Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Διακρίνω μια λεπτή υποφαινόμενη ειρωνία παίχτη μου?
Μάλλον κάτι δεν κατάλαβες καλά.Ερμηνεύω λοιπόν.Το ψάρια πήγαινε για τις γκόμενες. Μπάζα = Στο Θερμαικό με τα ψάρια
Συνενοηθήκαμε τώρα?

όσο για τον γαλατά πέστα πουθενά αλλού,γιατί δεν πίνω πια γάλα,μεγάλωσα   :tickedoff:

kokoy

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
22
Πόντοι
0
Διακρίνω μια λεπτή υποφαινόμενη ειρωνία παίχτη μου?
Μάλλον κάτι δεν κατάλαβες καλά.Ερμηνέυω λοιπόν.Το ψάρια πήγαινε για τις γκόμενες.Μπάζα= Στο Θερμαικό με τα ψάρια
Συνενοηθήκαμε τώρα?

όσο για τον γαλατά πέστα πουθενά αλλού,γιατί δεν πίνω πια γάλα,μεγάλωσα   :tickedoff:
αφου ειναι μπαζα και τις ξερεις εσυ που δεν ειρωνευεσαι τοτε γιατι δεν μας λες και τα χαρακτηριστικα τους.εξωτερικη εμφανιση εννοω.γιατι τουλαχιστον εμενα η μαρια μου αρεζε πολυ.εκτος ρε παιδια κι αν δεν θελετε να μιλαμε εδωμεσα για τις μασαζοεμπειριες μας και γουσταρετε να το πηγαινετε διαφορετικα το θεμα.90% πλακιτσα και 10% ενημερωση.τοτε παω πασο.απλα πειτε το να ξερουμε ολοι οσοι ψαχνουμε ενημερωση και πιστεψτε με ειμαστε πολλοι

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Θα περάσει λίγος καιρός και θα καταλάβετε κάποια πράγματα,μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα
όλα σχεδόν γράφονται για κάποιο λόγο εδώ απ όλες τις πλευρές,απλά εγώ έχω διαλεξει νωρίς πλευρά.
Για αποφυγή παρεξηγήσεων η πλευρά που διάλεξα είναι να είμαι με μένα και με κανέναν άλλον πούστη.
Εδώ θα είσαι και θα τα λέμε,nothing personal

P.S. To κωλοδάχτυλο θα το εκτιμούσα πολύ να μην επαναλαμβανόταν ή και να εξέλιπε όπως και τις συγκαλυμμένες απειλές περί "γαλατά".Με κόβεις να μασάω παίχτη?Δοκίμασέ με

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Για να μην αδικώ κιόλας ναι η Μαρία(αν ενοείς στη Δραγούμη παλιά ήταν οκ και η Τζένη πρόθυμη).Αυτά

kokoy

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
22
Πόντοι
0
Θα περάσει λίγος καιρός και θα καταλάβετε κάποια πράγματα,μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα
όλα σχεδόν γράφονται για κάποιο λόγο εδώ απ όλες τις πλευρές,απλά εγώ έχω διαλεξει νωρίς πλευρά.
Για αποφυγή παρεξηγήσεων η πλευρά που διάλεξα είναι να είμαι με μένα και με κανέναν άλλον πούστη.
Εδώ θα είσαι και θα τα λέμε,nothing personal

P.S. To κωλοδάχτυλο θα το εκτιμούσα πολύ να μην επαναλαμβανόταν ή και να εξέλιπε όπως και τις συγκαλυμμένες απειλές περί "γαλατά".Με κόβεις να μασάω παίχτη?Δοκίμασέ με
δεν ειμαι εδω για να δοκιμασω ουτε να μαλωσω με κανεναν.αυτο να το θυμασαι παιχτη.αλλα δε γουσταρω να μου τη λενε.κωλοδαχτυλο εκανα το παραδεχομαι αλλα εσυ πρωτοσ εκανες :s&m_1:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Το  :s&m_1: ήταν φιλικό,λίγο δηκτικό αλλά χιουμοριστικό σίγουρα,παρεξήγησες ειλικρινά
Ας πάμε παρακάτω αφού το λύσαμε,καλή συνέχεια  :rockon:

frifrikos

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα σας.
Παρακολουθω εδω και καιρο το σαιτ, με απειροελαχιστα ποστ. Τελευταια ''ψηνομαι'' περι μασσαζ. Γνωριζω, απο τα δικα σας φωτα, περι της προβληματικης σκηνης της πολης, η δε δικη μου εμπειρια αφορα τυχαρπαστα αγγελιο-κολγκερλ που καποιες φορες ηταν διαμαντακια κι αλλες τοσες παιρνανε την αγουσα για το ταξι. Δεν εχω την αφελεια να ζητω τηλεφωνα και κοννε. Θα εκτιμουσα απλα μια διαφωτιση για ν' αποφυγω τις φρουδες ελπιδες: μπαινεις στο ιδρυμα χωρις τηλεφωνο, απλα ''σκαζοντας μυτη'' για πρωτη φορα ή αναγκαστικα συνοδευεσαι απο φιλο που γνωριζει και συστηνει ή παρεχει τηλ. νουμερο και συστασεις; σε παιρνει, διακριτικα, να υπονοησεις αν προσφερεται το κατι παραπανω (αν δεν εχει πτυχια φυσικοθεραπειας στον τοιχο βεβαια) ή πρεπει να καταθετεις για ενα σετακι επισκεψεων μεχρι να χτιστει καποια εμπιστοσυνη;
Πιθανοτατα παιδαριωδεις, για σας, οι ερωτησεις. Θα εκτιμουσα παντως την οποια βοηθεια.
Ευχαριστω

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
γι αυτη τη μαγκυ στην καμαρα υπαρχει καποια πληροφορηση ...???

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.131
Πόντοι
2.356
τι εχει το angel θα μας πεις αδερφε γιατι κ καποιος

αλλος μας ειπε κατι για angel κ αγνοειτε η τυχη του

η αληθεια ειναιο πως αν εχει κατι καλο θα εκτιμουσα ενα κονε

kokoy