Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (6 μέλη και 25 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
γεια χαρα παιδες!παλαιμαχος στο αθλημα,καθομαι και διαβαζω τι παιζει απο τοτε μεχρι τωρα.δεν αξιζει μια παιδια πετατε τα λεφτα σας!
καλυτερα πατε στην Ν.κρινη στα παγκακια κατω απο τα πευκα και βρειτε κανα μιλφακι-πουρο που ψαχνουνε αυτες η θειες μικρους παρα να καθεστε και να σας τα τρωνε οι μασατζουδες. :2funny:
Η μαλακία συνεχίζεται βλέπω με αμείωτο ρυθμό

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Relax,Κωνσταντίνου Καραμανλή(του θείου όχι του ανηψιού).
4 κοπέλες: Mαρία η ψηλή βυζαρού και παοκτζού με τα τατού και κοκκινομάλλα πια.Η Κινέζα(Μαλαισιανή 30άρα).Μια 25άρα μελαχρινή ρωσίδα με καλούτσικο 3άρι βυζί και λίγα κιλάκια(Ιρίνα?) και μια λεπτούλα 30άρα με κοντό μαλλί και καλό σώμα που πιθανότατα είναι Αλβανίδα(από Φλώρινα κατά την ίδια)
Δοκιμάστηκε η Ρωσίδα που μου άφησε μέτριες εντυπώσεις.Δε λέει όχι αλλά δε λέει και ναι γιατί τα Ελληνικά της είναι ανύπαρκτα και τα Αγγλικά της της πρώτης προκαταρκτικής(yes-no σαν τεστ εγκυημοσύνης ένα πράγμα).Πιθανότατα να στρώσει κι άλλο αλλά δε θα την ξανάπαιρνα.
Δοκιμάστηκε και η κοντομάλλα από φίλους με πολύ καλές εντυπώσεις.Δε λέει όχι σε τίποτα η κυρία και το γουστάρει το άθλημα.
Ο χώρος μέτριος αλλά στα συν η χαμηλή τιμή στα 60 ευρώ(για 35-40 λεπτά συνεδρίας).
Την καλημέρα μου και καλό μήνα.Να περνάτε όλοι οι παίχτες καλά. :)

newnick

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
0
φιλε house, εννοεις το body relax?και οταν λες 60 τι περιλαμβανει?

frifrikos

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
φιλε house, εννοεις το body relax?και οταν λες 60 τι περιλαμβανει?
Με μια μικρή επιφύλαξη φίλε - Studio Relax...στο Body Relax θα πέσει σοκολατοθεραπεία, μού φάνηκε (ταμπέλες, πινακίδες) νορμάλ μασσαζερί-beaute (εκτός αν πέσανε αναδουλειές). Ας επιβεβαιώσει κάποιος παίχτης που κατέχει καλύτερα.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Relax είπα δεν είπα Body Relax,ότι έχουν οι υπόλοιποι 80 και 100 αυτό περιλαμβάνει

jack23

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Relax,Κωνσταντίνου Καραμανλή(του θείου όχι του ανηψιού).
4 κοπέλες: Mαρία η ψηλή βυζαρού και παοκτζού με τα τατού και κοκκινομάλλα πια.Η Κινέζα(Μαλαισιανή 30άρα).Μια 25άρα μελαχρινή ρωσίδα με καλούτσικο 3άρι βυζί και λίγα κιλάκια(Ιρίνα?) και μια λεπτούλα 30άρα με κοντό μαλλί και καλό σώμα που πιθανότατα είναι Αλβανίδα(από Φλώρινα κατά την ίδια)
Δοκιμάστηκε η Ρωσίδα που μου άφησε μέτριες εντυπώσεις.Δε λέει όχι αλλά δε λέει και ναι γιατί τα Ελληνικά της είναι ανύπαρκτα και τα Αγγλικά της της πρώτης προκαταρκτικής(yes-no σαν τεστ εγκυημοσύνης ένα πράγμα).Πιθανότατα να στρώσει κι άλλο αλλά δε θα την ξανάπαιρνα.
Δοκιμάστηκε και η κοντομάλλα από φίλους με πολύ καλές εντυπώσεις.Δε λέει όχι σε τίποτα η κυρία και το γουστάρει το άθλημα.
Ο χώρος μέτριος αλλά στα συν η χαμηλή τιμή στα 60 ευρώ(για 35-40 λεπτά συνεδρίας).
Την καλημέρα μου και καλό μήνα.Να περνάτε όλοι οι παίχτες καλά. :)

φιλε η Μαρια ειναι αυτη που ηταν adidas?

Bed knight

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
79
Πόντοι
0
Επίσκεψη στο Αntisterss πριν λίγες ημέρες.Ο χώρος παίρνει άριστα, πολύ προσεγμένος και πολύ καθαρός. Τρείς κοπέλες υπήτρχαν συγχωρέστε με δεν συγκρατώ εύκολα ονόματα γυναικών που δεν μου αρέσουν.Διάλεξα την Όλγα εκ Ρωσίας καστνόξανθη,κοντή, αδύνατη κοντά στα 28 με 30.Το πρόγραμμα φουλ με πολύ καλή περιποίηση.Το κορίτσι τα δωσε όλα.Εφυγα απόλυτα ευχαριστημένος.

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
Αν πετύχει η μαλακία τύφλα να 'χει το μαμήσι! Καλημέρα φίλε μου...
πεστα χρισοστομε!και ασε τους αλλους να λενε
εμεις ειμαστε ωραιοι...  :tits2: αφου δεν το πιασατε ακομα το νοημα... :idiot:

Krikris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Στην Εβίτα υπάρχει κάτι ενδιαφέρον? αν πήγε κανείς πρόσφατα άς ενημερώσει.

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
Εισαι πολύ μαλάκας. Σβήστο αμέσως

frifrikos

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα και καλή εβδομάδα, παίχτες. Κατάθλιψη λόγω παλιόκαιρου ή κυκλοφορούν και μαλαξιολάτρεις παντός καιρού;

kokomo

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Like
394
Πόντοι
21
ine i isodos dipla stin adidas,mavropoulou antonia to koudouni

Stories

Νέο!

Stories