Παλιότερα δεν ήμουν τόσο "δικτυωμένος"... Λέμε τώρα... όχι ότι τώρα είμαι ο Ντίλινγκερ των μασάζ...
who the fuck is ντιλινγκερ ?
τα σειβ μου !
Παλιότερα δεν ήμουν τόσο "δικτυωμένος"... Λέμε τώρα... όχι ότι τώρα είμαι ο Ντίλινγκερ των μασάζ...
Μέχρι πριν λίγους μήνες λειτουργούσε ακόμα, στη Μπότσαρη, όμως η κυρία πλαδάρεψε αρκετά τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα...Λειτουργούσε παλιότερα μασατζίδικο με όνομα στο θυροτηλέφωνο Ρίζος. Λειτουργεί ακόμα? Ξέρει κανείς τίποτε?
Kαλημέρα ironjzΜέχρι πριν λίγους μήνες λειτουργούσε ακόμα, στη Μπότσαρη, όμως η κυρία πλαδάρεψε αρκετά τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα...
Σαν το "με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω"??? Καλή η πλάκα... αλλά όχι δυστυχώς εγώ δεν ξέρω κάτι σχετικό!
ακουσες για σιτεμενη κ ξεπροβαλες
Όταν ακούω για 40+ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ!!!!
Ο Ντίλινγκερ ήταν διαβόητος ληστής τραπεζών. Πως το φαντάζεσαι να είσαι ο Ντίλινγκερ των μασατζίδικων?
Την καλημέρα μου ΑΡΧΗΓΕ, ευχαριστώ για ενημέρωση, την καλημέρα μου dokimazo.Κλέβω τις καρδιές των κοριτσιών βρε...
alkinos χαίρομαι που κάποιος συνεχίζει το σπορ... εγώ αυτόν τον καιρό είμαι λίγο στριμωγμένος...
'ΑρχονταςΚαλησπέρα παιδιά,επίσκεψη βασίλη κωλέτη,υποδοχή από εύα....τρανσέξουαλ με τα όλα της...προτιμήθηκε η Λένα, καλό μωράκι,φιλότιμο,βυζάκι πολύ μικρό, πολύ καλό κορμάκι αλλά αγύμναστο...αρχίσαμε,με μια δυνατή πίπα,με καλό ρούφηγμα...το κορίτσι έχει αδυναμία στο γλύψιμο...το γουστάρει.μου σαλιάριζε τα αρχίδια σαν να έγλυφε λιωμένο παγωτό...σούπερ...ο δεύτερος γύρος σπρώξιμο και κατάθεση στο προσωπάκι της...εγώ την έχυνα και το κοριτσάκι με παρακαλούσε να τον βάλει στο λαρύγγι της...γενικά καλή επιλογή και φυσικά vfm. Παίδες όσο μπορείτε γαμάτε...πόρνες,μασατζούδες,παντρεμένες,ανύπαντρες,χήρες...ότι γεννήθηκε για να γαμηθεί...άλλωστε από παλιά το σύνθημα ήταν ένα ''make love not war'' και για να μην γίνομαι τόσο πεζός...σ'αυτήν την ζωή έχει μεγάλη σημασία να αγαπήσει κανείς πολύ...να μπορεί να απολαμβάνει τον πρωινό καφέ και να έχει ένα πρόσωπο να χαμογελάει όταν γυρίζει σπίτι του...να έχετε πάντα το πίσω μέρος του μυαλού σας ότι ποτέ δεν θα μάθουμε για πόσους έχουν γίνει πουτάνες οι γυναίκες μας όμως σίγουρα θα καταλάβουμε πόσο μπόρεσαν να μας αγαπήσουν με τα ελαττώματα μας.
ενταξει αυτο αντιμετωπιζεται τα ατιμα τα χρονια που περασαν δεν αντιμετωπιζονται .
αν θυμαμαι καλά (καθότι και πορνόΠΑΠΟΣ) είναι στη Μπότσαρη κοντά σε ένα βενζινάδικο (κατεβαίνοντας αριστερά σε ποιο ύψος δε θυμαμαι)....
η κυρία είναι μια πρώην μασατζού του Σταύρου που μετά το κλείσιμο των μαγαζιών, άνοιξε μόνη της εκεί...
Για να μην παραπονιεσαι ¨υψος 1,65 , κιλα κοντα στα 60 ( τωρα αν απο τον Σεπτεμβρη εβαλε κανενα κιλο δεν μπορω να το ξερω , ) , βυζι 2αρι , μαλι βαμμενο ξανθο , ηλικια 40 +++++ .Για οποιες αλλες πληροφοριες στη διαθεση σου με pm .τελικα μια περιγραφη εμφανισης μπορει να δωθει?
υψος, κιλα, μαλια,βυζια,ηλικια