Καλησπερα σας και παλι, λοιπον τα νεα μου απο το δευτερο μασαζοσαφαρι στην πολη.
Επισκεψη στο μαγαζι επι της Εγναντιας 136, μαπα το καρπουζι τα ιδια κοριτσια που ηταν και πριν αρκετο καιρο οι τιμες οι ιδιες και η προσφορα το ιδιο φτωχη. Τεσπα επειδη την ψαχνω γενικα και μου αρεσει το κυνηγι ( διαφορετικα θα πηγενα για ενα χοσιμο σε ενα μπουρδελο) σηνεχησα το ψαξημο. Αγγελια στον Αγγελιοφορο με μυνημα στον τηλεφωνιτη καπου στην εγναντια 77 η 71 δεν θυμαμαι, πηγα ρωτησα αλλα τελικα εκει καναν μονο θεραπευτικο μασαζ
( ρεζιλι εγινα ο μαλακας
)
Φυσικα το καλο το κραταω για το τελος. Τηλεφωνο καπου στον Αγγελιοφωρο παλι και μου λενε για ενα καινουργιο μαγαζι καπου στα Λαδαδικα. Το μυαλο μου παει σε παρακμη αλλα ντεφι να γινει τι εχω να χασω. Παω λοιπον βρισκο το στουντιο και παθενω καταρχην πλακα με τον χωρο. Απο τους καλυτερους χωρους που εχω παει μαγκες, στην υποδοχη καποια Μαρια που την ηξερα και με ηξερε απο αλλο μαγαζι αλλα δεν θυμομασταν απο που. Τεσπα στο διαταυτα, 60 ευρο μασαζ και φραπε δεχτικα και περασα στα ιδιετερα διαμερησματα. Μου ηρθε μια ψηλη ξανθια Ελληνιδα ( δεν θυμαμαι ονομα ) ιατρικη ποδια απο πανω ζαρτιερα και μαυρο σουτιεν απο κατω και ολα φωρα παρτιδα
Καλο το μασαζ καλος και ο φραπες αλλα παραπερα δεν προχορησε η νεαρα πραγμα που με εκνευρησε λιγο αλλα ισος εγηνε γιατι δεν με ηξεραν καλα. Τεσπα ελπιζω στην δευτερη συναντηση να περασω καλητερα .
Αυτα απο μενα για σημερα να περνατε καλα