You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (3 μέλη και 49 επισκέπτες)
mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 92
- Πόντοι
- 16
πολλα φιλακια απο μονικα βικυ
????? !!!!! κορίτσια τι κάνετε εδώ ???? γρήγορα στην δουλειά σας...
Πηγα ναι.κ πριν ηταν μασαζερι που αφηνε υποσχεσεις αλλα δεν το ψαξα παραπανω.τωρα με τον νεο ιδιοκτητη ειναι πιο ξεκαθαρα.λες να κανει τιποτα η adoos?την ειχα βρει κ στο fb αλλα δεν ειχε φωτος.1. προηγούμενους που; στη μοναστηρίου; πήγες δλδ;
2. η adoos είχε απαντήσει σε τηλ. παλιότερα, αλλά τελικά δεν είχα πάει εγώ...
Καλησπερα σε ολους ... επισκεψη σε Βασιλη Κωλετη ... δοκιμασα Δαναη ... 22 χρονων πολυ καλο κορμι με 2αρακι στηθος και φοβερο μα φοβερο , συνηθως τα κοριτσια της δικης της ηληκιας και καλης εμφανισης δεν ειναι και τοσο καλες, ομως αυτη αποτελει μια ευχαριστη εξαιρεση. Νομιζω οτι μετα την φυγη της σουπερ μαριας με το πολυ καλο μασσαζ αλλα και τα αλλα καλα ... ειναι ενας αξιος συνεχιστης (οχι ομως βςβαια με τοσο καλο μασσαζ.
Μια ερωτηση αν μπορει να με βοη8ησει καποιος συναδελφος (μιας και ειμαι λατρεις των milf το τηλεφωνο της Μαριαννας που ηταν στον Βασιλη/κωλετη με ενα pm θα το εκτιμουσα) !!!
Μια ερωτηση αν μπορει να με βοη8ησει καποιος συναδελφος (μιας και ειμαι λατρεις των milf το τηλεφωνο της Μαριαννας που ηταν στον Βασιλη/κωλετη με ενα pm θα το εκτιμουσα) !!!
ρε παιδες το ιδιο θα ρωτουσα και εγω. τα πηγαιναμε πολυ καλα με την Μαριαννα και την Μενιοα αλλα τηλ δεν ζητησα ποτεΚαλησπερα σε ολους ... επισκεψη σε Βασιλη Κωλετη ... δοκιμασα Δαναη ... 22 χρονων πολυ καλο κορμι με 2αρακι στηθος και φοβερο μα φοβερο , συνηθως τα κοριτσια της δικης της ηληκιας και καλης εμφανισης δεν ειναι και τοσο καλες, ομως αυτη αποτελει μια ευχαριστη εξαιρεση. Νομιζω οτι μετα την φυγη της σουπερ μαριας με το πολυ καλο μασσαζ αλλα και τα αλλα καλα ... ειναι ενας αξιος συνεχιστης (οχι ομως βςβαια με τοσο καλο μασσαζ.
AB66
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2008
- Like
- 431
- Πόντοι
- 36
Πηγα ναι.κ πριν ηταν μασαζερι που αφηνε υποσχεσεις αλλα δεν το ψαξα παραπανω.τωρα με τον νεο ιδιοκτητη ειναι πιο ξεκαθαρα.λες να κανει τιποτα η adoos?την ειχα βρει κ στο fb αλλα δεν ειχε φωτος.
Μήπως δεν εχει αλλάξει ο ιδιοκτήτης και ειναι ο ίδιος?
Λέω εγω τωρα
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 423
- Πόντοι
- 26
πολλα φιλακια απο μονικα βικυ
Κοριτσαρες μου τι κανετε??
Καιρο εχουμε να τα πουμε....
john2008gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μηπως θα μπορουσες να μου δωσεις το τηλεφωνο του Βασιλη Κωλετη?Καλησπερα σε ολους ... επισκεψη σε Βασιλη Κωλετη ... δοκιμασα Δαναη ... 22 χρονων πολυ καλο κορμι με 2αρακι στηθος και φοβερο μα φοβερο , συνηθως τα κοριτσια της δικης της ηληκιας και καλης εμφανισης δεν ειναι και τοσο καλες, ομως αυτη αποτελει μια ευχαριστη εξαιρεση. Νομιζω οτι μετα την φυγη της σουπερ μαριας με το πολυ καλο μασσαζ αλλα και τα αλλα καλα ... ειναι ενας αξιος συνεχιστης (οχι ομως βςβαια με τοσο καλο μασσαζ.
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 423
- Πόντοι
- 26
Μηπως θα μπορουσες να μου δωσεις το τηλεφωνο του Βασιλη Κωλετη?
Εχεις ΠΜ
john2008gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τι ειναι το ΠΜ φιλε?Εχεις ΠΜ
Σοβαρα;βασικα πριν ειχα γνωρισει μονο μια γυναικα υπευθυνη κ καλα κ μεσα 2 φορες που πηγα,πετσετουλαΜήπως δεν εχει αλλάξει ο ιδιοκτήτης και ειναι ο ίδιος?
Λέω εγω τωρα
ρε παιδες το ιδιο θα ρωτουσα και εγω. τα πηγαιναμε πολυ καλα με την Μαριαννα και την Μενιοα αλλα τηλ δεν ζητησα ποτε
Η Μενια φιλε απο οσο ξερω απο τα λεγομενα της Ευας εχει σταματησει ... Η μαριαννα ομως συνεχιζει μονη της αλλα δεν εχω το τηλ. Αν το εχει καποιος Χριστιανος, Μουσουλμανος, Βουδιστης η και Αθεος ακομα ας το στειλει με ενα pm ρε συναδελφοι !!!
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
κ που ειναι η αγγελιαmipos gnorizei kaneis kati gia authn tin agelia aksizei ton kopo,mpettu26@yahoo.gr
εσυ το μαιλ μας εδωσες
ΠΜ = ποινικο μητρωο
κ που ειναι η αγγελια
εσυ το μαιλ μας εδωσες
ΠΜ = ποινικο μητρωο
h agelia einai sto adoos
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
προσωπικο μηνυμα.....Τι ειναι το ΠΜ φιλε?
το adoos εχει ενα σωρο αγγελιες
δωσε το λινκ της αγγελιας