Καταρχήν σε ότι αφορά την ομάδα και εγώ μαζί με τον Ηρακλή είμαι.Κακώς τον καταδίκασαν και τον έριξαν Β Εθνική.Να ανοιχτούν οι φάκελοι όλων των ομάδων,ΑΕΚ,ΠΑΟΚ,ΑΡΗΣ,ΒΟΛΟΥ και φυσικά του Ολυμπιακού αυτής της ομάδας των απατεώνων προέδρων και ρουφιάνων όπως Κοσκωτάς,Σαλιαρέλης όλων αυτών που έκλεψαν το δημόσιο χρήμα και έκαναν την παλαβή τότε το 1989.Μπορεί να είμαι ΟΣΦΠ αλλά είμαι φίλαθλος όχι οπαδός.Έξω οι απατεώνες πρόεδροι από το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, και φυσικά θα έπρεπε τότε το 1989 να πέσει ο Ολυμπιακός Β Εθνική αλλά το σκάνδαλο Κοσκωτά ήταν μεγάλο για την πλάτη του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου.
Τώρα όσον αφορά τα δικά μας εδώ εγώ ποτέ δεν είπα ότι είμαι μέγας γαμιάς και έξυπνος και ότι τις πηδάω όλες και τζάμπα.Αυτά τα γράφουν επίτηδες κάποιοι κομπλεξικοί που δεν παραδέχονται τις γκάφες τους και θέλουν να ρίξουν αλλού τη ευθύνη για την ακρίβεια των μασατζίδικων της Θεσσαλονίκης!!!!
Εγώ είπα ότι δεν μπορεί κάποιος να πηγαίνει σε ένα μαγαζί,να δίνει 100 και 120 ευρώ για ένα πήδημα και να δηλώνει υπερήφανος για αυτό και να καυχιέται κιόλας.Σιγά την μαλακία που έκανε,πήγε τον άρμεξαν κανονικά και τον είπαν και μαλάκα και από επάνω όλες αυτές με την ξινίλα στα μούτρα τους!!!!
Θα έπρεπε όλα αυτά τα αφεντικά που έγιναν πλο0ύσια τόσα χρόνια με την ξεφτίλα των 100 & 120 ευρώ να έριχνα τις τιμές λόγω της κρίσης.Δεν μπορεί ο άλλος να παίρνει μισθό 700 ευρώ και να πάει να δίνει τα 100 εκεί για 20 λεπτά με μια που στο κάτω κάτω δεν κάνει και τίποτα!Αλλά έτσι είναι τα αφεντικά αυτά στηρίζονται σε κάποια κορόιδα που ακόμα πάνε και τους τα σκάνε και το παίζουν έξυπνοι εδώ μέσα!!!!
Εγω δεν δίνω δεκάρα σε αυτούς!!!Δεν θα τους κάνω εγώ πλούσιους,και όσο για την δικαιολογία αυτών ότι το μαγαζί έχει έξοδα και οι κοπέλες θέλουν παραπάνω ποσοστά, χέστηκα κανονικά!!!!
Αν αρνιόντουσαν και γκρινιάζαν όλοι να δείς πώς θα έπεφταν οι τιμές και πώς θα έλεγαν και ευχαριστώ όλα αυτά τα μαλακισμένα που δουλεύουν εκεί μέσα και το παίζουν και γκόμενες!!!
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ: ΜΑΣΑΖ 20 ΕΥΡΩ,ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΚΙ 40 ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΥΛ ΟΛΑ ΜΑΖΙ 50 ΕΥΡΩ!!!
Έτσι θα είχαν και πελατεία αλλά τώρα στην πείνα όλες!!
Τώρα αν κάποιοι θέλουν να τα δίνουν έτσι εύκολα τα 100 ευρώ,πάω πάσο εάν είναι διευθυντές τράπεζας!
Εγώ όσες πήρα με 40 ή 50 ευρώ σπίτι το έκανα με την μαγκιά μου και μετά από προσεκτική διερεύνηση...ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ!!!!!