Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Καλημέρα και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους με ΥΓΕΙΑ πάνω από όλα και καλύτερα  :knockinb:, σε προσιτές τιμές.

ΠΟΛΎ ΗΣΥΧΊΑ έχει πέσει στην πιάτσα, γμτ.
Όλο οι ίδιες και οι ίδιες αναφέρονται.

Καμία νέα ανακάλυψη  :kissass: κανέις συν :knockinb:?

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
καλημερα πεσαν ο τιμες πολυ Νασια φουλ  :knockinb: 60 ευρα! ΔΕΝ κανει ακαπωτο ΔΕΝ αφηνει να τελειωσεις πουθενα πανω της

pouto

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Καλημέρα pouto

Η Μαριάννα  η μασαζο επιχειρηματίας είναι σε κάθετη της Κων.Καραμανλή( πρώην Ν.Εγνατία) στο επίπεδο του Ιπποκράτειου.
Ευχαριστώ Alkino,το τηλέφωνο της προφανώσ λήγει σε .........791;

vevrier

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
526
Πόντοι
81
σιγά μην δεν κάνει η νάσια ακάποτη  :pipa1: . αποκλειεται, αφου λεει το σαλιο ειναι βαλσαμο

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
οχι, ρε η νάσια δεν κάνει τέτοια.....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μασαζάκι μόνο....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι... σωστά... μόνο μασάζ...  :2funny: :2funny: :2funny:

Πάντως οι εντυπώσεις μου από ιδρύματα Αθηνών που πήγα είναι άριστες... Ωχ Σαλονίκη μου... :headbang:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Kαλημέρα σε όλους.

Να τα πούμε?

nikos.thessaloniki

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2009
Like
187
Πόντοι
1
Καλημέρα παιδιά, επίσκεψη προχτες λαδάδικα,εκπληκτικός χώρος, μαρία στη υποδοχή,με ανέκρινε κανονικά, εγώ πήγα αφού μου έδωσε το τηλέφωνο συναθλητής από εδώ, η μαρία μου είπε ότι εκεί πηγαίνουν μόνο αφού τους έχει τηλεφωνήσει κάποιος και σε έχει συστήσει...αλλά παρόλα αυτά με εμπιστεύτηκε και πήγαμε στο παρασύνθημα...Ο χώρος πραγματικά απίθανος...ο καλύτερος της Θεσσαλονίκης με διαφορά...της Μαριάννας δεν λέει μία μπροστά σ΄αυτό. Τα κορίτσια 3, όμορφα ρωσάκια, όλα με στολή νοσοκόμας κοντή να φαίνονται οι ζαρτιέρες...σούπερ καυλάκια...ζήτησα καλό μασάζ και βλέπουμε...Μου έστειλε λοιπόν την Ναταλί, ένα ρωσάκι γύρω στα 25, πολύ ωραίο βυζί,3αρι,φυσικό.Λίγο κοιλίτσα...εμένα με καυλώνει αυτό και πάρα πολύ καλό προσωπάκι...Ντους απίθανο με καυτό νερό, επιβλητικός χώρος μέσα,πεντακάθαρος,φοβερά...το κοριτσάκι μου έκανε ένα γαμάτο δυνατό μασάζ στο σώμα και παράλληλα μου έδινε φιλιά στο λαιμό στο στόμα με γλώσσα, σε κάποια στιγμή μου φιλούσε τον κώλο...γύρισμα μπροστά και μου έκανε μια φοβερή πίπα μάγκες...ήταν σούπερ...δεν πήγα στο τελευταίο πρόγραμμα αν και το μωράκι ήτανε καυλωμένο όμως δεν ήθελα παραπάνω...ίσως την άλλη φορά...τιμές 60-80-100. Καλή χρονιά και να γαμάτε γιατί χανόμαστε. :pipa2: :kissass2: :pipa3:

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Καλημέρα παιδιά, επίσκεψη προχτες λαδάδικα,εκπληκτικός χώρος, μαρία στη υποδοχή,με ανέκρινε κανονικά, εγώ πήγα αφού μου έδωσε το τηλέφωνο συναθλητής από εδώ, η μαρία μου είπε ότι εκεί πηγαίνουν μόνο αφού τους έχει τηλεφωνήσει κάποιος και σε έχει συστήσει...αλλά παρόλα αυτά με εμπιστεύτηκε και πήγαμε στο παρασύνθημα...Ο χώρος πραγματικά απίθανος...ο καλύτερος της Θεσσαλονίκης με διαφορά...της Μαριάννας δεν λέει μία μπροστά σ΄αυτό. Τα κορίτσια 3, όμορφα ρωσάκια, όλα με στολή νοσοκόμας κοντή να φαίνονται οι ζαρτιέρες...σούπερ καυλάκια...ζήτησα καλό μασάζ και βλέπουμε...Μου έστειλε λοιπόν την Ναταλί, ένα ρωσάκι γύρω στα 25, πολύ ωραίο βυζί,3αρι,φυσικό.Λίγο κοιλίτσα...εμένα με καυλώνει αυτό και πάρα πολύ καλό προσωπάκι...Ντους απίθανο με καυτό νερό, επιβλητικός χώρος μέσα,πεντακάθαρος,φοβερά...το κοριτσάκι μου έκανε ένα γαμάτο δυνατό μασάζ στο σώμα και παράλληλα μου έδινε φιλιά στο λαιμό στο στόμα με γλώσσα, σε κάποια στιγμή μου φιλούσε τον κώλο...γύρισμα μπροστά και μου έκανε μια φοβερή πίπα μάγκες...ήταν σούπερ...δεν πήγα στο τελευταίο πρόγραμμα αν και το μωράκι ήτανε καυλωμένο όμως δεν ήθελα παραπάνω...ίσως την άλλη φορά...τιμές 60-80-100. Καλή χρονιά και να γαμάτε γιατί χανόμαστε. :pipa2: :kissass2: :pipa3:
...ουκρανέζα είναι η Ναταλύ....πράγματι είναι πολύ καλή για ξεκίνημα....

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
739
Πόντοι
96
χρονια πολλα με υγεια φιλοι....ωραιο ακουγεται  τα φωτα σου? θα μας τα δωσεις?

parsifalx

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2011
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
0
Καλή χρονιά, με υγεία κι ευτυχία σε όλους τους εκλεκτούς συναδέλφους.

ANGELOSMA

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα σας και χρονια πολλα . καλη χρονια να εχουμε ολοι μας!!!
υγεια και ευτυχια!!!!
και παντα εννοειτε καλα  :knockinb:  :fuck1:  και ωραιες  :pipa1: ,αντε και  :pipa2:

koulalex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2008
Like
38
Πόντοι
0
καλη χρονια σε ολους να ειναι μια  :knockinb: τερη χρονια και να λιωσουμε τις μασατζουδες στα  :pipa2:

radiohead

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
35
Πόντοι
1
Στον ίδιο χώρο στα Λαδάδικά πριν από 1 εβδομάδα πηρα τη Βίκυ. "Κύπρια" μου πε, ξανθιά πολύ ωραίο πρόσωπο , μέτριο σώμα. Καταπληκτικό μασαζ και καλαμάκι σπεσιαλ..
Καλή χρόνιά

johnathan3

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
χρονια πολλα,και καλη χρονια να'χουμε συντροφοι συν/τες!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom