Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (8 μέλη και 36 επισκέπτες)

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Πάντως μεγάλη απωλειαη Ηρω. Ας της ευχηθουμε καλή τύχη και να την ευχαριστισουμε για τις υπηρεσίες της. Να είσαι καλά κοπέλα μου και να περνας καλά. Ξέρω οτι παρακολουθεις το σαιτ.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Αυτά τα στέφανα που φτιάχτηκαν με άνθη,
κάθε λουλούδι έχει γίνει αγκάθι.
Αυτά τα στέφανα που κάποτε μας σμίξαν,
γίναν θηλιές και την αγάπη μας την πνίξαν!

Βλέπω μπροστά στα εικονίσματα τα στέφανα,
σαν ορφανά του χωρισμού μας τη βραδιά.
Κι ενώ με πίκρα αναρωτιέμαι τι σου έκανα,
σαν δακρυσμένη με κοιτάζει η Παναγιά,
σαν δακρυσμένη με κοιτάζει η Παναγιά.

aristos238

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
26
Πόντοι
1
καμια βοηθεια για το Resort  Βασ. Ολγας  44 :helpplea: :helpplea:
και σε προσωπικο μηνυμα δεν εχω προβλημα!!! :helpplea: :helpplea:

ggg69

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα , κανένα νεότερο από seven μεριά ή από το παρακάτω στην όλγας του αδελφού?

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλησπέρα!μπορεί να μου πεί κανένας τι παίζει με το παράρτημα της β.ολγας(πάνω από SEVEN),που βρίσκεται επίσης β.όλγας και ντεμέκ έχει πιο πολλές υπηρεσίες(τζακούζι κ.α.)?Αξίζει η όχι?
καλησπέρα , κανένα νεότερο από seven μεριά ή από το παρακάτω στην όλγας του αδελφού?
Μάααλιστα. 2ο μήνυμα μετά από 4 χρόνια, με την ίδια απορία... Τυχαίο; Χα!

ggg69

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
όχι ρε εσύ απλά στάλθηκε κατά λάθος δύο φορές!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
αφού είναι όλες γκομενιασμένες!
τί ύφος να έχουν....

ggg69

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
να πω την αλήθεια μόνο αυτά τα δύο μαγαζιά έχω επισκεφτεί μέχρι στιγμής αρκετές φορές , οπότε μάλλον τους ....έχω συνηθίσει! προτείνεις κάτι καλλύτερο από τα πολλά μέρη που λέγονται εδώ?  

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
να πω την αλήθεια μόνο αυτά τα δύο μαγαζιά έχω επισκεφτεί μέχρι στιγμής αρκετές φορές , οπότε μάλλον τους ....έχω συνηθίσει! προτείνεις κάτι καλλύτερο από τα πολλά μέρη που λέγονται εδώ? 
Λογικά τότε πρέπει να μας πεις εσύ κανα νέο...Τι ρωτάς, αφού είσαι πιό ενημερωμένος...

ggg69

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
δεν κατάλαβες , είπα αν υπάρχει κάτι καλύτερο σε σχέση με τα μαγαζιά που προανέφερα . πάντως από άποψη καθαριότητας μάλλον παίρνουν άριστα.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
δεν κατάλαβες , είπα αν υπάρχει κάτι καλύτερο σε σχέση με τα μαγαζιά που προανέφερα . πάντως από άποψη καθαριότητας μάλλον παίρνουν άριστα.

έχεις γαμήσει καμία εκεί μέσα?

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Το τι ρώτησες φαίνεται ξεκάθαρα στην αρχή της σελίδας. Το γιατί το ρώτησες είναι το θέμα...

ggg69

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
κοίτα το γαμήσι δεν το επιδιώκω σε αντίθεση ίσως με την πλειοψηφία εδώ μέσα! από εκεί και πέρα το θέμα είναι να υπάρχουν καλά κορμιά και ακόμα καλυτερες διαθέσεις από τις κοπέλες! φυσικά μέχρι εκεί που θέλει ο πελάτης όπως εγώ.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
κοίτα το γαμήσι δεν το επιδιώκω σε αντίθεση ίσως με την πλειοψηφία εδώ μέσα! από εκεί και πέρα το θέμα είναι να υπάρχουν καλά κορμιά και ακόμα καλυτερες διαθέσεις από τις κοπέλες! φυσικά μέχρι εκεί που θέλει ο πελάτης όπως εγώ.

σαν προσπέκτους ξενοδοχείου μου φαίνεται αυτό....

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095
καλά κάνεις αδερφέ....το γαμήσι είναι για τους διεστραμμένους

ggg69

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
έτσι ειναι γούστα είναι αυτά για που θες να τον βάζεις , πάντως σίγουρα το ξανασκέφτεσαι άν... σκέφτεσαι με το πάνω κεφάλι να γαμήσεις ότι έχει πάρει η ....μισή θεσσαλονίκη ε?
συνέχεια σε μια άλλη κουβέντα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom