Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (8 μέλη και 46 επισκέπτες)

newnick

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
0
Δεν το χρειάζεσαι (νομίζω πάντως ότι λήγει σε 571). Πηγαίνεις κατευθείαν και...καλό κουράγιο με την ....έπαρση της πετσέτας  :2funny: :2funny:

Ξερουμε το ονομα του ευαγους τουτου ιδρυματος?
εχει να πεσει γελιο....

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ηρεμήστε ρε μάγκες, είπαμε δεν είμαστε και νήπια αλλά έχουμε κάποια κενά η τέλος πάντων χρειαζόμαστε  αναβάθμιση σε κάποια πράγματα που για κάποιους είναι βούτυρο στο ψωμί τους.
Εκτός και αν θέλετε να χρεώνετε και οδηγίες, τότε πάσο.

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Ρώτησε, απάντησα, όσο μπορούσα λιτά και ουσιαστικά. Αν αυτό θεωρείται τσουρέκιασμα ή φέρω εγώ κάποια ευθύνη που κάποια μαγαζιά λειτουργούν μ' αυτόν τον τρόπο, να με συγχωρείτε.
Όντως ίσως παραασχολήθηκα με το θέμα.

Καταρχάς δεν νομίζω ότι σου άσκησε κανείς κριτική. Από αυτά που διάβασα, στα μαγαζιά πήγαινε η κριτική. Αυτό έλειπε να φταις εσυ κιόλας.
Δεύτερον στα ειρωνικά σχόλια για τους "νέους" και στα περι "βιοσωματικής εκπαίδευσης" θα προσπαθήσω να βάλω εσάς τους "παλιούς" στη ψυχολογία τους.

Το 1ο που σκέφτεται είναι η πετσέτα. Κι αυτό όχι γιατί θα πληγώσει τον ανδρισμό του αλλά κυρίως την τσέπη του και τον χρόνο του.
Κάποιους από εδώ μπορεί να σας περισσεύουν τα χρήματα και χαλάλι τους και να τα χαίροντε. Αλλά δεν ισχύει για όλους δυστυχώς.
Δεν περισσεύουν σε κάποιους τα 150-200 € για να φάει 3-4 πετσέτες μέχρι να γίνει η δουλειά του. Αλκίνοε δώσε μου 1000 ευρώ και θα γίνω ο καλύτερος μαθητής!
Κι από άποψη χρόνου. Προφανώς και θα υπάρχουν και κάποιοι παντρεμένοι ή με σχέση, οι οποίοι δεν μπορούν να παίρνουν την εφημερίδα παραμάσχαλα και να γυρνάνε.
Εξαιρετική η δουλειά σου traflejack με την ταξινόμησή σου σε prive ή μή και στις υπηρεσίες του κάθε ιδρύματος.

Το 2ο που ρωτάνε οι περισσότεροι για τα κορίτσια αν είναι ωραίες και να μην είναι χοντρες κλπ... Προφανώς είναι υποκειμενικό, αλλά υπάρχει το άγχος σε
περίπτωση που δε μου αρέσει καμία τι γίνεται? Πρέπει να περάσω με το ζόρι? Αν ειδικά έχω πάρει και τηλέφωνο πριν. Όταν πας 1η φορά σε ένα μαγαζί φυσικό
είναι να μην ξέρεις τις κοπέλες. Κι αν δεν σου αρέσει και φύγεις τι γίνεται? Θα υπάρχει παρεξήγηση? Κλείνει άραγε για πάντα η πόρτα σε αυτό το μαγαζί?
Κι αν φέρει ένα καλό κομμάτι μετά από λίγο καιρό? Θα μου πει κάποιος αν δε σου αρέσει κάνε το μασαζάκι σου και φύγε. Εδώ επανερχόμαστε στο 1ο.

Προσωπικά δεν έχω πάει ποτέ σε μασατζίδικο αν και το ήθελα αρχικά. Ήταν και η αφορμή που γράφτηκα στο site. Αλλά αντιμετώπισα χλευαστικά σχόλια όταν
ζητούσα πληροφορίες, οπότε και το άφησα. Όχι από όλους βέβαια, υπάρχουν παιδιά που δε γράφουν όλη μέρα, αλλά βοηθάνε ουσιαστικά. Αλλά και να το κυνηγούσα
και να έκανα από μόνος μου τα κονέ μου με την εφημερίδα κλπ, το λέω ευθέως μάλλον πάλι δεν θα έγαραφα στο thread. Ενώ γενικά είμαι άνθρωπος που βοηθάει
μου έχει βγει ένας αρνητισμός. Την βοήθεια και το καλό το κάνεις και το ρίχνεις στο γυαλό. Βγαίνει αυθόρμητα χωρίς ανταλλάγματα, εφόσον κι αν μπορείς να προσφέρεις.
Το κάνε αυτό για να ξεκλειδώσεις τη πίστα με τις βοήθειες, να το βράσω.

Όλα τα παραπάνω traflejack εννοείται ότι δεν πάνε σε σένα, αφού έχεις κάνει εξαιρετική δουλειά και με τους καταλόγους και τις περιοχές και τα τηλέφωνα κι όλα.
Δεν έχω τίποτα με κανένα, μη πέσετε να με φάτε, του προβληματισμούς του Newbie διατύπωσα, όσο αφελείς κι αστείοι αν φαίνονται σε κάποιους.
Καλά  :knockinb: σε όλους

dreamakias

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Πρώτον θα σε διορθώσω λίγο: Ζήτησες επιπλέον και αυτό: "ποιο θα προτείνατε ? Ποιο έχει ποιο ωραία κορίτσια?" Η ερώτηση αυτή είναι αρκετά γενική. Δεν νομίζω ότι τίθεται και σε παρεμφερή thread του forum έτσι γενικά. Κανένα μαγαζί δεν έχει το μονοπώλιο στα άσχημα ή όμορφα κορίτσια, ή στις γεματούλες ή στις πιτσιρίκες. Όλα (υποτίθεται) προσπαθούν να έχουν καλές παρουσίες. Καθώς δε συνήθως σε κάθε μαγαζί εργάζονται αρκετές κοπέλες, συμβαίνει λίγο ως πολύ να βρεις αρκετές 'κατηγορίες'.  Αυτό που ήθελα κυρίως να σου πω είναι ότι μάλλον είναι άτοπο να πει κάποιος 'εκεί έχει τα κορίτσια που θέλεις', για όλους αυτούς τους λόγους (με κάποιους από τους οποίους κι εσύ συμφώνησες).
Θα πρότεινα σε θέματα γούστου να εστιάσεις περισσότερο σε κοπέλλες και όχι σε μαγαζιά. Στην πορεία δε, να συμπαθήσεις ή ν' αντιπαθήσεις μαγαζιά, ανάλογα με το περιβάλλον, τις τιμές, τον τρόπο που σ' αντιμετωπίζουν, και γενικά όποια άλλη λεπτομέρεια εσύ θα κρίνεις σημαντική.

Αν παω σε ένα μασατζικο, δω τις κοπέλες, δεν μου αρέσουν και φύγω φοβάμαι πως την επόμενη φόρα θα "φάω" τη  λεγόμενη "πετσέτα". Αυτό θέλω να αποφύγω! Απλα, φαντάστηκα οτι κάποια καταστήματα ίσως να έχουν περισσότερες milf . Αυτό θελω να αποφύγω! Αφήνω εδώ την συζήτηση για να μην κουράζω τους συναδέλφους!- Παρεπιπτόντως, σε ευχαριστώ για τον κατάλογο και την ενημέρωσή σου!

dreamakias

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Συνάδελφοι να τοποθετηθώ και εγώ πάνω στα τελευταία σχόλια των αγαπητών μελών:

Καταρχήν δεν είναι κακό να ζητάς απόψεις και να ανταλλάσεις  πληροφορίες πάνω στα πλαίσια της θεμιτής ανταλλαγής, όποτε μην παρεξηγούμε κάποιες λογικές απορίες.
Είναι  λάθος να πιστεύουμε ότι θα βρούμε σε κάποια μαγαζιά θεές και σε κάποια μετρίου εμφάνισης κοπέλες και αυτό γιατί τα γούστα είναι ανάλογα με το τη θέλει ο καθένας-δεν πας για να βρεις νύφη η να βγάλεις για μόστρα γυναίκα-την στιγμή που αποφασίζεις να απόλαυσης  τις υπηρεσίες. Eντάξει  ίσως οι ερωτήσεις να πέφτουν για ανίχνευση έτσι ώστε να μην μπαίνουν στον κόπο της επίσκεψης κάποιοι που διστάζουν για την επιλογή αλλά οι υπεύθυνοι των καταστημάτων πιστεύω μετά από και πολύ παλιότερη εμπειρία-επέστρεψα τώρα τελευταία σε επιλεγμένα καταστήματα και έτσι όπως τα ήξερα χωρίς συστάσεις και ιστορίες-φροντίζουν να έχουν πάντα τα καλύτερα όπλα που μπορούν να έχουν.
Τέλος οι παλιότεροι πέραν τις πλάκας-η οποία και είναι αρκετά χρήσιμη-θα ήταν καλό με την εμπειρία που έχουν όχι μόνο στις υπηρεσίες αλλά και στα μηνύματα  του sait να βοηθούν με τους τρόπους τους και άλλους , στο κάτω κάτω δεν προωθούν-διαφημίζουν καταστήματα ( αυτό είναι δουλειά των επαγγελματιών ).

Σωστά δεν ψάχνουμε την θεά αλλα δεν θα μας χαλάσει και αν την βρούμε!  :dancing:

dreamakias

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Καταρχάς δεν νομίζω ότι σου άσκησε κανείς κριτική. Από αυτά που διάβασα, στα μαγαζιά πήγαινε η κριτική. Αυτό έλειπε να φταις εσυ κιόλας.
Δεύτερον στα ειρωνικά σχόλια για τους "νέους" και στα περι "βιοσωματικής εκπαίδευσης" θα προσπαθήσω να βάλω εσάς τους "παλιούς" στη ψυχολογία τους.

Το 1ο που σκέφτεται είναι η πετσέτα. Κι αυτό όχι γιατί θα πληγώσει τον ανδρισμό του αλλά κυρίως την τσέπη του και τον χρόνο του.
Κάποιους από εδώ μπορεί να σας περισσεύουν τα χρήματα και χαλάλι τους και να τα χαίροντε. Αλλά δεν ισχύει για όλους δυστυχώς.
Δεν περισσεύουν σε κάποιους τα 150-200 € για να φάει 3-4 πετσέτες μέχρι να γίνει η δουλειά του. Αλκίνοε δώσε μου 1000 ευρώ και θα γίνω ο καλύτερος μαθητής!
Κι από άποψη χρόνου. Προφανώς και θα υπάρχουν και κάποιοι παντρεμένοι ή με σχέση, οι οποίοι δεν μπορούν να παίρνουν την εφημερίδα παραμάσχαλα και να γυρνάνε.
Εξαιρετική η δουλειά σου traflejack με την ταξινόμησή σου σε prive ή μή και στις υπηρεσίες του κάθε ιδρύματος.

Το 2ο που ρωτάνε οι περισσότεροι για τα κορίτσια αν είναι ωραίες και να μην είναι χοντρες κλπ... Προφανώς είναι υποκειμενικό, αλλά υπάρχει το άγχος σε
περίπτωση που δε μου αρέσει καμία τι γίνεται? Πρέπει να περάσω με το ζόρι? Αν ειδικά έχω πάρει και τηλέφωνο πριν. Όταν πας 1η φορά σε ένα μαγαζί φυσικό
είναι να μην ξέρεις τις κοπέλες. Κι αν δεν σου αρέσει και φύγεις τι γίνεται? Θα υπάρχει παρεξήγηση? Κλείνει άραγε για πάντα η πόρτα σε αυτό το μαγαζί?
Κι αν φέρει ένα καλό κομμάτι μετά από λίγο καιρό? Θα μου πει κάποιος αν δε σου αρέσει κάνε το μασαζάκι σου και φύγε. Εδώ επανερχόμαστε στο 1ο.

Προσωπικά δεν έχω πάει ποτέ σε μασατζίδικο αν και το ήθελα αρχικά. Ήταν και η αφορμή που γράφτηκα στο site. Αλλά αντιμετώπισα χλευαστικά σχόλια όταν
ζητούσα πληροφορίες, οπότε και το άφησα. Όχι από όλους βέβαια, υπάρχουν παιδιά που δε γράφουν όλη μέρα, αλλά βοηθάνε ουσιαστικά. Αλλά και να το κυνηγούσα
και να έκανα από μόνος μου τα κονέ μου με την εφημερίδα κλπ, το λέω ευθέως μάλλον πάλι δεν θα έγαραφα στο thread. Ενώ γενικά είμαι άνθρωπος που βοηθάει
μου έχει βγει ένας αρνητισμός. Την βοήθεια και το καλό το κάνεις και το ρίχνεις στο γυαλό. Βγαίνει αυθόρμητα χωρίς ανταλλάγματα, εφόσον κι αν μπορείς να προσφέρεις.
Το κάνε αυτό για να ξεκλειδώσεις τη πίστα με τις βοήθειες, να το βράσω.

Όλα τα παραπάνω traflejack εννοείται ότι δεν πάνε σε σένα, αφού έχεις κάνει εξαιρετική δουλειά και με τους καταλόγους και τις περιοχές και τα τηλέφωνα κι όλα.
Δεν έχω τίποτα με κανένα, μη πέσετε να με φάτε, του προβληματισμούς του Newbie διατύπωσα, όσο αφελείς κι αστείοι αν φαίνονται σε κάποιους.
Καλά  :knockinb: σε όλους

Ετσι ακριβώς όπως τα γράφεις είναι!

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Ένιωθα πολύ πιασμένος σήμερα οπότε είπα να πάω για μια χαλάρωση...Πέρασα από τον Σάκη... εντάξει τον πέτυχα κοντά στο κλείσιμο. Κοπέλες παρούσες 2 κοντά στο κλείσιμο: η Αλεξάνδρα και η Μελίνα (με αλφαβητική σειρά!). Αν και θέλω κάποια στιγμή να dokimaso την Αλεξάνδρα είπα σήμερα να πάω στα δοκιμασμένα...

Μελίνα λοιπόν. Μπήκα στο δωμάτιο, καθαρή πετσετούλα, μπανάκι (που πλάκα πλάκα με χαλάρωσε και το χρειαζόμουνα), και μετά από κανά πεντάλεπτο (περίπου) να 'σου και η Μελινοτάτη. Μασαζάκι επαγγελματικό για όσκαρ και αφού επήλθε η χαλάρωση έπρεπε να τσιτωθώ κιόλας...

Απορώ Μελίνα που την κρύβεις τόση τρέλα... Τα λέμε την επόμενη φορά!

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Αγαπητέ Βασιλι Ζαιτσεφ, πιστεύω να κατανοείς ότι ο εγώ που δεν σε ξέρω και δεν σε χρωστάω δεν έχω κανένα λόγω να σου δώσω 1000 ευρώ και επειδή δεν είμαι ο πατέρας ή ο αδελφός σου, μου είναι εντελώς αδιάφορο αν θα γίνεις ο καλύτερος ή ο χειρότερος μαθητής!

Αν αυτά είναι κατανοητά από εσένα, πιστεύω, αξίζει να διαβάσεις και τα παρακάτω.

Επειδή μου αρέσουν οι άνθρωποι που μιλούν ελέυθερα και θεωρώ άδικο αυτό που έκανες στον εαυτό σου, "Προσωπικά δεν έχω πάει ποτέ σε μασατζίδικο αν και το ήθελα αρχικά. Ήταν και η αφορμή που γράφτηκα στο site. Αλλά αντιμετώπισα χλευαστικά σχόλια όταν ζητούσα πληροφορίες, οπότε και το άφησα", επέλεξε οποιοδήποτε μασαζομαγαζί της Θεσσαλονίκης ή οποιαδήποτε κοπέλα σε οποιοδήποτε μασαζόμαγαζι της Θεεσαλονίκης στείλε μου p.m. και θα σε πάω εγώ. Ελπίζω να το κάνεις, προσεκτικά, μετά από μελάτη και με την πολίτιμη βοήθεια που σου δίνουμε με τα γραφόμενα μας όλοι οι συν :fuck1: και ιδιαίτερα ο αγαπητός σε όλυς μας traflejack. Αν πάλι αδυνατείς και σε αυτό, στείλε μου p.m. με τις επιθυμίες και τις επιλογές σου σε γυναίκες και πάλι θα είμαι εδώ να σε βοηθήσω και να σε πάω εγώ εκεί που εσύ επιθυμείς.

Πάντα στην διάθεση σου.

Υ.Γ. Τα γραφόμενα μου για την βιοσωματική εκπαίδευση δεν αποτελούν ειρωνικά σχόλια, αλλά την δική μου ιστορία στα 3 με 3,5 χρόνια που ασχολούμαι με το μασαζο :fuck1:.
Πίστεψε με, αν εξαιρέσουμε το οικονομικό, είναι ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσεις τον χώρο.
Δεν έφαγα πότε πόρτα από πουθενά που δεν πέρασα την πρώτη ή την δεύτερη φορά, δεν έμεινε καμία πόρτα ερμητικά κλειστή για μένα, δεν πήγα πουθενά μόνο για μασάζ αν και σε πολλές περιπτώσεις ήταν το μόνο που με πρόσφεραν και μέχρι στιγμής αν και παντρεμένος αν και "πήρα", όχι την εφημερίδα, αλλά το side παραμάσχαλα και να "γύρναγα", δεν με "έπιασε" η γυναίκα μου.

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
alkinoe εισαι σε ολα ok σωστος αλλά νομιζω οτι πρεπει να περασουμε στην ουσια του φορουμ. Μην μενουμε στα ιδια κ ιδια.

p.s. Αυριο που ειναι κ τεταρτη δεν δινουμε ραντεβουδακι να τα πουμε και απο κοντα στην κοινη μας φιλεναδα ?

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
alkinoe εισαι σε ολα ok σωστος αλλά νομιζω οτι πρεπει να περασουμε στην ουσια του φορουμ. Μην μενουμε στα ιδια κ ιδια.

p.s. Αυριο που ειναι κ τεταρτη δεν δινουμε ραντεβουδακι να τα πουμε και απο κοντα στην κοινη μας φιλεναδα ?
ολες οι φιλεναδες παρεουλα αυριο???  :2funny: :2funny:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

http://[URL unfurl="true"]www.overlap.gr/wp-content/uploads/2012/10/212527-300x167.jpg[/img[/URL]]

mr.bean  με ποιές θα πάμε  :think:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
ολες οι φιλεναδες παρεουλα αυριο???  :2funny: :2funny:

Humax μην με φοβάσαι, για να δει τι καλό παιδί είμαι και εγώ, θα σου χαϊδέψω και την κοιλίτσα..

http://[URL unfurl="true"]www.infokids.gr/wp-content/uploads/2012/02/pregnant-mom-with-friends-575x383.jpg[/img[/URL]]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Να διαλέξω εγώ την  Νίκη την αφράτη που δεν την έχω δοκιμάσει?
ή την θέλει κάποιος από τους δυο σας   :think:

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Να διαλέξω εγώ την  Νίκη την αφράτη που δεν την έχω δοκιμάσει?
ή την θέλει κάποιος από τους δυο σας   :think:

αμαλάχει το κλείνουμε και ρεζερβε για κανα 2ωρο και τσιμπαμε ολες..  :2on1: σαν τον πουτσομεζε... δεν εχει  :uglystupid:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Βασιλ, πάλι έβαλες τα πράγματα σε τάξη-ίσως να παρεξηγήθηκαν κάποιοι αλλά η  αλαζονεία εκεί οδηγεί-και έδωσες  μια βαθυστόχαστη ανάλυση.
Σε παραδέχομαι ξανά  και χάνεις που δεν πας για ένα μασαζάκι.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Φίλοι μου, επίσκεψη στον Σάκη-ο τύπος είναι πολύ άτομο-και επιλογή προγράμματος. Πέρασα καλά με Αλεξάνδρα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΡΛΑΒΑΝΤΖΑΣ, θα μας δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες- αναλυτικές περιγραφές,
για να πληροφορήσεις όλους τους νέους συναγωνιστές σου..  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom