ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.440
- Πόντοι
- 34.538
Ακου REPUBLIC 100,3.ακουσα νεες αφιξεις στο edelweis
εχει παει κανεις να μας πει???
Θα τις ανακοινωσουν εκει.
Ακου REPUBLIC 100,3.ακουσα νεες αφιξεις στο edelweis
εχει παει κανεις να μας πει???
καλησπέρα!μπορεί να μου πεί κανένας τι παίζει με το παράρτημα της β.ολγας(πάνω από SEVEN),που βρίσκεται επίσης β.όλγας και ντεμέκ έχει πιο πολλές υπηρεσίες(τζακούζι κ.α.)?Αξίζει η όχι?
Μάααλιστα. 2ο μήνυμα μετά από 4 χρόνια, με την ίδια απορία... Τυχαίο; Χα!καλησπέρα , κανένα νεότερο από seven μεριά ή από το παρακάτω στην όλγας του αδελφού?
Χα! Λοιπόν, το νεότερο είναι ότι πρέπει να μειώσουν τις τιμές στο μισό και να κόψουν την ξυνίλα και το ύφος που κουβαλάνε.όχι ρε εσύ απλά στάλθηκε κατά λάθος δύο φορές!
Λογικά τότε πρέπει να μας πεις εσύ κανα νέο...Τι ρωτάς, αφού είσαι πιό ενημερωμένος...να πω την αλήθεια μόνο αυτά τα δύο μαγαζιά έχω επισκεφτεί μέχρι στιγμής αρκετές φορές , οπότε μάλλον τους ....έχω συνηθίσει! προτείνεις κάτι καλλύτερο από τα πολλά μέρη που λέγονται εδώ?
δεν κατάλαβες , είπα αν υπάρχει κάτι καλύτερο σε σχέση με τα μαγαζιά που προανέφερα . πάντως από άποψη καθαριότητας μάλλον παίρνουν άριστα.
Το τι ρώτησες φαίνεται ξεκάθαρα στην αρχή της σελίδας. Το γιατί το ρώτησες είναι το θέμα...δεν κατάλαβες , είπα αν υπάρχει κάτι καλύτερο σε σχέση με τα μαγαζιά που προανέφερα . πάντως από άποψη καθαριότητας μάλλον παίρνουν άριστα.
κοίτα το γαμήσι δεν το επιδιώκω σε αντίθεση ίσως με την πλειοψηφία εδώ μέσα! από εκεί και πέρα το θέμα είναι να υπάρχουν καλά κορμιά και ακόμα καλυτερες διαθέσεις από τις κοπέλες! φυσικά μέχρι εκεί που θέλει ο πελάτης όπως εγώ.
Μάλιστα κύριε... πελάτα!(....) ο πελάτης όπως εγώ.
καλά κάνεις αδερφέ....το γαμήσι είναι για τους διεστραμμένουςκοίτα το γαμήσι δεν το επιδιώκω σε αντίθεση ίσως με την πλειοψηφία εδώ μέσα! από εκεί και πέρα το θέμα είναι να υπάρχουν καλά κορμιά και ακόμα καλυτερες διαθέσεις από τις κοπέλες! φυσικά μέχρι εκεί που θέλει ο πελάτης όπως εγώ.
Σωστά, είναι αργά και πρέπει ν' ανοίξετε αύριο κατά τις 11...(...)συνέχεια σε μια άλλη κουβέντα.