Αυτή η Ελένη φίλε στο Εντελβάις είναι καινούρια στο χώρο?
δεν ξέρω αγαπητέ μου palermo, προσωπικά δεν την έχω πετύχει κάπου αλλού, για την ηλικία της είναι αρκετά εμφανίσιμη πάντως κατά την προσωπική μου άποψη πάντα
Αυτή η Ελένη φίλε στο Εντελβάις είναι καινούρια στο χώρο?
H Νοελ και η Ευα (ρωσιδα) ειναι στο ανθος?
η νοελ ειναι στην εβιτα κ η ευα αποχωρησε προς το παρων απο μασαζομαγαζα
οσο για την ελενα ειναι η αγγελικη απο βασιλη μοναστηριου κ ειναι 28 χρονων ;)
κόβει η μασαζού τη μασαζιά;
η εύα ανανεώνει την ομάδα του Βασίλη (πρώην Μοναστηρίου)....
για την τύχη του καλού διδύμου μάθαμε;
Ειχαμε καμμια προσφατη μεταγραφη?
μηπως αυτη η αγγελικη εχει κανει και στον μακη στη βουλγαρη?μια ψηλη ξανθια?ελενα ειναι η αγγελικη απο βασιλη μοναστηριου κ ειναι 28 χρονων
στο body relax πηγες συστημενος?Σάββατο 12/3/11 είχα διάθεση για χαλάρωση. Λέω λοιπόν να πάω Άνθος. παίρνω τηλ. και μου λέει έχουμε πρόβλημα με τα υδραυλικά, δεν μπορώ να εξυπηρετήσω. Λέω λοιπόν να πάω να δοκιμάσω Βασίλη.. Κ Καραμανλή. Πάω λοιπόν και μιλάω μαζί του στα ίσια μιας που την προηγούμενη που είχα πάει πριν καιρό μου το έπαιζε κινέζος.. Ο άνθρωπος και προς τιμή του μου είπε ότι αν δεν πάρει συστάσεις δεν αξίζει να ρισκάρει για το τίποτε την δουλειά του,μόνο μασαζάκι αν θέλω. εγώ από την άλλη τον ευχαρίστησα και αποχώρησα γιατί δεν υπάρχει λόγος να κάνεις κόντρα επισκέψεις για να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας!!
Απέναντι λοιπόν body relax. Και δεν πάω, λέω.
Τέσσερις κορασίδες τον αριθμό, η μια χειρότερη από την άλλη + μια. Μαργαρίτα το όνομα αυτής όπως μου συστήθηκε, από Λευκορωσία και μετά από μια διετία στην Αθήνα τώρα και στην Θεσσαλονίκη!! Κορμί θάνατος για τα γούστα τα δικά μου, λεπτό σφριγηλό κορμακι, και αχλαλάκι βυζάκι. Μετά από περιπου 15λεπτά καλούτσικο μασαζάκι βγάζει την αθλητική περιβολή και ξεκινάει ένα " ευχάριστο body to body " προσπάθησε τουλάχιστον.. και πάντα με χαμόγελο και ευγένεια
συνέχισε με ένα πολύ καλύτερο με αρκετά deep και eye contact, ενώ στο κυρίως πιάτο θα έλεγα ότι η συμμετοχή ξεπέρασε το πολύ καλά
συγνώμη δεν σκέφτηκα ότι μπορεί να υπάρξει μπέρδεμα....
εννοούσα την περί ής ο λόγος ρωσσίδα εύα!
όχι τη σερίφισα του βασίλη!
η εν λόγω εύα (η ρωσσίς) βρίσκεται στο βασίλη, πλέον, για να δώσει κι αυτή το κατί τις της στη δυτική μεριά της πόλης!
βασίλη τα ποσοστά μου!!!!
Κανεις και τετοια ετσι? και ποσοστα
χαχαχχαχαχ
η σερίφισα ή η μασατζού;Πάντως αυτη η ευα ειναι καλουτσικο παιδι.
Ναι μαγκες μην θολωνεται απο την γκαυλα,γιατι οντως θελει πολυ προσοχη,ο.κ και στην πιπα στα μασατζιδικα δεν βαζεις προφυλακτικο,αλλα στο γαμησι πρεπει οπωσδηποτε .. !!λες δεν νομιζω
εδω στην Αθηνα ενας το δηλωσε οτι απο μονη της τον αφησε χωρις , με την προφαση δεν ειχε αλλη καποτα !!!
τι αλλο θα δουμε και θα ακουσουμε μαγκες
για αυτο μαγκες προσοχη !!!
στο γαμησι παντα και 2 φταινε αμα εχεις καυλες και σε γουσταρει η γκομενα ουτε περνεις πρεφα για ποτε στο βαζει διχως ...
κι ακομα κατι δεν νομιζω να τις δεαλαζουν διχως να το θελουν κι αυτες μου φαινετε λιγακι περιεργο {γνωμη μου}
ισως η κριση να μην τους χασουν , ισως ..ισως τι να πω ... απορω και εξισταμαι !!!
κ εσυ???γιατί ρε παίχτη ;
τόσο καλό promotion δεν έκανα; δε δικαιούμαι το κατιτίς μου κι εγώ;
δλδ αμα παρεις την μαρια σε καποιο μαγαζι κ τη δεις σε αλλο σαν ελενηΠαιδια , ελεος με αυτες τις ανακυκλωσεις και τις αλλαγες ονοματων . Η Κατερινα πρωην Ολγα , πρωην Σοφια , η Ελενα πρωην Ζωη η Βικυ πρωην Ελενα , μετα Κατια και δεν ξερω τι αλλο . Μας κοροιδευουν 10 .....τανες που γυρναν απο μαγαζι σε μαγαζι . Και εμεις σαν μαλακες παμε και τα σταζουμε .
κ εσυ???
τι εννοεις παιρνει κ αλλος το κατι τις του απο το βασιλη??
Angel Spa στην ποσειδώνος πήγε κανείς πρόσφατα?εκεί στην εύα δηλαδή.διότι το άλλο στην κρήνη το έκλεισε.
επίσης πήγε κανείς princess spa?