You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (4 μέλη και 58 επισκέπτες)
μπα μη το λες αυτο εγω που πηρα σε μια δε ξερω το μαιλ της
εγω δε τη γνωριζω αλλα ετσι θαχεις πιο πολλες πιθανοτητες να σου απαντησουν
αλλιως σιγα μη ψαχνανε μια μια τις αγγελιες ;)
[/quo
te]
esy se pia pires?aksize?
se mia maria?kapou sthn kalamaria?σε μια που συζητουσαμε πριν καμμια δεκαρια μερες
τ
ελικα πηγε ενας φιλος κ εφυγε με απλο μασαζακι
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
γατος εισαι ;)se mia maria?kapou sthn kalamaria?
se authn thn mpetty pantos ego esteila ena mail kai blepoume,den ginete alios!!γατος εισαι ;)
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
εχει τοσες με τηλεφωνα σ αυτη κολησες??se authn thn mpetty pantos ego esteila ena mail kai blepoume,den ginete alios!!
α και πουσε γραφε ελληνικα οχι greeklish
εχει τοσες με τηλεφωνα σ αυτη κολησες??
[/quαπο
απο βασιλη στην κωλετη μηπωσ εχεις τηλ?
κ να πας θα φας πετσετα αν δε σε ξερει
[
/quote]
εσυ μπορεις να βοηθησεις?
σε οποια εχει τηλ εχω παει!!πας να κανεις μεγαλο αλμα
ξεκινα με εφημεριδες να μπεις στο πνευμα σιγα σιγα
mel123456
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2011
- Like
- 153
- Πόντοι
- 1
Καλησπερα φιλτατοι συναγωνιστες,
Καιρο ειχα να κανω log in στο forum, αφου ειμαι εκτος και απλα σημερα που εμεινα μεσα ειπα να σας γραψω ενα μνμτακι, ετσι για να μαθαινετε τις τιμες και τα προγραμματα και στα εκτος Ελλαδος.
Εδω και 10 μερες περιπου βρησκομαι στην Shanghai και να μεινω αλλες 10!!!!!!! Φυσικα δεν ειναι η πρωτη φορα αφου την τελευταια 15ετια 3-4 φορες το χρονο επισκευτομαι την φιλοξενη και μαγευτικη Κινα. (Αν εξαιρεσεις την 2ετια που εζησα εδω)
Λοιπον εχουμε και λεμε....
Τι 80αρια και τι 100αρια μου λετε ωρε?
Ποιος Βασιλης στην Κωλετη και ποια Ευα?
Εδω σου ερχονται στο δωματιο και μενουν ολο το βραδυ μαζι σου.
Τριχα, εκτος απο τα μαλλια και στο νινι τους, δεν εχουν πουθενα αλλου...
Μασαζ απλα ΤΕΛΕΙΟ και με ολες τις τεχνικες. Π.χ. εχθες το βραδι το μωρο (19 μαιων) μετα απο ενα γρηγορο νορμαλ μασαζ, βαλθηκε να με τρελανει, εβαζε ενα υγρο στο στοματι της και με περασε απο επανω εως κατω, αφηνοντας τελευταιο τον κ. Στελιο, ο οποιος στο κατεθεσε. Μετα το ξανα επιασε ξανα απο την αρχη και παει λεγοντας.
Γενικως αυτα που ξερετε να τα ξεχασετε απο τεχνικες και τα λοιπα. Στα μειων το που αν βρεις καμια με 2αρι εισαι αρχοντας, και το βαθος, που αν ξεχαστεις και αρχησεις τα δυνατα χτυπηματα μπορει να "σπασεις" τπτ ή καμια διαθλαση, εξαρθωση και παει λεγοντας. :S
Τιμες αρκετα καλες, φυσικα οι τιμες εχουν να κανουν με την τοποθεσια του εν λογω καταστηματος.
Απο το ξενοδοχειο:
Αν κατεβεις εσυ οι τιμες ειναι 2. 200 το απλο 300 στο σπεσιαλ (φραπες)
Αν ανεβει η κορασιδα η τιμη ειναι 400 για 2 ωρες και φυσικα δινεις και κατι τις μετα γιατι δεν μενει στον φραπε (δηλ αλλα 100)
Σε μασατζιδικο η τιμη για full extra massage + extra foot η τιμη ειναι στα 180 και δεν παιζει ουτε φραπε!!!!!
Φυσικα και υπαρχουν μαγαζια που μπανεις μεσα και υπαρχουν τουλαχιστον 50-60 κορασιδες και διαλεγεις. Εκει η τιμη εχει να κανει με το ποσο καλος εισαι στα παζαρια. Απο 500 ξεκινανε αλλα με 100 φορτωνεις και φυσικα οσο μεινεις στο μαγαζι (bar) κερνας τα ποτα. Αλλααααα.... επειδη ανοιγεις μπουκαλι τις βαζες και πινουν απο το μπουκαλι. 380 πληρωσα ενα Chivas το σαββατο το βραδι, σιγα να μη τις κερασω και εξτρα ποτο, και φορτωσα 4 τεμαχια. Συνολο 800 με τα ταξι.
Αυτα τα νεα, οταν επιστρεψω θα ανεβασω και καμια φωτο.
ΑΑΑΑΑΑΑ ξεχασα να σας πω, οι τιμες που αναφερω ειναι σε RMB, διαιρεστε με το 10 για να βγουν τα ευρω....
Καιρο ειχα να κανω log in στο forum, αφου ειμαι εκτος και απλα σημερα που εμεινα μεσα ειπα να σας γραψω ενα μνμτακι, ετσι για να μαθαινετε τις τιμες και τα προγραμματα και στα εκτος Ελλαδος.
Εδω και 10 μερες περιπου βρησκομαι στην Shanghai και να μεινω αλλες 10!!!!!!! Φυσικα δεν ειναι η πρωτη φορα αφου την τελευταια 15ετια 3-4 φορες το χρονο επισκευτομαι την φιλοξενη και μαγευτικη Κινα. (Αν εξαιρεσεις την 2ετια που εζησα εδω)
Λοιπον εχουμε και λεμε....
Τι 80αρια και τι 100αρια μου λετε ωρε?
Ποιος Βασιλης στην Κωλετη και ποια Ευα?
Εδω σου ερχονται στο δωματιο και μενουν ολο το βραδυ μαζι σου.
Τριχα, εκτος απο τα μαλλια και στο νινι τους, δεν εχουν πουθενα αλλου...
Μασαζ απλα ΤΕΛΕΙΟ και με ολες τις τεχνικες. Π.χ. εχθες το βραδι το μωρο (19 μαιων) μετα απο ενα γρηγορο νορμαλ μασαζ, βαλθηκε να με τρελανει, εβαζε ενα υγρο στο στοματι της και με περασε απο επανω εως κατω, αφηνοντας τελευταιο τον κ. Στελιο, ο οποιος στο κατεθεσε. Μετα το ξανα επιασε ξανα απο την αρχη και παει λεγοντας.
Γενικως αυτα που ξερετε να τα ξεχασετε απο τεχνικες και τα λοιπα. Στα μειων το που αν βρεις καμια με 2αρι εισαι αρχοντας, και το βαθος, που αν ξεχαστεις και αρχησεις τα δυνατα χτυπηματα μπορει να "σπασεις" τπτ ή καμια διαθλαση, εξαρθωση και παει λεγοντας. :S
Τιμες αρκετα καλες, φυσικα οι τιμες εχουν να κανουν με την τοποθεσια του εν λογω καταστηματος.
Απο το ξενοδοχειο:
Αν κατεβεις εσυ οι τιμες ειναι 2. 200 το απλο 300 στο σπεσιαλ (φραπες)
Αν ανεβει η κορασιδα η τιμη ειναι 400 για 2 ωρες και φυσικα δινεις και κατι τις μετα γιατι δεν μενει στον φραπε (δηλ αλλα 100)
Σε μασατζιδικο η τιμη για full extra massage + extra foot η τιμη ειναι στα 180 και δεν παιζει ουτε φραπε!!!!!
Φυσικα και υπαρχουν μαγαζια που μπανεις μεσα και υπαρχουν τουλαχιστον 50-60 κορασιδες και διαλεγεις. Εκει η τιμη εχει να κανει με το ποσο καλος εισαι στα παζαρια. Απο 500 ξεκινανε αλλα με 100 φορτωνεις και φυσικα οσο μεινεις στο μαγαζι (bar) κερνας τα ποτα. Αλλααααα.... επειδη ανοιγεις μπουκαλι τις βαζες και πινουν απο το μπουκαλι. 380 πληρωσα ενα Chivas το σαββατο το βραδι, σιγα να μη τις κερασω και εξτρα ποτο, και φορτωσα 4 τεμαχια. Συνολο 800 με τα ταξι.
Αυτα τα νεα, οταν επιστρεψω θα ανεβασω και καμια φωτο.
ΑΑΑΑΑΑΑ ξεχασα να σας πω, οι τιμες που αναφερω ειναι σε RMB, διαιρεστε με το 10 για να βγουν τα ευρω....
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
Έχει να πει κανένας το τηλ του Βασίλη για τώρα; Τώρα όμως... άμεσα!
πειτε ρε αλανια και σε μενα καμια πληροφορια σε pm σα νεος που ειμαι μπας και κανω και γω κανα μασαζακι με τα special του .ευχαριστω
poiuytrewq
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πανω απο το ιπποκρατειο εκει στη ψαρου κοντα πως λεγεται το μασατζιδικο? εχω χασει τη μπαλα με τα ονοματα!
Κανενας να βοηθησει?
Αναφερεσαι προφανως στο νεο χωρο της μαριαννας ( πρωην Βασιλη)Κανενας να βοηθησει?
Έχει να πει κανένας το τηλ του Βασίλη για τώρα; Τώρα όμως... άμεσα!
καθυστερημενα εχεις πμ