Καλημέρα παιδιά, επίσκεψη προχτες λαδάδικα,εκπληκτικός χώρος, μαρία στη υποδοχή,με ανέκρινε κανονικά, εγώ πήγα αφού μου έδωσε το τηλέφωνο συναθλητής από εδώ, η μαρία μου είπε ότι εκεί πηγαίνουν μόνο αφού τους έχει τηλεφωνήσει κάποιος και σε έχει συστήσει...αλλά παρόλα αυτά με εμπιστεύτηκε και πήγαμε στο παρασύνθημα...Ο χώρος πραγματικά απίθανος...ο καλύτερος της Θεσσαλονίκης με διαφορά...της Μαριάννας δεν λέει μία μπροστά σ΄αυτό. Τα κορίτσια 3, όμορφα ρωσάκια, όλα με στολή νοσοκόμας κοντή να φαίνονται οι ζαρτιέρες...σούπερ καυλάκια...ζήτησα καλό μασάζ και βλέπουμε...Μου έστειλε λοιπόν την Ναταλί, ένα ρωσάκι γύρω στα 25, πολύ ωραίο βυζί,3αρι,φυσικό.Λίγο κοιλίτσα...εμένα με καυλώνει αυτό και πάρα πολύ καλό προσωπάκι...Ντους απίθανο με καυτό νερό, επιβλητικός χώρος μέσα,πεντακάθαρος,φοβερά...το κοριτσάκι μου έκανε ένα γαμάτο δυνατό μασάζ στο σώμα και παράλληλα μου έδινε φιλιά στο λαιμό στο στόμα με γλώσσα, σε κάποια στιγμή μου φιλούσε τον κώλο...γύρισμα μπροστά και μου έκανε μια φοβερή πίπα μάγκες...ήταν σούπερ...δεν πήγα στο τελευταίο πρόγραμμα αν και το μωράκι ήτανε καυλωμένο όμως δεν ήθελα παραπάνω...ίσως την άλλη φορά...τιμές 60-80-100. Καλή χρονιά και να γαμάτε γιατί χανόμαστε.