Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16

Παραπονιάρικο, ξεπαρπονιάρικο δεν μας θέλει για παρέα ο Αγαπητός Humax, mr.bean   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αν εχει παλι τιμωρία απο την κυρα του... ας προσεχε !!!! να ειναι πιο φρονιμο αγορακι  :2funny:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΡΛΑΒΑΝΤΖΑΣ, θα μας δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες- αναλυτικές περιγραφές,
για να πληροφορήσεις όλους τους νέους συναγωνιστές σου..  :think:
Φίλε, το έγραψα  ότι επέλεξα την Αλεξάνδρα που με άρεσε από την πρώτη στιγμή αν και ήταν και η Μελίνα εκεί για την όποια διαβάζω όλο τα καλυτέρα και αναρωτιέμαι αν η Αλεξάνδρα με άριστα το δέκα παίρνει από μένα 9,5 η Μελίνα τη παραπάνω περιποίηση παρέχει.
Α ήταν και μια άλλη κοπέλα που δεν τη θυμάμαι γιατί λίγο ζαλίστηκα.
Αυτά τη άλλο να γράψω.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Φίλε, το έγραψα  ότι επέλεξα την Αλεξάνδρα που με άρεσε από την πρώτη στιγμή αν και ήταν και η Μελίνα εκεί για την όποια διαβάζω όλο τα καλυτέρα και αναρωτιέμαι αν η Αλεξάνδρα με άριστα το δέκα παίρνει από μένα 9,5 η Μελίνα τη παραπάνω περιποίηση παρέχει.
Αυτά τη άλλο να γράψω.
΄

Αγαπητέ , νομίζω, δεν βοηθάς με μονολεκτικές προτάσεις στην ενημέρωση των νέων συναγωνιστών σου.

Για να σου δώσω να καταλάβεις τι Θα μπορέσες να γράψεις για βοηθήσεις με τις ν κριτικές- παρουσιάσεις σου τους άλλους νέους σαν και εσένα συναγωνιστές, διάβασε πριν μια- δύο σελίδες παρουσιάση του Ακεραν, πριν 5,6 σελίδες 2 παρουσιάσεις του mr_bean και πολύ παλαιότερς δικές μου.

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
839
Πόντοι
96
Αυτά τη άλλο να γράψω.
Τι άλλο να γράψεις?

Να περιγράψεις την κοπέλα που διάλεξες: εθνικότητα, διαστάσεις, ηλικία, σωμα εμφανιση και

Να αξιολογήσεις καθε ένα από τα επι μερους τμήματα του προγράμματος που επέλεξες με όσο γίνεται πιο αντικειμενικό τρόπο.

Και επειδή ρωτάς τι παραπάνω κάνει η Μελίνα θα ήθελα να μου πείς αν η Αλεξάνδρα κανει και αυτή αυταρχικό!  :s&m_1:

Pavloukos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Και επειδή ρωτάς τι παραπάνω κάνει η Μελίνα θα ήθελα να μου πείς αν η Αλεξάνδρα κανει και αυτή αυταρχικό!  :s&m_1:

:2funny: :2funny: :2funny:

Αχ ρε Μελίνα! Ότι θα γινόσουν και η βασίλισσα του αυταρχικού στην Θεσσαλονίκη δεν το περίμενα!  :s&m_2:  :grin:

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Γιατί του την πέφτετε έτσι του ανθρώπου; Αυτά ήθελε, αυτά έγραψε. Κι εγώ δεν είμαι υπερ των γαργαλιστικών περιγραφών, όπως το ανέλυσα παλιότερα. Ούτε και υπάρχει και συγκεκριμένη φόρμα ελέγχου, που πρέπει να συμπληρωθεί. Αν κάποιος θέλει να ρωτήσει κάτι συγκεκριμένο, ας το κάνει.

Ειδικά για τις συγκεκριμένες έχουμε γεμίσει μπουχτίσει από σχόλια και περιγραφές. Τόσο πολύ πιά νοιώθετε την έλλειψη της περιγραφής του (ας πούμε) 'νέου';

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
839
Πόντοι
96
Δεν είναι οτι διψαμε για ενημέρωση ειδικα για τις συγκεκριμενες αλλα πρέπει κάποια στιγμή  να μάθουν αυτοι που ζητάνε ενημερωση  να δίνουν κιόλας. Οσο για τη φορμα που λές ,την ετοιμάζω...

kokinoskoufitsa

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους!Αν και παλιος στο σα'ι'τ(και στο χωρο του ΜΑΣΑΖ,ΚΑΛΛ ΓΚΕΡΛ,ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ)..λιγες δημοσιευσεις λογω του οτι οταν ειχα να πω κατι καινουργιο σε ενημερωση το εκανα χωρις πολλα λογια ενω απο την αλλη υπαρχει πολυ μυστικισμος οταν ρωτας και μονο 1-2 εδωσαν καποια πληροφορια.Αφου λοιπον πηρα παραμασχαλα τον αγγελιοφορο πηρα με σειρα τα τηλ ωσπου επεσα σε αυτο της Δωδεκανησου.Κλειστηκε το ραντεβου και να μαι λιγο πιο διπλα απο τον ΟΑΕΔ.Υποδοχη-υπευθυνες δυο κυριες μεγαλουτσικης ηλικιας 35-40 η μια και 45 περιπου η αλλη.Μετα την σχετικη ανακριση που δεν ηταν ιδιαιτερα αυστηρη(ειδικα αν δειξεις οτι δεν εισαι νεος στο αθλημα)προχωρας στην παρουσιαση τον νεανιδων.5 απο τις οποιες ειδα τις 4(η 5η ηταν σε δωματιο).Μια ξενη μετριας εμφανισης αδυνατη και 3 ελληνιδες παλι μετριες,λιγο γεματες και αδιαφορες ολες 25-30..αλλα αφου πηγα ειπα να ριξω μια ντουφεκια.Οι τιμες οι γνωστες 40-60-80 και αν καποιος ειναι βιαστικος χωρις μασαζ 30-50-70.Επελεξα την Μαρια(μονο αυτης το ονομα συγκρατησα για να αναφερω)μελαχρινη,μετριου αναστηματος,λιγα πιασηματα,χαλαρη και σχετικα μεγαλο στηθος 2-3.Στο δωματιο..μασαζ μετριο..φιλια οχι..πιπα μονο με προφυλακτικο και αυτη μετρια με πολυ χερι(μου τον επαιζε)ειδη ειχα αρχισει να κλαιω τα λεφτα μου..και στον αγωνα μια απο τα ιδια.ΞΕΠΕΤΑ η κατασταση.Δεν πληρωνω 80 για αυτη την αντιμετωπιση οποτε Χ απο εμενα για την συγκεκριμενη.Ο χωρος πολυ ωραιος και καθαρος οπως και πολυ ευγενικες οι κυριες τις υποδοχης(μου δημιουργησαν μεγαλυτερες προσδοκιες)..  :think:

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου αν μπορεί να μου πει καποιος κάποια συγκεκριμένη κορασίδα
η οποία να κάνει καλό μασαζ; Δεν με ενδιαφέρει εμφάνιση και οι επιδόσεις στον αγώνα απλά θέλω
καλό μυοχαλάρωμα.

mindthess

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου αν μπορεί να μου πει καποιος κάποια συγκεκριμένη κορασίδα
η οποία να κάνει καλό μασαζ; Δεν με ενδιαφέρει εμφάνιση και οι επιδόσεις στον αγώνα απλά θέλω
καλό μυοχαλάρωμα.

Μαλλον η κοπελα που ζητας ειναι η Ελενα(νομιζω την λενε) ατην Βασ.Ηρακλειου....
Εχω αδικο συνάδερφοι?

mindthess

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους!Αν και παλιος στο σα'ι'τ(και στο χωρο του ΜΑΣΑΖ,ΚΑΛΛ ΓΚΕΡΛ,ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ)..λιγες δημοσιευσεις λογω του οτι οταν ειχα να πω κατι καινουργιο σε ενημερωση το εκανα χωρις πολλα λογια ενω απο την αλλη υπαρχει πολυ μυστικισμος οταν ρωτας και μονο 1-2 εδωσαν καποια πληροφορια.Αφου λοιπον πηρα παραμασχαλα τον αγγελιοφορο πηρα με σειρα τα τηλ ωσπου επεσα σε αυτο της Δωδεκανησου.Κλειστηκε το ραντεβου και να μαι λιγο πιο διπλα απο τον ΟΑΕΔ.Υποδοχη-υπευθυνες δυο κυριες μεγαλουτσικης ηλικιας 35-40 η μια και 45 περιπου η αλλη.Μετα την σχετικη ανακριση που δεν ηταν ιδιαιτερα αυστηρη(ειδικα αν δειξεις οτι δεν εισαι νεος στο αθλημα)προχωρας στην παρουσιαση τον νεανιδων.5 απο τις οποιες ειδα τις 4(η 5η ηταν σε δωματιο).Μια ξενη μετριας εμφανισης αδυνατη και 3 ελληνιδες παλι μετριες,λιγο γεματες και αδιαφορες ολες 25-30..αλλα αφου πηγα ειπα να ριξω μια ντουφεκια.Οι τιμες οι γνωστες 40-60-80 και αν καποιος ειναι βιαστικος χωρις μασαζ 30-50-70.Επελεξα την Μαρια(μονο αυτης το ονομα συγκρατησα για να αναφερω)μελαχρινη,μετριου αναστηματος,λιγα πιασηματα,χαλαρη και σχετικα μεγαλο στηθος 2-3.Στο δωματιο..μασαζ μετριο..φιλια οχι..πιπα μονο με προφυλακτικο και αυτη μετρια με πολυ χερι(μου τον επαιζε)ειδη ειχα αρχισει να κλαιω τα λεφτα μου..και στον αγωνα μια απο τα ιδια.ΞΕΠΕΤΑ η κατασταση.Δεν πληρωνω 80 για αυτη την αντιμετωπιση οποτε Χ απο εμενα για την συγκεκριμενη.Ο χωρος πολυ ωραιος και καθαρος οπως και πολυ ευγενικες οι κυριες τις υποδοχης(μου δημιουργησαν μεγαλυτερες προσδοκιες)..  :think:

Με την εν λογο κοπελα εχω περασει και εγω..και περασα πολυ καλα. τοσο που ξαναπηγα.
Οι αποψεις παντα και για ολες διισταντε...

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
Μαλλον η κοπελα που ζητας ειναι η Ελενα(νομιζω την λενε) ατην Βασ.Ηρακλειου....
Εχω αδικο συνάδερφοι?

Έχεις πμ.

Με την εν λογο κοπελα εχω περασει και εγω..και περασα πολυ καλα. τοσο που ξαναπηγα.
Οι αποψεις παντα και για ολες διισταντε...

Είναι φυσικό να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις μιας και όλα είναι θέμα χημείας με την κοπέλα.
Αν υπάρχει θα περάσεις καλά αν όχι τότε απλά δεν ξαναπάς.
Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που όλοι θα έχουν να πουν άσχημα λόγια. Τότε να ανυσηχείς.

Pavloukos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
καλό μυοχαλάρωμα.

Πάρα πολύ καλό μασαζ κάνει και η Μαργκό, που αυτήν την περίοδο, αν δεν κάνω λάθος, βρίσκεται στο Edelweiss.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Σε κάτι  ωραία μάτια που γυαλίζουν τρελά!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μην παραπλανείσ τον κόσμο alkinoe αφού το ξέρεις πως είμαι φρί!!!!  :s&m_2:

Stories