Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (2 μέλη και 39 επισκέπτες)

tomtsam

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
χρονια πολλα και καλη χρονια με υγεια

darkabio

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
4
Πόντοι
0
Καλή χρονιά σε όλους παιδιά, με υγεία κ επιτυχίες σε όλους τους τομείς. Ψάχνω μια κοπέλα που δούλευε στο μασατζίδικο της Μαριας στη σοφούλη νυν λαδάδικα. Χριστίνα ο όνομά της, μελαχρινή 23-25 περίπου.Όποιος γνωρίζει κάτι ασ ενημερώσει. Ευχαριστώ.

Leopard80

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Like
146
Πόντοι
1
Καλή χρονιά σε όλους παιδιά, με υγεία κ επιτυχίες σε όλους τους τομείς. Ψάχνω μια κοπέλα που δούλευε στο μασατζίδικο της Μαριας στη σοφούλη νυν λαδάδικα. Χριστίνα ο όνομά της, μελαχρινή 23-25 περίπου.Όποιος γνωρίζει κάτι ασ ενημερώσει. Ευχαριστώ.

Επισης μηπως ξερει κανεις να μου πει αν σε αυτο στα λαδαδικα δουλευει και καποια Ευα μια κοντουλα ρωσσιδα μελαχρινη με ωραιο σωματακι 2αρι  :tits2: και μπλε ματια?Παλαιοτερα εθεαθει και ετοιμηθει στου Βασιλη-Κωλετη αλλα και στο μασατζιδικο στη Μοναστηριου10...Ευαχαρστω!

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
107
Πόντοι
376
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
Με καλά  :tits2:, καλές  :pipa2: και καλά  :knockinb:
σε προσιτές τιμές....κορίτσια  :kissass:,
οι εποχές είναι για όλους δύσκολες και πρέπει ολονών να ιδρώσει ο κόλος  :fuck2: για να βγουν τα Euro...

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Στον ίδιο χώρο στα Λαδάδικά πριν από 1 εβδομάδα πηρα τη Βίκυ. "Κύπρια" μου πε, ξανθιά πολύ ωραίο πρόσωπο , μέτριο σώμα. Καταπληκτικό μασαζ και καλαμάκι σπεσιαλ..
Καλή χρόνιά
:thumbsup:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
107
Πόντοι
376
Εμενα παντως δεν μ αρεσε η αρτεμη σαν εξωτερικη εμφανιση.
Η Άρτεμη είναι πολύ γλυκιά κοπέλλα και με  μπόλικα πιασήματα :tits2:, γούστα είναι αυτά.
Αλλά το κορίτσι είναι αστέρι στο  :fuck2:.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
107
Πόντοι
376
Καμιά νέα, βρήκε, ο Βασίλης στην Κωλέττη?
Καμία νέα στον Βασίλη τον smile?
Xρόνια τους πολλά και όλας.
Με τον Μάκη στην Παντελή Χορν τι γίνεται? Ποιά κορίτσια έχει τώρα, είναι ακόμα η Ελπίδο(Δανάη)?
Παρακαλώ ας, ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ που τους έχουν επισκεύτει αυτές τις μέρες!!!!

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Καμιά νέα, βρήκε, ο Βασίλης στην Κωλέττη?
Καμία νέα στον Βασίλη τον smile?
Xρόνια τους πολλά και όλας.
Με τον Μάκη στην Παντελή Χορν τι γίνεται? Ποιά κορίτσια έχει τώρα, είναι ακόμα η Ελπίδο(Δανάη)?
Παρακαλώ ας, ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ που τους έχουν επισκεύτει αυτές τις μέρες!!!!

οχι, ναι , ναι !!!

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
435
Πόντοι
26

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ... :pipa1:  :fuck1: :tits2:

Μαλιστα...το κινητο ειναι το ιδιο ποθ τελ σε ...254???

gourmetkoko

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα και καλή χρονιά! Μία ερώτηση από έναν νέο.
Ποιο κέντρο θα συνιστούσατε για να μυηθεί κάποιος στο άθλημα;
Κατά προτίμηση ανατολικά ή Καλαμαριά...

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.669
Πόντοι
2.356
προφανως τη μαρινα που δε θελει συστασεις

καλη χρονια σε ολους

καλα  :tits:  :tits2: στον  :bigdick: μας

giorgos12s10

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα παιδιά, επίσκεψη προχτες λαδάδικα,εκπληκτικός χώρος, μαρία στη υποδοχή,με ανέκρινε κανονικά, εγώ πήγα αφού μου έδωσε το τηλέφωνο συναθλητής από εδώ, η μαρία μου είπε ότι εκεί πηγαίνουν μόνο αφού τους έχει τηλεφωνήσει κάποιος και σε έχει συστήσει...αλλά παρόλα αυτά με εμπιστεύτηκε και πήγαμε στο παρασύνθημα...Ο χώρος πραγματικά απίθανος...ο καλύτερος της Θεσσαλονίκης με διαφορά...της Μαριάννας δεν λέει μία μπροστά σ΄αυτό. Τα κορίτσια 3, όμορφα ρωσάκια, όλα με στολή νοσοκόμας κοντή να φαίνονται οι ζαρτιέρες...σούπερ καυλάκια...ζήτησα καλό μασάζ και βλέπουμε...Μου έστειλε λοιπόν την Ναταλί, ένα ρωσάκι γύρω στα 25, πολύ ωραίο βυζί,3αρι,φυσικό.Λίγο κοιλίτσα...εμένα με καυλώνει αυτό και πάρα πολύ καλό προσωπάκι...Ντους απίθανο με καυτό νερό, επιβλητικός χώρος μέσα,πεντακάθαρος,φοβερά...το κοριτσάκι μου έκανε ένα γαμάτο δυνατό μασάζ στο σώμα και παράλληλα μου έδινε φιλιά στο λαιμό στο στόμα με γλώσσα, σε κάποια στιγμή μου φιλούσε τον κώλο...γύρισμα μπροστά και μου έκανε μια φοβερή πίπα μάγκες...ήταν σούπερ...δεν πήγα στο τελευταίο πρόγραμμα αν και το μωράκι ήτανε καυλωμένο όμως δεν ήθελα παραπάνω...ίσως την άλλη φορά...τιμές 60-80-100. Καλή χρονιά και να γαμάτε γιατί χανόμαστε. :pipa2: :kissass2: :pipa3:
mporeis na slileis dieuthinsi?sto email mou?

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
749
Πόντοι
96
Καλημέρα παιδιά, επίσκεψη προχτες λαδάδικα,εκπληκτικός χώρος, μαρία στη υποδοχή,με ανέκρινε κανονικά, εγώ πήγα αφού μου έδωσε το τηλέφωνο συναθλητής από εδώ, η μαρία μου είπε ότι εκεί πηγαίνουν μόνο αφού τους έχει τηλεφωνήσει κάποιος και σε έχει συστήσει...αλλά παρόλα αυτά με εμπιστεύτηκε και πήγαμε στο παρασύνθημα...Ο χώρος πραγματικά απίθανος...ο καλύτερος της Θεσσαλονίκης με διαφορά...της Μαριάννας δεν λέει μία μπροστά σ΄αυτό. Τα κορίτσια 3, όμορφα ρωσάκια, όλα με στολή νοσοκόμας κοντή να φαίνονται οι ζαρτιέρες...σούπερ καυλάκια...ζήτησα καλό μασάζ και βλέπουμε...Μου έστειλε λοιπόν την Ναταλί, ένα ρωσάκι γύρω στα 25, πολύ ωραίο βυζί,3αρι,φυσικό.Λίγο κοιλίτσα...εμένα με καυλώνει αυτό και πάρα πολύ καλό προσωπάκι...Ντους απίθανο με καυτό νερό, επιβλητικός χώρος μέσα,πεντακάθαρος,φοβερά...το κοριτσάκι μου έκανε ένα γαμάτο δυνατό μασάζ στο σώμα και παράλληλα μου έδινε φιλιά στο λαιμό στο στόμα με γλώσσα, σε κάποια στιγμή μου φιλούσε τον κώλο...γύρισμα μπροστά και μου έκανε μια φοβερή πίπα μάγκες...ήταν σούπερ...δεν πήγα στο τελευταίο πρόγραμμα αν και το μωράκι ήτανε καυλωμένο όμως δεν ήθελα παραπάνω...ίσως την άλλη φορά...τιμές 60-80-100. Καλή χρονιά και να γαμάτε γιατί χανόμαστε. :pipa2: :kissass2: :pipa3:

θα μου στειλεις το τηλ με μηνυμα? να το επισκεφτω

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.669
Πόντοι
2.356
μια διευκρυνιση για τη μαρια στα λαδαδικα

τοχει ακομα το φουλ 100  :jerking:

ενω τα πιο πολλα μαγαζια πηγαν στα 80  ;)

larry33

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2011
Κριτικές
10
Like
635
Πόντοι
1.525
μια διευκρυνιση για τη μαρια στα λαδαδικα

τοχει ακομα το φουλ 100  :jerking:

ενω τα πιο πολλα μαγαζια πηγαν στα 80  ;)

πολυ ακριβα ρε παιδια τα "διδακτρα"...στην Αθηνα που πηγα προσφατα 70 το φουλ, στο στριπτιτζαδικο 10 ευρω ο χορος, εδω 30 στο πλατινουμ που πηγα την παραμονη...πολυ πιασιμο πεφτει...τι να πω?τουλαχιστον αξιζει να παμε να κανουμε μια δοκιμη και εμεις οι νεοι?καποιο τηλεφωνο και διευθυνση του ιδρυματος οποιος συναγωνιστης ξερει ας με στειλει και εμενα ενα pm

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
891
Πόντοι
4.535
πολυ ακριβα ρε παιδια τα "διδακτρα"...στην Αθηνα που πηγα προσφατα 70 το φουλ

Πρόσφατα πήγα στην Αθήνα και όλα όσα επισκέφτηκε το φουλ το είχανε 80€... Δεν ξέρω σε ποια/ποια πήγες αλλά και εδώ, με μερικές λαμπρές εξαιρέσεις, τόσο έχουν πάει οι τιμές!

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
πολυ ακριβα ρε παιδια τα "διδακτρα"...στην Αθηνα που πηγα προσφατα 70 το φουλ, στο στριπτιτζαδικο 10 ευρω ο χορος, εδω 30 στο πλατινουμ που πηγα την παραμονη...πολυ πιασιμο πεφτει...τι να πω?τουλαχιστον αξιζει να παμε να κανουμε μια δοκιμη και εμεις οι νεοι?καποιο τηλεφωνο και διευθυνση του ιδρυματος οποιος συναγωνιστης ξερει ας με στειλει και εμενα ενα pm
...γράψε σε ποιά πήγες...αλλά και στην Θεσσαλονίκη δεν είναι φθηνότερα...

larry33

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2011
Κριτικές
10
Like
635
Πόντοι
1.525
...γράψε σε ποιά πήγες...αλλά και στην Θεσσαλονίκη δεν είναι φθηνότερα...

στριπτιτζαδικο πλατινουμ εδω Θεσσαλονικη 30€ ο χορος, κιnky οpera αθηνα 10€, μασατζιδικο εδω δεν πηγα αλλα Αθηνα 70€ φουλ προγραμμα...μας πιανουν τον κωλο στην Θεσσαλονικη

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
891
Πόντοι
4.535
μασατζιδικο εδω δεν πηγα αλλα Αθηνα 70€ φουλ προγραμμα...μας πιανουν τον κωλο στην Θεσσαλονικη

Εδώ φίλε 80€ είναι... Επίσης δεν ξέρω σε ποια πήγες στην Αθήνα αλλά και εκεί σου λέω 80€ το φουλ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom