House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
bel ami?
A ρε συ Τζο,τιμημένε μου,gay μασατζίδικο είναι ρε παίχτη
όχι και σ όλα παίχτη,σ αυτό ούτε απ έξωΜέσα σ' ολα House
ναι αλλά για αγόρια που γυαλίζουν το πόμολο.Δεν ειναι μασατζιδικο?
bel ami?
τζο να φοράς αθλητικά runner πάντα όταν περνάς απο κεί παίχτη μου.
Δικιο ειχες. Ουτε απ εξω
bel ami?
στο edelweiss ποσα παει η ταριφα στη λουνα πηγαινα κ στο λα φαμ κ στο αμαρυλις αλλα αμα ειναι να δωσουμε και τα κερατα μας ε ενταξει γαμαμε και την πορτα .
Στο στούντιο μασάζ προσέφεραν και ερωτικές υπηρεσίες
ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
Πίσω από την βιτρίνα του στούντιο μασάζ στην Καλαμαριά κρυβόταν ένας παράνομος οίκος ανοχής. Πέρα από το μασάζ προσέφεραν στους πελάτες και ερωτικές υπηρεσίες...
Αστυνομικοί του Τμήματος Ηθών "μπούκαραν" στο στούντιο και συνέλαβαν τέσσερα άτομα, τρεις γυναίκες 24, 41 και 39 χρόνων και έναν 25χρονο άνδρα.
Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, τα ερωτικά ραντεβού κανόνιζε ο 25χρονος, που είναι και συνιδιοκτήτης της επιχείρησης. Σε συνεργασία με την 41χρονη ιδιοκτήτρια προήγαγαν στην πορνεία την 24χρονη αλλοδαπή υπάλληλό τους και διευκόλυναν την ερωτική δραστηριότητα, παραχωρώντας κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο για την έκδοση της.
Από την πλευρά της, η υπάλληλος παρείχε ερωτικές υπηρεσίες, σε επιλεγμένους πελάτες του «Ινστιτούτου», χωρίς να υποβάλλεται στους προβλεπόμενους εργαστηριακούς και κλινικούς ελέγχους και χωρίς να είναι εφοδιασμένη με τη σχετική άδεια.
Επιπλέον, συνελήφθη μία 39χρονη αλλοδαπή, η οποία εργαζόταν ως φυσιοθεραπεύτρια στο συγκεκριμένο Ινστιτούτο, χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
εμενα ποτε θα με πατε εκει που λεγατε?Παραθέτω όπως ανέβηκε σε blog...
εμενα ποτε θα με πατε εκει που λεγατε?
απο βδομαδα που θα εχω 6 μερες στη διαθεση μου θα παμε σιγουρα....Πάρε λίγες μέρες off και πάμε...