Μήπως έχεις τηλέφωνο γιατί είμαι πολύ πιασμένος τελευταία...
Πάρε το 11-888 κάτι θα βρεις
Μήπως έχεις τηλέφωνο γιατί είμαι πολύ πιασμένος τελευταία...
Φίλε Robyman82 και όμως σε μια ελέυθερη αγορά υπάρχουν όλα, και τα τρία σε συσκευασία μίας. Οι πρώην Δανάη και νυν Ελπίδα και η Μελίνα στον Βασίλη- Κωλέτη πετάν τα χέρια στους στο μασάζ. Αλλά ίσως είναι και πολιτική του μαγαζιού να παρέχουν υπηρεσίες επιπέδου. Η Μαρία στην Μαριάννα είναι πολύ καλή στο μασάζ, θα έλεγα και η καλύτερη στην αγορά σήμερα. Μου είπαν ότι χάθηκε από την Μαριάννα αλλά κάνει σκληρό μασάζ, ασκεί ασυνήθιστα μεγάλη δύναμη, σε βαθμό να πονάς, αλλά σε κάθε περίπτωση κάνει καλό θεραπευτικό μασάζ. Η ίδια μου είπε ότι το έχει σπουδάσει σε σεμινάρια το μασάζ. Πολύ καλά λόγια άκουσα στο μασάζ και για Νάσια Παπάφη, αλλά επειδή δεν μου την έκανα. Όιχ να μας το παίζει και παρθένα η μεγαλοκοπέλα .Καλησπέρα καταρχήν στο λαό!
Θελω να θίξω ένα θέμα, εκφράζοντας την γνώμη μου, χωρις παρεξηγήσεις:
Κάποιοι παραπονιούνται για το χαλαρό - ψεύτικο μασάζ που μας κάνουν..
Τί περιμένετε δηλαδή απο την μυική δύναμη μιας γυναίκας? Φυσικά και είναι χαδάκια! Μα αυτό είναι που θέλουμε ρε παιδιά. Στα λεφτά που δίνουμε θέλουμε να χαλαρώνουμε,
να περνάμε παραπάνω χρόνο αποτι σε ένα μπουρδέλο και να μας χαιδεύουν γυναίκες και να μας ερεθίζουν.
Κάθεται ο άλλος και λέει απλά με χαιδεψε. Όποιος θέλει μασάζ πάει στον κυρ Μήτσο τον φυσιοθεραπευτή και τον κάνει λιώμα.
;)
Πάρε το 11-888 κάτι θα βρεις
Σίγουρα υπάρχουν στην αγορά και αυτές οι περιπτώσεις απλά νομίζω οτι είναι λίγες.Φίλε Robyman82 και όμως σε μια ελέυθερη αγορά υπάρχουν όλα, και τα τρία σε συσκευασία μίας. Οι πρώην Δανάη και νυν Ελπίδα και η Μελίνα στον Βασίλη- Κωλέτη πετάν τα χέρια στους στο μασάζ. Αλλά ίσως είναι και πολιτική του μαγαζιού να παρέχουν υπηρεσίες επιπέδου. Η Μαρία στην Μαριάννα είναι πολύ καλή στο μασάζ, θα έλεγα και η καλύτερη στην αγορά σήμερα. Μου είπαν ότι χάθηκε από την Μαριάννα αλλά κάνει σκληρό μασάζ, ασκεί ασυνήθιστα μεγάλη δύναμη, σε βαθμό να πονάς, αλλά σε κάθε περίπτωση κάνει καλό θεραπευτικό μασάζ. Η ίδια μου είπε ότι το έχει σπουδάσει σε σεμινάρια το μασάζ. Πολύ καλά λόγια άκουσα στο μασάζ και για Νάσια Παπάφη, αλλά επειδή δεν μου την έκανα. Όιχ να μας το παίζει και παρθένα η μεγαλοκοπέλα .
Φίλε Robyman82 και όμως σε μια ελέυθερη αγορά υπάρχουν όλα, και τα τρία σε συσκευασία μίας. Οι πρώην Δανάη και νυν Ελπίδα και η Μελίνα στον Βασίλη- Κωλέτη πετάν τα χέρια στους στο μασάζ. Αλλά ίσως είναι και πολιτική του μαγαζιού να παρέχουν υπηρεσίες επιπέδου. Η Μαρία στην Μαριάννα είναι πολύ καλή στο μασάζ, θα έλεγα και η καλύτερη στην αγορά σήμερα. Μου είπαν ότι χάθηκε από την Μαριάννα αλλά κάνει σκληρό μασάζ, ασκεί ασυνήθιστα μεγάλη δύναμη, σε βαθμό να πονάς, αλλά σε κάθε περίπτωση κάνει καλό θεραπευτικό μασάζ. Η ίδια μου είπε ότι το έχει σπουδάσει σε σεμινάρια το μασάζ. Πολύ καλά λόγια άκουσα στο μασάζ και για Νάσια Παπάφη, αλλά επειδή δεν μου την έκανα. Όιχ να μας το παίζει και παρθένα η μεγαλοκοπέλα .
καλησπερα στην παρεαΑκούστε να ρίξετε το γέλιο της αρκούδας μάγκες...πάω σήμερα Εντελβαις Βασ. Ολγας πρώτη φορά και χτυπάω το κουδούνι. Φορούσα το μπουφάν της μηχανής με τα προστατευτικά και μου ανοίγει μια ψηλή ξανθιά μιλφ με μαλλί τοστιέρα: "Τι θέλετε;" μου λέει, ενδιαφέρομαι για μασαζάκι της λέω και μου απαντά το κορυφαίο "Δυστυχώς λειτουργούμε μόνο για γυναίκες κύριε" και κλείνει την πόρτα. Θεϊκό; Με πέρασε για μπάτσο ή δουλεύουν μόνο με τηλέφωνο από γνωστό; Ούτε καν πετσέτα δεν έφαγα...κατευθείαν πόρτα...
χαχαχα....καλο,,, ειχα περασει κ'εγω μια φορα απο'κει,και ουτε καν μ'ανοιξαν την πορτα!!!καλησπερα στην παρεα
παιρνω τηλεφωνο το εν λογο ιδρυμα και ζηταω ραντεβου.
μου πεταει το παραμυθι οτι ειναι μονο για γυναικες.
δινω το τηλεφωνο σε μια φιλη και ζηταει και αυτη ραντεβου.
απλα παγωσε η σεριφισσα και το εκλεισε.
..οι κλειώ και ντίνα έφυγαν από το resort;;;;
Φίλε η Μαρία πρέπει να είναι νέα στο χώρο, που πιθανόν και όλας αποχώρησε. Μου είπε ότι είναι 26 και μάλλον τόσο είναι. Μου είπε ότι προέρχεται από τον χώρο του ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ θεραπευτικού μασάζ και ίσως εκεί επέστρεψε η κοπέλα. Ψηλή, αδύνατη με ωραίο 2-3 στήθος και όμορφο σώμα, από πρόσωπο μέτρια πράγματα. Αυτά. Η μελαχρινή μιλφ πώς ήταν με ενδιαφέρει το θέμα....Aυτη η μαρια ειναι η μελαχνινη μιλφ που ηταν πριν κανα χρονο στο βασιλη οταν ηταν μοναστηριου ??
Ρς σεις μην πατε ετσι στο ξεκαρφωτο, ετσι το πολυ πολυ και αν ειστε τυχαιροι να σας κανουν ενα απλο μαζας και αυτο με πετσετα.
Στο μονο μαγαζι που μπορεις να πας απο οτι ξερω χωρις να τηλεφωνισεις πριν ειναι το χειροπρακτικη νανση επι της Κασανδρου.
Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος. Αυτα τα λεω οχι για να το παιξω εξυπνος απλα για να γλυτωνουμε χρονο και προπαντων χρημα.
Δίκιο εχεις αδερφε αλλα δεν ξερω κανεναν που να με κανει κονε και δεν γουσταρω να πιεζω εδώ μέσα τον κόσμο να μου δινει τηλ.Νανσυ πηγα, ενημερωσα κ το θρεντ αλλα δεν μου εκανε κλικ ουτε ο χώρος ουτε οι κοπέλες.Τι να πω αν εχει καποιος τηλ η συστάσεις ας μου στείλει...
θα τοχουμε αναφερει 3/4 φορες τουλαχιστον αλλα βαριεστε να διαβαζετεκαλησπερα στα παλικαρια με τα φουσκωτα παπαρια
μεγκες εγκεφαλικο παω μαριαννα και εχει φυγει η μαρια
ειναι η ψυλη που στο μασαζ σε λυωνει πολλυ καλο σερβις αααχ που ειναι ???
μετα παω κολετη η Δαναη εφυγε γαμω την τυχη μου ξερει κανεις που πηγε
Φίλε Robyman82 και όμως σε μια ελέυθερη αγορά υπάρχουν όλα, και τα τρία σε συσκευασία μίας. Οι πρώην Δανάη και νυν Ελπίδα και η Μελίνα στον Βασίλη- Κωλέτη πετάν τα χέρια στους στο μασάζ. Αλλά ίσως είναι και πολιτική του μαγαζιού να παρέχουν υπηρεσίες επιπέδου. Η Μαρία στην Μαριάννα είναι πολύ καλή στο μασάζ, θα έλεγα και η καλύτερη στην αγορά σήμερα. Μου είπαν ότι χάθηκε από την Μαριάννα αλλά κάνει σκληρό μασάζ, ασκεί ασυνήθιστα μεγάλη δύναμη, σε βαθμό να πονάς, αλλά σε κάθε περίπτωση κάνει καλό θεραπευτικό μασάζ. Η ίδια μου είπε ότι το έχει σπουδάσει σε σεμινάρια το μασάζ. Πολύ καλά λόγια άκουσα στο μασάζ και για Νάσια Παπάφη, αλλά επειδή δεν μου την έκανα. Όιχ να μας το παίζει και παρθένα η μεγαλοκοπέλα .
καλησπερα στην παρεα
παιρνω τηλεφωνο το εν λογο ιδρυμα και ζηταω ραντεβου.
μου πεταει το παραμυθι οτι ειναι μονο για γυναικες.
δινω το τηλεφωνο σε μια φιλη και ζηταει και αυτη ραντεβου.
απλα παγωσε η σεριφισσα και το εκλεισε.