΛΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΜΕΝΟΥΣ ΜΕ 100 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ.
5.Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΗ ΔΕΛΦΩΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ,ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΩΜΑ.
6.ΑΠΟ ΤΑ DIRECT ΣΤΟ ΨΗΤΟ ΜΑΓΑΖΙΑ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΤΗΝ DANIELA (SUPER ΜΩΡΟ) 50Ε ΚΑΙ ΤΗΝ ALINA ME 40E.YΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ...

ΟΛΗ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΣΑΖ.
ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΝΕΟ ΥΛΙΚΟ.

ΘΑ ΕΚΤΙΜΗΣΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝ ΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Η ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΓΙΑ΄,

ΜΑΡΙΑΝΝΑ (ΒΑΣ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΣΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗ, Η ΓΙΑ MAGGIE.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗ ΔΙΑΔΗΚΑΣΙΑ ΚΑΘΩΣ ΠΡΩΤΑΡΗΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Η E-MAIL?

ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΥ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.

ΕΥΧΑΠΙΣΤΩ ΠΟΛΥ, ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom