dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 769
- Πόντοι
- 4.535
Κανεις promotion το thread σου ή μου φαινεται???
Έχει τέτοιο thread?
Κανεις promotion το thread σου ή μου φαινεται???
Η μαλακία συνεχίζεται βλέπω με αμείωτο ρυθμόγεια χαρα παιδες!παλαιμαχος στο αθλημα,καθομαι και διαβαζω τι παιζει απο τοτε μεχρι τωρα.δεν αξιζει μια παιδια πετατε τα λεφτα σας!
καλυτερα πατε στην Ν.κρινη στα παγκακια κατω απο τα πευκα και βρειτε κανα μιλφακι-πουρο που ψαχνουνε αυτες η θειες μικρους παρα να καθεστε και να σας τα τρωνε οι μασατζουδες.
Η μαλακία συνεχίζεται βλέπω με αμείωτο ρυθμό
Με μια μικρή επιφύλαξη φίλε - Studio Relax...στο Body Relax θα πέσει σοκολατοθεραπεία, μού φάνηκε (ταμπέλες, πινακίδες) νορμάλ μασσαζερί-beaute (εκτός αν πέσανε αναδουλειές). Ας επιβεβαιώσει κάποιος παίχτης που κατέχει καλύτερα.φιλε house, εννοεις το body relax?και οταν λες 60 τι περιλαμβανει?
Relax,Κωνσταντίνου Καραμανλή(του θείου όχι του ανηψιού).
4 κοπέλες: Mαρία η ψηλή βυζαρού και παοκτζού με τα τατού και κοκκινομάλλα πια.Η Κινέζα(Μαλαισιανή 30άρα).Μια 25άρα μελαχρινή ρωσίδα με καλούτσικο 3άρι βυζί και λίγα κιλάκια(Ιρίνα?) και μια λεπτούλα 30άρα με κοντό μαλλί και καλό σώμα που πιθανότατα είναι Αλβανίδα(από Φλώρινα κατά την ίδια)
Δοκιμάστηκε η Ρωσίδα που μου άφησε μέτριες εντυπώσεις.Δε λέει όχι αλλά δε λέει και ναι γιατί τα Ελληνικά της είναι ανύπαρκτα και τα Αγγλικά της της πρώτης προκαταρκτικής(yes-no σαν τεστ εγκυημοσύνης ένα πράγμα).Πιθανότατα να στρώσει κι άλλο αλλά δε θα την ξανάπαιρνα.
Δοκιμάστηκε και η κοντομάλλα από φίλους με πολύ καλές εντυπώσεις.Δε λέει όχι σε τίποτα η κυρία και το γουστάρει το άθλημα.
Ο χώρος μέτριος αλλά στα συν η χαμηλή τιμή στα 60 ευρώ(για 35-40 λεπτά συνεδρίας).
Την καλημέρα μου και καλό μήνα.Να περνάτε όλοι οι παίχτες καλά.
φιλε η Μαρια ειναι αυτη που ηταν adidas?
πεστα χρισοστομε!και ασε τους αλλους να λενεΑν πετύχει η μαλακία τύφλα να 'χει το μαμήσι! Καλημέρα φίλε μου...
Εισαι πολύ μαλάκας. Σβήστο αμέσως
Ευτυχως σβηστηκε
ine i isodos dipla stin adidas,mavropoulou antonia to koudouni
Στείλε το pm ρε φίλε. Μη το γαμάς******** ** ***** *******
Ρε γράφονται αυτά εδώ μέσα? Συνεχίζει το ίδιο ο βλάκας