House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Ψάριαμε τα αλογα θες να πεις
Ψάριαμε τα αλογα θες να πεις
Ποιος ήρθε?
ο γαλαταςΠοιος ήρθε?
Διακρίνω μια λεπτή υποφαινόμενη ειρωνία παίχτη μου?ο γαλατας
αφου ειναι μπαζα και τις ξερεις εσυ που δεν ειρωνευεσαι τοτε γιατι δεν μας λες και τα χαρακτηριστικα τους.εξωτερικη εμφανιση εννοω.γιατι τουλαχιστον εμενα η μαρια μου αρεζε πολυ.εκτος ρε παιδια κι αν δεν θελετε να μιλαμε εδωμεσα για τις μασαζοεμπειριες μας και γουσταρετε να το πηγαινετε διαφορετικα το θεμα.90% πλακιτσα και 10% ενημερωση.τοτε παω πασο.απλα πειτε το να ξερουμε ολοι οσοι ψαχνουμε ενημερωση και πιστεψτε με ειμαστε πολλοιΔιακρίνω μια λεπτή υποφαινόμενη ειρωνία παίχτη μου?
Μάλλον κάτι δεν κατάλαβες καλά.Ερμηνέυω λοιπόν.Το ψάρια πήγαινε για τις γκόμενες.Μπάζα= Στο Θερμαικό με τα ψάρια
Συνενοηθήκαμε τώρα?
όσο για τον γαλατά πέστα πουθενά αλλού,γιατί δεν πίνω πια γάλα,μεγάλωσα
δεν ειμαι εδω για να δοκιμασω ουτε να μαλωσω με κανεναν.αυτο να το θυμασαι παιχτη.αλλα δε γουσταρω να μου τη λενε.κωλοδαχτυλο εκανα το παραδεχομαι αλλα εσυ πρωτοσ εκανεςΘα περάσει λίγος καιρός και θα καταλάβετε κάποια πράγματα,μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα
όλα σχεδόν γράφονται για κάποιο λόγο εδώ απ όλες τις πλευρές,απλά εγώ έχω διαλεξει νωρίς πλευρά.
Για αποφυγή παρεξηγήσεων η πλευρά που διάλεξα είναι να είμαι με μένα και με κανέναν άλλον πούστη.
Εδώ θα είσαι και θα τα λέμε,nothing personal
P.S. To κωλοδάχτυλο θα το εκτιμούσα πολύ να μην επαναλαμβανόταν ή και να εξέλιπε όπως και τις συγκαλυμμένες απειλές περί "γαλατά".Με κόβεις να μασάω παίχτη?Δοκίμασέ με
γι αυτη τη μαγκυ στην καμαρα υπαρχει καποια πληροφορηση ...???
τι ακριβως θες να μαθεις φιλε?γι αυτη τη μαγκυ στην καμαρα υπαρχει καποια πληροφορηση ...???
είστε πολύ πίσω όλοι
εγώ πάντως βρήκα...λαβράκι....όχι απλά πριβέ,αλλά κάτι παραπάνω....
Στο μυαλό του Τζον Μάλκοβιτς