Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (3 μέλη και 49 επισκέπτες)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Καλά παππού... καλά... θα έρθεις στην ανάγκη μου (λέμε τώρα!)...

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
476
Πόντοι
26
1. προηγούμενους που; στη μοναστηρίου; πήγες δλδ;
2. η adoos είχε απαντήσει σε τηλ. παλιότερα, αλλά τελικά δεν είχα πάει εγώ...
Πηγα ναι.κ πριν ηταν μασαζερι που αφηνε υποσχεσεις αλλα δεν το ψαξα παραπανω.τωρα με τον νεο ιδιοκτητη ειναι πιο ξεκαθαρα.λες να κανει τιποτα η adoos?την ειχα βρει κ στο fb αλλα δεν ειχε φωτος.

moulgio

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους ... επισκεψη σε Βασιλη Κωλετη ... δοκιμασα Δαναη ... 22 χρονων πολυ καλο κορμι με 2αρακι στηθος και φοβερο μα φοβερο  :pipa1:  :pipa1:  :pipa1:, συνηθως τα κοριτσια της δικης της ηληκιας και καλης εμφανισης δεν ειναι και τοσο καλες, ομως αυτη αποτελει μια ευχαριστη εξαιρεση. Νομιζω οτι μετα την φυγη της σουπερ μαριας με το πολυ καλο μασσαζ αλλα και τα αλλα καλα ... ειναι ενας αξιος συνεχιστης (οχι ομως βςβαια με τοσο καλο μασσαζ.
Μια ερωτηση αν μπορει να με βοη8ησει καποιος συναδελφος (μιας και ειμαι λατρεις των milf το τηλεφωνο της Μαριαννας που ηταν στον Βασιλη/κωλετη με ενα pm θα το εκτιμουσα) !!!

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Καλησπερα σε ολους ... επισκεψη σε Βασιλη Κωλετη ... δοκιμασα Δαναη ... 22 χρονων πολυ καλο κορμι με 2αρακι στηθος και φοβερο μα φοβερο  :pipa1:  :pipa1:  :pipa1:, συνηθως τα κοριτσια της δικης της ηληκιας και καλης εμφανισης δεν ειναι και τοσο καλες, ομως αυτη αποτελει μια ευχαριστη εξαιρεση. Νομιζω οτι μετα την φυγη της σουπερ μαριας με το πολυ καλο μασσαζ αλλα και τα αλλα καλα ... ειναι ενας αξιος συνεχιστης (οχι ομως βςβαια με τοσο καλο μασσαζ.
Μια ερωτηση αν μπορει να με βοη8ησει καποιος συναδελφος (μιας και ειμαι λατρεις των milf το τηλεφωνο της Μαριαννας που ηταν στον Βασιλη/κωλετη με ενα pm θα το εκτιμουσα) !!!
ρε παιδες το ιδιο θα ρωτουσα και εγω. τα πηγαιναμε πολυ καλα με την Μαριαννα και την Μενιοα αλλα τηλ δεν ζητησα ποτε  :headbang: :headbang: :headbang:

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
431
Πόντοι
36
Ειδες τωρα που χτυπάς το κεφάλι σου?

Των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν.

:2funny: :2funny: :2funny:

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
431
Πόντοι
36
Πηγα ναι.κ πριν ηταν μασαζερι που αφηνε υποσχεσεις αλλα δεν το ψαξα παραπανω.τωρα με τον νεο ιδιοκτητη ειναι πιο ξεκαθαρα.λες να κανει τιποτα η adoos?την ειχα βρει κ στο fb αλλα δεν ειχε φωτος.

Μήπως δεν εχει αλλάξει ο ιδιοκτήτης και ειναι ο ίδιος?

Λέω εγω τωρα

john2008gr

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Μηπως θα μπορουσες να μου δωσεις το τηλεφωνο του Βασιλη Κωλετη?

moulgio

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδες το ιδιο θα ρωτουσα και εγω. τα πηγαιναμε πολυ καλα με την Μαριαννα και την Μενιοα αλλα τηλ δεν ζητησα ποτε  :headbang: :headbang: :headbang:

Η Μενια φιλε απο οσο ξερω απο τα λεγομενα της Ευας εχει σταματησει ... Η μαριαννα ομως συνεχιζει μονη της αλλα δεν εχω το τηλ. Αν το εχει καποιος Χριστιανος, Μουσουλμανος, Βουδιστης η και Αθεος ακομα ας το στειλει με ενα pm ρε συναδελφοι !!!

tsarouxis

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
mipos gnorizei kaneis kati gia  authn tin agelia aksizei ton kopo,mpettu26@yahoo.gr

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
το adoos εχει ενα σωρο αγγελιες

δωσε το λινκ της αγγελιας

Stories

Νέο!