treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Και να συμπληρώσουμε τα τηλέφωνα από τα 13 (Αγ. Πάντων) και 14(Lidl) που δεν είχαν συμπεριληφθεί.
Αντίστοιχα:
και
Αντίστοιχα:
και
Λανθασμένη (και λίγο τεμπέλικη) προσέγγιση κάνεις κατά τη γνώμη μου:
- Πρώτον διότι πολύ συχνά οι κοπέλλες ανακυκλώνονται από μαγαζί σε μαγαζί.
- Δεύτερον διότι το ΄καλύτερο μαγαζί' έχει μεγάλο βαθμό υποκειμενικότητας, και είναι συνάρτηση των κοριτσιών που διαθέτει τη δεδομένη στιγμή.
- Τρίτον, αν κάποιος σου απαντήσει, αμέσως ελέγχεται για την αντικειμενικότητα της κρίσεως του. Πιστεύω κανείς (εκτός κι αν έχει προσωπικά συμφέροντα) δεν θα εκτίθετο λέγοντας 'το τάδε μαγαζί'
- Τέταρτον, το να περιμένεις να σου απαντήσουν πολλοί είναι τουλάχιστον αφελές και (ίσως) αλαζονικό. Αυτό και δεν μπορεί να γίνει και δεν πρέπει να γίνει.
- Πέμπτον, ένα σημαντικό στοιχείο της ενασχόλησης με το σπορ είναι και η προσωπική έρευνα.
Για όλα αυτά το ερώτημα σου μάλλον θα μείνει αναπάντητο. Μην το θεωρήσεις όμως σαν απαξίωση απέναντι στον 'πρωτάρη'. Απ' ότι βλέπω δε ο πρωτάρης έχει κάνει κάποια προεργασία (αλήθεια, με ποιά κριτήρια κοκκίνησες τα συγκεκριμένα μαγαζιά?)
Το κατάλαβα και το επισήμανα βεβαίως ότι έκανες μια προεργασία πράγμα που-τουλάχιστον σ' εμένα-δημιουργεί μια συμπάθεια. Σε ρώτησα μάλιστα με ποιά κριτήρια έκανες την επιλογή σου, πραγματικά μου κίνησε το ενδιαφέρον.Σε ευχαριστω έστω και για αυτήν την απάντηση σου!
Κοσκίνησα τα παραπάνω μαγαζιά ύστερα απο δικιά σου αναφορά - (δεν ειναι prive ).Ειναι σελιδα 1654. Βλέπεις οτι πριν ποστάρω εκανα μια μικρή μέλετη :-) !
συμφωνούμεΔεν γνωρίζω πολλά απο μασατζικα! Το να δώσω 60 - 80 Euro και 1ον) να μην μου αρέσουν τα κορίτσα και 2ον) ουτε το μασαζ θεωρώ οτι ειναι πεταμένα λεφτα! Εξάλλου το μασαζ δεν ειναι κορυφαίου και υψηλοτάτου επιπέδου ωστε να πω χαλάλι τα 60 Euro - αν κάνω λαθος θα χαρώ να με διορθώσετε! Οσον αφορά τα σχολια σου πρώτον, δεύτερον και πέμπτον θα συμφωνήσω!
Ίσως, προσπαθώντας να είμαι κάπως σύντομος, δεν εξέφρασα σωστά αυτό που είχα κατά νου. Πρώτον θα σε διορθώσω λίγο: Ζήτησες επιπλέον και αυτό: "ποιο θα προτείνατε ? Ποιο έχει ποιο ωραία κορίτσια?" Η ερώτηση αυτή είναι αρκετά γενική. Δεν νομίζω ότι τίθεται και σε παρεμφερή thread του forum έτσι γενικά. Κανένα μαγαζί δεν έχει το μονοπώλιο στα άσχημα ή όμορφα κορίτσια, ή στις γεματούλες ή στις πιτσιρίκες. Όλα (υποτίθεται) προσπαθούν να έχουν καλές παρουσίες. Καθώς δε συνήθως σε κάθε μαγαζί εργάζονται αρκετές κοπέλες, συμβαίνει λίγο ως πολύ να βρεις αρκετές 'κατηγορίες'. Αυτό που ήθελα κυρίως να σου πω είναι ότι μάλλον είναι άτοπο να πει κάποιος 'εκεί έχει τα κορίτσια που θέλεις', για όλους αυτούς τους λόγους (με κάποιους από τους οποίους κι εσύ συμφώνησες).Για το τρίτον και τέταρτον επέτρεψέ μου να διαφωνήσω! Στο φόρουμ υπάρχουν σχολια και κριτικές με agencies, οικους ανοχής και τα εκάστοστε κορίτσια που δουλεύουν! Ζήτησα να πληροφορηθώ σε ποια μαγαζία έ χ ο υ ν γυναίκες που δεν είναι milf η γεματούλες! Δεν ζητησα να ενημερωθώ σε ποια μασατζικά να μην παω γιατι έχουν ασχημές/κακές υπηρεσίες. Το να πει κάποιος τη γνώμη του δεν εκτίθεται ουτε δυσφημίζει κάποιο άλλο μαγαζί!
Ναι, σιγά το κονκλάβιο με τις μυστικές του συνεδριάσεις....Από την άλλη μεριά αν τα μασατζίδικα ειναι "ιδιαίτερη περίπτωση" και δεν πρέπει να μιλάμε και πολυ τότε παω πασο! Πρωτάρης βλεπεις και δεν ξέρω και πολλά....
Αδέλφια καλησπέρα!!!
Ερωτηση:
Υπάρχει καποιο μαγαζι του καταλόγου που να εχει χαμηλότερες τιμες απο το κλασσικό 60-70-80;;;
Κάτι πιο φθηνό εστω στο απλό πρόγραμμα.Ο χειμώνας είναι δύσκολος οικονομικα.....
Υπήρχε η Νάνσυ στην Κασσάνδρου που ξεκινούσε από 40€ και ανέβαινε...
Το να πει κάποιος τη γνώμη του δεν εκτίθεται ουτε δυσφημίζει κάποιο άλλο μαγαζί!
Και να συμπληρώσουμε τα τηλέφωνα από τα 13 (Αγ. Πάντων) και 14(Lidl) που δεν είχαν συμπεριληφθεί.
Αντίστοιχα:
και
]
Τα παραπάνω χρειάζονται συστάσεις;
Κατ' αρχήν όχι, αλλά για να πάρεις κάτι παραπάνω μιά ανακρισούλα θα την περάσεις(...)Τώρα όσο για το θέμα ομορφιάς των γυναικών είναιαντικειμενικόυποκειμενικό. Για άλλον είναι όμορφη η μια για άλλον η άλλη.
Τα παραπάνω χρειάζονται συστάσεις;Και να συμπληρώσουμε τα τηλέφωνα από τα 13 (Αγ. Πάντων) και 14(Lidl) που δεν είχαν συμπεριληφθεί.
Αντίστοιχα:
και
Συνήθως όχι, δεν είναι αρκετό. Στα μαγαζιά που λειτουργούν πριβέ:(...)
ΥΓ επίσης δεν έχω καταλάβει την υπόθεση με τις συστάσεις, δηλαδή πρέπει να ξέρω κάποιο όνομα για να το πω στην υποδοχή έτσι ώστε να έχω αυτό που θέλω η τέλος πάντων πως λειτουργεί αυτό το θέμα.
Τουτέστιν πιό εύκολο είναι να ρίξω τη γειτόνισσα που είναι μουνάκι και όταν γαμιέται την ακούν μέχρι και οι απέναντι παρά να καταφέρω να "μου κάνουν το χατήρι" να με δεχτούν στα μασατζίδικα που χρειάζονται συστάσεις και "να με αφήσουν να τους πληρώσω"...Συνήθως όχι, δεν είναι αρκετό. Στα μαγαζιά που λειτουργούν πριβέ:
- ή θα πρέπει να πας στο μαγαζί μαζί με κάποιον γνωστό πελάτη, ο οποίος υποτίθεται ότι εγγυάται για σένα,
- ή αν πάρεις τηλέφωνο και πεις 'λέγομαι έτσι και είμαι φίλος του τάδε πελάτη σας', συνήθως θα σου απαντήσουν 'πες αυτόν τον φίλο σου να μας πάρει τηλέφωνο',
- ή αν γνωρίζεις από προηγούμενο μαγαζί κάποια κοπέλα ΚΑΙ σε θυμάται κι αυτή σαν πελάτη της.
Το δικό μου ποστ πάντως στο "τσουρέκιασμα" πήγαινε. Δεν είναι δυνατόν να πληρώνει ο άλλος χρυσάφι (σε σχέση με τις υπηρεσίες και τη δύσκολη εποχή μας) και να του πρήζουν τα ούμπαλα με τις συστάσεις κλπ.Bλέπω το "τσουρέκιασμα αρχιδιών" συνεχίζεται....
για ένα μασάζ θα πάει ο άνθρωπος,δεν πάει να βρει δουλειά στην Morgan Stanley στο λονδίνο...
Συμφωνώ, ε όχι και να πάω και καλά με εγγυητή-νομίζω πως δεν κάνω κατάθεση στην τράπεζα-η να αρχίζω τα συνθήματα-παρασυνθήματα-πάει καιρός που τελείωσα το στρατιωτικό μου-.Το δικό μου ποστ πάντως στο "τσουρέκιασμα" πήγαινε. Δεν είναι δυνατόν να πληρώνει ο άλλος χρυσάφι (σε σχέση με τις υπηρεσίες και τη δύσκολη εποχή μας) και να του πρήζουν τα ούμπαλα με τις συστάσεις κλπ.
Ρώτησε, απάντησα, όσο μπορούσα λιτά και ουσιαστικά. Αν αυτό θεωρείται τσουρέκιασμα ή φέρω εγώ κάποια ευθύνη που κάποια μαγαζιά λειτουργούν μ' αυτόν τον τρόπο, να με συγχωρείτε.(...)Επίσης δεν έχω καταλάβει την υπόθεση με τις συστάσεις, δηλαδή πρέπει να ξέρω κάποιο όνομα για να το πω στην υποδοχή έτσι ώστε να έχω αυτό που θέλω η τέλος πάντων πως λειτουργεί αυτό το θέμα.