Καλησπερα σε ολους!Αν και παλιος στο σα'ι'τ(και στο χωρο του ΜΑΣΑΖ,ΚΑΛΛ ΓΚΕΡΛ,ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ)..λιγες δημοσιευσεις λογω του οτι οταν ειχα να πω κατι καινουργιο σε ενημερωση το εκανα χωρις πολλα λογια ενω απο την αλλη υπαρχει πολυ μυστικισμος οταν ρωτας και μονο 1-2 εδωσαν καποια πληροφορια.Αφου λοιπον πηρα παραμασχαλα τον αγγελιοφορο πηρα με σειρα τα τηλ ωσπου επεσα σε αυτο της Δωδεκανησου.Κλειστηκε το ραντεβου και να μαι λιγο πιο διπλα απο τον ΟΑΕΔ.Υποδοχη-υπευθυνες δυο κυριες μεγαλουτσικης ηλικιας 35-40 η μια και 45 περιπου η αλλη.Μετα την σχετικη ανακριση που δεν ηταν ιδιαιτερα αυστηρη(ειδικα αν δειξεις οτι δεν εισαι νεος στο αθλημα)προχωρας στην παρουσιαση τον νεανιδων.5 απο τις οποιες ειδα τις 4(η 5η ηταν σε δωματιο).Μια ξενη μετριας εμφανισης αδυνατη και 3 ελληνιδες παλι μετριες,λιγο γεματες και αδιαφορες ολες 25-30..αλλα αφου πηγα ειπα να ριξω μια ντουφεκια.Οι τιμες οι γνωστες 40-60-80 και αν καποιος ειναι βιαστικος χωρις μασαζ 30-50-70.Επελεξα την Μαρια(μονο αυτης το ονομα συγκρατησα για να αναφερω)μελαχρινη,μετριου αναστηματος,λιγα πιασηματα,χαλαρη και σχετικα μεγαλο στηθος 2-3.Στο δωματιο..μασαζ μετριο..φιλια οχι..πιπα μονο με προφυλακτικο και αυτη μετρια με πολυ χερι(μου τον επαιζε)ειδη ειχα αρχισει να κλαιω τα λεφτα μου..και στον αγωνα μια απο τα ιδια.ΞΕΠΕΤΑ η κατασταση.Δεν πληρωνω 80 για αυτη την αντιμετωπιση οποτε Χ απο εμενα για την συγκεκριμενη.Ο χωρος πολυ ωραιος και καθαρος οπως και πολυ ευγενικες οι κυριες τις υποδοχης(μου δημιουργησαν μεγαλυτερες προσδοκιες)..